Проблем с теглото и жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем с теглото и жените
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1461 пъти
Здравейте, от както става ясно от заглавието имам проблем с теглото и следователно имам комплекси и може би затова нямам приятелка. Тежа доста, 120кг, висок 1. 80м, а съм на 21г. Опитвал съм да отслабна много пъти, а няма резултати. Никое нормално момиче няма да тръгне с мене, ако не отслабна с поне 15-20кг. Направо се отчайвам.
Ако можете ми дайте съвет каква диета да направя, (от време на време карам колело и играя футбол ). Това ми е физическата активност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: fa136e3862
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Най-добрата диета е да не спазваш никаква диета, а да се научиш да се храниш здравословно. В интернет има таблици с калориите и съдържанието на всички храни както и кое е полезно да се яде и кое не. Свикни да се храниш с правилните храни и да не превишаваш дневния калориен баланс. Имаш бавен метаболизъм, който ще се забърза ако имаш физическа активност минимум 10 часа седмично. Айде и горе главата всичко е постижимо!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 13495af0e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Н 1, звучиш като американската агенция по храните - яжте здравословно, бройте си калорийките и спортувайте
Днес американците са най-дебелите хора на света като изключим разни островни републики, американците правят най-много фитнес и дори ядат 200 калории по-малко от 80те години, а в супермаркетите им е пълно с фейк продукти 0% мазнини.

Авторе, чети за LCHF /Paleo начин на хранене - Палео, Ниско въглехидратно и богато на мазнини хранене.
НЕ СЕ ЯДАТ само прости въглехидрати - сладко, тестено и всичко от пшеница (дори пълнозърнеста) като хляб, всякакви печива, картофи, ориз. Не се ядат също бобови - боб, грах, фастъци, нахут
Също се внимава с плодовете защото са богати на захари. Не се ядат банани и грозде, а другите с мярка освен ягоди, боровинки, касис, малини

Яде се само ИСТИНСКА храна -
1. зеленчуци, особено зелени и листни зеленчуци като зелета всякакви водове, спанак салати, но и домати, краставици, зелен фасул, броколи, брюкселско зеле, моркови - зеленчуци всякакви без картофи и ряпа. Никога не можеш да ядеш достатачно зеленчуци - 3/4 от чинията да ти е зеленчук
2. МЕСО всякакво, включително тлъсто - дори за предпочитане тлъсто, защото от там ти идва енергията, след като не ядеш хляб и ко. Яж пиле с кожата примерно - кожата е фрашкана с полезни мазнини и ЦИНК, вътрешности като дроб също са много полезни, шкембе чорбата също можеш да си хапваш спокойно
3. РИБА, морски дарове на корем
4, Млечни продукти ПЪЛНОМАСЛЕНИ и зрели сирена - най-хубавото купивай! Само пълномаслено, гледай да са зрели и истински сирената и кашкавалите. По-малко, но хубаво

Готви се с масло и с мас, зехтин за салати. Не се консумира обаче олио!
Ядат се ядки по принцип, но се внимава с тях като искаш да отслабваш. Внимание - фастъците и нахутът не са ядки, а видове бобови/грахови растения и не съдържат полезни мазнини.

Общо взето трикът е, че тялото ти се научава да ползва мазнини за енергия вместо захари. Така се образуват нови ензими, нови митохондрий и почваш да гориш и своите си мазнини.
Не се броят калории, защото идеята за калориите е изцяло объркана от самото начало. Ние не сме лаборатория да горим храната с огън, а сме сложни организми - 1 калория спанак никога не е равна на 1 калория шоколад.
Яде се богата на хранителни вещества храна и не се яде цялата джънк храна, бедна на хранителни вещества, но наситена с енергия!
Така ти и не отгладняваш.
Чети в интернет за този начин на хранене.
Отслабва се много и се изхвърлят всички задържани течности, лицето се променя и спира да е подуто
НЕ СЕ БРОЯТ КАЛОРИИ И НЕ СЕ ТЕГЛИ ХРАНАТА, но се яде само при глад и се ограничават храненията до 3 на ден, дори 2 на ден - колкото може по-рядко се храни човек и само при глад.

Полезен линк за начинаещи тук
http://ultimatetraining.bg/paleo-dietata/


После си търси ви интернет на български и ангийски под понятията Палео/ниско въглехидратна и богата на мазнини диета, Paleo LCHF

Ние със съпруга ми отслабнахме - той 15 кг., аз 7 кг. много безболезнено. При него много бързо, защото беше като теб, но аз нямах наднормено тегло. Отслабва се само мазнини, не се горят мускули и така нататък

Не ти препоръчвам спорт за начало - само ще си унищожиш колената и ставите. Движи се в ежедневието си повече - взимай стълбите вместо ескалатора или асансьора. Оставяй колата и ходи пеш и така нататък
Ти не правиш спорт, защото си мързелив, а просто си много тежък и не ти се прави спорт. Като отслабнеш сам ще искаш да си правиш спорт и ще имаш усещане какво ти се прави. Не се насилвай сега.

Опитай, няма какво да губиш.

Успех

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 512ef9ece8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   1 - Което е вид диета ...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5a41268f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Без да се опитвам да засегна дебелите хора, нормално е трудно да привличат противоположния пол. Не е естественото състояние на организма и съответно не е здравословно и естетично. Отслабването обаче е дългосрочна цел, която обаче не бива да бъде самоцел, а промяна в мисленето и начина на живот.
Първата стъпка са изследвания, за да се установи дали теглото е въпрос на болестно състояние или на по-бавен метаболизъм, предразположеност и/или неправилен начин на живот. След това следва лечение или съответно диета и физическа активност, изготвени от специалисти, защото при толкова много килограми над нормата не говорим за "стягане", а за радикална промяна и за човек, нуждаещ се от подкрепа.
Но най-важни са нагласата и ВОЛЯТА!!!
Успех! :)
Ж

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 111c1b3760
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тотална смяна на обстановката и средата ти трябва. Дълга ваканция или екскурзия.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b64b18af5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако искаш нещо НАИСТИНА сериозно и работещо, то отиди при някой добър фитнес инструктор и нека ти направи индивидуален тренировъчен план и режим. Истината е, че щом винаги си се отказвал, въпреки всичко, значи че нямаш достатъчно подкрепа и мотивация. А точно, ако се сработиш със инструктора, той ще следи прогреса ти и нещата ще вървят по-гладко. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e422511767
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Задължително съчетанието на спорт с диета. Просто избягвай мазни, тестени и сладки храни. Яж повече зеленчуци, месо и риба, плодове. И спортът трябва да е редовен.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4029d795e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   1 месец варени картофи с малко зехтин и салата от домати с малко сол. Движение и вода, кафе чисто, билков чай с мед.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 875a554a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Спорт и диета, но за начало само диета - обяснили са ти защо. В идеалния случай - и жена, която да ти каже: "Ела тук да ги свалим тези ненужни килограми" :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker