Дали ще пребъде в любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ще пребъде в любов?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1430 пъти
Преди време в квартален зоомагазин се срещнах с едно лъчезарно момиче, което не извика уплашено като видя огромното ми куче ами даже го погали и му се порадва. Помислих си, че е поредния идеален повод да заговоря красива дама, но думите ми се спуснаха дълбоко в гърлото и си тръгнах поруменял от идеята в главата ми. Естествено, не очаквах повече да я видя.
Една вечер приятелите кучкари тръгнаха да ми разправят за ново кученце на поляната с много мълчалива, но и обаятелна стопанка. Седмици наред не я засякох докато най-накрая се появи тогава когато и аз бях там. Това бе същото момиче от зоомагазина. Пак изгубих ума и дума, но и тя бе крайно тиха около нас - не се намесваше в разговорите, отговаряше кратко и ясно и предимно се занимаваше с кучетата, а на хората не обръщаше внимание.
Както разбирате, много я харесвам. Не смея да кажа, че съм влюбен, тъй като последната ми връзка приключи с много болка за мен, но наистина симпатизирам на девойката. А тя е младолика, иначе си е на 23 години, а аз на 27, така че разликата е прилична. Опасявам се, че не мога да я спечеля с външен вид, но пък обожава кучето ми, а и той й раздава целувки и пази нейното кутре съвестно.
След поне 4-5 месеца чести срещи и аз, и тя се отпуснахме. Тя вече е по-обстойна в отговорите си, макар че рядко подхваща разговора. Повече време отделя за приказки. Сякаш симпатизира на компанията ми и често стоим заедно до късно, въпреки че останалите кучкари са се прибрали.
Предложих й да отидем на разходка извън квартала някой път и тя се съгласи. Но не разменихме телефони. А по-странното е, че се оказа, че нито аз, нито някой на поляната знае името й. Първо, чудя се дали нещо крие, че така пък никой да не знае прякор поне. И второ, чудя се дали би било подходящо след като вече веднъж се е съгласила на разходката, да я питам за телефон все пак, за да се разберем.
Не искам да й се натрапвам, за да не спре да идва при нас. Всички много я харесват, защото раздвижва и най-старите и мързеливи кучета от нашите. И ще се нацупят ако нещо стане и се почувства неудобно мацката и спре да идва при нас. Да я попитам ли все пак?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 23de69a342
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Попитай я за името й, представи се и ти. Щом се е съгласила да излезете,значи може да си й симпатичен. И след като пиете кафе или каквото там, тогава й поискай телефона.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2326d4ad28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега, всичко звучи чудесно, само че ЕДИНСТВЕНО ти си говорил с нея и си виждал реакциите й на това, което казваш, само ти знаеш какъв е погледът й към теб. Има два варианта - единият е просто да й е приятно да си говорите (къде за кучета, къде не), а вторият - наистина да те харесва и да има възможност да "пребъде в любов". Лично аз съм на мнение, че тези неща се усещат. Определено, особено при момичетата - доста неща ни издават, когато си падаме по някого. Усмивка, погледи, жестове, докосвания. Някои от тях ги правим дори несъзнателно. Така че, твоя е задачата да разбереш дали е такъв случаят. Имаш и опцията да нагазиш в дълбокото, без много да му мислиш, с други думи директно да й кажеш каквото имаш да казваш и просто да чакаш реакция. При някои и директния подход сработва, но пак казвам - ти я познаваш, не ние, и можеш да имаш някакво предположение все пак как би реагирала.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 91e96f3bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много е странно как никой не знае името и след като прекарвате време заедно от няколко месеца. Вие хора не се ли запознавате от чисто и просто възпитание?
Сега конкретно по темата си мисля, че не трябва да се интересуваш какво ще си кажат другите. Винаги във всяка ситуация има много "ако? ", но понякога не трябва да му обръщаме внимание.
Действай и я попитай все пак живеем един живот и имаме шансове, които не трябва да пропиляваме.
Може да излезе нещо, но може и да не стане, но кой знае?
Времето ще покаже. Пожелавам ти успех и не се притеснявай излишно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2a3c1bc6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   4-5 месеца са минали, а ти още не смееш да я попиташ как се казва или да й вземеш телефона....човече я се стегни малко, ти си мъж за бога....

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: edf7bbe6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здрасти,

Хлътнал си и това е очевидно за нас. Представям си за нея какво е. Защо ти е телефона й изобщо, ако трябва да се разберете за срещата? Подхвърли небрежно, че сте говорили да излезете някъде. Предложи й конкретен вариант, примерно "утре вечер към 6 часа". След това е ясно. Усмихни се леко, изстреляй нещо от рода на "радвам се, че ще се видим тогава. Между другото, аз съм Х" и ще се запознаете. Към края й поискай и номера, за да можете да се свържете един с друг, в случай, че стане нещо и се наложи да закъснеете или друго от този род. Отпусни се малко, давай го по-свежарската.
От това, което чета за нея, просто е по-резервирана. Не е нужно да се лези на всеки срещнат и да кърши мохабет. Вероятно е една идея по-интелигентна от масата, която среща на поляната и няма какво да си каже с такива хора.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9ea409d64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря за подкрепата!
Отговор на коментар номер 3: Всъщност, с останалите се знаем от година и нещо. Знаем имена и на роднини, имаме си телефоните, фейсбуци и всичко. Разбира се, че комуникацията ни е нормална. Не сме наясно как така се случи да се промъкне при нас без да се запознаем. Тя иначе ни знае имената.
Открих тези дни, че живеем на пресечка разстояние един от друг и я изпращам всеки път като се засечем. Уж й е приятно ама една вечер се прибирахме с още една жена и двете тръгнаха да пресичат на друго място, а не където ние обичайно. Малко тъпо ми стана, защото сякаш не й дремеше за мен.
Вчера все пак духовито предложих пак да отидем на разходка в другия квартал, но отказа със според мен тъп предлог, макар че видях днес, че наистина реално си го изпълни. Ще опитам пак уикенда.
Иначе ме е срам да я питам за име както и другите с които се събираме, защото се знаем уж от много време и е наистина малко странно да знаем къде работи, на колко е, от къде е и такива подробности, а име да не знаем.. Чакаме да се появи нов човек на поляната, че да се запознаят и да чуем.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker