Любов ли е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли е това?
преди: 15 години, 11 месеца, прочетена 3352 пъти
Бих искала и аз вашето мнение. Имам връзка с много по-млад мъж от мен. Първоначално имах скруполи за такава връзка, но после реших да опитам и сега съжалявам не заради това, че е по-млад, а заради отношението му към мен. Първоначално беше всичко много хубаво /както в повечето случаи/- даваше ми ласките от които така имах нужда. Мина един месец и започна да ми говори за раздяла. И аз изпаднах в истерия-плачех неудържимо и той ми каза, че му е станало жал за мен и затова остава с мен.

Но тази история започна да се повтаря многократно /вече една година/. Ту си казваме, че не се искаме повече и после пак се търсиме. Той е женен и аз не съм очаквала нищо повече от него освен да ме уважава и да ни бъде хубаво когато сме заедно. Но той явно ме ревнува и постоянно ми вдига скандали когато не си вдигна веднага телефона. Когато понякога се напие започва да ми звъни посред нощ и да ме обижда, дори веднъж дойде у нас и ме изплаши до смърт, че може ако реши да ме осакати.

След този случай му заявих, че не желая повече да се виждам с него, макар че въпреки всичко ще ми липсва страшно много, но той започна да ми пуска смс-си колко съм била специална за мен иколко държал на мен. Аз не му отговарях, но той след някой ден започна да ми звъни и аз пак му простих.

Но явно когато види, че пак ме е спечелил пак започва да тормози с намеците му че се виждам и с други мъже или да се държи студено. За днес ми беше обещал, че ще излезем някъде заедно, но още от вчера започна да се държи резервирано и днес ми съобщи, че не можем да излезем заради жена му, с която трябвало да се приберат заедно от работата му. Казах му, че този път повече не желая да ме търси и приключваме. Той също потвърди че няма повече да ми се обажда, но това е за кой ли път и съм сигурна, че след известно време пак ще започне да ме търси. Според вас на какво ви прилича това? Защо все се връща при мен и после ме кара да плача? Говорих с една гледачка, която ми каза, че младите мъже били по-искренни в чувствата си отколкото по-възрастните.

Казвала съм му че гони някакви интереси, но в интерес на истината аз не мога да му дам нищо друго освен това, че когато идва при мен съм му сготвила и съм го предразположила да се чувства при мен като у дома си. Но вече не го искам така силно, както преди, а и не мога му да кажа веднъж завинаги край. Явно съм някаква мазохистка и въпреки че през повечето време ме изнервя и ме кара понякога да плача не мога да си представя, че няма да се виждаме повече. Зная че не е заради секса, който вече не е същия както по-рано, но когато минат няколко дни и не се обади забравям за всичко, с което ме е наранил и ми липсва много. Зная, че по този начин няма да мога да си намеря някой по-подходящ за мен мъж, но такова е положението при мен засега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 11 месеца
hash: 701b4f9ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моята история е абсолютно същата, различното е единственно това, че моя човек не е семеен. Ще ми бъде приятно да си поговорим.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: fc966a1ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо се занимаваш с женени? Я, си потърси нещо, дето ще ти е по мярка! Не при врачка е трябвало да ходиш, а при психотерапевт. Не се ли чувстваш като бърсалка? Аз успях да се освободя от един такъв и си живея живота. Невероятно е усещанито ми за свобода, а мислех, че ще се чувствам самотна. Сега излизам по заведения с приятелки и се забавляваме, присмивайки се на мъжете, особено на женените под чехъл. Така им личи в кръчмата! Само въртят очи и не смеят да дишат, за д не ги захапе жена им. Голям майтап!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: dd1f550f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер едно, дай ми координати, на които да се свържа с теб. Номер две-права си, но аз живея в провинциален град и не излизам там. А и нямам подходящи приятелки, с които да излизам по заведения, а и не ми е интересно нищо вече. Преди няколко години изгубих детето си и може би затова съм се вкопчала в този мъчител. Снощи пак ми пусна смс, че не може без мен, но аз не му вярвам вече и му го написах. Обеща че повече няма да ме търси, но до кага не зная

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 701b4f9ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   svetoslava123@abv.bg ,

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: f499ff694f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен трябва да си категорична и да го отрежеш след като така постьпва с теб. Трябва да се уважавате взаимно и да ви е хубаво, приятно и спокойно, а не да се тормозиш и страхуваш. Когато започнах развода с мьжа ми той започна да ме заплашва, обижда и да се дьржи ужасно зле. Предупредих го да ме остави на мира но когато нещата се повториха подадох жалба в полицията. Бьди смела и не се оставяй да те тормозят.

 
  ...


...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: e3a62d2fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   абе хора вие нямте ли си друга работа, че се занимавате с глупости.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: dca0caffe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен трябва да се държиш твърдо и ако си решила да не си с него просто небъди. А ако наистина толкова неможеш без него ти си открила какво трябва да правиш бъди винаги резервирана колкото и да неискаш и той винаги ще е мил. Но моят съвет е да бягаш от този човек. Ако той наистина те обича няма да позволи да плачеш и да се измъчваш за него, а камоли сам да ти причинява толкова нещастия. Моят проблем е подобен и знам колко боли аз също като теб немога да кажа край и това ме побърква.

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 445a94f257
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Винаги, ще си останеш другата! Той ще те тарси и желае, но няма да остави жена си заради теб! Съжалявам, но това е действителността!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: b200740732
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И при мен е нещо подобно. Заедно сме от 6 години, не живеем заедно. Не е женен. Обича ме уж, ревнува ме до лудост, а когато не му е изгодно мнението ми ме обижда. Едипов синдром явно. Не знам вече какво да мисля. И така...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker