Кога ще го преодолея?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога ще го преодолея??
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1324 пъти
Здравейте! Как сте? Надявам се да сте добре! Аз съм в сравнително добро настроение в днешни дни, но има нещо което малко ме дразни и ми е любопитно какво ще кажат хора с опит в тази сфера.

На 17 съм и мисля, че бях (все още съм) влюбена в някой, който се отнася гадно с мен. Всъщност дори не съм сигурна дали съм влюбена, може просто да съм обсебена. Запознах се с него преди около година. От самото начало виждах, че е себецентриран и се смята за много умен, което не е грешно, умен е, но го показва по много снизходителен начин, което е доста обидно. С него няколко пъти прекъсвахме и отново намирахме връзка. Ако ме питате защо продължавах да му говоря, ще ви кажа, че ми беше различен, беше ми интересен.
Излизах с някого, с когото се събрах, само защото ми беще любопитно какво е да си имаш приятел, накрая намразих този човек и се разделихме, но докато бяхме заедно тайно си мечтаех да бях срещнала другото момче преди този.
„Този“ искаше много внимание, твърдеше, че е Буда, искаше неща от мен, които не бях готова да му дам, приемах го като лигльо, докато „Другият“ беше забавен, по - чаровен, по - малко себеобсебен и за известно време проявяваше интерес във мен (, което „Този“(приятелят ми) не проявяваше).
След раздялата ми с „Този“ продължавах да кореспондирам с „Другия“, въпреки, че те бяха приятели. Започнах да проявявам интерес към „Другия“ и го питах дали иска да излезем, и той се съгласи.
Дойде денят на срещата и аз закъснявах, затова бързах колкото мога за да си свърша работата по - бързо и да не го карам да чака. Пристигнах на мястото и него го нямаше, реших да изчакам, чаках около 30 минути и реших, че може да има някакъв проблем и ми е писал, че ще дойде по - късно. В този ден нямах телефон и не можех да си проверя съобщенията по него, къщата ми беше наблизо, затова реших да се прибера и да видя дали ми е писал. И да, беше. Написал ми е, че не е в настроение да излиза, когато аз вече бях излязла. Явно тогава е бил пикът на интереса ми, защото му писах, че няма проблем, но през следващата седмица се разярявах всеки път когато го видя.
От тогава има нещо в мен, което не ме оставя да го забравя. След тази случка си писахме известно време и ми харесваше. Исках да ми обръща внимание, исках да ме забелязва, да съм му интересна, беше ме страх не направя нещо, да не го отблъсна. Но той така и не прояви постоянен интерес, винаги му идваше и му минаваше, пък и мисля, че харесваше някакво друго момиче, която не обръщаше внимание на него.
Не помня какво стана, но му признах, за чувствата си и той ми каза, че не изпитва същото и се разбрахме да останем приятели, но на следващия ден забелязах черта, за която известно време бях сляпа. Не ми позволяваше да си изкажа мнението, и разбрах, че между нас няма да се получи. От тогава съм му блокирала и отблокирала профила няколко пъти и в момента е блокиран от около месец и половина, когато за последно ми писа и не смятам скоро да го отблокирам.
От деня във който един вид ми върза тенекия, от вътре ми се иска да му го върна, но всеки път когато имах шанса го изпусках, защото ме беше страх да не го загубя.

Та, въпросите ми са, какво е това? :Д Любов ли е, или желание за отплата. И минава ли някога или през целия ти живот седи някъде в съзнанието?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 476c3f967d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
Аз помня едно такова разминаване вече над 15 години, но тогава нямаше мобилни телефони!Тя каза , че сядат в едно заведение и ще се радва да отида и аз, но аз имах малко работа и след като я свърших бързах да стигна за да я заваря още там, но закъснях и вече си бяха тръгнали!Тя явно така и не е разбрала, че съм бързал, а предполагам е решила, че ми е безразлична, тъй като след това започна да се прави, че не ме познава!!!И аз на инат започнах да правя същото!Все още се питам какво щеше да стане ако бях стигнал навреме!Все още се случва и да я сънувам, а и почти всеки ден се сещам за нея!Предполагам, че и при нея е останало нещо-да чакаш някой на среща и той да не дойде, и това да е последният ви разговор!После остават само въпросите-защо, ако......Ако можеш изясни си нещата с него сега , за да не стане като при мен!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5c059e789f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хахах, и аз съм в такава дилема в момента. Може би е, защото така както го описваш това момче, прилича на моето. Супер странен, не можеш да разбереш какво му се върти в главата, иска едно, в следващия момент нещо друго, непостоянен е и въпреки че изброих всичките му отрицателни черти, сякаш точно с тях ме привлича. Иска ми се, аз да съм тази пред която ще се открие, пред която ще споделя мислите си, тази която ще го разбира. Но уви не се получи така, за разлика от теб, аз дори имах възможност да бъда с него, цяла седмица изкарахме заедно, след което решихме, че няма да се получи и се разделихме. По точно той го реши, а аз само се съгласих. Имах го, макар и за кратко, и това не ми беше достатъчно, а сега след раздялата сякаш ми е още по-трудно да го забравя. Стигнах до извода, че не, не съм влюбена и никога не съм била, но имам някакви чувства. Макар да не бяхме много време заедно, ми липсва и ми е трудно. Осъзнах, че няма да се получи нищо между нас, но той винаги ще си ми остане като една тръпка. Вероятно и с теб ще се получи така. Не се опитвай да го разбереш, те самите не се разбират и не знаят какво искат, какво остава за нас. Съветвам те да прекъснеш контакт с него, защото така ще ти е по-лесно да го забравиш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6d1d603d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторът,

Към Номер 1, отитах се да се изясня със него още същата седмица, явно просто не се срещнахме в правилното време. Иначе в момента не комуникираме (по мое желание).

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6d1d603d64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До Номер 2,

Да, доста си приличат по описание момчетата. Радвам се, че сподели историята си, тъй като моите приятелки нямат опит с връзки и не могат да ме разберат. Хубаво е да знам, че има хора, с които споделяме подобни истории.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7c1a805b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всичко това са фикс-идеи породени от емоционалното въображение което е създало идеален образ за човека в подсъзнанието ви. Адски неприятно е, защото тези неща не могат да се контролират.
Хората приемат нещата по различен начин - едни живеият с илюзиите и надеждите цял живот, други успяват да ги загърбят или просто не са влагали толкова чувства в дадените отношения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker