Мислите ли че съм тотална загубенячка, че се влюбих именно в такъв деградат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислите ли че съм тотална загубенячка, че се влюбих именно в такъв деградат?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 4127 пъти
Здравейте! Преди повече от месец ми се случи нещо, което към днешна дата не зная как да определя..
Запознах се в един малък ресторант с прекрасен мъж.. той обядваше сам, аз бях с няколко приятелки... Той седна по- късно от нас и аз имах великолепен визуален контакт с него.. изглеждаше толкова красив.. сигурно съм го гледала с голямо любопитство, защото когато извадихме пари да плащаме сметката той ми се усмихна и с поглед ме покани на неговата маса. Аз веднага го поканих на нашата- отново с поглед и жест.. Той дойде, запознахме се- беше от гръцки произход, но говореше английски... Разменихме си координатите. По- късно ми се обади и каза че заминава за 15 дни в Гърция, след което отново се върща защото следва в бг. Боже студент- оказа се че е с 8 години по- малък от мен...

После поддържахме комуникация по скайп- около 10-15 мин всеки ден. После той дойде в България. Започнахме да се виждаме всеки ден. Или по- точно след 5- 6 часа следобяд, като той беше най - активен вечер- разговаряше, канеше приятели и ме представяше като неговата жена... Излизахме често вечер, по нощни клубове. В един момент той започна да се оплаква, че има сериозни финансови затруднения и не мога ли да му помогна... Започнах да му давам пари. В един момент той започна да отказва да правим секс. Каза, че не бил жиголо и ако бил то не за тези пари- които му давам.. нещо такова.

Аз изпитах силна болка, защото хем влюбена, хем се опитвам да му помогна, хем отхвърлена... . Абе да не ви говоря. После ми каза, че единствената причина поради която бил с мен е че с мен му било спокойно... не съм задавала въпроси и т. н. В един момент започна всеки ден да ми иска пари и да се сърди ако му се сторят малко. Сексът напълно спря. По късно разбрах, че с парите, които му давам той по цяла нощ пие в някое заведение, а после до след обед спи. После пие кафе с приятели и ми се обажда, за да ме ядосва... Аз в един момент се усетих и казах повече да не ме търси, като му обясних че 1 лев от мен няма да види. Той отвърна- ок и от този момент нататък не ми е звъннал. А.. само последния път добави- благодаря много за всичко, което направи за мен, ти си добро момиче.

Сега плача, ама направо се треса от нерви- защото хем се чувствам ужасно глупава, хем имам угризения, че вероятно може да има някакъв проблем а аз да не го разбирам, търсейки внимание и любов, без да се съобразявам с неговите затруднения.. През първата седмица ми се обаждаше към 5 часа сутринта и ми правеше любовни обяснения. Мислите ли че съм тотална загубенячка, че се влюбих именно в такъв деградат? И въобще дали е такъв! Незная, чувствам се празна, и умирам от ревност, защото най- вероятно някоя друга вече е в плен на красотата му и... .
но от друга страна се чувствам грозна и стара- а не съм, когато ми отказва... и ми иска пари...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3d0e65187d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Този явно си се издържа по този начин, забрави го и да ти е за обица на ухото.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1361fa3d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много кофти история... Съчувствам ти, защото аз съм на 35 и сама и ме е страх да не ми се случи същото, защото ме ухажват доста по-млади мъже. Не се измъчвай, той не заслужава твоите чувства и няма да отвърне. Очевидно е от тези мъже, които използват жените без никакви скрупули, разчитайки на това, че са влюбени в него. Не съжалявай, защото сега ще използва друга. Не го търси и не му се обяснявай. Опитвай се да не мислиш за това, знам, че е трудно, когато имаш натрапчиви мисли за него прави нещо което да ангажира ума ти. Най-добре излизай с друг, ако имаш възможност, така най-бързо ще го забравиш. И помни - ти заслужаваш мъж, който да е с теб заради теб самата, а не заради пари! Много късмет от мен!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ab0a9e6ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мило момиче, най-доброто, което можеш да направиш е да го забравиш. Какъв ти е той, че да го гледаш, да го изхранваш и да му даваш пари, а той най-нагло да се сърди, че били малко? ... Има такива хора, които се възползват от добрината на момичета като теб, а след това ги захвърлят като мръсна носна кърпичка и то без капчица благодарност.. Аз бях в съшото положение, запознах се с едно момче и имахме връзка няколко месеца. Често пътувах до чужбина, а той все искаше да му нося неща от там, които беще харесал в интернет. Не се сещаше да за мен почти през целия ми престой там, и в деня, когато си тръгвах започваше да ми пише смс-и с текст" Мила моя, чакам те. Има ли подаръци за мен? " . След като видях това, се отвратих от него и го зарязах на момента.. Та мисълта ми е, не си длъжна да поддържаш никой.. не прави тази грешка, защото ако свикне така.. повярвай ми - загубена си! Вземи най-доброто решение за себе си и намери човек, за когото би дала всичко, както и той за теб!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 14e0366b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сърди се като му се стори, че му даваш малко пари, освен това не иска да правите секс, значи го прави с друга или други... Повтори си го няколко пъти и проумей, че те използва и никога не те е обичал. Вярно е, че казват, че любовта е сляпа, но твоето заслепение е прекалено. Аз съм жена и никога не съм искала пари от приятелите си. Такива като него са като пиявици, лепват се и смучат докато им позволяват. Да, изглеждаш жалко, събери малко достойнство и забрави за този...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c3e6a3265f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мила та ти си поканила жиголо на масата си. Той така е свикнал да живее. Жалко е, когато хубави мъже както и жени се възползват от външността си, но всеки прави своя избор. Но как мислиш става толкова лесно заварката? Ако беше безкористно нещата биха протекли по разкичен начин. Не си виновна, че си поискала именно него, но неговият магнетизъм, за съжаление е за продан. Когато някоя даде повече, предишната става ненужна... . Получила си опит, макар и горчив за красивите мъже... .

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b652325ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Единствения съвет, който мога да ти дам е да се опиташ да забравиш. Разсейвай се със странични неща. Сама си го определила като дегенерат. Сега ти трябва само време за го забравиш и след време, когато химията мине ще го намразиш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b02c06456e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си загубенячка, просто си се опитала да получиш малко щастие в живота, за миг си повярвала в мечтата, илюзията, повярвала си, че и на теб може да се случи нещо хубаво. За съжаление един пропаднал тип се е възползвал от теб, играл си е с доверието и чувствата си. Бог има и рано или късно всичко се връща. Забрави за този момент, спри да се питаш защо и как - станалото станало. Поне си научила един житейски урок и за в бъдеще ще знаеш как да различаваш боклуците. За съжаление живеем в неморално време, без духовни ценности, малко останаха хората, повечето се изродиха в паплач.
Не се доверявай никому, виждаш какви типове има, едни са използвачи за секс, други за пари, все едни и същи отрепки мен ако питаш. Горе главата и не падай духом, не позволявай на това да ти смачка самочувствието.
А въпросният господин е явно професионален играч и измамник, може би така си изкарва прехната и мисля че няма да бъде далеч момента, когато ще стане клиент на правосъдието, а в последствие ще доразвие уменията си в затворническите спални, застанал в поза "партер".

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 303648a21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   един ден ще осъзнаеш какъв урок ти е дала съдбата ..няма случайни неща и всеки човек в живота ни ни учи по нещо ...бях в подобна ситуация ..отвратително ми е мъж да използва жена ...да ме извинява мъжката част която чете това но понякога направо се радвам като видя някоя лолитка да изсмуква потфейла на някой господин без никакви скрупули ...жените трябва да осъзнаят че те са цветя и на тях трябва да се гледа с любов и внимание ...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7a2e7640fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ЧУДИШ СЕ ДАЛИ Е ТАКЪВ? ! Колко още ще се чудиш, и какво още трябва да се случи, за да разбереш КАКЪВ Е? Любовта не се купува и продава, разбери го. Не можеш да си платиш за нея... спри вече да се заблуждаваш, че по някакъв начин може да си купиш любов и внимание. И аз веднъж попаднах на един такъв мошеник и оттогава ги разпознавам. Не се упреквай, не мисли за себе си, че си" загубенячка" и разни такива. Кажи си, че е за поука, тегли му чертата и забрави тази история. :)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: aa0ea1cdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Благодаря много за всичко, което направи за мен, ти си добро момиче" - тези думи обясняват абсолютно всичко. И бъди сигурна, че изобщо не си единственото "добро момиче" в живота му, но може би си най-доброто, понеже освен всичко, което правиш за него като бонус и "не задаваш въпроси".

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: adb208cc75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е, никой не е застрахован да му се случи подобно нещо. Не си загубенячка. Вземи си поука от тази "грешка", затвори страницата и продължавай напред.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4ee5e9cc81
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм мъж и когато чуя нещо подобно наистина се срамувам че има такива индивиди (нарочно не казвам мъже) от същия пол от който съм и аз...
Какви проблеми да има тоя? Сам си е признал че с твоите пари ходи по заведения. Да беше нещо сериозно - разбирам но тия пари ти си си ги делила от залъка а той да ходи да ги прахосва по купони... . Айде моля ти се... ..
И после заради такива келешчета ни измиза лошо име на мъжете!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: fe27b282c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   гледай филма "spread" с Аштън Къчър :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c421621560
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Това не е патент само на красивите мъже моля моля. Много мъже го правят. Безработни брадясали валят се цял ден на леглото и са вечно недоволни. Или не искат секс. Или пази боже по-лошо искат го. И го правя така че да се почустваш още по зле отколкото, ако те държат на сухо. Много ситуации може да се напишат, лошото е че тези за които аз говоря са обикновенно съпрузи и не може така лесно да се оттървеш от тях. Ти си се оттървала-радвай се. Не си загубенячка че си се влюбила. Не си го познавала какъв е. Но ще си загубенячка ако вече познавайки го не даи боже го приемеш отново. Нагласи се усмихни се и излез да празнуваш живота. Има мъже за които ще бъдеш истинско бижу.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker