Въпрос към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към мъжете
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2578 пъти
Здравейте. На пръв поглед ”проблема„ ми не е нищо сериозно, но ме тормози и се надявам да получа съвет. Та преди два дена се запознах с едно момче в една от социалните мрежи. Като цяло „разговора” ни вървеше добре. Пита ме дали си имам приятел и след това последва доста глупав въпрос, който не смятам за нужно да споделям, но го срязах малко, като му казах, че не обичам да споделям такива неща с напознати. Той каза, че трябвало да се видим скоро. И така на следващия ден не ми писа повече. Това е деня, в който споделям това всъщност. Та проблема не е, че точно този човек не ми е писал, а че по принцип забелязвам това при доста момчета/мъже. И затова въпроса ми е към тях-какво ви кара да спрете да пишете на някое момиче от нищото или както е модерно да се казва сега-да я оставите на сийн. В допълнение мога да кажа, че момчето не е от България, но не мисля, че има значение, защото и българските мъже го правят. Ще се радвам да чуя мненията ви по въпроса какво ви кара да спрете да пишете на някое момиче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: e2792ab613
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това което го кара да не ти пишв повече е отговора на въпроса, който ти е задал. Като не знаем какво те е питал как да ти кажем. А е очевидно, че заради това не ти пише вече.
Нищо не ни казваш, а освен да почнем да философстваме тук и да го избием на "мъже с/у жени" друго не ни остава.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e6838c5917
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наличието на други момичета които отговарят на въпроса- девствена ли си. Това кара тоя тип мъже да спират да пишат, не се тревожи като го отреже някоя пак ще се присети за теб. Лошото е че той е бройкаджия. От друга страна такова едно оттегляне влияе примамващо, ето ти си написала цяла статия тук, бърка ти в душицата подсъзнателно, чакаш и се чудиш какво става и така мислиш за него. Честите мисли за някого нали знаеш могат да отключат някакви чувства.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f18cc197c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пробва се, като не стане пише на друга...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3c96fb30f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В конкретния случай вероятно е искал да се сближите и затова те е питал за по-лични неща. По начало мъжете не питаме за лични неща човек, който ни е безразличен. Само че ти като си го скастрила и на него му е станало неприятно и затова не ти е и писал.

Имай предвид, че чужденците в сравнение с нас в по-голяма степен държат на добър тон и те са по-чуствителни при скастрвания. Той явно го приел като знак, че не искаш да се сближаваш с него или просто си е помислил, че си злобна и не си заслужава да инвестира усилия в теб.

Всъщност и на мен ми с е случвало нещо подобно и знам как се чувства. Можеше поне да му кажеш някак по-тактично, че е лично, вместо да му се сопваш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 109ecdb2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Господ знае защо, но изглежда дръпнато си се държала, та най-вероятно заради това. Недей да търсищ под вола теле. Ако ти харесва някой завържи запознанство и толкова, независимо от България или другаде.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f589c1daa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Повечето хора при общуването си в социалните мрежи всъщност си търсят партньор - дали за приятелство, връзка или секс е друг въпрос.
Та като си търсиш партньор за нещо, то той трябва да отговаря на един куп критерии измислени от теб (сега дали са реалистични или не също е друг въпрос). Дали отговаряш на някои от тези критерии става ясно от самия разговор/чат, а други се изясняват при задаването и отговарянето на конкретни въпроси.
Когато отговориш на един или няколко от тези въпроси по неочакван или неприятен за събеседника ти начин, той (понякога прибързано) те поставя в категория "не става", и най-често преустановява комуникацията с теб.
Насочва вниманието, времето и енергията си към други новопоявили се хора, които имат шанс да покрият критериите му.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 62fe2bf335
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе хора, общувайте си навън. Това с тея сийнове е пълна простотия. Всъщност в повечето случеи изобщо не се случва това, което си мислите. Мен примерно много ме дразни това "видяно".. някак си се чувстваш длъжен да отговориш. Ами аз пък може да не искам в момента да отговоря или да не знам какво да кажа. После другия си мисли, че нарочно си го направил и се обижда и почва да се филмира..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fa08aa4d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторке, не си имала симпатии към него и си го отрязала нетактично, а той е схванал намека. Ако наистина се интересуваше от момчето, щеше да му отвърнеш по-меко, както споменаха другите.
Аз лично бих предположил че ще продължиш да се държиш по подобен начин при по-нататъшни опити за сближаване, и бих спрял да си губя времето освен ако не видя нещо специално в теб.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ab93ae4596
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Питал те е нещо за секс, нали? :D

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 517b3bb044
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Въпроса беше дали с бившия ми приятел съм стигала до оргазъм. И не бих казала, че съм го скастрила, после му се извиних и му казах, че това просто са лични неща, които не искам да споделям с хора, които не познавам. Това е.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 76844c7304
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пише ли ти за секс,той не е сериозен и си търси ебавки. За това 99% от момичетата,които отговарят на въпросите за секс са в "стената на срама".
Заклеймени с прякор курви,не че нещо ама пичовете,само се излагат,като че ли те не пишат и не пращат нищо свързано със секс,ама всички освен майка ми са курви,та този по-хубаво че не ти е писал повече.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 435f0cc556
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами - като се има предвид, че е бил в чужбина - явно е търсел разговор и като е видял, че няма да се получи пикантен такъв- се е прехвърлил на друга.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: bdb8089280
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм момче на 26 години. При мен е обратното, а именно момичетата спират да ми пишат. Каква е причината ли? Или не съм им допаднал, омръзнал съм им, или са си намерили друг. Досега никога не ми се е случвало да спра да пиша на момиче, което се интересува от мен. Просто няма такова момиче. Аз се интересувам от момичетата, а те от мен изобщо не се интересуват. Винаги аз започвам пръв кореспонденцията и тя спира докато момичето спре да ми пише. Няма да те лъжа, това е истината. Ако питаш другите мъже и те ще ти кажат същото, че първи мъжете заговарят жените, а не обратното. При мен няма такъв случай, в който момиче да ме заговори първа и да ми каже, че ме харесва или нещо такова.

Твоят случай е съвсем друг. Момчето иска среща, ти му отказваш и той те отрязва. Това не са сериозни момчета, от които можеш да очакваш дългосрочно, вечно приятелство, сериозна връзка и брак. Това са мъже, които търсят секс за една вечер. Ако искаш да те издумка отпред и отзад, се занимавай още с такива, а ние сериозните момчета, които търсим истинско приятелство и сериозна връзка ще си стоим сами. Има много такива мъже дето търсят анален секс от жените, а тези дето искат стандартен си остават сами.

Нещо много се е развалила българската жена. Обича да се държат с нея грубо хора, които не я заслужават, а тези дето я заслужават ги отрязва. Сами сте си виновни вие жените, не се оплаквайте.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 29be1ffcb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Абе на колко си? Би трябвало да се усещаш, че щом ти задава такива въпроси значи се опитва да те изкара навън и да те натиска. А ти като си го посрязъла той си е казал "оффф още една дето няма да ми пусне веднага" и е тръгнал да пише на други 5-10 моми с надеждата все някоя да е отчаяна за секс. Съветът ми е да продължаваш в същия дух, за да отсяваш мъжете. Сега го казвам така, но като бях на около 19-20 и в пика на желанието за еванье, бих мислил по друг начин...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 229c749dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Този е много тъпо парче, не се занимавай..

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e3477eb187
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   При такъв въпрос аз не просто щях да го "скастря", директно след това щях да го блокирам. Проблемът не е в самия въпрос - ако е зададен от човек, който ми е близък и сме стигнали до някакво ниво на интимност, ОК, но от почти непознат - хайде бе. Противно е, и то доста. Даже не знам защо си се извинила, честно.
Колкото до това защо момчетата спират да пишат в даден момент (извън този случай, тук мисля е ясно, че е искал лесна свалка и не му се е получило). Обикновено това става, когато усетят, че липсва ангажираност отсреща, с други думи виждат общуването помежду ви като напразна инвестиция. Лично според мен това е най-честият случай. Разбира се, има милион други фактори.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3bfe336c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От №8:
Явно момчето се е интересувало стриктно от секс за да зададе този въпрос. Смятал че може да ти завърти главата с предложение за някакво вълнуващо сексуално преживяване, като вероятно ще се окаже просто посредствен. При такова положение щом е видял че няма да го огрее без да вложи много усилия, логично си е бил камшика. Ако не те интересуват подобни неща, не бих се тормозил че не ми пише на твое място - така или иначе нищо сериозно не би се получило между вас и си постъпила коректно като си го отрязала.

Поздрави.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dd13ed092d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Въпроса ми беше като цяло, но разбирам и аз също предположих, че е заради това, че го отрязах. Въпросното момче ми писа пак след време, но го блокирах, надявам се да няма наивни момичета, които да се връзват на подобни глупости.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker