Как да се отърва от съпруга си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се отърва от съпруга си?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 3231 пъти
Здравейте! Аз съм жена на 32 години. Имам проблем със съпруга ми, който не иска да се раздели с мен. Казва, че заради децата ни да не са с разведени родители. От както сме се оженили ми посяга, но сега боят става все по-жесток. С децата е добър баща, но с мен се държи ужасно бие ме, обижда ме от нищо не е доволен. За издръжката на семейството се грижа предимно аз с моите около 700 лева. С неговите пари той за 10 години смени десет коли и 4 мотора. Ходи през вечер на дискотеки взе да употребява и доста алкохол, а предполагам, че и любовници има. Аз ако протестирам веднага бой. Той живее в мой дом казвам му, моля го да си замине, съгласна съм и и издръжка да не плаща само да не ме тормози, но все едно говоря на стената. Казва ми аз да се махна. Родителите ми са вече на възраст и са болнави не могат да ми помогнат само се тормозят покрай мен. Майка му е на моя страна, но и тя е безсилна. От полицията не го е страх, казва че ако се оплача ще ме убие и мен и родителите ми и аз вярвам, че е способен. Децата са малко иначе щях да замина нанякъде. Просто съм в безизходица. Един път уж се махна и два дни бях добре, но на третата вечер звънна свекърва ми да се махам спешно, защото той взел пистолет и идва към мен. Аз пеша в 1 часа през нощта в снега се скрих при родителите ми. Той не съжалява никога за постъпките ми. Беше мол в началото, но се събра с такова приятели и ми разби живота. Превърна се в мъж тип мутра, а на мен живота, мечтите ми отидоха под дяволите. Той ми казва"Ти живот нямаш". Като слушам по новинит за поредната убита жена от съпруга си все си мисля, че ще съм следващата. Има ли орган в държавата, който наистина да ми помогне, дайте ми номер ако знает, помогнете поне със съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: ef90d934ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Втора тема за 1 ден - май действително си на зор. Решението се нарича РАЗВОД.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3b130ae7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Медицинско, полиция, кризисен център за защита на деца и жени, пострадали от насилие.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d1b70e8e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   # що се отяждаш на жената???
Аман от долни мъже, побойници и деспоти!
Авторке, бягай бързо и далече. Имах приятел, които ме пребиваше и два пъти ме е заплашвал с пистлет опрян в главата. Играеше руска рулетка всеки път щом поисках да го напусна. Преследваше ме, идваше у нас, беше тотален психопат. Молех се да умре в някоя катастрофа, толкова ужасен човек беше.
Сега, не помня сайта на една организация за защита на жените в риск - виж в гугъл.. Подай жалба в полицията. Ако имаш смс-и запази ги за доказателство. Тези мъже са агресивни, не се конфронтирай с него и не му казвай, че ще го напуснеш!
Не видях дали имаш дете, но каквото и да е, бягай. Грабвай си вещите и се махни. Аз се свързах с такъв кризисен център и те ми дадоха съвет как да действам. Потърси ги в гъгул и никога недей да споделяш с тоя насилник намеренията си.
Успех. Пиши как се развиват нещата. Ако не отриеш телефон или сайт, аз ще потърся, за да ти ги предоставя.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d0d4f5cd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Горката... От кой град си?

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 02f3158a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Като адвокат ще ти кажа, че изкарваш медицинско, ограничителна заповед, съдиш го за нанасяне на лека, че може и тежка телесна повреда, развод също можеш да получиш, но ще е по- дълга процедурата, защото не е по взаимно съгласие. Тикаш го в затвора( няма да е за дълго) и готово. Плащаш 50 лева на двама манговци много гладни и яки, натрушават му главата, без да му казват нищо и готово. Няма да разбере, че си ти, няма доказателства. Като тръгне да се оправя и излезе от болницата с патериците, пак един бой и повече няма да те доближи. Днешно време такива хора, така се възпитават.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 716ec25ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   При следващия бой отиди на лекар да ти даде бележка, после подаваш молба за развод. Как така не иска да напусне жилището ти? Ще го изкараш с полиция. Другият вариант е да спреш да му даваш пари и да смениш бравата на жилището. Временно си вземи отпуск и замини някъде с децата. Той като спи няколко нощи на улицата, 'е си намери квартира. Третият вариант е да дадеш твоето жилище под наем и ти да отидеш някъде под наем без той да знае къде. И пак-развод. Спри д му даваш пари. Кажи му, че нямаш. В краен случай наеми някого да го пребие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 716ec25ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Обади се в фондация Анимус. Те се занимават със случаи като твоя. Ето им телефоните-080018676 и 029817686. Мисля, че е анонимно. Разкажи и твоя случай и виж какво ще те посъветват. Другото е -говори с адвокат. Той ще ти каже какво може да направиш. Най-добре е да се разведеш. И спри да му даваш пари. кажи, че нямаш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 41a22d2a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Отиди в полицията пък да видим колко смел ще е после! Щом бие жена 100% е някакъв мухльо, утрепаняк, но ти е взел страха. Аз имах приятелка с подобен проблем, но нямаше деца. Нейния мъж я биеше и заплашваше, че се оплачела в полицията това или онова щяло да й се случи. Накрая тя се оплака и полицията го привика на ставка. После пак опитал да я бие, но полицията дошла, той се нахвърлил на полицаите, явно мислейки, че са жена му и доколкото знам единия полицай така хубаво го наложил с палка по главата няколко пъти, че според моята приятелка се бил свил в ъгъла на стаята като детенце. След като полицията го поступала се разведаха и не посмя да я закача... Ти имаш и деца, недей мисли, че никой няма да ти помогне, точно обратното е, повярвай ми.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 144478829b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Медицинско, съд, ограничителна заповед и развод по исков път! Няма друго решение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b9e965524e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е колко пъти ще я пускаш тази тема? Разведи се бе, жена! Какъв е този страх, който днешните жени изпитвате от тези индивиди, наречени "мъже"? Допускате да ви бият и да ви мачкат, а после търсите съвети! Както и да е... Разведи се, събери пари за билети на теб и на децата ти и отиди в друга държава, ако нямаш възможността отиди в полицията. А колкото до това, че щял да те убие... Тръгне ли да прави такова нещо САМОЗАЩИТИ СЕ!

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fd151dcf10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   "Мъжът ми е агресивен" - Тая тема той или ти си я пуснала? Нещо намирисва, щото и там и тук пишиш, че за 10 години сменил 10 коли и 4 мотора. Копелдаци!
М20

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 45500c40a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не оставяй нещата така. Говори с адвокат и направете стратегия. Родители, роднини, съседи са все свидетели. Подай сигнал в полицията, закрила на детето. Сега са на тръни заради поредното убийство. Не оставяй нещата така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fab377aa6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Благодаря много за всички съвети. Много се извинявам, че пуснах темата два пъти, помислих, че първия път не съм я пратила, защото се забавиха докато я публикуват, но и двата пъти е ясно за какво става въпрос. Опасявах, че някой ще ме посъветва както свекърва ми какво и да става аз само да мълча. Аз повечето пъти само мълча, но как се мълчи като например вземе картата и изтегли детските да гуляе с приятели. По дяволите толкова съм ядосана на себе си, защото се познавам, че съм силна мои приятелки дето не са на мойто дередже взимат успокоителни, а аз издържам ама нямам избор. Той е тип хамелеон ако го видите хем красавец, хем говори едно тихо, спокойно, но децата не ги тормози. Казват, че жените се женят за мъже наподобяващи техните бащи, а моя не искам да се хваля, но е рядко срещан човек. Преди да се оженим мъжа ми изглеждаха сякаш, че е като него. А аз уж хитра лисица пък не можах да вникна в него. И друго, което е жестокостите му към мен започнаха от около година мисля, че когато мъж се забърка с чужди жени неговата му опротивява мисля, че така е и с него. Един път докато ми удари носа и течеше кръв в банята той вместо да ме съжали извади мобилния си да ме снима. Сега е в чужбина и е казал на майка си, че като си дойде ще се изнесе на квартира. Стискайте ми палци. Ако не телефона си на тази организация написа по горе си го записах(за което благодаря на жената). Дано да приемат с деца. Наистина дано си оправя живота, заради дечицата ми. Приплака ми се като видях съчувствие от ваша страна. Мъже опичайте си акъла и не си бийте жените, че макар и омръзнали ви и те са с души.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2ec65469bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Благодаря много за всички съвети. Много се извинявам, че пуснах темата два пъти, помислих, че първия път не съм я пратила, защото се забавиха докато я публикуват, но и двата пъти е ясно за какво става въпрос. Опасявах, че някой ще ме посъветва както свекърва ми какво и да става аз само да мълча. Аз повечето пъти само мълча, но как се мълчи като например вземе картата и изтегли детските да гуляе с приятели. По дяволите толкова съм ядосана на себе си, защото се познавам, че съм силна мои приятелки дето не са на мойто дередже взимат успокоителни, а аз издържам ама нямам избор. Той е тип хамелеон ако го видите хем красавец, хем говори едно тихо, спокойно, но децата не ги тормози. Казват, че жените се женят за мъже наподобяващи техните бащи, а моя не искам да се хваля, но е рядко срещан човек. Преди да се оженим мъжа ми изглеждаха сякаш, че е като него. А аз уж хитра лисица пък не можах да вникна в него. И друго, което е жестокостите му към мен започнаха от около година мисля, че когато мъж се забърка с чужди жени неговата му опротивява мисля, че така е и с него. Един път докато ми удари носа и течеше кръв в банята той вместо да ме съжали извади мобилния си да ме снима. Сега е в чужбина и е казал на майка си, че като си дойде ще се изнесе на квартира. Стискайте ми палци. Ако не телефона си на тази организация написа по горе си го записах(за което благодаря на жената). Дано да приемат с деца. Наистина дано си оправя живота, заради дечицата ми. Приплака ми се като видях съчувствие от ваша страна. Мъже опичайте си акъла и не си бийте жените, че макар и омръзнали ви и те са с души.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 33c43d2840
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пак съм авторката. Мислила съм да платя да го пребият. Той е 100 кила, 1, 90 висок, но двама трима ще го набият за хилядарка. Рано или късно ще го направя да види какво е чувството. Пък и той се прави на мутра доста се дразнят от него ще изглежда логично.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 02f3158a4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 3- ограмоти се малко, какво е това нещо? Масово тук пълно с неграмотни. Вие българи ли сте хора?
Авторке, консултирай се с адвокат.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a4079624a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   Полиция, жалба, развод, ограничителна заповед, но преди да направиш каквото и да е стъпа, консултирай се с адвокат, щом е такъв психар, виж нещо дали няма държавна охрана, върти ми се в главата че има, но каквото и да правиш, не взимай прибързани решения има агенция/ асоцяция не помня кое от двете беше, за "защита на жени от домашно насилие " обърни се към тях потърси съвет, и тогава действай
М29

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 883c603893
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Той е в твоя апартамент. Жалба и ограничителна заповед в полицията е достатъчна. След като излезе заповедта, изхвърляш всичко негово пред вас и не го допускаш у вас. Посегне ли ти имаш ограничителна заповед прибират го. Как е възможно да го понасяш повече. С твоите доходи ще се оправите и без него

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 12d275e814
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Госпожо, не чакайте повече сега докато е в чужбина се консултирайте с адвокат и вземете необходимите мерки срещу този изрод! Колкото повече отлагате, толкова по -зле ще става!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker