Каква е целта му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква е целта му?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2259 пъти
Какво иска от мен? :(

Здравейте приятели!
НА 21г'Ж искам да ви споделя моята бъркотия. Моля помогнете ми, дайте ми съвети.!
Имах краткотрайна връзка с едно момче. Той не беше сериозен, търсеше ме само когато имаше нужда от подкрепа и от внимание :( казваше ми че за него съм ангел изпратена от рая. Беше много грижовен, романтичен, и мил, но само за 2 седмици и после пак го нямаше. Занимаваше със други момичета после пак се връщаше при мен. Винаги ме казваше, че се е променил, но не беше така. Аз го оставих и излязох с друг (ще го отбележа с Т).
Започнахме връзка с (Т) всичко беше чудесно чувствах се щтаслива, нооо имах един проблем бившият ми приятел продължаваше да ми звъни да ми пише, и най- лошата страна беше, че не можах да давам отказ на обажданиятя му. :( Той знаеше че ходя с друг но пак ме търсеше казваше ми, че иска само да чуе гласа ми и пак повтаряше ти си ангелче изпратена от рая и ме молеше пак да се върна при него, но аз не се върнах. Той спря да ме търси и всичко се укроти. След 2г с моя приятел (Т) заминахме в чужбина склучихме и брак. От една година съм в чужбина бях щтаслива, но бившият ми прятел (В) пак намерил начин да се свърже с мен :( пак си говорихме казах му, че вече съм омъжена да не ме търи, че всичко отдавна се приключи. Гласът му трепереше каза ми, че ме обича много, иска да бъде с мен каквото и да е било :( пишехме се няколко пъти и ме направи Миш-Маш.. Приятели не мога да спра да мисля за него. Всеки ден, всякя минута, всяка секунда мисля за него :( защо не се отказва от мен? Какво иска да направи? Каква е целта му? :( не съм щтаслива, не искам да стоя тук, не искам да целувам съпруга си, не искам да правя секс с него. :( Моля помогнете ми наистина не се чувствам добре.
Извинете ме за правописа и за пунктационните грешки! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА РАЗБИРАТЕЛСТВОТО ❤

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2ed0abff09
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама ти сериозно ли? Женена вече чена се занимава с глупости. Какво да направила - на първо време е добре да прекратиш всякакъв контакт с бившия приятел/любовник и да си гледаш брака. Какво искал от теб не е от значение - ти си ОМЪЖЕНА жена.
Иска иначе пак да те използва за кошче за емоционални отпадъци, за секс или да го уредиш в чужбина. Не се занимавай.
Блокирай го навсякъде и си гледай живота.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3fd1f72dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 21 години, а вече омъжена? ! Малка си, незряла за семейни отношения, не знаеш какво искаш от живота и от един мъж.
Това твоето е лапешка работа, не може просто така да се разделиш със съпругът си и да започнеш взаимоотношения с другия. После като те зареже онзи пак да се връщаш при съпруга.
Онзи не те обича, не си ли го разбрала от толкова гаври с теб?
Гледай си мъже и не се занимавай с глупости!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: eaf420d44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 2 момичето иска съвети а не да я упреквате. Разберете проблема й. Аз съм млад мъж на 24 и не съм от онези гадняри които могат да зарежат дадена жена.

Какво значи:Това твоето е лапешка работа, не може просто така да се разделиш със съпругът си и да започнеш взаимоотношения с другия. Прочети пак историята на авторката и се замисли малко.

Миро

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3fd1f72dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям № 2, а до № 3 - Става въпрос за авторката, а не дали си сериозен или несериозен МЪЖ.

Не се заяждай без причина, като ще пишеш поне да е по темата, а и съвет няма да е лошо да напишеш.

Никой не я упреква, но напълно безотговорно е да си с някого и то увековечено с брак, а в следващия момент да се сети за някой друг и да избяга при него.

Като не обичаш, защо въобще приемаш брак? Ами ако имаше деца?
Себеуважение и уважение към партньора нямаш ли?


Брак и деца, това не е поредната детска яка и модерна игра, трябва да си напълно наясно, какво искаш от живота, дали обичаш човека до теб, дали можеш да загърбиш миналото си и да продължиш напред.


На 21 години, не мисля че е малка, но разсъжденията й са на 12 годишно дете, което има дилема между играчки.


Отговорът на въпроса на авторката съм написала по-горе.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 338d4a0281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: Номер 3 благодаря ти за разбирателството и за хубавия отговор към другите :)
. . . .
Номер 2 . . Просто исках да ви споделя моята бъркотия и да ми давате съвети , а не да ме плюете! Ако ви се стори лапешка работа не ми пишете коментари!

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 338d4a0281
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторката: Номер 3 благодаря ти за разбирателството и за хубавия отговор към другите :)
. . . .
Номер 2 . . Просто исках да ви споделя моята бъркотия и да ми давате съвети , а не да ме плюете! Ако ви се стори лапешка работа не ми пишете коментари!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4f3b2b6f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бившият ти ми мяза на гаден манипулатор. Ако можеш, блокирай го навсякъде и не комуникирай с него. Ако това ти е проблем, намери там психолог, който да ти помогне да се отървеш. Тоя тип мъже са силно токсични, докато те оплетат, чудеса от храброст могат да направят, а после жална ти майка.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4f3b2b6f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И можеш да бъдеш сигурна, че същите номера ги играе и с другите момичета от „харема” му, които му се връзват.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 86c3af9db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Объркана си нормално е, но това момче е емоционален паразит. Обича те не е заради теб самата, а защото е намерил лесен начин да те манипулира и използва. Сигурно не е съзнателно от негова страна, но това не е здравословна връзка за когото и да било.
Друг проблем е че настоящата ти връзка не е задоволила някоя твоя емоционална нужда. Може би не се чувстваш достатъчно обичана и желана. Или по-вероятно имаш подсъзнателен инстинкт да се грижиш за някого и ако твоя настоящ приятел е силна и независима личност, ти липсва тази страна на отношенията. Обикновено това се наваксва когато жената роди дете, но подобна връзка с възрастен е крайно нездравословна.
Според мен трябва да потърсиш терапевт ако имаш такава възможност. Имаш нужда да обмислиш и вникнеш в определен аспект от характера си който те кара да си привлечена от момчето-паразит. Не е нормално човек да се чувства така спрямо някого, за когото му е ясно че няма положителни качества.
Каквото и да правиш най-добре е напълно да отрежеш контакт с токсичната личност, чиято единствена цел е да те използва за емоционално кошче за боклук и патерица чрез която да се справи със собствените си проблеми. В момента в който си стъпи на краката историята ще се повтори и така до безкрай. Той постъпва по този начин защото продължаваш да му позволяваш. Блокирай го навсякъде - социални мрежи, телефонен номер и т. н. Ако продължите да намира начин за връзка му вдигни скандал. Не се оставай да те обсебва или определящата черта на твоя живот да бъде това че си част от нечий друг. Потърси свой собствен път.
Желая ти успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a13ea6b02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той те използва. За кошче за емоциите си, за да си играе с теб. Защото му се връзваш. Той не е сериозен и не се занимавай с него. А може да ти разиграва и театър, за да види докъде ще стигнеш с реакцията си. Не ти трябва такъв женкар. Защото той със сигурност си има друга/и. Гледай си мъжа и семейството. Блокирай го отвсякъде и не му вдигай телефона.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: bea059d4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На твое място бих блокирала бившия. Той е вече минало. Ако наистина е държел на теб е нямало да те зареже и да те сърси само когато има нужда, ти сама го каза. Вече имаш мъж до себе си. Според мен обръщай на него внимание и не се занимавай с онзи, защото те разиграва. Продължи.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c8d1828748
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, 'разбиране "е правилната дума, не "разбирателство". Проблемът ти е че допускаш този човек отново до теб. Какво значи писахме си, говорих ме си. Що за тъпотии? Не си била твърда и той го е усетил. Сигурно има някаква цел я ще идва в държавата в която живееш, я от пари има нужда и се лигави и мазни. Такива момченца къде се мислят за много хитри много ме дразнят. Замисли се, сигурна съм че винаги когато си е тръгвал от теб и се е връщал е искал нещо. Било то услуга, било то секс все нещо на което ти не си обръщала внимание, защото си се радвала на вниманието му. Бъди разумна, а не луда погледни какво имаш сега- подреден семеен живот. Вероятно мъж който се грижи за теб, разбира те и се съобразява, а бившият ти какво предлага- нищо. Чудно ми е какво толкова ти е написал, сигурно обичайните заучени фрази но както и да е. От жена с опит с такива идиоти каквото и да ти каже това са само приказки сещаш ли се " с кофтия" т. е. с цел. Рано или късно ще поиска нещо бъди сигурна. Блокирай го, спри да му вдигаш телефона и да му слушаш глупостите. Той не те цени, не те е ценял и няма да те оцени. Кажи му че си е пропуснал шанса. Иначе защо сключила брак е ясно -ако пък сте в Германия повече от ясно. Ти обичаш ли съпругът си иначе?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 338d4a0281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката: Номер 9 :)
Благодаря виии че ме разбрахте както трябва
....
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА СЪВЕТИТЕ!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2ad592d598
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Спри всякакви контакти с него.
Ж29

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c509c6f77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До номер 3 - и аз съм мъж, но ако имам чувства към жена, не я зарязвам за да преследвам други. На всичкото отгоре "мъжа" търси нея, а не обратното, и твърдения като "не мога да изоставя жена" са направо смешни в такъв контекст.
Ти прочете ли историята внимателно както препоръчваш. Ако си играеш с жените по подобен начин, бих казал че имаш нужда от помощта на психотерапевт, защото си по-голям гадняр от тези които изоставят жената по веднъж.

До авторката (предишният ми коментар е №9) - Вече трябва да си разбрала, че няма две тълкувания на историята ти - крайната цел е единствено да те използва. Постигнал е част от нея като е разрушил щастието ти и се е намъкнал в мислите ти. Ако помислиш логично обаче, ще видиш че той нито те обича, нито иска да бъде с теб. Имал е достатъчно възможности да го стори. Обсебена си от идеята за нещо което не съществува, вместо да мислиш за фактите и това което имаш в реалност. Искаш да повярваш че коренно се е променил, но това абсолютно не е така. Доказано е че подобни промени не се случват след пубертета.
Съветвам те да се вземеш в ръце и незабавно да прекратиш всякакъв контакт с него, ако все още не си го сторила. Ако настояваш на последен разговор, бъди ясна и твърда в намеренията си - да не те търси никога повече. Не слушай каквито и да е обяснения, и не давай никакви - нямаш нужда от него, точка. След това нещата ще се нормализират с времето, а в краен случай потърси помощ от специалист.

Сподели какво решение си взела в крайна сметка и как се е развила ситуацията.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2d06958887
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Целта му е да се запишете заедно на курс по шахмат!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 338d4a0281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторката: Номер 15 много правилно сте ме разбрали :) благодаря ви за съветите! Блокирах го и сега се чувтвам много по-добре :)
Аз от мойта гледна точка не можах да видя нещтата както вие ме казахте той ме манипулирал макар да е за кратко. Ще гледам напред!
Желая ви от сърце всичко най, най.. :)
...
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!
Дано никой от вас да не падне на такова ситуаця. Може да ви се сторило лапешка работа или нещо подобно, но наистина бях объркана и затова исках да споделя с вас и да взимам вашите съвети..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 86c3af9db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От №15:
От опит зная че в подобни ситуации бурята от емоции пречи на човек да види ситуацията в истинската ѝ светлина. Радвам се, че чуждата перспектива ти е помогнала да вземеш правилното решение се и вече чувстваш по-добре. Харева ми и нагласата с която подхождаш, продължавай в същия дух - само напред.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a7b3d553ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Бившият ти приятел няма никакви, ама абсолютно никакви чувства към теб. Не разваляй брака си за нещо толкова глупаво. Прекалено надалеч си стигнала, за да провалиш всичко само защото (В) се е сетил за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aabd0eae3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Щастие се пише само със щ, не със щт (никоя дума не започва така, откъде ти хрумна!? ). Ти май не си съвсем българка, а?

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aabd0eae3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   И е ЩасТлива!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker