Смотана ли съм? Защо така? Страх ме е! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Смотана ли съм? Защо така? Страх ме е!
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1499 пъти
Здравейте, имам проблем, който не мога да споделя никъде другаде. Той се корени от години насам, но аз ги игнорирах. Имам ниско самочувствие свързани с теглото ми. В училище слабите момиччета бяха винаги тези, на които момчетат обръщаха внимание. Аз бях средна и на тези които исках никога не направих впечатление. Моят отговор за това няха килограмите и до сега още са те. Проблема е в това, че сега съм много по-слаба и не съм в училище, а все още плача когато кача дори един килограм. Толкова съм обсебена, че всеки ден се меря на кантара. Този навик ми е от седми клас до сега (аз съм на 22). Ако се чувствам, , дебела, , не мога да говоря с мъжете-заеквам и отговарям с една дума. Искам само да се скрия, докато сваля килограма от мен. Може да се досетите, че поради тази причина не общувам често със срещуположният пол. Просто ме е страх!
Дайте ми съвет как да мога да говоря свободно с мъжете, както с моите приятелки?
Как да се спася от мислите за килограмите? Наистина разбирам, че не е нормално да се чивствам със самочувствие в интервала на калории 1200-1400 и колограми 42-47! Но е факт
Как някой да ме забележи? Не мисля, че на този етап от време бих могла да направя аз първа стъпла?
Много бих се радвала ако публикувате странната ми изповед!!!
Благодаря предварително за помощта!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9764f6777e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Промени начина си на живот - живей по-активно и спортувай. Не целя да те обиждам, но почти няма човек, който да е привлечен от някой, който е по-пълен (дебел). Ходи на фитнес, тичай в някой парк. Винаги има начин да се отървеш от излишните килограми, стига да имаш волята да промениш това.
Успех!

1017

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a246d0aa0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз като малка не бях средна работа, а си бях направо дебеланка. На 14-15 годишна въраст се взех в ръце и смъкнах 22 килограма. Сега съм на 24 и още си държа килограмите 52 (при височина 166см), но те разбирам. Дебеланката в мен все още е жива, макар да са минали 10 години откакто бях дебела. Все си мисля, че не изглеждам добре. Спортувам доста активно за да имам стегнато тяло, но комплекса си остава.

Осъзнавам, че нямаш полза от моя коментар, но поне ми се иска да следя темата. И аз съм в същото положение. Някой може да напише адекватен коментар.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: bbbc827ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Искам да ти кажа че редовно срещам супер дебели и ужасно непривлекателни момичета..хванити за ръка с яки пичове! Не всичко е тяло и лице..не забравяй и характера! Защото като няма какво да си кажеш със събеседника си каква е файдата че си хубав..Мисълта ми е бъди себе си и запомни че ако си добър и готин човек няма място за притеснение, дори да не се получи с дадения човек поне ще имаш още един приятел в списъка си

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a0e936a28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако продължаваш така да се тормозиш психически до няколко години ще си си навредила много сериозно на здравето ти.
А и в момента вместо да си мислиш за по - полезни за теб неща - да напредваш в университета, в работата.. за да можеш след години да живееш добре и да не се притесняваш за пари, то ти сигурно основно си мислиш за килограми..
Затова отиди на терапевт! Няма нищо срамно!
Освен при терапевтка, отиди на диетоложка да ти изготви една диета специално за твоя организъм, като преди това ти направи кръвни изследвания и разни други там изследвания (не съм съвсем информирана) -чувала съм, че така е най - безопасно за здравето.


Също коментар3 е прав/а. И аз съм виждала доста двойки грозна жена-красив мъж, както и красива жена с грозен.
Всичко е до характери, вкусове и себеусещане.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3ec98b2f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   42-47 кг при нормален ръст от 1. 60-70 предполагам? Това си е доста малко килограми, има мъже които не харесват кльщави момичета. Аз също съм един от тях, не разбирам какво привлекателно има в хърбава девойка, на която и се броят ребрата и се ръбиш върху кокалите и. Можеш да отвориш един порно сайт и да видиш актрисите с най-висок рейтинг дали са скелети или кльощави. Това отговаря на всички въпроси за това какво харесват мъжете. Както ти казаха освен това не всичко е само визия и тяло, нужно е и да можеш да общуваш, да си забавна и да знаеш как да се държиш. Мисля, че страдаш от сериозни комплекси и е желателно да посетиш психолог за да се справиш с тях. Пътят към анорексията е точно такъв, направи всичко възможно да се справиш с този си проблем. Има много по-важни неща от този 1 килограм за да бъдеш харесвана.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4341461769
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Хората харесват хора със самочувствие. Усетят ли те уязвима, дори да си манекенка, ще те подценяват. Всеки иска до себе си партьнор излъчващ сила и успеваемост. Не залагай самочувствието си на килограмите, избери друга черта в себе си и я развивай (нещо което може да се гради учи развива. И имай самочувствие въз основа на него. Не са те харесвали, не защото не си кльощава, а защото ти пука и си била комплексирана. Хората се влюбват в АУРАТА на човека. Не във вида му и характерара му. Комплексите много развалят аурата. Добрия външен вид и спомага, но само привидно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 361095a3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Струва ми се, че проблемът ти е най-вече в това, което си преживяла докато си била в училище. Развила си комплекси, защото момчетата са заглеждали само по-слабите момичета.

Трябва да приемеш факта, че винаги ще има хора, които ще се интересуват най-вече от външните ти качества, отколкото вътрешните, но това не означава, че всички са такива.

Да си дебел/а, разбира се е лошо, защото води до здравословни проблеми, но в твоя случай ми се струва, че ще развиеш здравословни проблеми от прекалено малко хранене. 1200-1400 кал. е твърде малко и ако продължаваш така може да стане опасно за здравето ти.

Трябва да намериш начин да се бориш с комплексите си. Ако не можеш сама или с помощта на някой близък приятел, ще бъде най-добре ако потърсиш помощ от психолог, а в това няма нищо срамно между другото. :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 48b845578f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката
Благодаря на всички, че отделихте време да отговорите на историята ми.
Номер 2 имам полза от твоят коментар, той показва, че не съм сама. Също, че не съм, , луда анорексичка, , . Написах, че не мога да споделя никъде другаде тази моя история, тъй като преди време бях говорила с една от най-добрите ми приятелки за проблема и тя отсече, , звучиш все едно, че си луда анорексичка, , и ми забрани да използвам кантар. Тя не го каза с лошо или да ме дразни, аз пак много я обичам, но просто това ми остана като бележка, че хората не разбират този вид навици.

Искам да кажа, че съм ходила на диетолог в началото на пролетта и тя ми изготви режим за хранене. Съзнателно или не открих, че не мога да го спазвам, защото го редуцирам. Студентка съм по ветеринарна медицина и по време на семестъра съм много заета и лесно мога да се разсея, и да пропусна хранене. Когато имам време ходя да тичам в парка.
На ръст съм, а 166 и винаги нося високи обувки, защото те горят повече калории при ходене, а и като си по-висок не личат килограмите (за този вид навици говоря, на който го кажа си мисли, че съм откачена или се шегувам).
Искам да добавя, че има дни, в които вкъщи има сладкиши( не сум ги аз купувала, сестра ми ги носи).... Аз ги намирам и си казвам само едно, но никога не е едно. След такова деяние, аз никога не съм на себе си, страхотна мъка изпитвам и плача. Молила съм я да не взема и съм иказвала, че са ужасна храна с палмово масло, но тя ми отвръща
, , Аз ги вземзм за мен, като не ги харесвасх не ги яж, , . На теория това звучи супер, ама на практика не е така.
Коментарите ме накараха да се замисля, че едва ли мъжете ще забележат килограма, но просто думата, , напълняла, , ужасява мен и от там загубата на комуникационни умения и спада в настроението. Всичко което казахте за комплексите съм съгласна, но аз искам да се оправя сама. Не желая да ходя на психолози, тогава няма да съм анонимна авторка.
Мина ми мисълта ако си намеря приятел!? Имам усещане, че момчетата ме гледат пренебрежително, но тъй като аз съм доказала себе си като човек с не много точна преценка, ще попитам мъжете -
Какво ви е отношението към притеснителните, който нямат смелост и една дума да обелят и ви избягват, а с момичетата винаги имат обща приказка? Избрала съм си момче и искам просто да ми каже Искаш ли да стаанем гаджета? и аз само да кажа Да.... по-нататък като се поотпусна може и да започна га приказвам. За сега само гледам като борсук. :Д :Д :Д

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker