Какво мога да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво мога да направя?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1506 пъти
Здравейте.. Сега ще ви помоля на първо място да сте обективни, но не и груби и да получа съвети не критика! Благодаря предварително! :)
В момента съм пред една дилема.. Живея с мъж, но нямаме брак живеем на семейни начала имаме бебенце, обичаме се имаме си спорове и караници както при всички двойки, но усещам, че съм се изхабила в тази връзка. Живеем на място където аз нямам познати защото от 2 години сме тук и като цяло аз самата не мога да се бутам при хора и насила да завързвам приятелства. Той не ме запознава, самия той е домошар човек каквато съм и аз, но той ходи на работа излизане е все пак, докато аз гледам нашето дете и така съм по цял ден вкъщи. Запознах се с негов братовчед с течение на времето започнах да си мисля за него все повече и повече, от там някакви чувства се появиха за което знаете човек сам не може да си контролира чувствата. Аз събрах смелост и му признах, че го харесвам, но той каза ти си красива и привлекателна, но си жена на моя братовчед аз не мога да ти отвърна приех те като приятелка... И от там идва моя проблем! Аз усещам липсата когато не се виждаме, а ние излизам веднъж в седмицата, мисля за него, личи си, че и той ме харесва, говорихме си, че аз съм си представяла как го правим просто ми проработи фантазията и той също ми призна, че в началото си е представял някои работи, но реално аз искам може би едно разнообразие един секс, не връзка. Мисля си да го поканя вкъщи, не съм от жените които ще му скочат аз без повод не бих и по принцип искам да се знае понеже не ме познавате вие.. Аз съм една от най-семейните зодии, зодия Рак ние сме чувствителни и верни във връзките си, просто изпитвам това желание вътре в себе си гадно ми е защото не е редно, а от друга страна това, че той се дърпа още поече ме влече.. Кажете ми какво да направя.. Ще сгреша ли ако го целуна.. Ще сгреша ли ако го поканя вкъщи и т. н!! .... Разберете, че не се чудя с какви глупости да се занимавам защото имам свободно време, а аз просто имам чувства някакви.. Привличане, харесване..! Благодаря за отделеното време. Надявам се да не съм ви оттегчила. По принцип търся в интернет подобни истории и не пиша мои, но този път реших лично да пиша.. За да видя вашите съвети, вашето мнение! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 11563678ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си на път да унищожиш едиственото важно нещо в живота си, което си постигнала - семейството. Създала си дете с мъж, с когото не виждам да имате големи проблеми, но се натискаш на братовчед му. Сериозно?
Дори да успееш да съблазниш този мъж, той ще се мрази след това, а мъжът ти все някога ще разбере за случилото си и ще те зареже. Ти друг избор няма да му оставиш след такова унижение.
Работи над връзката си, съблазнявай СВОЯ СИ МЪЖ, защото с него имаш дете, с него си създала семейство и си го обичала и желала, за да го сториш.
Ако отделяше дори половината от времето, което отделяш за братовчеда за мъжа си, то ти сега нямаше да си незадоволена домакиня, а съпругът ти щеше да те награбва от вратата като се върне от работа. Кога последно извъртя една свирка на мъжа си примерно? Кога беше секси за него? Кога му поднесе нещо специално за вечеря или кога бяхте последно заедно като двойка някъде? Замисли се как да подобриш тези неща, не как да съблазняваш чуждите мъже навън, защото ще свършиш от два стола та на земята и само където детенцето ще страда...и пак ще ходиш незадоволена, гарантирам ти!
Навън много жени ти завиждат, че имаш дете, грижовен мъж - нищо не ти пречи да имаш и редовен и хубав секс с него, а много жени са самотни и нямат никого. Замисли се над това какво имаш преди да го изхвърлиш на бунището като употребена дреха
ж33

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 942c424c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че имаш скучен живот. Млада си, пълна с живот. Може би не се чувстваш желана от мъжа си. Опитай ае да възатановите интимните отношения с мъжа ти. Ако не ае получи , говори с него. Може би вече не го обичаш. Ибтогава няма смисъл да се мъчиш. Едно дете не бива да те спира . Да живееш с мъж към когото си безразлична и няма близост е Ад. Не бързай а братовчеда. Ако много те харесва ще изчака и ще бъде с теб. Но се увери в намеренията му. Ако иска само секс, ще ти разбие сърцето.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e93c31dc17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Искрено ме разсмя. Цитирам"Аз съм от най-семейните зодии-Рак, ние сме чувствителни и верни във връзките си".. Тебе те видяхме колко си вярна, щом за 2 години"си се изхабила в тази връзка"и си подгонила братовчеда. Повярвайте ми, хора, срамувам се, че съм жена точно заради такива като авторката. Е, не са ли прави французите като са казали-шерше ла фам... Търсете жената... Добре, че братовчеда изглежда читав човек и ти отбива мераците. Моля ви, уважаеми модератори, публикувайте коментара ми-все някой трябва да я спре тая жена да се излага...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 01cc97c57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте, вижте аз съм вложила всичко което е по силите ми за да са добре нещата помежду ни. Той се сърди като малко дете, дори когато той е виновния, но аз преглътвам достойнството си и оправям нещата. Относно това за секса, свирки и прочие.. Секса си го правим всеки ден, орална любов му правя също често.. Пренаситили сме се и двамата. Аз съм достатъчно сексапилна поне според него. Нещата в секса са наред.. Нали като изключим, че аз искам леко разнообразие, а той не т. е някоя друга нова поза, но той не иска! Страстта изчезна, но все пак аз се опитвам да я възвърна и пак ще се повторя за съжаление, но наистина това което се изисква от мен го получава! Доволен е. Време му отделям дори цялото, проблемът е точно в обратното, че на мен не ми стига вниманието му, но вече не го и карам да ми обръща оставих се по течението. На принципа съм, че човек когато има желание намира начин! Смятам, че вината не е в мен. Знам какво съм вложила, знам и как и колко пъти съм плакала докато той не ми е обръщал внимание и дори е заспивал.. знам как съм се държала дори като к*рва само и само да ме пожелае и да правим секс и т. н, и той ми е казвал, че е свикнал с времето и че не е онази тръпка като преди като ме е видил в по предизвикателно нали например по бельо. Аз съм младо момиче нормално е да съм желана, нормално е и да го привличам, но с времето всичко омръзва и когато аз се боря постоянно да са ок нещата, когато се боря за онази тръпка, онзи трепет и желание за нещата, той пък си гледа по-важните неща. Разбирам го издържа семейство, но не трябва да забравя, че има и жена до него която има нужда от внимание и от ласки. И сега не казвайте говори с него.. Защото вече се уморих от безбройните опити да му обяснявам как се чувствам и той да ми казва "говориш глупости" защото така му е по-лесно! Мисля, че съм в един много крехък период в който е лесно да ме грабне друг мъж тоест, че съм уязвима понеже не съм щастлива! И пак казвам борих се, и се боря.. Но насила хубост не става! Той не се старае, най-лесно му е да каже тръгвай си като не си щастлива вместо "добре, ще се постарая да ти обръщам повече внимание". И така това е от мен! Благодаря ти за отговора :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 01cc97c57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   До отговор 3 от авторката на темата.
Миличка радвам се, че влагаш емоция като "смях" с него сме заедно от 6 години, самостоятелно и отделно от родителите сме от 2 години.
Не мисля, че се излагам с това, че съм изпитала чувства към неподходящ човек. Мерси за отговорите на всички!

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a793da09fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторке, не те нападам, просто ще ти опиша какво ще се случи, ако направиш глупостта с братовчеда. Мъжът ти ще разбере, ще стане голям скандал и ще те изгони. Ще останеш сама с малко дете на ръце и ще се чудиш какво да правиш. Никой мъж няма да те вземе на сериозно, особено, ако знае, че си спала с братовчед на съпруга си. Ще идват и ще си отиват само за единия животински секс. Помисли си, струва ли си да разваляш хубавото семейство, което имаш за глупости. Общо-взето това е живота - семейство, деца, работа и вечери заедно вкъщи. Някоя и друга почивка през годината и събиране с приятели от време на време. И това е приятната част, защото има и милиони хора, които мечтаят за подобно нещо. Ако някой си мисли, че ще обикаля нон-стоп барове и ресторанти, няма да мисли за нищо, няма да има никакви отговорности и ще прекарва поне половината година по скъпи курорти - много се е излъгал. Дори богатите хора със сериозен бизнес не могат да си го позволят, понеже той им отнема сериозна част от времето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker