Защо стана груб към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо стана груб към мен?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1653 пъти
От няколко месеца излизам с един приятел на бивш.
Все още не сме правили секс. Само целувки и прегръдки. Той иска да си останем приятели, но да правим секс от време на време.
Трябваше сега да сме на хотел, но пак отказах. Не искам да ме изкарат курва, която са я минали всички приятели на бившия.
Докато бяхме заедно с бившия повече ме обарваха и ме канеха по срещи. Една вечер бившия ме дръпна за ръката и ми нареди да им правя стриптийз. Аз се дръпнах и не го направих. Може нещо да е говорил за мен. Дори месеци след като се разделихме, а някои негови приятели общувам, но и те взеха да ми налитат. Спрях комуникация а тях. Виждам се аамо с този, но той вече взе да се цупи, ядосън е. Обяснява ми, че съм затворена, че имам нужда от психолог.
От милия мъж и спомен няма.
Какво да правя с него? Свикнах с него, но не мога да ае подложа отново на това. А именно са ме унижават и да ме променят, както правеше бившия.

В.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 068b931023
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разкарай го, иска само секс..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4bf4899d02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе момиче я се стегни повече от ясно е че всичките приятели до един включително и този дето излизате искат единствено да те употребят понеже са видяли че си по лесна... което е супер жалко стягай се в кръста и бъди горда жена която не си ляга със всеки втори как така ще те обарват ти нямаш ли уважение към себе си на първо място нали знаеш как наричат момичетата които си лягат с всеки... амън от курви

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 870e9f47f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Не си лягам с всеки. Спала съм само с бившия си.
Той знае, че ми е първия. И реакцията му беше как е възможно да ми е първия. Нещо ми имало. Защо не се е получавало с други. Еми така . Не съм срещнала подходящ. То пък се оказа пълен женкар. Късно го разбрах.
Няма да спя с него. Показа си рогата. Обидно ми стана като ми ги наговори. Не съм момиченце да ми се кара. Да разпитва с кого ае срещам. Щом не му вдигам значи съм с друг мъж. Аз му обяснявам, че излизам само с него. Иначе той под носа ми преди месеци спря да ме търси , защото се срещал с друга. Скара ли се и пак взе да ми звънни и за какво се върна да ми обяснява как иска да сме приятели с привилегии. Което не ме устройва като отношения. Сто пъти му обясних, че искам официалнална връзка. Различни сме били, добреее, а за секса не сме. Писна ми от такива. Пълно е с мъже, които ми предлагат секс. Не аз съм.лесната. те сами ми се предлагат. Те са к.рвите в случая. Да се натискат на жена и сами да си предлагат оная работа .
Авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 90ae919c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не спи с него, иска те само за секс. Разкарай ги приятелите на бившия ти. Не са стока, както и той.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e084f14c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо приемаш такива разговори изобщо след като ти е ясна целта им. Блокираш и това е. Кой знае какви неща е наговорил бившия ти пред тях, затова така са ти се натискали. Сигурно смятат че щом си неопитна си лесна. Ако не те интересуват такива неща, просто не контактувай с тези хора - това е.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 870e9f47f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодаря за коментарите. Той им е споделял, че съм горевнувала, че сме спали заедно още първата вечер след като се преместих при него. Чела съм чатове с негови к. рвички, с които споделяше, за това как правим
Секс, че ми е бил първия. Тази никаквица какво засяга.. наеба я вкъщи три пъти и й би шута. Нарочно говореше по телефона пред мен с нея. Дори щеше да спи с циганка аамо и само да ме вижда как страдам и как да вижда как сълзите ми се стичат по лицето.
Преди да ае разделим, той стана агресивен щеше да ме удари с крак от стол. И то защото се развиках и ме му позволих да чука циганката.
Измъчвах се месеци наред защо ме тормози. Защо не изпитва капчица любов и загриженост. Не съм грозна. Викали са ме от агенции за модели. Имам образование. Обичам да чета икомическа литература. Не съм спирала
Да работя. Чистех му , готвех. Купувах храна. Прах му мръсните дрехи всеки ден. Накрая ме замени с една алкохоличка. Състарена от алкохола и цигарите.
Споделям В и, защото ме боли. Не можах да спечеля любовта му. Не знам какво ми липсва.
Същото и с приятеля му. Мислех, че ме харесва. А и той иска същото. Не знам какво им е казал. Явно не енищо хубаво щом мш обарват и ми казват, че изглеждам первезно аз се обличам в бизнес стил.. сака, дълги до коляното поли ризи, не знам какво первезно има в това. И да носиш обикновена тениска и дънки.

С приятеля му нищо няма да се получи. Няма тръпка аз искам връзка, дете един ден, а той иска да си отворя краката. Не искам баща ми да се срамува от мен. Не съм дошла в големия град да се отъркват в мен загорели ергени.
Извинпвайте за дългия пост. Просто искам да ми олекне. Благосаря за съветите. Извинявайте за грешките. Клавиатурата ми засича и изпускам букви.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e084f14c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Попаднала си на кофти мъж. Проблема е че жените търпите изцепките на подобни мъже, защо - ти ще кажеш. Нямаше ли достойнство да го изриташ още при първата изцепка ами на всичкото отгоре си го търпяла да прави секс с друга във общия ви дом ?

От подобно същество истинска обич не можеш да получиш - проблем в теб няма. Намерил си е друга която споделя низките му страсти, а теб е възприемал като слугиня точно защото си била добра. Подобни емоционални паразити съсипват самочувствието ти, за да те държат в зависимост от себе си. Не очаквай приятелите му да бъдат по-различни от него - всеки се събира със себеподобни, така че те ще искат от теб същото като него а той вече им е разказал че понясаш подобни изпълнения.

Дай си време - не е нужно постоянно да имаш връзка с мъж и това да определя живота ти. Потърси в други кръгове, не в този на бившия ти и неговите приятели. Мъже под път и над път, но докато вие като жени търпите подобни типове, те ще продължават да преобладават.

Ако искаш подкрепа или просто някого с който да споделяш можеш да ми пишеш на hidd3n (във) abv.bg

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker