Изневяра без вина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра без вина
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2521 пъти
Здравейте!

Ще го кажа накратко -

Изневерих на половинката си... От чиста глупост!
Съдете ме, ако щете.
След дълги месеци на самообвинения и ужасно чувство на вина (имах усещането, че това ще ме убие), се осъзнах и всъщност много се радвам, че го направих!
Защото това ми помогна да осъзная, че не искам никога повече по никакви поводи да бъда с друго човешко същество, освен с моята половинка! Осъзнах колко е силна любовта ми и колко ужасно е всичко друго извън нас двамата. Вече никога няма и да си помисля да сторя нещо подобно - вече знам, че не струва и половин стотинка!

Мъж, 28г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 976f5efc88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също изневерих веднъж, просто търсех разнообразие. И да съжалявах после и то много. Разликата е, че аз след това осъзнах друго, изневерявайки, човек вреди изцяло на себе си. Половинката му, може да разбере, а може и да не разбере и това няма да я засегне по никакъв начин, но ти живееш с тази вина, с тези угризения. Реших повече никога да не си го причинявам отново, каквото и да се случва. Не си струва за едното ебане, да ми тежи на съвестта толкова време, колкото и егоистично да звучи.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e94831b562
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не те съдя. Хората му казват след дъжд качулка. Разкаянието ти това ще е временно, бръкнеш ли от кацата с меда е късно вече

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8974cb8685
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Глупости на търкалета...
За да изказваш толкова категорични мнения ти трябва ОПИТ, а ти нямаш такъв.
Ще видиш какво си "осъзнал" след 10-15 години брак, не сега.

Имаше една приказка на известна политическа личност, че който на 20 години не е комунист - той няма сърце, а който на 30 години все още е комунист - той няма акъл. Таи ти така. Засега си комунист.
Не забравяй, че човекът и главно мъжът е полигамно животно.
А "късметът" ти се състои в това, че си попаднал на мърла, която с нищо не превъзхожда приятелката ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 954bc2fd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лесно се изневерява в днешно време. Боклуци колкото искаш!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7a8c0b5cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз бих се побъркала, ако знам, че приятелят ми крие такова нещо от мен.
Нормално е да си мислиш такива неща, защото един вид се успокоявяш сам себе си, че нищо кой знае какво не е станало и няма да го направиш никога. Но има голяма вероятност, точно защото си го направил, да го направиш пак, понеже тя не е разбрала.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 954bc2fd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Само комплексари изневеряват. Важното е, че съжаляваш и си разбрал колко е пошло и безсмислено ако имаш стойностен човек до себе си. Жени ниско качество има колкото искаш, но струва ли си да изгубиш всичко заради такава?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 72abfbdaab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 5 , пишеш че би се побъркала ако приятелят крие подобно нещо от теб , а ти всичко ли си му споделяла на приятеля ти , какви си ги вършила преди него, аборти , смяна на партньори, секс в тоалетните на баровете , на задните седалки по колите или казваш това не го засяга , то е било преди, ами животът е въртележка, преди ти си дивяла , сега другият ще наваксва.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5e9330eb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не всички имат съвест по отношение на изневярата. Авторе и твоята може би ще е до време. Както вече споменаха с годините чувствата охладняват и човек започва неволно да се оглежда.

Работата е че ако не признаеш сега, и ти се размине създаваш допълнително предпоставки да повториш. Такива неща са заучено поведение. Обясни на приятелката си колко я обичаш и след това признай изневярата и си понеси последствията като мъж. Аз така бих постъпил.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 06c29f76c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От 5
Номер 7, това, което говориш няма никаква връзка с темата. Тук става въпрос за нещо, което се крие по време на връзката. А кой какво е правил докато не са се познавали какво значение има? И да, всичко знае моят. А и няма какво толкова да се разказва, защото преди него съм била само с един. Обаче ти бая примери даде, явно си ги преживял/а до един.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8974cb8685
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Що бе, No 5, 9? При мюсюлманите и това, за което пише No 7 има значение! Скандинавците пък често си разменят партньорите, викат му суйнг, нещо като легална изневяра тип 'танто за танто'.
Въпрос на култура.

Някакъв умник пък по-горе пише, че всеки който изневерява е боклук, друг че изневеряващите са комплексари. Но вярва ви се или не, взаимоотношенията между хората се променят. Сега дали се развиват или западат зависи от гледната точка. Факт е обаче, че моралното изискване за девственост преди брака вече е отпаднало. Също е факт, че все повече млади хора живеят съвместно без брак. Т. нар. изневяра също е на път да бъде преразгледана. И какво ли още не.

И какво имаш против хората с повече преживявания от тебе? Със сигурност са по-смели и по-опитни от тебе, по-запознати със живота и реалните му проблеми, а като резултат и по-мъдри. Стой си в саксийката и се мисли за много морална (ама си морална колкото една туркиня, която ходи на хирург да ѝ закърпи химена преди брака).

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 06c29f76c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хахахах, вие хора нормални ли сте? Само си избивате комплексите в тоя сайт. Чак за мюсюлманите ще ми говори. Ти изобщо знаеш ли на колко съм години, че да правиш някакви коментари по повод изживяванията ми. На 21 съм. И айде сега кажи трябва ли да сменя 20 мъже, за да съм по-опитна и смела? И да ти кажа, гордея се със себе си, че не съм минала през сто мъже, имам си някакво достойнство и това да го правиш в кенефа не е никакво мерило за опитност и смелост.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 72abfbdaab
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   жените и достойнството, на 21 години си много далече от истината, като родиш едно две деца, които ти реват и не спиш по цяла нощ, дали ще си много активна в леглото и дали ще се имаш за страхотна с увиснали от кърменето цици и корем, задник със стрии, тогава пак ще си говорим кой крив и кой прав. това че си била само с двама не те прави автоматично свястна, има жени които не са попадали от раз на подходящи партньори, те боклуци ли са според теб, или мъжете които все са им отказвали и веднъж в живота им се случи някоя колежка да ги натисне, те какво да се правят като теб на девици ли. кажи на приятеля ти, щом имаш достойнство как на предния му е харесвало да свършва в устата ти, но и с него ти му харесва, колко издръжлив е бил, кои пози е обичал, нали си откровена и са за цялото откровение на света, споделяй му как си скимтяла от удоволствие, нали лош оргазъм няма, така или иначе.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1710dc3ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Някой май завижда, че вече не е на 21.. и някъде да съм казала, че съм ЗА изцялото откриване и признаване на всяко едно действие преди него? Не знам какво се захванахте с мен. Казах, че не одобрявам това, че авторът крие изневярата си, а не какво е правил преди да се познават. Къде и казах, че се имам за страхотна? Не знам мъж ли си, жена ли си, ако беше мъж какво би предпочел? Момиче на 21, което е било с двама или с 22ма? Всеки знае какво е мнението за тези момичета, които си лягат с всеки срещнат. И това изобщо не е защото попадат само на неподходящи, просто това им харесва. Аз не го одобрявам това. Не може на 20 да си вече изхабена от половината град. И това си е мое мнение, напълно се съгласявам, че съм още малка да разбера някои неща от живота. Има си време за всичко. Само че, ако бях казала, че съм била със сумати мъже, пак щяхте да скочите срещу мен и да ми говорите за морал, нали?

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 017cd2d28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   (5, 9, 11, 13) - Никой не знае реално, дали си на 21 или 2 х по толкова, ако не си такава за каквато те представят, защо се обиждаш?
Това е анонимен сайт, вместо да пишете по темата се дракате, имате нещо да делите ли?
Всеки си знае за него си, не знам защо се опитвате да се доказвате на непознати, които не се интересуват от вас, а само искат да ви провокират. ь
- "По-умния отстъпва".

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c55b250c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей!

И аз ще го кажа накратко!

Постави се на нейно място. Замисли се ако тя на теб ти е изневерила и ти разбереш, как би се почувствал? И вината сама ще дойде.. :)
Това е сбъркано на днешните отношения между хората, че никой не се поставя на мястото на другия. Всеки си гледа първо неговия кеф и след това се оглежда да види какво е причинил на околните.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker