Ще си умра ли нещастен понеже съм гей? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще си умра ли нещастен понеже съм гей?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 10247 пъти
Здравейте, аз съм едно момче на 28г. От 25 годишна възраст се срещам с мъже. И искам да споделя с вас своето разочарование с цел някой да ме разбере. Не съм като повечето гейове, ето какво имам в предвид.
Започнах да се срещам с мъже, когато бях на 25г, бях много притеснен. Спомням си първия път когато отидох на мястото на уговорената среща. В главата ми имаше куп въпроси, но и големи надежди, явно поради липсата на опит. Преди да се срещна с „момчето“ си писах с него поне няколко седмици. И така дойде деня на срещата, а в мен бушуваха много въпроси и притеснения. Отидох на мястото с притеснение. Преди да отида точно на мястото звъннах на „момчето“ за да видя кое е. И за мое учудване не вдигна момчето, което си го бях представил от снимката, а мъж коренно различен. Аз обаче не се изплаших сякаш всички страхове ми изчезнаха и отидох при него директно с въпроса:
-Защо сте си сложили фалшива снимка?
А той ми каза:
-Защото всички така правят.
Този негов отговор ме учуди много и си казах, май е прав. Защо аз да си слагам моя снимка. И си сложих фалшива снимка в профила.

С времето започнах да се срещам аз така както той правеше. Всеки път ходех с оправданието, че съм си сложил фалшива снимка, защото всички така правели. Уверих се, че това не е начина, и по този начин аз не печелех доверие, а отблъсквах хората, с които имах среща. Срещнах толкова искрени момчета, но ги загубих точно поради това. Сега вече съм с моите снимки в профилите, но се сблъсквам с голямото разочарование.

Вече не срещам истински хора. Тези с които се срещах първо си пишех с тях и споделях, че търся само едно нещо, което е основното според мен, а именно уважението. Повечето се съгласяваха. Да това е важно! Ми казваха. Но с цел само и само да правят секс с мен, след това разбирах че са били фалшиви.

След всеки такъв случай се чувстваш смазан не ми се искаше нищо. Но в мен остана надеждата, че някъде там има момче като мен, което да цени и търси същите качества като мен. И до сега съм така.

Но за жалост вчера отново се сблъсках с поредното разочарование. Пак обещания, пак увещания докато не се видим и докато не го направим. Кажете ми всички ли са така? Всеки ли гледа между краката а не в душата? Наречете ме наивник или както и да е, но мисля, че нормалното е не да се гледаме само между краката а де се ценим като хора. Моето разочарование е именно това, че и до сега не срещнах истински хора, а поредните привидни съгласия с цел секс. Ще се радвам някой ме посъветва какво да правя. Имам чувството че ще си остарея така нещастен с наивната си надежда, че може би има истинска любов между двама мъже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 67593bcd4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   такива са отношенията между хомосексуалните, тяхната връзка не се крепи от брак, защото бракът няма смисъл щом не може да има семейство. но пък като се замислиш, такива са често отношенията и между мъже-жени... хората се събират за едното удоволствие, после не им се занимава да задържат човека близък до себе си, щом могат да си намерят друг(а)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 174b68d16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре, незнам защо, но ме разчуства. Първо да те разсмея - един познат казва:" Между мъж и жена може да има само секс, между мъже- само любов" .. Ти нещо си го обърнал в твоята версия, но истината е, че по сайтовете няма да намериш сродна душа. В тези сайтове посещение правят хора, които не желаят или се страхуват да афишират своята сексуална ориентация и може би търсят единствено и само задоволяване на нагона и ако може да не си признават... , т. е ако стане сериозно между вас, то ще ви видят, ще се разчуе и вероятно хетеро- имиджа ще рухне...
Ще срешнеш твоят човек, ако желаеш да бъдеш с мъж... Много ти е рано да се разочароваш... Просто трябва да си натрупаш опита и да разбереш, че вероятно търсейки там - чрез сайтове, и за теб се смята, че търсиш само физическото... ...
Този който ще е твоят човек- ще бъде магия..

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8839582274
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Да трудно е да си гей , късмет

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ab021f3a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Не всеки човек избира какво да бъде бъдещето му но всеки може да избере сексуалната си ориентация. Нямам нищо против гейове, травестити и т. н. но според мен техният живот е някак си по-тъжен. Не са лишени от това да имат деца, а децата това е целта на всичките годините, които изживяваме да родим деца, на които да се радваме години и след като умрем да продължат нашият род. Вярно е може да се осиновят деца, като това е често срещано в последно време(обратни да осиновяват деца), това от една страна е добро дело но осиновеното дете не може да ви даде щастието, което ще ви даде дете родено от вас и вие сте му истински баща или майка. Съжалявам, че не можах да напиша по-голямо мнение, защото имам още какво да напиша но съм ограничен с времето си!

Поздрави от мен - Ниньо(15 год. хлапе) :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 05412f28b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И все пак има и свестни и сериозни, въпреки че са доста малко и на изчезване. Доста трудно е да се намери сериозен човек било то гей лесбиика или хетеро.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1a06949874
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Няма проблеми ;) първо никога не слагай твоя снимка в някакъв сайт или каквото и да е там, вероятсноста там да срещнеш свестно момче е малка. Карай спокойно се ще срещнеш твоята сродна душа :) А това 4е си гей, ама хи4 да не те притеснява, защото любовта си е любов независимо дали харесваш момче или моми4е, карай спокойно и не вярвай на тези сайтове, нали знаеш там са измамниците :) Никой няма да умре самотен от това 4е е гей или лезбийка, това е съдбата ти раждаш се такъв и трябва да се гордееш! не се съжелявай, ако вярваш в себеси може би един ден ще си щастлив с твоята половинка

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: b642fe7b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 23г., гей. И аз имах същия проблем, но срещнах любовта си, когато се нанесох в новата си квартира. Той ми беше съсед, разбирахме се много добре. Спокойно мога да кажа, че той беше любовта на живота ми. Но сега съм много тъжен. Уволниха го от работа и се наложи да се прибере в родния си дом. Сигурно повече няма да се върне, нямаме възможност да се видим вече. А съм много наранен, сърцето ми е разбито и сега съм пак там откъдето започнах. Губя надежда, че отново ще срещна някой като него, човек който гледа душата, а не между краката ;(

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0eac2f267d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да кофти, аз сам на 24 и все още търся любовта, но всички търсят само секс... А не човек с който да се разбират, тоест любов.... И вче мисля че е само мит... В книгите и в сапунките

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 66da341f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Любовта между двама мъже съществува. Вярвай в това и не спирай да я търсиш. Вярно е че в гей средите съществува този тип поведение, от което си толкова разочарован, аз също бях изненадан, не очаквах че хората се интерисуват само от секса и както казваш никой не иска да надникне в душатат ти. Аз се влюбих истински за първи път в живота си когато бях на 24, но останах силно разочарован. Минаха години. През това време нито търсих любовта, нито тя ме срещна. Случиха ми се някой неща, заради които взех решение, че искам живота ми да се изпълни с любов. Побликувах своя обява в един сайт, отговарях на вече побликувани обяви, срещнах се с няколко души, писах си размених снимки с доста хора, но огурчението и разочарованието беше огромно. Аз не знаех, дори не предполагах, че тези с обявите имат такова поведение. Както и да е да не изпадам в подробности искам само да ти кажа, че след дълго прекъсване на сърфирането ми в тези сайтове реших да пробвам още веднъж без да възлагам големи надежди и ето че се случи. Разбира се, моето го наричам късмет, но аз от много време силно го желеах и вярваам, че чрез желанието си съм предизвикал късмета си. Интернет не е най доброто място да намериш любовта, но искам да ти кажа, че тя съществува, истинска, пламенна, разтърсваща, продължавай да мечтаеш за нея и не спирай да я търсиш. Пожелавам ти търпение, щом го желаеш то ще се сбъдне.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 930eb78c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж какво, младежо,
Ако си искал уважение, приятелство и крепки човешки отношения с мъже - не биваше и през ум да ти минава да правиш секс с тях.

На какво го обърнахте - искате приятел и сексуален партньор в едно мъжко тяло. Да, ама това дори с жена трудно става! Какво остава за мъже със съмнителен интелект и морал, защото болшинството пишман-хомосексуалисти сте точно това: "Да пробвам и с мъже, пък каквото ще да става".

Нормални трезвомислещи хора ли са това или овче стадо, хукнало след първите изблеяли - сам си отговори.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e4f2c92263
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Миличък.. разбирам, че в нашата държава редко може да се срешнеш с подходящия човек на улицата, но в тези сайтове повечето регистрирани търсят само едно, а то е именно плътта. Има истинска любов както между две жени, както между мъж и жена, така и между двама мъже! Ще я срешнеш, просто бъди винаги себе си и никога не бъди такъв какъвто другите искат да бъдеш, както и не прави насила нещата, които мислиш за грозни, защото за някои хора това е правилното. Все пак когато намериш истинската любов, човека отсреща ще обикне ТЕБ, не някой друг! :)

Ненн

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 730b43c951
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Първо искам да кажа, че имам много близък и скъп човек които е гей. А да и той не ходи с поли. Много повече е мъж от много мъже които срещах в живота си. Някои горе каза любовта си е любов независимо дали си гей или не. Съгласна съм. Лошото е, че да срещнеш истинска любов е много трудно, а когато си различен става почти невъзможно. Защото се налага да се криеш Някои беше писал също някакви глупости за деца и семейство... За продължаване на рода. Пълни глупости. Можеш да имаш и съпруг и деца и пак да не сте семейство. Това дали една група от хора е семейство се определя от чувствата и привързаността между тях от близостта и т. н. Не мога да разбера защо целта на човешкото съществуване е да си остави семето. Аз съм майка, но не родих деца защото исках два клонинга да продължат да ходят по тая земя след като умра. В тоя смисъл не виждам пречка гейовете да имат семейства и деца. Нищо от това не почва в църквата в обредния дом с рокля и хвърляне на букет. Семейството живее в сърцето на обичащия. По повод на сайтовете за запознанства... почти е сигурно там да не срещнеш любов, но зависи и как ще подходиш. Аз желая това което се е случило да е за урок на автора. И да не се отчайва. Любовта не е трудна защото си гей тя по принцип е трудна за всички мисля аз. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2e5bb0e1f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз съм гей, на 23 години. И между двама мъже може да съществува любов, аз съм щастливо обвързан вече повече от пет години. Най-вероятно просто съм имал късмет. Същевременно имам хетеросексуални приятели и приятелки, които са на 30 и отгоре и също се оплакват от липсата на любов и че всеки мисли само за секс. Така че това е по-скоро до стечение на обстоятелствата, хомосексуалните не са обречени да са тъжни и самотни, за всеки влак си има пътници, просто някои срещат любовта по-късно, един приятел гей се запозна с голямата си любов, когато беше на 37.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e487cbd0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Приятелю,
Съгласен съм, че в сайтовете за запознанства е много трудно да се намерят свестни хора и че повечето мъже там търсят секс, но свестни хора наистина има (ти самият си доказателство за това). Аз намерих чрез сайт човека до себе си. Имаме своите трудности, но сме заедно шеста година. Затова не се отчайвай - вече си натрупал опит, а с изгубената наивност идва и възможността да съзреш подходящия сред тълпата неподходящи. Бъди себе си, защото трябва да получиш обич за това кой си, а не за кого се представяш. Публикуването на снимки в интернет винаги е било за мен неразумно, аз без публикувана снимка се справих. Ако все още не си намерил своя човек, продължавай. Аз трябваше да стана на 30, за да го срещна. Но никога не е късно. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b4db607bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не при всички е така повярвай, преди година и аз смятах, че всички "гледат само между краката".. Преди година много момчета бяха с мен само заради секса и беше отвратително и се чувствах точно така както си го описал.. бях изгубил надежда, че някой ще ме обича заради това което съм а не заради дупето ми.. Но ето, че в началото на 2012 на 3 януари се намери момче което да е с мен защото ме обича...
Искам да ти кажа, че и при теб ще се появи този човек!!!
УСПЕХ! :)))

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1db7a2484b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Познавам много добре живота в България. Още от малки момчетата се събират да лъскат заедно. После си показват кой как се празни. Каде от липса на самочувствие породено в семействата на някои бъдещи мъже,
каде от незнание, някой започват да клякат или да се дупят! Няма метро-бисексуални, всички са ХОМОСЕКСУАЛНИ. Някои се женят само да не им личи, че се ебат повече от жените си! Познавам много мъже със семейства и деца, които се чудят как да си го сложат! Как момче израстващо с изпедерастен баща ще стане мъж? На педерасите трябва държавата да им взима мъжките деца! Нямам нищо против педерасите, но децата трябва да имат избор до като пораснат!
След 21 години да решат на кой бряг са! В България зрелите мъже и обществото трябва да запознават момчетата с красотата на секса само със ЖЕНИ! Мъжкото самочувствие на някой, който духа или се дупи на мъже, завинаги е унищожено!

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 743a08b4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Здравйте.
Аз съм на почти 17 и аз съм с хомосексуални наклонности, които несъм искал, но и те не ме питат какъв искам да бъда.
Номер 18 последното ти изречение е мн. вярно. Защото веднъж станеш ли гей после и с жени да бъдеш няма да се чувстваш пълноценен мъж.
Както всички по този тъй многообразен свят и аз искам да срещна човекът до мен който да не гледа какво имам между краката. Независимо дали ще бъдем с мъже или жени.
Защото да си гей не значи, че си по малко мъж от другите. Стига да не си мека китка и стига да не го показваш.
И аз не харесвам хора които чрез поведението си парадират сексуалната ориентация, нищо, че аз съм потенциален гей (за жалост)

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 31b5ea4c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   При всички положения мога да те уверя, че един ден ще умреш, при това нещастен. Имах си аз някой да е умрял щастлив, освен в някой фентъзи сериал.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5606b2f6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Драги, абсолютно няма какво да слушаш, че гейовете били обречени на нещастие и подобни глупости. Напротив, когато се получи, опитът показва, че връзките при хомосексуалните са много по-издръжливи и емоционални. Хора просто като цяло не останаха свестни много, не е до хомо и хетеро. Просто вече е епохата на крайния индивидуализъм, когато всеки мисли за себе си и не иска да се ангажира с никого другиго. Но мога да ти кажа също, че като срещнеш правилен човек, а това неименуемо ще стане, ще го оцениш много повече именно заради това. Късмет и кураж, без отчаяние.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 74a7637bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Можеш да намериш подходящ партньор.Просто продължавай да търсиш,но предпазливо.Без преразсъдъци в хомосексуалността.Аз също съм се отдавал на мъж,наистина е чудесно...

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fd52fd2654
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   И аз съм самотен гей със интелектуална душа. Студент по философия. За съжаление в този сайт лични данни не се споделят.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 24edfa14b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Между другото и аз си мислех че съм гей до един момент, че даже й опитах нещо (не секс) и разбрах, че съм се заблуждавал, защото преди това с тези жени с които бях не ме кефеше сексуално, само се влюбвах понякога, но в последствие си хванах сериозна приятелка и разбрах какъв съм, разучих женското тяло и в този ред на мисли, ако си имал някакви предрасъдаци, комплекси и прочие - опитай с момиче, светът е създаден за двойката момче и момиче (като аз не съм някакъв съдник, просто има надежда да знаеш). Мъжете искат основно секс, жените е вярно, че някои са използвачки, но са нежни създания, красиви и им свестни

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9bb18d6463
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Един от внуците ми е гей. Аз въпреки че съм богат човек според общоприетите представи го възприемам нормално

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker