Тя разби сърцето ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя разби сърцето ми.
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2549 пъти
Здравейте, историята ми е следната. Мъж на 26 години, с близо година връзка с жена на 23. Отношенията са ни следните, в началото започна всичко като на шега, но в последствие връзката ни стана много сериозна.. Всичко е прекрасно, в отношение на секс, разбирателство, характери. Са мен тя е страхотна жена и много я обичам. Проблема, е че бившото и гадже все още е в главата и. Тя не е с него вече 2 години, причината е, че е болен от рак на стомаха и се лекува в Германия. Пишат си по вайбър, блокирала го е във др социални мрежи. Това го уважавам, защото и аз да не бих оставил и бих обръщал внимание на човек, който обичам дори и да знам, че няма как да имам бъдеще с него. Тя иска просто да се оправи, казала е, че му пише такива любовни съобщения и обяснения понеже я е жал и не иска да го ядосва по никакъв начин.
Преди 1 седмица се върнахме от почивка на морето. Започна да се държи по-хладно с мен. Каза ми, че иска да поговориме... че и трябва малко почивка и не иска да е с никой, понеже и било гадно да си пише с него и съответно да е с мен. Да лъже мен и него. Просто не знаела какво иска. Питал съм дали ме обича- тя ми казва да.
Не приех по особено добрият начин това. Отидох до работата и, върнах и дрехите, които си беше забравила в нас. Каза ми, , Стой" Но аз безмълвен си тръгнах и и написах, че много я обичам, и че ще съм с нея в какъвто и да е бил момент. Написах и, че може би тя ще се върне при мен ако ме обича и т. н. В този ден просто за да не се изкушавам да и пиша или звъня си изключих телефона.
Включих си телефона в 12 вечерта, беше ми написала, , супер, изключен ти е телефона" После, , обичам те" и имах 6-7 пропуснати повиквания от нея. Тогава пак се размекнах, написах и, че ми липсва, звъннах и тя беше заспала.
На другият ден ми написа добро утро им и се обади по телефона. Искаше да се видим, но и казах, че съм заминал и не съм в София.
На следващият ден, пак започна да се държи по-студено. Не ми звъни редовно, не ми пише толкова често колкото обикновено. Стигна се до караници и до това, че не разбирам поведението и честата смяна на настроението и. Каза ми, че и е омръзнало от моите драми и, че не искала да се вижда с мен. Аз превъртях защото ми омръзна да си играе с мен. Псувах, обиждах и т. н. Писах и простотии в ефект на ярост, които естествено не ги мисля. Блокира ми вайбъра и фейсбука. Каза, че не иска да я обиждам и не иска да ме вижда никога повече.
Отново си изключих телефона, за да не и звъня и да я оставя.
Същата история се беше случила и преди няколко месеца. Каза, че ме оставя, спрях да и обръщам внимание и след, което ми се обади, видяхме се 2 пъти и всичко се оправи.
Въпросът ми е дали имам шанс с нея, дали ще ме потърси пак и дали имам някакъв шанс изобщо да си я върна, след като ме блокира на всякъде и не иска да ме чуе повече?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 628401f325
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   А защо не написа това като коментар по темата си, а пускаш отделна история, какъв е смисълът? Както и да е. Приятелката ти реагира адекватно- ти я блокираш, обиждаш, псуваш, вдигаш скандали на работното ѝ място- какво очакваш? ! Поведението ти не е никак мъжко, даже е инфантилно, чувстваш се застрашен от болен човек, дори и пак да ти даде шанс (аз не бих), твоята несигурност, ревност и агресивност ще унищожат връзката ви.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fb20393ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 23 не е жена, а момиче в следтинедйжърска възраст. Както и да звучи на тая възраст мъжете често са по зряли, въпреки схващането че жените се развивали главоломно по-бързо.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4216aa9cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Разбирам, че бившият и е болен от рак, но това не значи че тя също трябва да си губи живота. Задай и следния въпрос: "Ако той не беше болен от рак и ме беше срещнала, сега с кого щеше да си?". Ти и да беше болен от рак предполагам, че нямаше да я караш да се връща при теб на сила при положение, че тя се опитва да продължи с живота си. Разбирам, трагично е, тъжно е, гадно е, да. Но не може този външен човек да влияе на вашата връзка. Или оставяш момичето, или тропваш крак и казваш че няма така очевидно да се получат работите и трябва да се промени това нещо. Моя съвет е сега или следващия път щом ти каже, че не иска да е с теб просто да не и вдигаш и звъниш 2-3 дни, за да види какво е без теб и наистина да се стресне от това. Стягай топките, брат!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ff830cf201
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не че нещо, обаче възможно ли е да е бременна? С това често сменяване на настроението. Разбери, за да не направи аборт и да стане късно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b84e45fdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пич, тая си играе с теб и те прави на балък, а ти сума си време си и лизал краката. Избий си я от главата, защото падаш много ниско! Просто я забрави и се стегни като мъж! Може да ти звучи смешно, но сам си си виновен, защото си и позволил да те третира като пълен лузър. Писала по вайбър с бившия си - алоооо, ти чуваш ли се? !? !? !? И що за човек е някой, който зарязва гадже, което уж обича и не и излиза от главата, след като знае, че е болен от рак? После те разиграва иди ми дойди ми. Пич, отървал си се, но си научи урока, защото ако така я караш с жените, някоя ще ти разкаже играта по много по-гаден и болезнен начин!

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1c5f4969ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тя не знае какво иска. Не се занимавай с нея, да не ти разбие и психиката с това си поведение. Блокирай я отвсякъде. Не й се обаждай и не се занимавай с нея. Търси си друга. Радвай се, че ти е разбила само сърцето, а не живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2a3994de45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Здравей! Дали има някакви обещания, които не си изпълнил? Дали не се надява, че вашата връзка може да продължи по друг начин?Вероятно нещо повече иска от теб, например да живеете заедно. Дали не и е трудно да преодолее сегашното положение, че има и друг човек и се чувства, че го предава? Много неща трябва да се запиташ и колко може да и бъдеш подкрепа.Жените често сме объркани, а някои по -чувствителни трудно се освобождават от чувството за вина, че правят нещо нередно.За година време трябва добре да се познавате и да знаете кой какво иска и как се чувства във връзката.Не знам дали ще ти звънне, но ако ти липсва - направи го ти.Не се измъчвай с въпроси, които можеш да получиш само от нея. Понякога искаме само с поглед да ни разбирате и когато това не се случва, решаваме, че не сте за нас. Събиранията ви показват, че все още иска да сте заедно. От опит го пиша. Лошото е когато дойде време, дали на инат или просто защото някой иска да приключи връзката и спрете взаимоотношенията.Отоворът е в самата нея- но с правилните въпроси. Желая ти да бъдете щастливи, защото ми се струва, че нещата не са приключили!
Ана

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5d057a4b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Автора. 1-во аз не съм правил скандали на работното и място. 2-ро важни са действията и грам не заслужавам, че съм псувал някой, който не знае какво иска от живота и ми казва, , трябва да си дадем почивка и т. н" Както си знаех, понеже психика и логика в жената не съществува. След като и звънях и ме отбиваше, не отговаряше на съобщенията ми. Реших да не в потърся и да не и пиша. Точно 30 часа време бяха необходими. Тя да ми се обади вдин път, след което да ми напише съобщение, как съм и какво правя. Да не и отговоря и да мъ звънне още 5 пъти след това. Стигнах до извода, че жените просто искат и търсят внимание и когато не не го получат се сриват психически. Обичам я много, но ще се държа 20 пъти по-студено с нея, докато не и увре в тъпата глава и не почне да съжалява за държанието си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker