Приятели с привилегии - Как да продължим нататък? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятели с привилегии - Как да продължим нататък?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1923 пъти
Здравейте. Виждам се с едно момче от година.. Приятели с привилегии, както го наричат. Отначало имаше тръпка, но не бяхме гаджета. От последния път, когато го видях сякаш вече не го усещам по същия начин.. Не се държа естествено, насилвам се по някакъв начин да съм същата, като преди, но вече не усещам тръпка.. Не ми е същото. Не искам да го изгубя, като част от живота ми, но ако приключим с досегашните ни отношения не знам дали ще можем да сме приятели. Не искам да се насилваме и да се виждаме, само защото сме свикнали и ни е станало като навик. Не знам как да му кажа, какво чувствам и че вече не както преди. Не е свързано със интимните ни отношения, просто няма тръпка. Знаете как е отначалото и как е след известно време.. Но ние не сме във връзка, може би нещо такова, но неангажираща. Не знам как се слага край на такива отношения и дали е възможно отново да сме приятели. До преди няколко месеца си мислех, че искам след време всичко да е официялно и да прекарам живота си с него, но в един момент всичко се изпари. Сякаш вечерта го обичах, а когато се събудих вече не изпитвах нищо към него. Даже ми става тъжно, че е така.. Не знам как да постъпя. Моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 56158f84a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, с когото и да тръгнеш, колкото и да си влюбена, каквито и да са взаимоотношенията ви - винаги ще се стига до тук. Свиквай!
Сега от теб зависи и ти трябва да избереш как да продължите.
Всичко е възможно!
В чудесни приятелски и дори семейно-приятелски отношения съм с първото си гадже (от преди 30 години). Половинките ни също са ОК. Ходим си на гости, на пикници, децата ни играят заедно, дори някои празници посрещаме заедно. Поддържам контакти и с някои от следващите, особено с по-свестните. Никога интимни отношения, но приятелски, или поне между добри познати - да. Взаимно уважение и понякога помощ - също.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f6543a9815
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поговори с него и му предложи да си останете приятели без привилегии.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2f077fd5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз също като номер 1 поддържам отлични взаимоотношения с 99% от бившите си. Моята приятелка няма нищо против това, дори с някои тя също е в приятелски отношения. Дори страшно много се уважават с момиче, с което имахме огромна любов в продължение на 4 години и тъкмо беше приключила. Дори като се видим след дълго отсъствие като се видя с нея се гушкаме от радост пред нея и тя не ревнува, каза, че е нормално, след като не сме се виждали толкова много време. Малко се отнесох. Просто поговори с него, дори може да си дадете време. Отиди на село за около седмица, по този начин няма да се виждате дълго време и може да си залипсвате много. Доста често това помага, защото като си с един човек всеки ден и се разделяте само за 20 минути примерно, започвате да си писвате и се карате за глупости.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 70e8db6921
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Под "приятели с привилегии" разбирам хора, които си правят "приятелски услуги", свързани с плътски удоволствия. Ти си озаглавила вашите взаимоотношения по този начин, а по-надолу казваш, че си го обичала, което преминава границата на чисто сексуалните отношения. След като си имала чувства към този човек и дори си планирала да прекараш живота си с него, значи май не сте били просто приятели с привилегии. Но както и да е, може би границата между двете е тънка понякога. След като вече не изпитваш същата тръпка просто си помисли дали тръпката е изчерпана до такава степен, че да прекратите интимните си отношения или чувствата не са безвъзвратно загубени и биха могли да бъдат възродени, ако започнете да правите нещо различно и връзката ви премине в по-сериозен етап.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2a9dafedfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   КЪМ номер 1
Интересни взаимоотношения, а като се съберете на гости споделяте ли си кой колко му е голям.... и това ми било нормални взаимоотношения. Ами лягайте си 4 мата на спалнята.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2f077fd5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към номер 5- Вие във вашата компания само размери на пениси ли обсъждате? Впрочем аз съм 3, не 1, но все тая.
Защо пък като се съберат в една компания бивши и задължително трябва да се обсъжда големина на полови органи, издръжливост, епилиране и глупости. Това, че ти не можеш да водиш интелигентен разговор си е изцяло твой проблем.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0f5f31f21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хубавото на тези връзки е че по принцип нямате чувства един към друг. Не знам каква е била тази ваща връзка уж friends with benefits пък да имате чак такива чувства един към друг. Аз имах една такава връзка и може би беше една от най хубавите в живота ми. С моя си имахме ясно определени правила и никой не преминава границите освен ако не беше предварително обсъдено. Бяхме откровени един с и се бяхме разбрали, когато пожелаем всичко да приключи да си го кажем без да се лъжем. И така и стана. Бях си с него към 3 месеца без никакви чувства и когато се запознах със сегашния ми приятел му казах съвсем спокойно: от известно време се виждам с едно момче и искам да се задълбоча с него и желая да приключим. Той го прие малко пресилено защото мисля че беше нарушил основното правило, а именно без никакви чувства, но такъв е живтота. Сега съм със същото момче заради което прекратих тази връзка и сме заедно от година и половина и нито за миг не съжалявам за решенията си. Щом вече не изпитваш същото което е било в началото - прекратявай, но бъди деликатна и не твърде директна, че да не те обвинят и теб в това че си му направила това най гадния ден в живота му.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker