Влюбих се в най-странният мъж ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в най-странният мъж ...
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2372 пъти
Здравейте,
Наистина е така. Влюбих се в най-странният мъж на света. Аз съм на 25, той е само на 20, но това не е толкова важно.
Ще ви разкажа как се развиха нещата, за да се стигне до любов и ако искате продължете да четете.
Значи той дойде на учи в София. Още като видях много ми хареса, висок, едър мъж, за който нямаше да кажа, че е първокурсник, но се едно. Аз му се усмихнах няколко пъти, като се разминавахме. Той ме добави във ФБ и почна да ми пише, първо неща за университета и после нещата ставаха доста сериозни. След близо месец ме покани на първа среща. Бях очарована от това как говори за най-малките неща, с какъв речник си служи, как е чел почти всеки автор, за който го питам. Гласът му също много хипнотизиращ - не много дълбок, като на някаква мутра, а много приятен. Той самият не се държи тип "селска батка", а много спокоен, много загрижен как се чувстват хората, с които пие кафе, с които говори, много усложлив, добронамерен, но в същото време много принципен и много добре преценява хората, с които да поддържа контакт.
Нищо странно до сега, нали?
Ето, че на четвъртата среща реших да му пусна и тогава нещата поеха по съвсем друг път. Като почнахме да правим секс, на него не му пукаше как се чувствам аз. То буквално беше чукане, съпроводено с мръсни думи, удари, задушаване, типичен хардкор секс.
След това му казах, че не харесвам такъв тип секс, а по-скоро нещо по-нежно, повече гушкане, по-обикновени и стандартни неща. Той каза добре.
Навих се да му пусна за втори път две-три седмици по-късно. И пак стана така. Аз се опитах да го спра, но той започна да ме успокоява, че ще внимава, но уви не... Той си гледаше за него да е кеф.
В момента той е работа в чужбина и не сме се виждали цяло лято. Все още ходим, говорим си всяка вечер, той винаги е толкова мил, казва ми толкова хубави неща, пише ми много красиви съобщения.
Сега не знам какво да правя, да скъсам ли с него, като от дума не разбира? Не искам да губя такъв човек до себе си, искам точно такъв, но без неговия вкус да прави секс... Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2f798bf428
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като не искаш да губиш такъв човек до себе си, а напротив искаш точно такъв, ами продължи да правиш секс с него и след време толкова ще свикнеш с неговия вкус да правите секс, че сама ще се чудиш как ти е минала мисъл да скъсваш с него. След като свикнеш, стандартния секс ще ти се струва като любов от детската градина. Пускай му по-често и ще видиш колко бързо ще свикнеш. Абе всичко е въпрос на практика.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2ffba610b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитай пак да му кажеш..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dfe0cec8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Много странно, няма що. Ако го правите по често може да се адаптираш, знае ли човек. Като каза в заглавието най странния и си помислих че е някой веган комуникиращ с извънземни живеещ в кашон

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a94ab66357
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не звучи толкова странно, повечето хора, които си падат по груб секс, са си съвсем нормални в живота. Не знам какво да ти кажа, явно не си пасвате. Може да се опитате да измислите някакъв конпромисен вариант, дано да проработи.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1cec220e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти си старото поколение, той е младото поколение, за това не си пасвате в секса.
Нямате бъдеще заедно хем заради възрастовата разлика, хем заради различните вкусове.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c2325c39d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Щом не чувстваш каквото желаеш по време на секс - скъсай го този.
Номер1 и номер3 не ги слушай.
Изобщо избягвай мнения от сорта на - 'ще свикнеш с това'; 'ще трябва да свикнеш с онова'.
Никога не прави компромиси със себе си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a88e7b7e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Казваш, че възрастовата разлика не била толкова важна, но в твоя случай е важна. Той е на 20, с 5 години по-малък от теб, и като гледам не мисли за сериозно обвързване. Имаш някакви психологически препятствия, които ти пречат да бъдеш с мъж на подходяща за теб възраст. Вероятно си и несигурна, затова търсиш някакъв странен мъж, за когото да си по-уверена че няма да бъде харесан от "масовата" жена, за да си по-спокойна, че няма да тръгне с друга.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 771070a0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   За да прави секс по този начин явно е доста репресиран през останалото време, вероятно по собствена инициатива. Държи се любезно, загрижено и т.н. но това не е истинската му същност а една инстинктивна маска, която вече е част от него. Неговото лице пред обществото.
Наистина има хора които предпочитат груб секс, но не е нужно това да става за сметка на партньора - той винаги би могъл да подходи с разбиране и бавно да те предразполага към игри които са забавни за него.
От това което си написала оставам с впечатление че не сте живяли заедно, така че едва ли го познаваш отвъд повърхнстта. Има хора които се държат по подобен начин с половинките си невероятно дълго време и в определена преломна точка - да кажем брак, когато вече са усетили че са хванали другия човек в капана си, започват да показват истинската си същност. Така че имай много неща наум за този човек. Не случайно Фройд е създал теорията за сексуалната репресия.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a13ef6a910
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Напълно съм съгласна с номер5! С такива 4 или 5 години по-големи или още повече аз изобщо не се занимавам, въпреки че много ме свалят такива. Досадно е! Само несигурните в себе си хора, които често са някакви такива леко изостанали и с разни доста празнини в себе си, търсят контакт с по-малки от тях съм забелязала аз! В думите на номер8 също има доста смисъл.


Ж21

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 27ea76d4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От №8: Номер 9, вярно е че има хора които бройкат по-млади девойки само защото им е по-лесно и не им връзват такива на тяхната възраст. Но освен това има хора които просто предпочитат жени с младежки вид и това не значи че биха се възползвали от тях.
Дори да е вярно че са изостанали в емоционалното си развитие, то е напълно възможно да си подхождат с някой по-малък покрай този факт. Това важи и за двата пола всъщност.
По твоя коментар съдя че си по-зряла от повечето хора на твоята възраст и въпреки че не ти е приятно да те преследват по-възрастни, мисля че би си допаднала с някой по-голям от теб, който е на твоето емоционално ниво.

На авторката ще препоръчам да говори с приятеля си откровенно като му натърти сериозността на проблема. Ако той няма желание за промяна - да го напусне. Хора които не искат да се усъвършенстват в един аспект най-вероятно ще са същите и в останалата част от живота си и с времето разликите между двамата ще се изострят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker