Историята с женен мъж... има ли край? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Историята с женен мъж... има ли край?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 3575 пъти
Здравейте!
Използвам това, че сайтът е анонимен, за да споделя. На 24 г. съм. Преди три години започнах афера с женен мъж. Тя продължи около две години. От самото начало съм знаела, че е женен. Той никога не е криел, че няма намерение да се развежда с жена си, а и разликата във възрастта ни е 17 години. Въпреки това се впуснах в тази връзка, защото изпитвах чувство на влюбеност. Защото успя да ме спечели. Казвах си, че това е нещо временно и че на 20 г. мога да си позволя връзка, която да не продължи в нещо по-сериозно. Да, но играта с огъня се оказа опасна. Започнаха да се появяват чувства. Не можех да взема решението да го оставя, бях много влюбена. Разделихме се една вечер след един скандал, защото в последно време не се разбирахме. Той ме питаше къде излизам и с кого до толкова късно, бил пречка да се виждам с приятелите ми и затова не съм му пишела... А той самият също понякога с дни не се обаждаше и не пишеше заради семейството си.
Беше ми мъчно след раздялата, но някак го преживях. Учих, работих, излизах с приятели. Не стана изведнъж, но с времето го преодолях и спрях да мисля за него. Наскоро срещнах едно момче на моите години. Той е умен, забавен, добър, сладък и мил. Много ми се иска да се получи нещо между нас.
И така... В картинката отново се появява жененият. Той е блокиран навсякъде - телефон, социални мрежи и т. н. Отделно се постарах и на живо изобщо да не контактувам с него. Обаче от известно време започна да се появява. Аз работя в един магазин и той на два пъти идва. Първият път не съм била на смяна и колежките казаха, че се е държал странно. Нищо не е купил или разглеждал, за нищо не е питал. Само се е повъртял и си е излязъл. Преди като бяхме заедно, коронният му номер беше да идва да в магазина, , случайно'', но всъщност за да ме види.
Преди няколко дни, докато си бяхме вкъщи, звъня по телефона на майка ми, за да я пита за някакъв зъболекар... С родителите ми никога не са били приятели и сега изведнъж е поискал от общи познати телефона на някой от тях.
Вчера пак идва до магазина, в който работя. Разказваше, че дава помещение под наем и един човек искал да го наеме, за да си направи парфюмерия. (Магазинът, в който работя, е парфюмерия. ) Обаче мъжът, за който ви разказвам, се запънал и казал, че не дава помещението. Отказал и пари, и всичко само за да не създава конкуренция на магазина, където работя... Пак нищо не си купи. Просто минаваше, , случайно'' и дойде да разкаже рицарския си подвиз как е, , спасил'' магазина... Честно ви казвам, имам чувството, че нарочно иска да ми напомня за себе си. В работата идва, на родителите ми звъни по телефона. Нямам никакво намерение отново да преминавам през това, което ми е причинил. Имали сме и хубави моменти, но не смятам, че има смисъл отново да се занимавам с женен. Искам вече някой свободен мъж, с който да изградим красива и сериозна връзка, а не да съм поредната любовница на женен мъж, докато ме смени с друга. Какво да правя, ако пак дойде или пак започне да си измисля поводи да се обажда по телефона, или ако му хрумне нещо друго, защото вече и аз не знам какво може да измисли? По никакъв начин не съм реагирала, но просто не искам повече да прави никакви опити за контакт с мен. Не искам нищо общо с него, но не знам как да го накарам да го разбере това нещо.
Съжалявам, че историята стана толкова дълга, но имах нужда да си излея всичко. Благодаря на всички, които ще я прочетат и ви моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5474e3dfd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много позната ситуация, в която съм била точно както при теб и точно на същите години. При нас нещата се развиха добре, но само защото бракът му действително беше много зле и всяка вечер е бил при мен на практика, писал ми е и ми се е обаждал непрекъснато, ходили сме на екскурзии дори.
И въпреки това точно като теб по едно време просто ми дотегна и реших да си тръгна и да започна на чисто дори в друга държава, в друг град. Изхвърлих си СИМ картата, всичко, но ми пишеше по 10 мейла и отворих един, а другото е история. Днес сме семейство.
При теб обаче не виждам такъв шанс. Този човек просто си търси разтуха при теб и те използва.
Според мен не бива да се криеш така, защото вече той почва да те излага пред колеги и семейство.
Най-удачно е да му пишеш мейл или да му се обадиш и да кажеш точно това, което си написала. Кажи му и задължително, че искаш връзка с нормелан мъж, че искаш да почнеш на чисто. Заплаши го, че ако не те остави теб на мира, твоите родители и колеги, ще кажеш на жена му.
Това последното обикновено на такива слабохарактерни мъже най-много им влияе и ще се оттървеш.
Поздравявам те във волята ти да скъсаш.
Знам колко е трудно, защото с години събирах смелост за това. Хората, които не са били в твоята ситуация няма да могат да ти влезнат в положението, но аз напълно те разбирам. В никакъв случай не се връщай при женения! Знам, че го обичаш още, но не се поддавай на изкушението - няма да се разведе!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 859203f77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласен съм с №1 с тази разлика че дълги обяснения са противопоказни. Казваш му кратко и ясно в прав текст че повече не искаш да имаш нищо общо с него и чувства към него нямаш. Няма да го огрее. Точка. Ако отказва да възприема - същото но по-остро - ако ще да е последния на земята.

Мисля вече ти е станало ясно що за жалък тип е, което е добре. Такива циркаджийски изпълнения като неговите дори на момчетата в пубертета не прилягат. Да се чуди човек какво виждате в подобен род комплексирани мъже.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9c28857950
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много ми е забавно, когато женен мъж ревнува любовницата си. За теб е ясно, че спи с жена си, вероятно спи и с други жени, но ти не можеш и с приятели на излезеш, когато той е свободен и му се иска да получи нещо от теб. Не става така. Не ми допадат подобни връзки и не мога да ги подкрепя, всеки, който е градил брак или поне съвместно съжителство не заслужава да усети как трети човек го разрушава. Радвам се, че на време си дошла на себе си и си реагирала адекватно, когато си спряла всякакъв контакт с него. Ще те посъветвам да поговориш с майка ти, да блокира номера му, ако трябва дори си сменете картите и номерата. Ако продължава да се върти безцелно на работното ти място и да те излага пред колеги, защото, повярвай ми, тези колеги говорят зад гърба ти, по-добре смени работата и се постарай никой да не знае къде започваш нова работа. Много хора започват да въртят такива номера, когато усетят, че спират да са номер 1 в нечий живот и най-правилното е да отрежеш всеки достъп. Ако все пак имаш някакво уважение към този човек и смяташ, че е достатъчно възрастен и разумен, може да поговориш с него и директно да му кажеш, че искаш да те остави намира... ако трябва го заплаши, че ако не престане ще разкриеш всичко на жена му, но това е само заплаха, не те съветвам да се месиш в подобни драми, особено след като градиш нова връзка. Добре ще е да обясниш на настоящия ти приятел какво се случва, за да не го чуе от трети лица и да започне да се съмнява в теб. Ако се чувстваш длъжна, опитай с добро и разговор, ако не се получи сменяй номера, месторабота и всичко.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7fc24ad9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му в прав текст, че искаш свободен мъж. Той не е и не вярвай на приказки как ще се разведе, защото няма. На него му е удобно да има млада любовница и неангажиращ секс.
В краен случай го заплаши, че ще кажеш на жена му.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 22e4450ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Използваш, че сайта е анонимен за да споделиш, но ние вече знаем коя си, макар и в анонимен сайт. Ами то една и две истории ли бяха, ти само сменяш вариациите. Вече не останаха възрасти в които да не си се представяла. Същото е и с мъжете, от по-малки от теб, до 17 г. по-големи от теб. Свикнахме вече с това, само не можем да свикнем, че историите ти нямат край. И тази история е измислена, както и всички предишни. Скоро ще получиш ОСКАР награда за най-плодовита авторка.
Модератори, моля публикувайте ми коментара, авторката го заслужава.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f981d785f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Измишльотини на квадрат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ea8226f478
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря много на всички ви за разбирането и за съветите! Само на номер 5 искам да кажа, че историята не е измислена и че не съм публикувала други истории, още по-малко да се представям в различни възрасти и т.н. Писах тук, защото се чудех какво е правилното решение в тази ситуация.И още веднъж много искрено благодаря на всички, че сте толкова добронамерени! Послушах ви и му изпратих кратко съобщение, че не искам да се събираме повече, не сме един за друг и няма смисъл да разиграва номера.Предполагам, че има ефект, защото нищо не ми отговори, нито пак е идвал.Опитах с добро.Ако ли не, вече ще го заплаша, че ще отида и ще разкажа на жена му.Не бих му се месила по такъв начин в семейството, но както сте ми писали, това би го сплашило. Що се отнася до новото момче, просто не смея да повдигна тази тема пред него.Страх ме е, че ще се отврати от мен.
от авторката

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 596efaec0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   hash: 22e4450ed5 е на всяка манджа мерудия! Спами по всички теми що види и ги обявява за фалшиви! При все, че тук има рубрика "Измислени истории"...

Е, всеки луд с номера си, ама някои луди са по от другите...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 74ff0178c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тръгваш с такъв мъж после ще заплашваш... вие, знаете ли какво искате? Ти и без това си станала отвратителна. Трябва да се срамуваш от себе си. Колко жалки сте стана ли...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ec2db548ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Номер 5, как разбра, че историята е фалшива и авторката пише за пореден път? Сайтът не е ли анонимен?

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5c7c314d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никъде не съм казала, че съм горда от факта, че съм била със семеен мъж. Както написах и в самата история, с него се разделихме. Мисля, че е време всеки да си продължи по пътя и не искам той да занимава повече мен, семейството ми, колегите ми. Защото той си има жената до себе си, има си ги и любовниците. Защо за мен се е сетил, когато вече се влюбих в друг? Наистина бях на косъм от това да избухна и да кажа поне на родителите ми, но добре, че бяха коментарите тук и вярвам, че от съобщението на имейла си е разбрал и ще се вразуми. Пиша от телефона и се извинявам, ако има грешки.
От авторката

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 84780cdaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ами да ти напиша първото, което помислих като прочетох историята ти-като не мислите на кой си вдигате краката, защо се оплаквате после?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5687b0ac61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Има край. Казвам го от личен опит. Връзка продължила години, с много взаимна любов, романтика, отдаденост... и от двете страни, до момента, в който излезе на светло за половинката. Но вината е и моя, защото постоянно повтарях, че няма да се обвързваме семейно, макар и да го исках тайно... Другата страна го приемаше буквално и при разкритието остана на семейните си начала, въпреки, че ме обичаше и продължава... Това е.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a48e143755
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Отново съм авторката. Номер 14, ще срещнеш някой, който е необвързан и ще може да ти дава цялото си внимание и любов, а не да се криете. Искрено ти го пожелавам и вярвам в това. Ти вина НЯМАШ! Той не се е разделил с половинката си, защото не е искал да се разделя с нея, а не защото ти си повтаряла, че няма да се обвързвате семейно. Ако продължаваше да те обича, щеше да направи всичко възможно, за да е реално с теб, но той е избрал другата в мига, в който тя е научила за вас, т. е. тя е била на първо място пред теб. Да кажем, че наистина е имало чувства от негова страна, след като е избрал другата жена, просто забравяш за него и продължаваш напред. Никак не ми беше лесно да достигна до мислите, които ти споделям сега, но повярвай ми, така е по-добре. Изобщо не го мисли повече този мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5687b0ac61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към № 15 Не мога, защото обичам до полуда и искам тази любов, макар и невъзможна на този етап. Да допълня-аз също съм обвързана.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8939212171
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Женен, неженен.. Да не ви пука, следвайте си мечтите. Хората полагат много по-големи усилия да избегнат онова от което се страхуват, отколкото да получат онова за което мечтаят. Ако един женен мъж даде шанс да бъде с него едно момиче, нека бъде. Нека си изживеят моменти, и да останат приятели. Живейте, един живот живеем. Душа ке излезе, Мерак остава. Много е лошо да имаш мерак да бъдеш с някой а да не го имаш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8c4824ff62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От авторката.
Номер 17, този коментар съм го чела и под друга история за женен мъж. Ти изобщо прочете ли какво съм написала и какъв съвет съм поискала? Или тоя коментар го пишеш автоматично навсякъде, където мернеш думата, , женен". Да, само че аз не искам да изживявам повече нищо с женен мъж, не му искам шансовете и още по-малко искам да си, , останем приятели". Не виждам смисъл от такова, , приятелство". Да и ако мечтите ми се свеждат до това да задоволяват нуждите и капризите на един семеен човек и да съм втора цигулка, то значи няма и да коментирам.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 84780cdaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторке, ти ще вземеш да ми харесаш. А аз съм №13, отправила не особено ласкави думи към теб в предишния си коментар. Но последните ти два коментара ме объркаха, много ми хареса, че опонираш и то на хора, които те подкрепят. Защото техните коментари са наистина тъпи. Защото стара, банална до втръсване, но много вярна е старата максима, че не се гради щастие върху чуждо нещастие. Че винаги има по-млади, по-красиви и по-сексапилни жени от нас. От това което чета, мисля, че си прозряла и разбрала някои неща. Е, какво да се прави, всички грешим. Но наистина е много важно да осъзнаваме грешките си и да не ги повтаряме.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9934dd0af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От авторката.
Номер 19/13, благодаря ти. Радвам се, че мнението ти е започнало да се променя към по-добро. Това, което пишеш, наистина е клише, но същевременно с това напълно вярно. Може би заради това някои максими се превръщат в клишета - заради неоспоримата житейска истина, която съдържат. Лично за себе си смятам, че съм осъзнала тази грешка, която направих, и не смятам да я повтарям повече. Смятам, че тук истински ме подкрепиха тези, които ме посъветваха да не се връщам повече при женения мъж и които ми дадоха съвети какво да направя, след като пак беше започнал да се появява около мен. Тези, на които опонирам, също имат право да изразят своето мнение. Но както казах, аз лично не смятам да се връщам към връзката с този или с който и да било друг женен мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 075ba3b269
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторката.
Нямам думи. Родителите ми сякаш вече му симпатизират... Бил сърдит, като го видели днес, какво ли му имало! Той това казал, той онова направил, еди си къде го видели, имам чувството, че всеки ден вече се говори за него и че е станал някакъв семеен приятел едва ли не.... А аз като ги слушам, направо ми се повръща. Единственото, което ме спира да не превъртя и да кажа всичко е, че много хора ще страдат, ако разровя това минало. И по-добре само аз да живея с тази тайна... С една от двете ми най-добри приятелки се скарахме пак заради него. Момчето, за което ви разказах, също ми се разсърди... Просто ми се иска да избягам някъде. Да кажа ли само на родителите ми? Да кажа ли на момчето, какво да направя? Или да му пиша по-остър имейл да спре да се занимава със семейството ми?

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bfd5c920de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Определено му кажи да стои настрана. Ако вече си му го казала и не го приема, дай по-хард. Аз лично не бих казала на родителите си. Няма нужда и те да преживяват тази история, ти можеш да се справиш сама. На практика, това е вид тормоз, защото той те натоварва психически с жалкото си поведение. Затова не го жали и го заплаши, че ще разкриеш за връзката ви (на жена му, или дори на вашите или други хора), ако не те остави на мира. След като не иска да си разваля семейството, би трябвало да подейства.
Ако наистина чувстваш, че не можеш да се справиш сама, тогава вече наистина можеш да споделиш с родителите си и дано те успят да го разкарат.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e42291a172
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От авторката.
Благодаря за разбирането! Онази вечер, когато писах този коментар, бях афектирана и понеже нямаше на кого да споделя, си излях всичко тук. Не съм казала на никой и нямам намерението да го правя. Написах му втори имейл, в който му обясних малко по-подробно как стоят нещата и смятам, че вече ще има ефект. Освен това започвам по-хубава работа в друг град и смятам, че ще успея да започна на чисто.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 07507b0258
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   От авторката.
Кажете ми аз ли нещо не съм в ред, не обяснявам, както трябва? Направил си е втори профил във фейсбук, от който ми излезе покана за приятелство. Просто не знам какво да ви кажа вече. Като бяхме заедно, по едно време си беше изтрил фейсбука, защото жена му ревнувала, а сега чак два профила има. Не знам... какво според вас трябва да направя повече, за да спре да изниква около близките ми, във фейсбук и прочие? Да потърпя, докато замина ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker