Влюбена в грешния човек! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в грешния човек!
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1772 пъти
Здравейте,
драги читатели...
Пиша ви с така наречения "зов за помощ" тъй като няма на кой да споделя, а и изпитвам срам.
До болка влюбена съм в шефът ми, който е щастливо женен от скоро. Всеки път само при мисълта за него настръхвам, нямам търпение да го видя. В момента в който го видя не знам как да се държа, забравям за всичко. Чувствам се добре покрай него.. Не мога да спя, защото мисля за него.. Не мисля, че и аз съм му безразлична, съдя по погледите му, по държанието му към мен.. Но нищо кой знае какво по-специално... Не мога да работя, защото мисля за него.. Знам че е невъзможно да имаме каквото и да е и дори да имаме аз ще съм някаква там любовница.. Но не мога повече.. Не знам как да го преживея, не знам как да спра да мисля за него, но не мога да напусна работа по никакъв повод!
Надявам се да ме разберете и да не ме нападате не съм искала да се случва така.. Надявам се да ми дадете съвети и да ми помогнете..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 221fad1311
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси психолог!
Такива влюбвания във властни, харизматични личности са чести - към учители, професори, шефове и други важни лица, но както ти самата изясни - не са споделени чувствата. Ако те усети, ще те уволни или премести. Моят съпруг също има подобни ситуации във фирмата си и когато усети нещо такова, винаги гледа да се освободи от секретарката си или да я прехвърли някъде другъде. Неприятна ситуация за двете страни
Но не винаги любовта е несподелена - наш приятел пък се ожени за секретарката си. Мой професор в университета пък се ожени за студентка и така нататък - такива връзки винаги е имало, но при теб просто няма как да се получи. Търси психолог!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b8c9dfaf28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не на психолог, ако ще и на дермагинеколог да иде, няма да помогне. Не е за завиждане това състояние. Всички които са го преживели все още я/ го виждат като най- красивата/ия. Къде ли е сега и какво прави. За да не съжаляваш някога, ако наистина Много го харесваш, му кажи. Това е начина повярвай ми. Или само му намекни че го харесваш (кажи му че е красив), за да видиш реакцията му. След години ще си кажеш- защо не го послушах. Минал съм през това и ако се познавахме с нея, щях поне да намекна че много ми харесва. А вие и контактувате. Което е огромен плюс. Не мога да си обясня, от какво толкова се притеснявате жените, като знаете колко са недосетливи мъжете, и искат побутване

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 382a19e3c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се занимавай... недей... Много ще сгрешиш. Веднага ти обяснявам защо. Първо, на една работа всичко се вижда, особено извънбрачна връзка. Нека ми опонира и ме обори всеки, който е успял да скрие забежка точно на работното си място. Хората не са говеда, виждат всичко, тия работи буквално се надушват. Второ, сама признаваш, че е щастливо женен. Не се бутай където не ти е местото. Дори да се стигне до секс, ще те употреби няколко пъти и ще намери начин да се оттърве от тебе. Няма да те държи дълго, бъди сигурна. И не на последно място не си фантазирай, че изпитва нещо към теб. Във главата на една влюбена жена всеки нормален жест на любезност и на внимание се тълкува в съвсем друга светлина. Да, може да си му симпатична, приятна даже-но дотам. Един мъж, ако истински иска една жена, ако е влюбен, чудеса ще направи, земята ще преобърне но ще намери начин да и го каже. Явно всичко е в твоята глава. Моля те, разбери ме правилно, искрено ти съчувствам и не те хейтя. Просто добронамерено те съветвам да не се занимаваш-от собствен горчив, много горчив опит.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ddfa572bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имай достойнство и себеуважение. Той със сигурност ти пуска скрити сигнали, явно не му е читава работата, още повече че се е оженил скоро. Вземи се в ръце и погледни сериозно на нещата.

Посещение при психотерапевт може да ти помогне. Ако трябва се ядосай на себе си и него, но престани да живееш с фантазии и глупости. Вариант в който сте щастливи заедно не съществува.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 074c3c938e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Спи с него, може и да ти вдигне заплатата. А с парите ще ходиш повече по барове, та да може да си а'ресаш някой друг.

Ако трябва да съм сериозен... просто го попитай дали има 2-3 мин. свободни да поговорите и му кажи всичко в очите. Ако знаеш само колко пропуснати любови е имало... точно, защото единият няма смелост да признае на другия - чувствата си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f0268d973f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Смятам, че това е достатъчен повод да си смениш работното място. Попрочети и малко литература и си анализирай живота досега, за да си решиш проблема. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker