Любов или приятелство? Кое е по-важно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или приятелство? Кое е по-важно?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1511 пъти
Не знам защо пиша всичко това.. Отчаяна съм, на предела съм не знам какво да правя, няма от кой да поискам съвет.. Моята история на кратко имах доста приятели бяхме голяма компания там беше и най-добрата ми приятелка, но също така започнах и връзка с момче вече от много време сме заедно (той не е от компанията ми) в началото всичко беше наред, но постепенно той започна да ограничава вижданията ми с приятелите ми, а след месеци и спорове и с най добрата ми приятелка, бяха много караници и какво ли не и сега вече аз си нямам никой неговото желание се изпълни аз зарязах всичките си приятели и сега съм с него обичам го страшно много не мога да го зарежа но минаха месеци а аз все още страдам по тези хора липсва ми най-добрата ми приятелка повече от всичко а дори не знам дали тя би ме погледнала отново след като я зарязах така нагло и безскрупулно.. моля ви помогнете ми какво да правя обичам го повече от всичко, но също така искам да се върна при най-добрата ми приятелка. Според вас кое е по-важно любовта или приятелството?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 919e11c6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен приятелството е по-важно, докато любовта ти не започне да върви към създаване на семейство. Сигурно си в пубертета и не знам доколко си способна да разбереш, но винаги можеш да балансираш, когато си обградена с правилните хора. Това, че някой става по-важен за теб не означава, че старите ти близки автоматично слизат надолу по скалата . Сърцето ти е голямо, има място за всякакви хора в него, никой човек не изблъсква да всеки един има специално късче от теб. Направила си грешка, че си пренебрегнала приятелите си, не бива да позволяваш някой друг да контролира живота ти до степен, че да избира с кого да общуваш, дори този някой да е любовта на живота ти. Често тинейджърските връзки приключват бързо, рядкост са единиците които се развиват заедно, при това успешно, заживяват заедно, женят се, имат деца и са щастливи (защото не са избързали). Не казвам, че с приятелят ти ще скъсате, но е почти невъзможно да имаш здрава връзка с някой, който те ограничава повече от допустимото. Опитай се да намериш баланса между всички хора в живота ти, няма как само и единствено един човек да е целият ти свят, да е опорна точка на същността ти и прочие... дори този човек да е любовта на живота ти. Трябва да се извиниш, да поговориш с половинката абсолютно спокойно и да разбереш всеки един от близките ти какво мисли, какво чувства и как можеш да намериш компромис. Наистина е много лошо, когато близките ти не се разбират помежду си и съжалявам, че си изпаднала в такава ситуация, но се опитай да накараш всеки от тях да се чувства важен, защото това си е истината, те са ти скъпи.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 023bd6ee61
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен и двете неща са важни. Ако един човек те уважава, няма да изисква от теб да си ограничаваш и прекъсваш социалните контакти. Компромиси се правят във всяка връзка, но не и по отношение на приятели, роднини, образование, работа. Ако искаш да общуваш с това момиче или с другите приятели, никой не може да ти забранява да го правиш. Щом искаш да сте приятелки, потърси я, извини се. Казваш, че ти е най-добрата приятелка, значи ще намериш точните думи, които да й кажеш. Вярвам, че след като сте си били толкова близки, тя ще може да те разбере и ще ти прости. А на господинчото, ако не му изнася, още по-добре, тъкмо ще се отървеш от един комлексар. Ако те обича, няма да те кара да избираш и да страдаш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3c047d144c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това което описваш не е любов нито от негова нито от твоя страна. Спри с пубертетските истории и прекъсни тази токсична връзка. Опитай да възобновиш контакт с приятелите си и престани да следваш сляпо чуждия акъл.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 618a5c8328
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И двете неща са важни и хич не е добре, че си зарязала приятелите си заради любимия. Ако те обичаше истински, нямаше да те кара да зарежеш приятелите си, а щеше да се опита да се сприятели с тях или поне да те оставя да се виждаш с тях понякога. Това неговото прилича на живо обсебване и хич не е хубаво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker