Женен мъж и неговата любовница.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женен мъж и неговата любовница..
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2537 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 23г. Преди малко повече от месец започнах афера с женен мъж, която продължава и до днес. Той е на 42. г с дете и жена. Още от пръв поглед и двамата се загледахме.. Сякаш се познаваме от дълго време, но и двамата не можехме да си кажем "Здравей.. ". Той е страхотен, знае какво иска от живота. Мъж на място! Буквално. От самото начало той ми каза, че е с жена си заради детето си. Няколко пъти ми е споделял, че нещата с нея не вървят, и че се карат постоянно. Когато е с мен забравя за всички проблеми, усмихва се, казва ми колко му е хубаво и че именно това му липсва. В леглото е страхотен.. Винаги пита добре ли си, имаш ли нужда от нещо. Интересува се за мен. Истински джентълмен. Виждаме се 3 4- пъти в седмицата, зависи той с какво време разполага, като не винаги правим секс. Много пъти ме е взимал от вкъщи и сме се разхождали или сме отивали на хотел но без да правим нищо.. сядам върху него и така си говорим с часове, часове който ми се струват като минути.. Много ми е хубаво с него. Никога до сега не съм виждала такъв мъж. И ето тук се появява момента в който аз започвам да осъзнавам, че започвам да се влюбвам в него. Той дори ми намекна че вижда че се влюбвам, но аз естествено отрекох.. Страх ме е да си призная, защото мисля че това ще е края.. Край които аз за този момент не искам да го виждам. Да знам че с него нямам бъдеще, той ми е казвал че няма да зареже жена си заради детето си, защото не иска да израства без баща. Аз го подкрепям в това, но от друга страна аз искам да съм с него. Искам да ми се обажда да се чуваме, да не се крием. Моля Ви кажете ми какво да правя.. Объркана съм. Искам го, но в същото време осъзнавам, че нямам бъдеще с него и не ми е ок.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 852250c234
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е вечният репертоар на женените мъже-аз не спя с жена си от много време, тя е такава/онакава/ , не ме разбира, цени, стара е, мързелива, не е добра домакиня, майка и каквото друго се сетиш. Ако искаш се връзвай.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 63c0bacefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вярваш ли му, как им се връзвате, вие достойнство нямате ли... свършиха свободните мъже...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2f699df07e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако ти кажем да го оставиш, ще го оставиш ли?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c68f0e308c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Какво да правиш ли! Ами най-правилно е по най-бързия начин да приключиш и да си търсиш подходяш! Ако беше прочела някоя история от този цикъл щеше да си наясно, че женените така казват! Факта, че те е предупредил, че няма да остави жена си е повече от ясен! Какво да ти каже-Няма да оставя жена си защото я обичам? Или спя с теб обаче, държа и на жена си спя и с нея! Така, че не се влюбвай, защото мъжът си има семейство и търси приключения и в момента ти си това приключение! Пиши тук да видим как няма да послушаш съвета ми и хубаво ще затънеш!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c49c64ff70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За един опитен мъж е лесно да впечатли младо момиче. Но наистина няма смисъл, освен някакъв опит. Не и за теб. За него да.
Ж

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7047cccaee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прочети ,,Историята с женен мъж...има ли край?'' , която е публикувана тук. И ще разбереш какво те чака. Аз съм авторката й.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5140d851c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много наивно момиче си ти!
Ако беше джентълмен и мъж на място, мислиш ли че щеше да залъгва теб и жена си? !

По-горе са ти го казали, но и аз ще се повторя, той не е с жена си заради детето.
Няма намерение да я напуска, защото я обича, но не му пречи да се крие и да изневерява.
Малките като теб винаги се връзват, а после стават озлобени към цялото мъжко общество.
По-малка съм от теб, но никога не бих се вързала на подобни думи, защото попивам от опита на познати и роднини, а и реално твоята постъпка, не е по-малко долна от неговата.
След като си знаела че е женен, защо се буташ между "шамарите"?
Сама знаеш, че връзката ви бъдеще няма, тогава какво още правиш при него?
Женените имат голям опит, да замайват главичките на малките момичета като теб, само заради един секс.

Бягай с 300 км, ако искаш да се спасиш и да не бъдеш наранена.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 020e5ec036
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Нещата между вас сега са идеални, защото нямате заедно проблеми. Сега единственният ви проблм е да намерите място където да се видите. Ако живеехте заедно, щяхте като всчки други, да имате своите семейни/съжителски проблеми и тогава всичко щеше да е много по-различно. Това че е с жена си само заради детето си, е пълна глупост. Това е най-старият трик в книгата "Как да свалиш една жена, така че да има какво да чукаш нещо за разнообразие на страна и в същото време, тя да няма на какво да се надява и да не започне те притеснява".

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 56f5200bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дааа, то всички са с жена си заради детето, иначе жената е много грозна и не я поглеждат даже :D авторке, чичковците точно такива като теб си търся, наивни и млади момиченца

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 32265c1c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Както каза номер 1, вечния репертоар на женените мъже. На твоите години и аз сглупих като теб и бях захласната по един такъв, както и той по мен. Сценарий 1:1 с твоя.
Момиче, повярвай ми, нямате бъдеще, сега му е много хубаво, защото за него не си ангажимент. Той си прави кефа и те използва за да потуши скуката от брачния живот. Разбери, че нито ще остави жена си, нито ще остави детето си. Хубаво ви е заедно, защото е тайно.
А дето казваш, че е мъж на място... Това ли е представата ти за истински мъж? Който няма смелост да каже открито на жена си "край", за да бъде с теб? Нали между тях отдавна няма нищо... Оправданията заради детето е изтъркано. Има много разведени родители и добре отглеждани деца. Нима искаш да си с мъж, който лъже, мами и се крие? Не си проваляй бъдещето, не губи месеци/години за една обречена от сега връзка.
Споделям всичко от опит! Успех

Жена на 30г.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 630a526f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ние, жените като правим секс се влюбваме. А иначе той ти губи времето. Ясно ти е казал, че няма да се разведе. Сега си на 23 г., но няма да усетиш как лети времето и ще се озовеш в средата на 30 тте сама, с намаляващи възможности да имаш дете. И изборът ти на мъже ще се е стеснил силно, може и да не си намериш партньор. Този мъж, колкото и прекрасен да ти се струва, ти губи времето и чувствата. Освен това е кръшкач. Както кръшка на жена си, така ще кръшка и на теб.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0a151b242d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Голям "джентълмен", няма що... Един истински мъж, изобщо същество от мъжки пол, което има претенциите да е мъж никога, ама никога няма да си позволи да плюе жената, която е избрал за своя съпруга и майка на децата си, особено пред жена с меко казано съмнителен морал. Единствено правилата тук ме спират, авторке, да ти кажа какво мисля за теб. В цялата тая ситуация симпатизирам единствено на неговата съпруга.... всъщност по-скоро я съжалявам, защото след 2-3 години, когато тоя бабаитин го хване простатата и почне да се напикава тя ще му пере гащите. Не ти, неуважаема авторке...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 00f19c9dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Изживейте си хубавите мигове и си останете приятели. А тези предните коментари - напълно сте неадекватни!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4342680c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз искам зрял партньор, обаче на 42 ми е много. И с ремарке -жена, деца, кучета, голямата рода. Хубаво ти е е с него, защото не живеете заедно. Заживей с него един месец и деалът Ален Делон, Аполон, Зевз.. и тн ще рухнш като турска барака след заметресение.

В

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8a445eeafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Н 12, не, НИЕ жените не се влюбвaме кaто прaвим секс, някои имaме кaпaцитетa и дa рaзсъждaвaме логично и не бъркaме чувствa със стрaсти! Много се дрaзня кaто тръгнете дa се изкaзвaте от името нa всички, говори сaмо зa себе си!
Aз могa и съм прaвилa секс БЕЗ дa се влюбвaм! Влюбих се в МЪЖ, в кaчествaтa му, a не в пишкaтa и кaквото прaви с нея! Този оргaн го имaт всички мъже, и aз нaпример не рaзсъждaвaм с онaя си рaботa!
Мaймунски инстинкти и после ревете, че кaто сте си хaресaли пишкa, то пък после се окaзaло, че имaло и глaвa по-нaгоре дето рaзсъждaвaлa и съответно човекът действaл по нaчин, който не ви хaресвa! Ти си пу*кa, aз съм женa, рaзлични сме!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ac698b9206
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Искаш да си с женен, защото е по-сигурен вариант. Той е избран от жена т. е. преминал е един своеобразен тест. Но той си взема секса без да ти дава нищо, а ти си живееш в твоите илюзии.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0d6e81efe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Имам чувството, че за стотен път ще пиша същото нещо в подобна история. Той не е с жена си заради детето! А теб те използва само за това. И нека позная, че ти е казал, че дори не спи с жена си в едно легло и са като съквартиранти. Нали?
Лъже те. А ти не си мисли, че ще си нещо повече от любовница. Но, ако това те устройва, кой може да ти каже нещо. Най-добре просто спри да се занимаваш, но надали ще ни послушаш.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: acb0432ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   "Той е страхотен, знае какво иска от живота. Мъж на място! Буквално. "
Ако беше страхотен и знаеше какво иска и най-вече, ако е мъж на място или нямаше да има любовница, а щеше да се фокусира върху това да прави жена си и детето си щастливи, или щеше да се разведе и тогава да си търси нова жена (теб или друга) на която да даде всичко, а не откраднати часове...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c68f0e308c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 14, защо да са неадекватни хора, които съветват момичето!? А ти много ли си адекватна, като не й посочваш добър за нея вариант! А ако това изживяване продължи да речем 1, 2, 3, 5 и пр години и тя стане на трийсет и няколко да кажем и всички я знаят, като любовницата на еди кого си, кое ще бъде най-адекватното решение, за да се измъкне от кашата и да търси друг партньор! А ми ако жена му разкрие измамата бедна ви е фантазията за проблемите, които ще се получат! Така и другата глупост да си останат приятели ще я оборя, защото имаше скоро тук тема, че секс с последващо приятелство, просто няма как да има! Така, че като не си в състояние да дадеш добър съвет не се и опитвай да оборваш други, които искат да помогнат! Ако ти си в същото положение по-скоро се замисли за себе си! Лека вечер!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8563017b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Мъжете в напреднала възраст са доказани в това да работят по-млади момичета, лесно става и се влюбвате като луди, щом има дете и жена той е направил своя избор. Ти кви ги вършиш там не мога да разбера. Жените искате да порастнете още преди да ви е дошло времето. Привличат ви мъже с житейски опит и си мислите, че ви обичат. Да възможно е да се влюби, но какво от това? Женен с дете и ти казва, че няма как да стане нещо повече. Имаш 2 варианта. Или си оставаш така и се заблуждаваш, че може да стане нещо. Или го оставяш и продължаваш среден вариант няма. Моята приятелка реши да си пробва късмета с 15 години по възрастен от нея отне й точно 2 седмици да разбере намеренията му че е ерген на 35 с 3 жени който са направили аборт от него. И пак реши да поеме риска и сега 4 месеца по-късно продължава да звъни и да ми обеснява как било грешка и иска да е с мен, ама късно чадоо късно. Опичай си акъла момиче, не си губи живота с него.
М 24

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2ddb9e615d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Здравей, тази история няма да свърши добре и мисля, че дълбоко в себе си ти го знаеш.
Ситуацията вече не ти е ок, а е минал само месец. Представи си като минат години.. ти ще си безнадеждно влюбена и ще погубиш шанса си да срещнеш някой, с който би могла да бъдеш открито, без да се криеш.
Няма да коментирам поведението на господина, но се замисли дали един мъж на място, джентълмен би създал подобна ситуация. Ситуация, в която той получава удоволствие за сметка на жената си, на детето си и на теб...
Моят съвет е просто да седнеш и да помислиш какво искаш ти самата за себе си, как си представяш бъдещето и какво искаш да постигнеш. И после просто да живееш с последиците от решението си. ;)
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 12f2e40217
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 1 го каза. Това е вечният РЕПЕРТОАР на женените мъже.
Въпрос към любовниците: наистина ли си мислите, че женените мъже изобщо не спят с жените си и кроят планове да бъдат само ваши, да се разведат и да се оженят за вас, може би на Бахамите или Малдивите? Грешите. Женените мъже просто си търсят забавление за един час с парцали като вас.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dde7acd009
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Хахаха, Н16, малко грубо накрая, но по същество вярно. Поинтересувай се, форумът е пълен с истории като твоята - шансът за щастлива развръзка е минимален. Шансът да прерастне в драма, от която той ще избяга с радост, а ти ще рониш сълзи за прекрасния мъж на място - максимален. Но пък някои неща човек сам трябва да си ги изстрада, ако няма достатъчно разум да ги прецени предварително като твърде рискови и опасни за психическото здраве.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2960fcc805
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   №16, много дълбоко се съмнявам, че си наясно какво е това "да се влюбиш". Почти сигурно е, че никога не си се влюбвала, и не си била дори близо до това чувство. То е дълбоко ирационално, за разлика от твоята рационална същност, и няма никаква връзка с половите органи или с това кой как ги използва.
И не, не си жена - робот си. Почти сигурно е, че и с деца не искаш да си разваляш рахатеца. От твоята гледна точка те са чиста загуба на време и пари, и нерви - с две думи "никой нормален човек не би гледал".
Заради такива "жени" като тебе популацията ни ще изчезне.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 63c0bacefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Сестра ми взе женен, които се разведе, с две деца, стар и грозен, няма пари, стигат му за 5 дни от месеца, тя го издържа, а на всичкото отгоре я бие понякога... Защо не си търсите свободни мъже, никога не бих се занимавала с женен. Просто не е важ и е втора употреба...

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a89091e789
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Мило момиче! Виждам, че си много объркана, от качествата на прекрасния женен мъж и ти си го харесала, до голяма степен заради тези качества, но ще ти кажа, че когато човек си намери мъж, винаги се налага двамата заедно да се научат на разни неща! Моят не знаеше чадър за двама как да държи, без да ме удря по главата! Срещате вие момичета такъв мъж, направо оставате поразени- взема ви чантата, отваря ви вратата, казва ви това, което искате да чуете, да внимателни са женените, защото са опитни и знаят от съвместния живот със жена си, да речем тя какво иска от тях и го правят! Защо неженените не са така-от неопитност, просто не знаят как ще реагираш на това или онова! За това намери си едно младо момче, до като не си затънала и ти ще му помогнеш, да се шлифова, като женения! И какво излиза, че женените ги харесват до голяма степен и затова, което жените им са успели да постигнат с тях!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: fec2a45f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Късай, докато не си се увъртяла в чувства, тогава и Господ няма да ти помогне. Губиш си времето, крадеш от неговото семейство. И - нямаш ли чувство на вина? За секс трябват двама, можеше да кажеш НЕ.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 91dddb36e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Обаче за една връзка/изневяра, винаги са нужни двама. Или този женен мъж, те клати на сила? Мне... само че той е виновен, а ти наивницата. Колко удобно, ха-ха!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5e4d53d347
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Н. 16 защо обиждш Н. 12? За това, че е казала: "Ние жените като правим секс се влюбваме". Тя говори от своя гледна точка и това ще рече, че тя ще прави секс само с мъж в когото се влюби. Какво лошо има в това. Ти я съветваш да "говори само за себе си". А ти уж говориш само за себе си а казваш: "НИЕ жените не се влюбваме като правим секс. Ти защо говориш от името на НИЕ т. е. всички жени. Толкова по-лошо за теб, щом правиш секс без да се блюбваш това означава, че се правила секс с десетки, ако не и със стотици мъже. С твоите камъни по твоята глава. От казаното от теб аз мисля, че ти си пу*ка, а Н. 12 е истинска ЖЕНА, защото тя не се раздава наляво и надясно като теб от страсти само. Когато една жена е сексуално страстна тя не си ляга само с един мъж, а с много за да си начеше страстта. След като си толкова страстна как се влюби в МЪЖ чиято пишка не те интересува и какво може да прави с нея. А кой ще ти задоволява сексуалната страст, при други мъже ли ще ходиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker