Връзка с чужденец - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с чужденец
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 3680 пъти
Здравейте! Имам връзка с негър. И честно казано това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Такова отношение и внимание получавам, за което мога само да мечтая да получа от един български мъж. Тук прочетох много коментари (повечето злобни) относно връзката между българка и чернокож. И честно казано, не искам той да идва в България, защото на мен по принцип не ми пука хората какво говорят, но на него няма да му стане приятно докато се разхождаме и да го обиждат. Знам, че и мен всички ще ме гледат странно, но аз не живея за хорското мнение. Не мога да разбера, защо българите са толкова озлобени към чернокожите. Та нали всички сме хора. Какво значение има цветът на кожата или религията, когато има мир, любов и разбирателство между двама влюбени. Е и аз съм расистка, защото мразя циганите, но това е защото те имат много повече права от нас и живеят на наш гръб и най-важното, че са невъзпитани, груби и нечистоплътни. Разбира се не слагам всички под един знаменател, защото има и много редки изключения. Но просто искам да знам от къде тази злоба у българинът, защо мрази всеки с по-тъмен цвят на кожата от неговата? Колкото до въпросното момче с което имам връзка, много си го обичам и не мисля заради ограниченото мислене на някои, хора да го изоставя.

Fuck rasism, make mixed babies

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0338eecaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

1.   Виж, и аз не съм расистка, живея в САЩ и тук има доста чернокожи, но намирам твоята еуфория за повече от наивна. Дори Обама си го каза - 3/4 от чернокожите деца живеят без баща, той също е такова дете. Определено може да си права, че ти обръща много внимание, може би и в леглото е супер и така нататък, но определено повечето черни не поемат своята отговорност като бащи сериозно и твоите смесени бебета ще растат с голяма вероятност без баща.
И не само в САЩ е така. И в Западна Европа съм живяла - там гледат да хванат някоя шматка като теб за гражданство и постоянно пребиваване, да начукат няколко бебета, за да не могат да ги изгонят и да си бият камшика.
Такива са си просто. Не знам причината, но са си такива.
Черни бебета обаче са оставили у нас и преди африканските студенти. Имахеме много африкански студенти през комунизма. Израстнала съм в малък градец и само при нас имаше 2 такива черни бебета, зарязани от бащите си и ги гледаха бабите, защото майките работят на 2 места.
Прави си секса с черен, пази се от полово предавани болести и не прави деца.
Другото е лесно
Расизмът у нас ще ти е най-малкият проблем като останеш сама с черно бебе на ръце или недай си боже с някоя нелечима болест - тогава ще се мразиш заради глупостта си.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 513bb4affb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Прави си секс с колкото чернокожи искаш, но запази за теб тези изповеди как "не можеш да получиш такова внимание от един български мъж". Излиза, че постави всички мъже под твоя уникален, невероятен негър. И това не е расизъм, миличка. Никой от така недолюбваните от теб български мъже няма да се зарадва като види колко лесно българка скача в ръцете на чужденеца, а за него остават обидни и унизителни квалификации.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: eb2e12b8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Аз лично не съм забелязал българите да сме расисти, може би само на шега понякога. Но трябва да внимаваш с връзката си с този човек, както спомена коментар №1, в повечето случаи чернокожите деца живеят без баща. Плюс това има много научни изследвания направени в САЩ, които сочат, че връзките между бели и черни стряскащо често завършват зле (което е странно, като се има предвид, че те живеят заедно от векове). Децата от бели и черни в повечето случаи имат проблеми в училище, използват наркотици, започват от ранна възраст сексуални контакти и т.н.
Разбира се има и изключения. Трябва да разбереш дали той е също, а това че получаваш добро отношение и внимание от него, не го прави автоматично добър човек, може просто да те ухажва и да си играе с теб.
Искам също така да добавя, че 1/4 мъже от Северна Африка си ПРИЗНАВА, че е изнасилвал жена. За останалите части на Африка не съм чувал да са правили изследвания, но не бих се учудил това да бъде вярно и там.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3cd13d4d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Повечето хора се пазят от различното-различна религия, морал, държава и т. н Има разлика и хората виждат зор, докато, ако изобщо се напаснат. И аз недоумявам защо мюсюлманите взривяват хора, включително и собствени, но те го правят. Отиди му обяснявай, че на небето няма да го чакат 70 девици като се самовзриви на 20 години. Но няма да отида да питам в мюсюлмански форум "ама, вие защо така правите? '
Не вижда и ти какво ще спечелиш като пуснеш тема. Имай предвид, че не само белите ще те гледат накриво, но и черните няма да те приемат, защото си бяла. Ако се ожениш за циганин и циганите няма да те искат, ще си искат тяхно момиче. Имах познато дете, хвана се с циганин, беше руса, бяла със сини очи като незабравка-е, познай дали циганите я приеха. Направи аборт и се приключи с голямата любов. Замина за САЩ, но и там си остана бял боклук, без да е женена за негър.
Помисли дали не те ползва за европейски паспорт. Женят се буквално за баби за да се докопат до Европата. Имат си изграден бизнес стратегия как да го правят, не им пука какво ще мислят другите, а в страните си може да имат семейство с 2-3 деца. А ти да си бялата курва, която ще цоцат до последно. Да бъдат мили и сговорчиви е част от тази стратегия.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 965488078c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Ами като не ти пука за хорското мнение защо пускаш тази тема въобще? Какво целиш?

Иначе, за мен е неприятно. Чисто инстинктивно говоря - неприятно ми е да гледам смесени двойки. Да, знам, че на рационално ниво може да са влюбени и да има разбиране и блаблабла. Но чисто инстинктивно някак усещането е, че нещо не е наред. Няма да тръгна да агресирам, държа се добре към тях, но ми е неприятно.

И аз като номер 1 ти препоръчвам да пропуснеш частта с бебетата, защото, гарантирам ти, ще си самотна майка.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 82d919eb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз лично не познавам негри и не мога да правя генерални заключения, но прочитайки горните коментари се сещам за един тъмнокож футболист Марсиал, който на 19 имаше 2 деца от различни жени и за момента не беше с нито 1 от тях. Може и да има нещо вярно, но пък от друга страна всеки си е различен и може точно твоя човек да е свестен. По принцип съм против да се правят изводи за някого, без конкретно да се опознаесамия човек. Това че неговите сънародници или представители на расата му са някакви, не означава нищо за него конкретно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0750f28bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз ще ти кажа същото като хората над мен. Самия факт, че тръбиш наляво надясно, без въобще никой да ти се нахвърля значи, че самата ти подсъзнателно не се чувстваш добре. Виж, ако в живота хората ти се нахвърляха и обиждаха, а твоето заглавие тук беше "майка ми е против връзката ми" тогава съм сигурен че щеше да срещнеш разбиране и друг подход откъм четящите. Честно казано съм убеден, че на хората въобще не им дрвме за твоя специален негър, така или иначе.
Ето и моята приятелка е китайка, но не тръгвам да тръбя как съм бил пренебрегвани от всичките 8 българки с които съм бил досега и как не могат да й стъпят на малкия пръст. Защото не е вярно. Дори и така да е в моя жизнен опит съм убеден, че други хора чудесно си намират българки и го нямат този проблем. Т. Е. "Българския мъж" ще е това което казваш след като :
1.си била с всички български мъже на земята
2.след като нито един от българските мъже не е харесван.
Усещаш ли се колко наивно звучиш?
За това, че чернокожите не са отговорни и вятър ги вее на бял кон и аз съм го чувал и като те гледам и ти колко си наивна дано наистина да не ви се появява дете. Че горкото то.
Моя личен опит с чернокожи(афроамериканци не познавам, но познавам неколцина африканци) е, че да, държат се с девойките като все едно са направени от захар, невероятно емоционални и ревниви са, не се доверяват на никого, много са мними и подозрителни към всички и най вече имат комплекс от белите. Т. Е. Мислят, че съм нещо повече от тях. Не ние сме расисите, а те са комплексарите. Отново, без никой да ти се нахвърля ти си тръгнала да хапеш и дращиш. Също като моя "приятел" от Уганда, с който щяхме да правим бизнес и за малко да ме прецака с пари. Само защото беше предубеден че не го харесвам и за да не го прецакам(евентуално) той реши да го направи.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 82d919eb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Номер 5 ме провокира да потърся статистика за разводите между черни и бели. http://www.sheknows.com/community/love/latest-statistics-divorce-rates-among-interracial-marriages

Според този сайт черен и бяла е с 200% по вроятно да се разведат, т.е. 3 пъти по-вероятно от бял и бяла. Интересното е, че бял и черна е по-малко вероятно да се разведат. Но трябва да се има предвид, че това важи за САЩ. Не знам доколко е съпоставима тази статистика в нашия случай.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 82d919eb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само нещо да добавя. Прави ми впечатление, че някой като напише българите са еди какви си и му се нахвърлят как обощавал, как нямал право да го пише, след като не позавал всички българи на планетата. Обаче ако става дума за негри, мюсюлмани, мигранти и не знам какви, веднага се казва как еди колко си процента били не знам какви и едва ли не следователно никой от тях ня света не струва.

Щом не искате да ви обощават и да ви слагат под общ знаменател в чужбина с българските цигани, и вие си направете труда да опознаете очвека, преди да сте го сложили под общ знаменател с още няколко милиона души на света, с които той може и да няма нищо общо.

Не може да искате специално отношение, след като самите вие обощавате.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 991ba0439c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Поради някаква причина всички бели жени предпочитат негри пред бели мъже, не знам защо, но е така.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 973244ec43
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Нямам намерние да споря с вас, защото всеки има свое мнение. И ище по-малко да ви карам да мислите като мен. Може и да сте прави, не се знае какво ще стане по-нататък, но аз лично се надявам той да е по-различен от тези които описа номер 1.

От авторката

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8eed498e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   авторке, не бъркай статистика с обобщения :-) казаното от Обама например е статистика на базата на някакви данни. обобщение е твоето - българите не стават, при положение, че няма как да имаш емпиричен опит с много българи.
доста важно е също въпросният негър с какво гражданство е - ако е от ЕС може наистина да е влюбен в теб, да е свестен и да живеете щастливо до края на дните си. ако обаче е от Африка например, най-вероятно иска европейско гражданство, което е най-лесно да получи като омае някоя девойка. така че обичай си го, но имай едно наум, а за деца направо се въздържай

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ba1f39cece
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Толкова мразя расизмът и предразсъдаците. Аз съм бял и просто обожавам черните жени, но за жалост винаги ще има прости и ограничени хора (расисти), които няма да приемат обичта на двама души. Не оставайте в България, просто няма да бъдете приети от нашето безумно общество. Намерете си по-добро място, имайте деца и нищо да не стои на пътя ви. Пожелавам ти голям успех и нещата да се оправят!!!
Fuck rasism, make mixed babies ;)))

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a2d33a42b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не оспорвам нищо казано от вас. Номер 15 винаги ще имам едно на ум. :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c262fbc1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Това е добре. Коментар номер 1 ми показва, че хората приемат нещо за истина, ако то съответства на тяхното виждане по даден въпрос, дори и това нещо да не се опира на никакви факти (както с религията).
Ако някой журналист на улицата Ви попита дали гледате порно(а Вие не го правите), неговата истина се базира на изграденото мнение, че е по-вероятно да гледате, тъй като се смята, че всички гледат - съответно, ако му кажете, че не го правите, той ще сметне това за лъжа (дори за Вас да е истина, че не гледате). Ако, образно казано, започнат да следят всеки сайт и всеки канал, в който влизате и се убедят, че не гледате, то ще ви обявят за изключение от правилото и към всеки нов човек, когото интервюират, ще подхождат със своята си истина, а именно, че, ако някой отговори с "не", то е по-вероятно да лъже. Обаче това не означава, че той лъже - означава, че неговата истина не отговаря на това, което повечето хора смятат за истина и съответно е обявена от всички за лъжа, или за нещо малко вероятно.
Тук е същото. Един умен човек, когато не знае и няма информация за нещо, първото, което си казва, е: "НЕ ЗНАМ". След това проверява много данни, сам наблюдава и изследва големи групи, и чак тогава може да заключи нещо, като има предвид, че абсолютна обективност в мненията е нещо трудно за постигане. Обективност може да имате в точните науки и данни - ако един инженер от Китай и един от Англия трябва да построят мост, единият не казва: "Колоните трябва да са 25 метра", а другият: "Колоните трябва да са 35 метра" - работи се според измервания, които показват коя височина е най-подходяща, за да се постигне максимална товароподемност и прочие. Единият не казва: "Трябва да използваме този вид сплав", а другият да му отвръща нещо друго - не, свойствата на металите и техните сплави се знаят и хората по тях(данните) избират най-подходящия метал за целта.
Номер 11 дава една статистика и по нея отсъжда - по една статистика...
даже си вади заключения и мисли за съпоставяне.
Когато съседът Ви види сестра ви да се прибира с 10-ма мъже, ако е умен, ще каже:"Не мога да отсъдя, нямам инфо, не я познавам", обаче, както повечето хора правят за всяка, ама всяка една тема... "Ей сега ще ти кажа каква е тая, дето си води 10-ма у тях си". Момичето може да преподава езици или химия(частни уроци), но хората смятат, че тяхното мнение е ценно. Идеята е да се вкарва мисъл, а не масите да бъдат толкова лесно манипулирани, защото, ако съм човек, който трябва да прави пари от лъжи - съдейки по сайта и мненията - ще съм най-малкото заможен, ако не богат.
Сигурен съм, че никой от харесалите и коментиращите не е чул Обама да го казва, но вярва на 1 безпрекословно и то на база собствените си схващания.
Може да го забележите при всеки индивид за всяка тема. Разглеждал съм най-различни теми и влизах, за да подтиквам хората да мислят, но е по-добре да им казвам това, което си мислят за истина, за да извличам някаква полза от тях. Когато мъж каже на една жена, че харесва тръпчинките й, той знае какво тя иска да чуе и тя е приела да вярва на това - в крайна сметка той просто се възползва от това, че тя не мисли, а вярва. Не бъдете глупави - мислете

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 72b4b45be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Българка и чернокож звучи много нестандартно а аз обичам такива неща! Много правилно живей за себе си, и затова което обичаш. Човека знае ли български ? Щом си го обичаш щом всичко е наред пожелавам ви,все да сте така. Но щом всичко е окей защо си пуснала тема? Щом си пуснала тема значи те притеснява нещо. Всеки има право да бъде с този който желае вече не е онова време ,а озлобени винаги ще има..

- Любов да има..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5682a406cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

21.   "Защото те имат много повече права от нас и живеят на наш гръб и най-важното, че са невъзпитани, груби и нечистоплътни "
Абсолютно това са негрите. Те мислят, че имат повече права от всички останали и нагло ти се противопоставят в лицето. Те са циганите на големите страни. Нагли, мързеливи, нахални и безочливи. Разбира се има изключения, има добри хора и работливи, например нигерийците и хората от много бедни страни, но с много малки изключения, както при циганите.
Тяхната мечта е да бъдат с бели, омайват ги при всеки удобен случай, срещуположния пол те мразят и нападат. Негрите са по големи расисти от нас. Съжалявам, но явно не си наясно за много работи.
Не искам да обидя никоя дама, но аз до сега негър с нормално бяло момиче не съм виждала.
Кофти ми е за пълните български жени, които не са самоуверени, благодарение на нашите български мъже, и като удавник за сламка се хващат с чернокожи. Има достатъчно бели мъже по света, които откачат по закръглени форми.
Не ми пречи всеки да живее както иска, признавам си, не гледам добре на такава двойка, но не съдя и не соча с пръст. Расистка съм единствено към турци, ненавиждам всичко свързано с тях. Съдя жестоко български жени продали вярата си, душата си и тялото за да са с мюсюлмани и да вметна, че голяма част от негрите са мюсюлмани.
Чернокожите искат възможно най-бели деца и сигурно за това ги изоствят толкова често, защото 97% бебета си се раждат тъмни до много тъмни и различната си оставаш само ти.
Българите не мразим тъмния цвят, а тъмната и нагла душа, на които повечето от тях са притежатели. Живея в западна страна и съм се обедила в това и никой правещ ми се на широко скроен не може да ме обеди в нещо друго.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 82d919eb41
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

23.   По тая логика със статистиката 2/3 от българските мъже изневеряват, а от останалата 1/3 сигурно половината просто не им стиска или са твърде грозни, за да си намерят жена за изневяра. Отделно половината са зависими я от алкохол, я от хазарт, я от друго. Отделно половината са мамини синчета или лентяи.

Така че каква е гаранцията, че с българин авторката ще прокопса? Не знам защо сте се взели за нещо повече от негрите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 445cdd010d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   В крайна сметка какво значение има, дали е негър, китаец, турчин и т. н. Опознайте се добре и след време може нещата да прераснат в по-сериозно. Бъдете приятели на първо място и гледай да работи и да е добра душа.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c81101914b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   Айде стига вече. Тази тема е явна провокация. На никой не му пука дали авторката ходи с негър, българин или марсианец. Опитва се да се направи на интересно момичето и като няма с какво друго - с негъра.

Между другото, 21 е абсолютно права...

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e8342c02b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Доли Мохамед Али го е казал: черни и бели не трябва да се смесват.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9a0b05b744
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Това, което искам да отбележа е, че думата н**** е расистка дума, която е почти забранена в повечето държави. Така белите са наричали чернокожите по време на робството им и затова в наши дни използването на тази дума се счита за неуместно и расистко, особено ако бял изрече тази дума с/у чернокож. Просто исках да ви информирам, защото може да си навлечете неприятности при използването на тази дума необмислено.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8368fd7839
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Мисля че бъркаш значението на думата расизъм. Хората я използват погрешно постоянно. Расата е една, цвета на кожата е друго нещо. Мисленето на хората пък е още по-друго нещо.

Това че си с чернокож - ок, обичайте се. Това какво мислиш за циганите - ок, болшинството изгражда имиджа им и не ти харесва мисленето, незнанието, културата, липсата на обноски.

Това как те третира приятеля ти си вече зависи изцяло от личността му на индивидуалист и подбудите му.

Мислите ти за расизма си ги има ама не важат за всички. Ако иде в България и бъде зяпан, няма да е по-различно от когато китайци или други азиатци са в страната. Когато човешкото око вижда нещо необичайно, нормално е да зяпа. Все пак в България не е фраш със азиатци или чернокожи и хората са свикнали да виждат 'себеподобни'.

Колкото до това колко толерантен е българина отново, що се отнася до ромите например, българите са изключително толерантни.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9793bb78e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

32.   И аз ще се включа в коментарите, въпреки че аз никога не съм имала вземане-даване с негри. Моя приятелка, много красива бяла жена, омъжена с две деца се разведе заради един негър, довлякъл се незнайно откъде в нашия град. Да вметна, че преди да се залови с нея, беше женен или живееше на семейни начала с една циганка-не знам имали ли са брак. Имаха една сюрия черни бебета. Моята приятелка и тя роди от него-момиче. Разбира се, скоро се изпари точно така както се беше появил и я остави сама. Разбира се, мъжът и не я прие обратно и тя изчезна и тя някъде-май в чужбина. От нея съм чувала, че правел невероятен секс, но пък от малкото им близки съм чувала, че много лошо миришел и бил много нечистоплътен. Аз лично цял живот мъж да не видя -всъщност съм омъжена с деца-но никога, ама никога с негър не бих и помислила да имам нещо. Просто са ми отвратителни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 192184dc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   Много ми е смешно някой като тръгне да обсъжда хигиената на другите, при положение, че той самият страда от тотална липса на елементарна хигиена :D. Миете ли си ръцете преди и след ядене и ходене до тоалетна? А гъзето миете ли го след като сте се из*рали ?
Черни/бели/розови/зелени светът е създаден, за да е пъстър. Не съм расист, но се определям като такъв срещу човешката немарливост. Ew. И сега чакам дъртите магарици под коментара ми да започнат ми се обясняват по колко пъти се поддържат дневно, което слабо ме вълнува.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6b104080e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

34.   Живея във Франция и виждам негрите и бежанците какво представляват. Миризливи, неграмотни и нагли. Събират се на групи и тормозят бели момичета. Единият й взима телефона или портмонето, а други двама я държат и обарват. Какво друго да правят като нито работят, нито учат, нито отглеждат деца? По цял ден се чудят каква тъпотия да направят. За мен това са инфантили и мястото им е в Африка. Европа е домът на белите хора, не на черните.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8ffabd82d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

36.   До 13

Има няколко причини белите жени повече да харесват негри отколкото бели.

Негрите (средностатистически) имат повече тестостерон.

Жените инстинктивно са привлечени от такива мъже.

Това значи повече мускули, по-малко телесни мазнини. По-мъжествено телосложение дори без фитнеси, анаболи и прочие.
Също така и по-големи гениталии. По-силна сексуалност, по-голяма издръжливост в половия акт.
Оттам и по-силно удоволствие за дамите и повече и по-дълбоки оргазми.

Също в техните култури има по-малко егоизъм и повече внимание към женския кеф.
В Африка е измислена техниката Kunyaza, изцяло с фокус за предизвикване на обилна женска еякулация.

Нещо, което някои бели жени дори не знаят, че могат.

Всичко това кара някои от тях, щом веднъж пробват с негър, да се пристрастяват към връзките с чернокожите мъже и да не искат да се връщат към белите.

Затова и се казва "Once you go black, you never go back."

Има дори явления като женския секс туризъм в Кения, където племето Massai е станало "атракция" за туристки от Европа.

На авторката по-скоро ще и завиждат, поне българките, много от които за пред хората го играят расистки, но скришом, ако никой не би могъл да знае, биха искали чернокож, а не наш'те скорострелци.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ff5666d72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Българомразието не е причина да подхранваш илюзията у някого, че го обичаш. Аз също съм била с негър (в България не е все още заобранено да го казваме така), макар и само за сакса, имала съм и две сериозни връзки с мъже, които имат негърска кръв. Но не съм била с тях, защото мразя българите! Напротив, и моят баща е българин, и той е дал на майка ми каквото е имала нужда и т.н. до девето коляно. Необосновано е празаната омраза да обличаш с добри думи. Тя няма оправдание и е можеш само да бъдеш порицана, защото истинските причини се винаги си личат. Аз винаи съм била откровена за моите връзки и не съм ги крила, нито натрапвала на някоо. Затова и освен един-два заблудени неативни коментара, най-вече от завистливи жени, не съм чула. Истината е, че ако откриеш съцето си за истински чувства, няма да имаш нужда от тази отрова, която изливаш сега.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ee74a48d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   29, интересно как е го казал, след като самият той е мулат, ама щом казваш, ти вярвам.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3cd13d4d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Mитове и легенди
1.Всички жени припадат за негри
2.Негрите са много надарени и това е голям кеф за жените
3.Негрите са слаби и мускулести.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 477a6e4f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   make mixed babies и Бразилското статукво стана световно!!!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ad9c44c40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   н 36, откъде-накъде реши, че чернокожите имали повече тестостерон от белите, дай научно изследване. Аз не харесвам сексуално чернокожи мъже, говори за себе си. Нямам нищо против тях, но не ги харесвам сексуално. Също и азиатци не харесвам сексуално - това, че не искаш да спиш с цялата човешка общност не те прави расист.

И номер 19, в САЩ действително 3/4 от чернокожите деца растат без баща - има си тук статистики, самият Обама го каза в своя реч като вид критика към чернокожите мъже. ФАКТ


номер 1

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c81101914b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

45.   44, като цяло не е правилно да се гордееш с постиженията на други хора, но все пак:
Най-добрият културист е бял - Арнолд Шварценегер.
Най-добрите щангисти също са бели, а щангистите реално са най-силните мъже в света.
Мъжът с най-много златни медали от Олимпиади също е бял - Майкъл Фелпс.
Най-добрите ММА бойци също са бели. През последните 15 години световният шампион по бокс в тежка категория беше бял, едва скоро загуби титлата, но човекът вече остаря. Става въпрос за Владимир Кличко.
Дори най-добрите футболисти са бели - Меси и Роналдо.
Черните са по-добри единствено в бягането.
Но оставете това настрана. По-важното е, че белите са много по-умни от негрите и това се вижда с просто око - всеки иска да живее в Европа или САЩ, а не в Африка, защото белите хора са изградили цивилизация, докато чернилките още живеят в джунглата. Иначе нямаше да пристигат на талази в Европа като нелегални имигранти. Само ще напомня, че болести като СПИН и Ебола се появиха за първи път в Африка и от там налазиха целия свят.
Толкова по въпроса кои са по-добри. Не съм расист, но фактите са си факти и трябва да се казват!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c262fbc1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   45, разглеждаш монетата само от едната страна. Преди Роналдо и Меси е имало други, които се смятат и до днес за едни от най-добрите в историята на футбола - Пеле и Марадодана, като първият определено не е бял. Ти казваш Кличко, но към края на миналия век Тайсън е доминирал на ринга и е бил на върха, като също изнемощява в определен период от кариерата си и следва упадък в кариерата му. Означава ли това, че негрите са най-добрите в бокса? Нищо не означава, дори, ако сега Джошуа остане непобеден за две десетилетия. Фактите са, че в определени периоди идват едни, които се смятат за добри и са черни, а в други периоди шампиони стават бели.
В ММА е най-относително и за различните категории са се появявали и негри и бразилци(които не са бели) - сещам се за Алистър Овърем и Андерсон Силва. В ММА всеки случаен удар може да е фатален, така че не може да има абсолютни шампиони за много дълго - въртят се сравнително бързо и са от различни националности и раси.
За най-добри щангисти е също глупаво да се поставят раси, а зависи и от категориите - сещам се за Лу Ксиаожун(Lu Xiaojun), който е 77 кг(не знам към коя категория се води) и е неколкократен световен шампион.

Въпросът защо едни са по-умствено развити, а други - не, няма как да се основава на расови белези. Хората не са като кучетата и не се раждат с определени белези - ако знаем, че овчарката проявява съобразителност, хрътката - бързина, а питбулът -сила, това е следствие от природните дадености. Тези дадености, водят до определена склонност, която е характерна за съответната порода(съобразителност, сила, бързина) - съобразителните кучета, ще се поддават по-лесно на обучение и затова се използват за работа, която изисква съобразителност: да водят слепци, да откриват оръжия или наркотици. Освен дадената обусловеност, която е според породата, поведението на човека оказва влияние - и най-доброто куче, ще ръмжи и разкъсва, ако с него се отнасят зле, оставят го гладно, бият го и го учат да напада.
Ти казваш, че черните са добри бегачи - в спринтове и маратони - дали това е физическа обусловеност, няма как да знам. Логично е, че, ако човек трябва да си носи вода всеки ден, изминавайки общо 10 км, ще е много по-издръжлив, отколкото трениращият двуразово, по 2 часа бял бегач на разстояния, който след тренировка има всички удобства, подходящ хранителен режим, почивки(за да се възстанови) и прочие.

Ти определяш ума според расата(понеже казваш, че развитите цивилизации са дело на белия човек), но това не е, както при кучетата - ако една порода е съобразителна, то всички нейни представители да проявяват в по-малка или по-голяма степен същата съобразителност и обратно - ако една порода не показва почти никакъв ум, то и за всички нейни представители умът дори и сред най-представителните екземпляри да не е характерна черта.
Следователно, ако всички негри се раждаха глупави, то не би трябвало да има умни, тъй като това не би било характерно за расата им. Животът обаче показва, че дори при неблагоприятни условия израстват и умове, като Уилям Камквамба(William Kamkwamba) от Малави, който построява саморъчно направена вятърна мелница, с която да изпомпва вода, гледайки картинките само от учебник по физика на английски език, който не разбира, тъй като таксите за училище са високи и трябва да напусне училище.
Когато имаш икономически развити държави с висок стандарт на живот, тези държави се опитват да поддържат стандарта си - те имат ресурси, пари и за да живеят хората в тези държави добре, трябва да експлоатират и държат в зависимост малки държави без пари и ресурси. Когато икономиката не е развита, основното препитание е земеделие, а когато ръцете работят - умът почива, защото ти мислиш само как да се наядеш, дали ще имаш реколта и ако нямаш какво да правиш - цялата ти мисъл е насочена натам, нямаш време да се образоваш, защото знаеш, че нямаш осигурени и най-необходимите нужди. Виждайки това, много плантатори купуват за без пари роби, които да им работят безплатно, носейки в пъти по-висока производителност. Докато синовете и дъщерите на плантатора имат цялото време на света, да се занимават с четене, езици, да получат образование в елитни учебни заведения и да обсъждат вятърничава въпроси, защото ръцете им са освободени от труд, като в същото време презират черните колко са глупави, защото не могат да четат и да изобретяват неща, тогава е логично, че ще се създаде и предпоставка за предразсъдък.

Защо цивилизации и държави излизат с едни гърди напред зависи от множество обстоятелства. Африка не е най-плодородният континент като цяло - жеги, пустош, което и не може да доведе до кой знае какво развитие. Докато е имало цивилизация около Нил(а египтяните от древността, не мога да окачествя като бели хора), са разполагали с някакви технологии иновативни за времето си, поробвали са и народи(като евреите) и прочие.
Има много обстоятелства дали един народ ще се развие, което няма пряка връзка с ума на дадена раса. Радвай се, че си се родил в България и имаш свободното време да пишеш глупости, понеже, ако се беше случило да се родиш в бяла кожа, не знаещ нищо друго, освен да се препитаваш от земеделие(което да ти стига само за изхранване), едва ли щеше да знаеш и да напишеш това, което си написал.
Това е, като да обвиняваме, че през средните векове хората са мислили Земята за плоска - те просто са нямали достатъчно информация, но означава ли това, че бялата раса е глупава - не означава. Богатството се е концентрирало в църквата, под знамената на Христа испанския конкистадор е нямал проблеми да убива индианци с китайски барут и да изобретява все по-зловещи методи за мъчения и нови кораби. Не в когото е умът, а в когото е богатството - той може да се развива, защото има благоприятните условия. И това не зависи от расата. Ако едно цвете не може да разцъфне в по-студени региони на планетата, означава ли, че самото растение не става за нищо. Пак казвам - не бъдете глупави.

19

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c81101914b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   46, единственото вярно нещо което си написал е, че Пеле е бил добър футболист и че Тайсън беше добър боксьор. Другото са свободни съчинения. Да не си негърски адвокат?
Докато ги мислиш тези глупости в Африка измират от СПИН и глад. Колкото и да им адвокатстваш, по-умни няма да станат. Генът си е ген!
Обиколил съм доста държави в Европа, бил съм и в Америка и навсякъде негрите са на дъното на обществото - най-бедни, най-прости, най-необразовани и при тях има най-голяма престъпност, също и най-много наркомани. Точно както циганите в България, разлика няма. Твоята теория, че всичко сме равни е тотално грешна. Белите и жълтите са по-добри.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c262fbc1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   47, човек вижда толкова, доколкото е развит умът му. Не мога да направя нищо за теб.

19

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8048faa440
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

49.   Имах една позната в западна европа. Бяла украинка, много обичаше да се занимава с негри и тъмнокожи латиноси. Ходеше постоянно по дискотеки които се посещават предимно от чернилки, купонясваше с тях до сутринта и на края на вечерта се праскаше с някой от тях. Даже беше заявила публично пред познати че иска, , дете от черен, , дори прякор и излезе от тази нейна мания по негрите. Почнаха да и викат Нига:))) Беше приятелка с моя комшийка, та въпросната Нига един ден я видях на стъпалата в нашия вход, беше с голям белег на лицето, личеше че е от скоро и че е причинен от остър предмет. След време разбрах от мойта комшийка че въпросната Нига на някакъв купон нещо се е скарала с някакъв негър и той с нож и е нарязъл лицето. След време успя и да надуе тумбака от някаква чернилка, че после я засичах с някаква детска количка а вътре муладче. После разбрах че лапето е плод на вечер след дискотека от чернилка и бащата е ту в затвора ту за малко на вън, после пак в затвора. И тя си гледа детето сама. Незнам... дано тази история да полслужи за пример на тия моми които си мислят че може да очакват от негър добро и стабилно семейство. Има и малки изключения между тях, но повечето са така. Може и ние българските мъже да не сме, , цвете за мирасане, , но няма сила която да ме убеди че една българка има по-добро бъдеще с негър от колкото с българин.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2282058dd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

50.   Ако черните бяха цвете за мирисане, нямаше хорта в цял свят да ги мразят. Домовете за изоствни деца в цяла Европа и Америка са пълни с негърчета и никой не иска да ги осиновява. От другата страна пък, листа за чакащие за бели деца е километричен и хората чакат на опашка да осиновят бели деца.
Това обяснява всичко.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7077127821
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Лозунгът в края "Fuck rasism, make mixed babies" само на мен ли ми се струва оксиморон? Все едно не правете бели, черни и жълти деца. Срещала съм го, доста е популярен сред негърските среди в САЩ, за да засягат белите, защото така им натякват, че много бели момичета ходят с негри. Звучи странно, но щом тук в коментарите има човек, който да го повтори като папагал, значи и в България има поле за лозунги. Добър експеримент за автора, който не знам дори дали е жена. Ако имаше връзка с такъв какъвто казваш, нямаше да пишеш по този начин. Това го казвам от личен опит. Все пак успешна провокация :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker