Връзка без бъдеще. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка без бъдеще.
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2228 пъти
На 17 години съм, той е на 50.
Женен е. Работи с родителите ми. Успял, красив, умен.. "Заедно" сме от година.
Но мисля, че '' връзката ни'', или каквото и да е това, трябва да приключи.
Замислих се за бъдещето ни и стигнах до извода, че няма понятие като ''нас''. Какво имаме ние? Нашето връзка ли е? Не, разбира се. Обичаме го, да, но не мисля, че той изпитва същото. По-скоро е за тръпката с мен, със сигурност секса с мен е различен, от този с жена му. Замислих се, че аз съм млада, красива, животът е пред мен.
Дори и да пренебрегна факта, че нямаме бъдеще.. ами ако родителите ми разберат, ами ако жена му разбере? Какво ще стане с мен, родителите ми няма да ме погледнат.
Споделих всичко това с него и той побесня. Каза ми, че щял да се разведе, че щял да ми купува каквото пожелая, щял да се грижи за мен, скоро ще съм и пълнолетна и всичко щяло да се нареди. Обичал ме бил, дори искал да се ожени за мен. Беше категоричен, че няма да се раздели с мен и ме заплаши, че ако го оставя ще разкаже всичко на родителите ми и на жена си.
От този наш разговор започна обсебващото му поведение. Звънни ми постоянно, през час. Ако не му вдигна следват въпроси и заплахи '' с кой си? '', '' изневеряваш ми '', '' ако разбера, че си с някой друг, ще те убия! ''. Държи се сякаш аз съм негова собственост, вещ някаква.
Започвам да изпитвам безразличие към него, това предизвика у мен поведението му. Липсва ми, предишния мъж, с когото се усмихвах. Сега ме прави нещастна и объркана.
Как да го разкарам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9930863973
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Действително нямате бъдеще, но не заради разликата в годините толкова, а заради цялата ситуация - той е женен - ако е искал да се разведе, за да е с теб, отдавна да го е сторил
Второ, ти си личи, че не го обичаш вече, скоро ще отидеш някъде да учиш и връзката ще се разпадне.
Как да го разкарач - ако е толкова агресивен, няма да стане с обикновен разговор. Почни да го избягваш първо под предлози, дистанцирай се бавно от него, прекарвай все по-малко време с него, но не се притеснявай - дори да скъсаш, той няма да каже на вашите и на жена си, защото такива мъже са страхливци.
А и да каже, ще загуби той. Ти си малката и съблазнената, той е зрелият мъж с отговорности. Той има какво да губи - ти не.
Не се притеснявай от заплахите му, няма да ги изпълни.
ж33

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a5cd2af395
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Щом той постъпва така гнусно и те заплашва отиди и разкажи на вашите, че те притеснява и иска сексуални преживявания или нещо от тоя род (което еди вид си е така) или се олачи в полицията. Никой няма право по тоя начин да се държи с теб и да ти прави проблеми. Щом той иска така гадно да постъпи го накисни ти първа и не се плаши. Момиче си, никой не може да се държи с теб като със собственост. Много ясно че ще се разведе копелето гнусно, кога друг път момиче на тая възраст ще го обича? А ти си една будала.

И разберете най-после, момичета... Хващайте си партньори на възраст ололо вашата, а не с 10-20-30 или 40 години разлика.. Едно че физически е гнусно, но и нещата винаги се преебават. Тия приказки за тва как ваши познати с 10-15г разлика се оправяли и много се обичали ги говорете на някой друг. Нещата в такава възрастова разлика се насират винаги.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 750652fd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен един мъж на 50, дори и малко по-млад е странно да ходи с дете, дори нямаш 18. Разкарай го. Защо се занимавате с "дъртаци", има толкова свободни мъже....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c3b536ebd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Била съм точно на твоето! Минаваш по пътя, който аз извървях. Бях На същите години, като твоите и бях с мъж, като този. Случи ми се същото, обещаваше, че ще се разведе, че ме обича, че ще се женим, обсебваше ме, звънеше ми през час, заплашваше ме. След като го оставих, нито каза на баща ми, нито на жена му. Блъфира те. Това е нож с две остриета. Мислиш ли, че би развалил отношенията си с хора на години, за да сте вие двамата заедно? Аз ще ти отговоря- няма. Млади и неопитни сме и се опитват да ни направят по техен модел, мислят, че сме подвластни.. не се залъгвай а бягай от там, колкото можеш по- бързо. За съжаление, чак сега, година след "раздялата" ни, разбирам, че освен мен и жена му е имал още много жени, на които е говорил същите неща. И не забравяй: щом е изневерил с теб, ще изневери и на теб. Тези мъже никога не се променят. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7f2dab956c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Пак измислени истории, които се търкалят всяка седмица в сайта.
Напълно убедена съм, че един човек пише пише едни и същи теми, само дето сменя персонажите и ситуациите.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2105b7e5c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей, твоето положение е доста сложно, но трябва да прекратиш връзката си с този човек колкото може по-бързо. Говори с родителите си, кажи им, че си сгрешила като си почнала нещо с него, но че имяш нужда от помош защото той те заплашва. Това е много сериозно положение. Родителите ти ще ти помотнат. Не му позволявай на него да ге манипулира, вече доста време го е правил, той само те използва. Успях!
Ж31

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9a9baa6c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Записваш заплахите за убийство, обясняваш на вашите и пускаш оплакване в полицията. Този мъж е психично нестабилен. Смятай що за човек на 50 годишна възраст се захласва по ученичка. За съжаление е трудно да се излезе от ситуацията без последствия. Не мисля че опити да се разделите дискретно по твое настояване ще имат добър край.

Друг вариант е да започнеш да се държиш толкова обсебващо колкото той с теб. Започваш да му досаждаш по всяко време когато ти хрумне така че да му писне от теб. Това е труден и бавен метод и няма гаранция че ще проработи на 100%.

Във всеки случай това трябва да ти е за урок. Ясно е че жените сте по-емоционални, но понякога трябва да вкарате и малко логика преди да започвате неща които са обречени от самото начало. Правете разлика между фантазия и реалност.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6fad1c8fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Кажи му, че ще се обадиш на жена му и ще й кажеш, че те е изнасилил. Същото ще кажеш и на родителите си. Също и, ч е заплашва да те убие. Ако не спре наистина кажи на родителите си първо, особено за заплахата за убийство. Щом той работи с тях няма да посмее да се разчуе всичко това в работата му.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d7340c6425
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи, че те е изнасилил, помоли някой прител да ти избуха два шамара и си изкарай медицински ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 60194a7922
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Н, 5 абсолютно си прав/а, че една и съща авторка съчинява измислени теми и е неуморна в това. Нито е на 17, нито е на каквато е да е млада възраст. Това е жена вече над 60 т. е. в ноември ще бъде на 61 г. Тя е толкова нахална, че дори да я хванеш на местопрестъпление тя пак ще отрича, че е направила нещо нередно. На такива хора се казва, че имат гьон сурат. Те нямат никакъв срам, нямат никаква съвест. Аз мога да извадя 20, 30 нейни теми от този сайт, но посетителите тук са толкова наивни, че вярват на всичко написано. Виж н. 1, 33 годишна жена и вярва абсолютно на всичко в историята. Номер 6, 31 годишна жена и тя й вярва. Много заблуден народ по тези сайтове.
Н. 7 казваш, че жените трябва да вкарват и малко логика преди да започнат някои неща. Това е добре казано, но да използваш логика преди да започнеш нещо трябва да имаш здрав разум. Точно това липсва на по-голямата част от младите жени.
Модератори, моля публикувайте ми коментара.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker