Един ужасен живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Един ужасен живот
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2277 пъти
Здравейте от мен, момиче на 19г. от Варна историята ми е малко дълга, но ако я прочетете ще ви е интересно. Пиша тук, защото няма как и на кой да излея мъката си. Живота ми е ужасно объркан и изцяло аз съм си виновна сама.
Едно дете съм имала съм брат с две година по-голям, но е починал. Имам много добри родители никога не съм спирана от нищо, но много са ме наранявали, за жалост са ме възпитали така, да прощавам, уважавам и никога да не въздигам глас на който и да било. Майка ми е жена с много труден характер, избухлива жена като цяло, доколкото баща ми е точно обратното.. Доста млади са решили да се оженят.. Моята майка много пъти е изневерявала на баща ми и винаги съм я следвала още от малка, с една дума имала съм много татковци заради, които съм яла по един шамар. Баща ми може би за вас мъж под чехъл, но за мен не.. Винаги й е прощавал и отново приютявал. Неговата грешка беше към мен, че като малка й посягаше пред мен, но отдавна спя да я бие.. От както пораснах малко, започнах да разбирам нещата и не приемах за редно това, което правеше тя и когато си тръгваше от нас не я молех да се връща, не исках вече такова семейство и за това че не го правех баща ми много ме тормозеше психически. Моите грешки започват от тук..
Бях много близка с 2рия си братовчед, бях на ново място и само той общуваше с мен споделях му и той ме подкрепяше много. Докато един ден не се влюбих в него цели 2години се криехме. Първитв 2, 3 месеца беше всичко чудесно, докато не показа другата си страна.. Започна да ме тормози, бие.. възползваше се от това, че знае че няма на кой да кажа и в никакъв случай пък на родителите ми. Останалото време много мъки изтърпях, но дойде денят, в който майка ми разбра беше много разочарована от мен, много се кара с мен, но естествено ме защити. Много проблеми имах с него идваше пиян в нас, заяждаше се с моите приятели, пускала съм много жалби срещу него но никаква реакция от страна на полицията. Една година беше достатъчна за да се откаже и слава богу сега нямам проблеми с него. Много трудно им беше да ми простят и с право осъзнах грешката си и им поисках прошка и те ми простиха. Незнам казвали са ми няколко врачки че никога няма да съм щастлива и да имам късмет, че имам магия направена. Незнайно как влюбих се в 3ти братовчед 2 години сме вече заедно, ужасно много го обичам незнам за него, той до знае само аз може би се заблуждавам сама. Няколко пъти ми е посягал и е казвал че това е от страх да не ме изгуби, Прощавала съм му и това и други неща , с него също се криехме, но нашите вече знаят не са много съгласни, но заради мен го приеха някак. От известно време много ме отбягва и казва че е, защото просто иска да си отдъхне от проблемите с майка ми понеже тя винаги намира нещо, за което да се скара с мен а това че тя и сега лъже баща ми с 2годишна връзка е друга тема... Та обратното към моя "любим" казва че много ме обича, но не го показва.. аз търпя само, защото много го обичам и не мога да живея без него.. наскоро разбрахме че съм бременна... Бяхме стъписани идвамата казва че се радва и аз, но последиците много ме тревожат.. Незнам объркан ли се чуства, но бяха от мен вижда ме отминава ме, не ми вдигна телефона ужасно се чувствам.. А до преди един два дена си говорехме че ще си го отгледаме, казваше ми че ще е до мен няма да ме остави заедно ще кажем пред нашите.. накараме да му обещая, че ще спра малко по малко цигарите и кафето, че ще се храня повече и много ми олекна че ме подкрепи точно след, като видяхме положителният тест. А сега бяга паника ли го е обзела нямам си идея. Чувствам се много самотна и много ядосана едва ли ще можем да поговорим спокойно, незнам от бременността ли е много съм изнервена и той също е един такъв... А в никакъв случай не искам аборт да правя няма да го преживея просто какво ще правя незнам :(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 884b65ad60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стига с тези братовчеди, помисли со дали да родиш, май той нячма да е до теб, още си много млада... Мъж, които те бие не ти трябва....

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b1774670cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, съвземи се! За всичко, което написа дотук, си виновна единствено ти. Знаеш ли какво е да имаш ужасен живот-да работиш по 12 часа за някакви жълти стотинки, да гледаш дядо си 3 месеца на легло и да се чудиш всяка сутрин дали не е издъхнал през нощта, да гледаш кучето си как умира и ти да няма какво да направиш(тумор), да имаш родители, които постоянно се карат, бият, псуват и никога не те подкрепят за нищо... нито финансово, нито морално. От толкова много момчета, ти си подкарала братовчедите.... Дано поне детето да се роди здраво!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8d6bc9cabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако бяхме близко много бих искала да те видя. Момиче съм и те разбирам. И аз ходя с братовчед ми, но ние сме далечни и връзката се губи. Отгледайте мъничето и да не ви пука за другите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5dd0aa5836
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кратка история как да си съсипеш живота.
Не мога да те оправдая. Нито с майка ти, нито с баща ти.. любобниците на майка ти.
Аз съм без баща от 4-ри годишна. Починал е. Възпита ме втоеия ми баща . Майка ми почина наскоро. На 29 г. загубих девствеността си миналата година. Не съм си и помислила да докосна мъж. С мъжа , с който спах беше голямата ми любов . Разделих ме се. Сега съм сама. Самотна съм. Нямам си никого, но пак не си позволявам да се е..б с всеки срещнат. А повярвай ми имам предложения много, но не искам да лепна някоя болест или да забременея. Искам от мъжа любов, а не еб..ане. само , че те не го разбират. Не знаят как да обичат или вмен виждат само секс кукла. Ще чакам мъжа, от който ще иска м и той ще иска дете от мен. Едно нежелано дете не бих го обичала. .
Да ти е живо и здраво детето. Просто твоя живот тепърва започва, поеми отговорност. Жалко за родителите си. Понякога те не са виновни.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 595383c2ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката
До номер 2 да така е права си, но нали знаеш всеки с проблемите си за вас малки, за мен голями и все пак съм благодарна на Господ за това, което имам.
До номер 3, благодаря мила за разбирането, много е трудно да, важното е да се нареди всичко и да ми се роди живо и здраво и да бъде обичано само това искам

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4313cadbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Понеже си виждала как баща ти бие майка ти и ти си мислиш, че е нормално. Не е. Незнам защо се захващаш с братовчеди. Но ако този избяга, то поговори с майка си и с баща си. Ако те те подкрепят и ти помагат за детето, си го роди. А на този, бягащия баща, не му пиши името в акта за раждане. Нека да доказва, че е баща.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d43306a58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да посмятаме. Две години с настоящия, две години с предишния плюс една година тормоз около раздялата. Сега си на деветнайсет и бременна от един никаквец. Защо бе, деца, защо по дяволите, се поробвате от четиринайсегодишни, защо? Въпросът ми е насочен към момичетата, които четат твоята история, да се замислят докъде може да ги докара една ранна връзка, в повечето случаи, с неподходящ партньор. А ти, мило момиче, не си виновна, родителите ти са виновни, че с проваленото си семейство, скандалите, любовниците и боя са ти осакатили детството и са те подтикнали да търсиш другаде това, което те са длъжни да ти осигурят- обич, сигурност и подкрепа. А защо попадаш все на едни и същи идиоти, ами пак заради родителите си- това си видяла от тях, това ти е представата за връзка и семейство, това търсиш подсъзнателно, това и намираш. Съвет от мен (може да ти се стори невъзможен)- заминавай, колкото се може по-далеч, на другия край на страната, не се обаждай на никого, имаш интернет- проучи къде има кризисни центрове, защитени жилища, те ще ти помогнат, за бебето, за работа, за образование, скъсай с досегашния си живот и не се обръщай назад.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8035cf0bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мисля, че никога не съм се молила толкова искрено някоя история да е измислена. Дано да е, но ако не е, все пак ще ти дам съвет...

Не мисля, че някаква магия може да е отговорна за глупостите, които човек сам си причинява, но ако вярваш толкова силно, отиди на врачка да развали магията, може пък да се отпуснеш, да си повярваш, че всичко ще е наред и да се оправиш. Има толкова мъже, защо ходиш все по братовчеди и защо рискуваш да забременееш от роднина? Нали знаеш, че децата може да се родят с болести или психични отклонения? Помисли си, все пак, дали трябва да го родиш. Нито майка ти, нито баща ти са виновни за твоите лични решения. Не трябва да стоиш при мъж, който те малтретира, не трябва да търпиш изневери и не трябва да създаваш семейство, което смяташ за лошо (за да не накараш децата ти да живеят твоя живот, с баща, който бие майката и майка, на която и шарят очите по чужди мъже). Разбирам, че си имала лошо детство, но сега се опитваш да създадеш същото за твоите деца и това не е добре.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3d0db177e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Момиче ти изобщо в ред ли си? На 19 години си, не на 13. И 15-ти братовчед да ти е, това просто не е нормално, а още по-малко да имаш дете от него. Вземи се в ръце и си опичай акъла. Как може изобщо подобно нещо

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker