Омъжена във връзка с женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Омъжена във връзка с женен мъж
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2622 пъти
Историята е кратка. Омъжена и влюбена в женен мъж. Банално е, но е факт. Всеки лъже. Кой какво търси? Бъдеще - какво? Уморени от брака или просто разнобразие? Надежди за промяна, надежди за любов или просто защото си ти и не можеш да се побереш в кожата си, когато си недоценен и нещастен. Или изчерпан да даваш всичко от себе си? Знам, че в такава връзка се губиш, защото получаваш всичко онова, което ти е липсвало от години. Мислиш си, че е любов и че някой те разбира. Осъзнаваш колко е глупава излюзията ти, но продължаваш. Искаш промяна, имаш обещания - неизпълнени. Не разчиташ на никого- нито любовник, нито мъж. Сама се справяш. За какво ми е тази връзка? Идва и и си отива за няколко часа, но на думи ме обича много. Толкова, после празнота. Искаш го, но го няма. Няма с кого да споделиш важните неща. Всичко е по график и в някакви рамки и часове. Сега може, после не може да звъниш. Е, аз макар и омъжена по документи, не живея с мъжа си и искам своето време, но той не може, защото е женен и е у дома. Бил нещастен в брака си, ами много хора са така, но това да имаш любовница- щастие ли е? Сложих край на тези паразитни отношения, но все пак в мен остава някакво чувство дали постъпих правилно? Дали не можех да се нося по течението и да приема всичко, така както е. Не мога. Душата търси друго. Любов, промяна и всичко, което съм аз. Той ми даде много, не знам как да го оценя. На достаъчно години съм, за да разбирам от какво имам нужда. Големи деца, мъж, който не го е грижа за теб и един любовник, който дава, но е страхливец да промени нещо. И пак сама. Обичам го много, но не мога повече така. Връзката ни е две годишна.
Ана

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 32f1746264
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, постъпила си правилно. Любовта трябва не само да се показва, но и доказва. Думите са едно, но делата друго. Това ти го казвам със сигурност от опит. Минала съм по този път и навреме се освестих. Разбрах, че за него съм само парче месо за секс и нищо повече. Думите му към мен бяха просто примамка, а аз глупачката се връзвах. Иначе тая песен солко е нещастен в брака си е до болка позната, но в действителност илиза друго... Аз също сложих край на една такава авантюра и запретнах ръкави да оправя моя брак и промяната дойде - преоткрих и себе си и съпруга си. Сега съм много щастлива и спокойна и всичко е наред. Понякога нещата ни се струват толкова сложни, а те всъщност за много прости - просто трябва да се вглеждаме по задълбочено.
Бъди здрава,
Ж 42

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b42d76d7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правилно си постъпила. Мъжете търсят любовници за да си начешат крастата душко, а не за да се обвързват по-любов.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d198bac8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Госпожо, предполагам, че споделяте просто за да се разтоварите и да ви олекне. Защото на всички въпроси, които задавате сама сте си отговорила. Умора от брака-още повече ако е дългогодишен, разнообразие-това пък важи повече за мъжете. Мислиш си, че е любов и че някой те разбира, но не, не е и аз мисля че ти самата си го разбрала. Любовникът ти просто се чувства комфортно за няколко часа при жена, която не му е виждала разхвърляните чорапи, която не го е чувала как хърка... Ще ме извините но аман от такива комплексари дето уж са нещастни в брака си, но иначе не си помислят да избягат от него. Каква промяна очакваш, та той дори ти определя кога да звъниш и да го търсиш. Завърта се при теб колкото заради секса и после-обратно при жена си. Унизително, госпожо, не знам защо си го причинявате... А може би вече и сте му поомръзнала-две години не са малко време. Не е лошо вие да прекратите тази изчерпана връзка-поне ще излезете с достойнство от ситуацията. Той сигурно вече се оглежда за по-свежа плът от вашата....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 889e3f277b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо не се разведеш с мъжа ти и спокойно да си търсиш нов партньор? Така на един проблем, се наслагва друг проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 331db54e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подсъзнателно искаш да вярваш на неговото "обичам те" но то е просто инструмент да получи това което иска. Съзнателно си разбрала че не е така, в резултат на което се е получил когнитивен дисонанс между двете неща. Не се връзвай на празни думи, делата са важни.
Нещастната част от брака му е липсата на секс, затова никога не би могла да получиш емоционална връзка от него. Хубаво е че си осъзнала токсичността на тези отношение и си постъпила правилно като си се разделила с него. Нормално е да чувстваш тъга в този момент, но това ще премине с времето. Той не е последния мъж на земята или уникален в което и да е отношение. Гледай напред и потърси човек който търси взаимност, а не просто да се възползва от теб.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 13149a63f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От два стола се пада на земята.
Не може и вълкът сит и агнето цяло.
Народни поговорки.
Задаваш риторични въпроси, като г-жата с любовта на 45, дето все я търси, мъжа си не понася, обаче стои при него. Шизофрения, меко казано.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 03135e358f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато много години си живял без любов и с мъж, който е грубиян и освен това ти подтиска самочувствието, обижда те и изневерявал поне веднъж, много лесно можеш да повярваш, че някой може те обича. И го вярваш. Знам, че някои ще ме обвинят, защо не съм го оставила, но пък то на думи винаги е лесно, но съвкупността от различни фактори си оказва влияние върху избора. Не живеем заедно, но поддържаме връзка. Не сме разведени, нито той има някого в живота си, но не делим един покрив. Чуваме се, виждаме се, говорим си. На семейните празници сме заедно. Аз бях готова да доведа нещата до край и в новата връзка видях шанс това да стане, макар и с трудности. Бяхме говорили, но жененият мъж се отметна и не ме подкрепи с времето. После пък аз прецених, че не няма смисъл. Може би събрах някакъв гняв, защото ме подведе. И отношенията ни се поразвалиха, но пак продължих с него. Не исках да ми е самотно. Няколко пъти се опитвах да прекратя това, но се събирахме. Излезе ми с някакви доводи, че има деца/ голями са, но учат/ и трябва да се грижи за тях, да им помага, но иначе цял живот да си караме така. Все едно аз няма за кого да се грижа. И моите деца са голями, от сина имам внуче и съвсем разбираемо да помагам и на него. Иначе живея сама и те са си по своя път и в отделни жилища. Не знам дали беше любов, искам да вярвам в това, но не искам да продължавам връзката. Вижданията не са толкова чести, прекарваме си добре, но... нещо ми липсва. Не мога да живея и по график с телефонните обаждания и със "свижданията", така ги наричам :) Имам достатъчно свобода, за да искам да идем някъде през уикенда, да идем на кафе или кино. И от цялата тирада - кофти ми е, мъчно ми е за него, но не съм го търсила, нито той. Иначе е от хората, с които може да се разбереш, спокоен и уравновесен. Както и от хората, с които мислите еднакво, добре сте се опознали и може да си простите куп неща. Или може всеки един да продължи репликата на другия. Може би за това страдам най-много. Паснали сме си като характери, но за съжаление не и като двойка с общо бъдеще. Да, и просто споделих за да ми олекне. Може и да съм сгрешилата аз за този си избор, но връщане назад няма!
Ана

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 34b847c365
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Лично аз предпочитам да съм сама, отколкото във връзка, която не ме прави щастлива и удовлетворена, но виждам, че малко са като мен. Всеки прави своя избор и е редно да му плати цената, без да се оплаква. Връзката ми с женен съм си я записала в топ престъпленията срещу личността

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4c5400b9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Още от самото начало е трябвало да знаеш какво можеш да очакваш от женен мъж, чийто брак не е само къс хартия - Чук и Бег. Влязла си в тази връзка очевидно, за да разведеш господина и заедно да тръгнете по кина и кафета, ама не ти си е получило. Защото ти всъщност не си семейна, а свободна жена, нищо че имаш брак по документи. Търсиш легална връзка, която можеш да оповестиш пред света, а се хващаш с женен. Защо?
Аз съм омъжена и ако реша да имам любовник /хипотетично/, ще търся също женен мъж и няма да очаквам нищо повече от епизодични срещи и секс, защото нито той, нито аз ще можем да се показваме заедно, без да стигнем до развод.
Ама на теб не ти пука особено за чуждия брак, нали, нито за жената на тоя нещастен в брака си глупак.
Бих ти казала какво мисля за такива като теб, нищо, че обидните квалификации не са аргумент, но съм прекалено добре възпитана.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 03135e358f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 9 - Ако си ви е на сърце, кажете какво мислите за такива като мен. Няма да ме обидите. Достатъчно съм се наказала сама. И трябва ли да ми пука за чуждия брак? Аз ли трябва да го пазя? Знам какво е и от другата страна, но когато си влюбен не мислиш много. Никого не обвинявам, просто съжалявам, че така се случиха нещата. В крайна сметка съм прекратила отношения, но ми е тежко в момента. С времето знам, че ще мине. Благодаря за всички коментари по темата!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: abb52c1877
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, не слушай моралистите, защото не им е дошло до главата, да съди всеки може. Ти си силна жена, с времето ще отмине, може да срещнеш друг мъж. Не всичко е загубено, срещай се с приятелки, започни да правиш нещо, което ти доставя удоволствие - да плетеш, пееш няма значение. Ти заслужаваш повече, някъде има мъж, който ще поиска да ти го даде!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7bb1fa50ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Брех, много си голямата работа бе?
Тоя бил безотговорен, оня - страхливец, а ти какво? Голямата работа?

Има причина да ти е гадно и да не си доволна - това, че не оценяваш което имаш! Дават ти се нови възможности, нови шансове, нещата се подреждат отгоре за тебе, но не.. ние сме много горди!
Трябва да имаме нещо (някого) точно когато го искаме!
Имаме нещо, но то не е достойно за нас!
Дават ни много, но не ни стига!

БАСТА!
Пикаем на индивиди като тебе.
И от двата пола!

Едно от най-висшите духовни качества е АДАПТИВНОСТТА и СМИРЕНИЕТО.
Ти ги нямаш и двете. А "на бодлива крава - Бог рога не дава".
Остани си със здраве, но без щастие! Защото не умееш нито да го даваш, нито да го оценяваш, нито да го получаваш.
Докато егото ти говори, душата ти ще плаче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 03135e358f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До 12, такива кометари ме освежават и отрезвяват. Понякога човек има нужда някой да го постави на място.За съжаление е трудно да се справяш сам с всичко, което ти се случва.Благодаря и на 11, не всички са толкова извисени, всички сме моралисти, но не приемаме чуждите грешки.А просто се случват нещата!Надявам се както 12 каза да съм жива, но не знам дали ще съм щастлива? Да успокоя коментатора, не съм щастлива. Зле се чувствам и то много .Ако след време прочета това , което съм писала, сама ще си смея. Но иска време, не веднага, не сега.
Ана

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker