Продължение. Какво е решението? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Продължение. Какво е решението?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1124 пъти
Здравейте, това е продължение на историята ми, която писах преди 2 седмици. Тогава бях в неяснота, сега още съм. На 26 години съм, тя навършва 24 скоро. Бившото и гадже, което е обичала и явно продължава да обича е в Германия на лечение от рак на стомаха.... Не го е виждала от 3 години понеже е там. Точно той е проблема, понеже ревнувам от него много. Опитвам се да я разбера, че не иска да го изостави, точно на краят на живота му.
Преди 2 дни излязохме на среща с нея, която беше доста емоционална. Тя ми каза, че ме обича и, че съм единствен за нея, но просто сега не знае какво иска. Комуникира и с мен и с него в момента, но е искала да бъде временно сама. Не искала да лъже мен и него. Не се чувствала добре. Обясни ми, че и е супер гадно, когато спи с мен по 2-3 пъти на ден, да си отвори вайбъра и да прочете от него, , заради теб още съм жив и се опитвам да живея и да те чувам. " Ясно ми е, че тя го обича, както и той нея. Тя обича и мен, доказвала го е, ако не беше така, нямаше да съм на среща с нея, нямаше след всичките обиди, скандали и драми пак да се виждаме и т. н. Заяви ми, че на 25 го очаквала операция по изрязване на стомаха му. Шансовете да се събуди били 50/50. Дори и да оживее, за което се надявам, няма да има пълноценен живот никога, няма да може да се храни като хората, няма да може да има деца с никоя жена след тези химиотерапии. Иска да му отдели време, да го подкрепя и да е с него. Баща му, почина от инфаркт миналата година, както и най-добрият му приятел. Майка му и брат му си живеят в България, посещават го естествено, но през повечето време е сам там. Липсвала му подкрепа.
Тя знае, че я обичам повече от всичко и и заявих, че ще я чакам колкото време е нужно. Хубаво момче съм, с добра професия като архитект, спортувам доста, имам добра визия и никога не ми е липсвало женско внимание. Но просто не мога да погледна друга жена, не мога да пиша на друга жена. Това съм и го казал, предпочитам да съм сам и нещастен, докато не съм с нея. Искам семейство един ден с нея. Всичките и приятелки казват, че е луда и, че не трябва да се връща към миналото. Тя също го знае, знае, че няма бъдеще с него, но и било много трудно и трябвало да опитам да я разбера.
По време на срещата, както казах - беше доста емоционална.. се целувахме, плакахме, дори на мен ми се случи за пръв път да го направя пред жена. Толкова слаб се почувствах. Казахме си, че трябва да поддържаме добри отношения.
Проблема, е че винаги се държи дръпнато с мен, не и се пише с мен, не и се говори както бяхме преди и т. н. Кажете ми какво да направя, как да се държа, да се отдръпна ли или просто да я блокирам на всякъде и да я потърся след време след като се отърси от цялата тази драма. Благодаря на читателите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 51efcde5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много ли си глупав или си много влюбен?
Още в миналата тема те съветвахме, да продължиш напред без нея.
Какви съвети още искаш?
Място в сърцето има само за един, тя не те обича, просто не може да скъса с теб, защото така си и удобен и ако нещо се случи с онзи, да я прибереш в твоите обятия.
Грях е да злоупотребяваш с доверието, ако създадеш семейство с нея (Да не дава Господ), ще си отново в това положение.
Тя очевидно ти знае слабото място, но реално ако беше ти на нейно място, просто щеше да ти дръпне една майна и да се сбогува с теб.


- Имаше едно предаване с водещ Наталия Симеонова, казваше се Предай нататък.
Историята беше следната: Мъж с ДЦП, който имаше дъщеричка от съпругата си, която без свян му изневерявала и един ден ги изоставила.
Същата жена едва ли е чувствала съжаление, щом ги изоставя напълно сами при положение че бащата е инвалид.


Твоята "голяма любов" се оправдава пред теб, за да не я изоставиш напълно, макар че дори и да има дете от друг, аз съм 100% убедена че ще я прибереш при себе си, защото си прекалено наивен.
Като ти харесва да те правят на клоун, ами бъди си с нея, но не пиши теми в сайта, защото реално ти си знаеш твоето, само дето уж искаш съвети и не се вслушваш в тях.



Дано някога пораснеш, да не си наивен и да срещнеш голямата любов, която не е така токсична за теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker