За вечно недоволните жени! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За вечно недоволните жени!
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1829 пъти
Омъжена жена, или обвързана, с деца или още без деца, двамата си имат жилище, работа, доволни от живота, но има един проблем! На пръв поглед всичко е наред, да ама не!! Завързвате разговор с такава жена на кафе или онлайн и оставате изненадани! Аз имам навика да питам-Как си? И потока от думи започва-Мъжа ми това, мъжа ми онова, свекърва ми каза така, а пък свекъра, каза еди си какво, пък децата да речем бягат от училище и пр, и пр, и пр,! Цялата рода минава така да се каже под ножа и двата часа не стигат ако роднините са много! Ставаш от кафето, главата ти бръмчи от цялата информация и си казваш толкова ли е лошо положението???
Сядаш онлайн, говориш с непозната и оставаш поразен-мъжът й е виновен, сватовете са виновни, други роднини са виновни, а тя е самотна, нещастна, нищо, че си има що годе всичко, но ето, че става ясно какво си няма-секс! В профила пише омъжена, търси приятелство, кореспонденция, а то какво се оказва, че търси секс! Нищо лошо, но защо тогава, не го напише, а пък се опитва, да оправдае това, с факта, че всички са лоши, а тя е най-добрата нещастница! Аз питам-А той има ли си любовница? А тя-Че кой ще му обърне внимание, той се връща от работа в къщи! Аз казвам-Ами може да има някакви проблеми в работата! Тя -скоро ще има съкращения! Аз- ами ето я причината значи скоро всичко ще се оправи! Тя-Да ама аз ще остарея, а беше на 30 и няколко!
Та моя въпрос къв Вас е следния-Срещате ли такива патологични недоволници, можете ли да изтърпявате безкрайното им мрънкане и оплакване и защо, това се среща така често при българската жена! Не се хващайте винаги, защото много често истината е друга! За всички дами, които мъжки понасят трудностите в живота и не хленчат и не мрънкат-ПОКЛОН!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 293a0ae4c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това не се отнася само за жени. Има такъв род хора, които вечно се оплакват. Те така ти взимат енергия. Някои ги наричат енергийни вампири. Незнам дали е така,но след срещата с тях човек се чувства изтощен, тоест без енергия. А те цъфтят. Има и такива мъже. А иначе тези жени, които си описал, не обичат мъжете си.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dc689d9671
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-лошото е, че всички са така.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aee8c26ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Хаха, ами за недоволните мъже/жени, които се оплакват от вечно недоволните жени по разни сайтове, какво да кажем :р

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: cb0755e460
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Повечето офисни обитателки са такива.

Alpha, ж. 27

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 71617bf241
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да, аз съм срещала такива хора и не знам, но напоследък имам чувството, че много са се увеличили на брой! Като седнеш с такъв човек да поприказваш, направо не можеш да определиш точната причина, защо е крив и мърморещ! А питам аз какво да кажат хората с действителни проблеми-като безработство, безпаричие, болест, грижа за стар човек! Как си представяте една подобна мрънкаща персона да се натовари с подобни жизнено-важни и трудно- разрешими проблеми! Или може би ако има някои от тях няма да има време да мрънка и мърмори!? Не знам, но напоследък, ако някоя приятелка ме покани на кафе, аз винаги си оставям вратичка, казвайки, че имам да ходя някъде и ако кафето ме изнерви и натовари ставам и си тръгвам! Последния път, когато не бях взела мерки, след като станах да си тръгвам, главата ми бучеше от ненужна информация, влязох в един магазин и не можах да си спомня какво ще купувам, а после продавачката, която ми е приятелка ми звънна да ми каже, че съм си забравила покупката! Така, че не на мене тези! Ще си браня нервната система по всички начини и не ме интересува, кой какво си мисли, кой се обидил и други подобни глупости! Лека вечер на всички!

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 93ed70ed36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   HAhahaha, много ме разсмя това заглавие ;D

Еми авторе, какво да ти кажа... Аз пък съм забелязала, че повечето хора мрънкат, жени, мъже... И не само за личния си живот, а за супер много други неща.

Но често да ти кажа темата ти е абсолютно излишна по мое мнение, защото е безполезна - просто е безполезно да се дискутират тези хора.
А ти следващия път като срещнеш такъв човек - ами не го слушай - излъжи принерно, че си получил смс, че спешно еди кой си те вика някъде.. и така.
Не разбирам наистина - защо толкова се интересуваш от тези хора и от историите им?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 71617bf241
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора! Благодаря, че се включихте! Значи не само някои мои познати са мрънкала и досадници! Вярно е, че има и такива мъже, но по моя преценка жените преобладават! И най-важното, спекулират със здравето си! Лъжат, че са болни от рак, че ги чака черепно-мозъчна операция, само и само да ти обърнат внимание! Та затова ми е думата, за да им обърнат внимание и да намерят слушатели, някои буквално може и некролога си да ти изпратят! Съжелявам номер 6, че си поскучала на моята тема, но мога ли да попитам, къде ти е логиката-от една страна се разсмя на заглавието, от друга даваш мнение, което не ме интересува! Темата е пусната, за да се спасяват хората от досадници, но няма защо да ти обяснявам! А ти досадница ли си???

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c40e3920be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз просто избягвам такива хора - токсични са!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0ec744ed12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторе, не знам защо нападаш номер6. Аз съм съгласен с всичко, което казва. Коментара ѝ е много смислен, а и даже ти е дала едно съветче точно по питането ти как да се спасяваш от досадници. Аз бих ти казал още някои неща, но вижда, че няма да има много смисъл, защото самия ти ми се струваш малко не съвсем окей.

М34

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 94d0015af7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами явно има защо да се оплакват, дали забелязваш, че вече българските жени все повече се насочват към чужденци. Чакай и аз да ти се оплача- много сте ми противни долните смръдливи българи, за нищо не ставащи и вечно плюещи жените от злоба и комплекси. Та и аз от 12-ти клас с кирлив българин не съм имала допир и разговор освен, ако не е по работа и да ти кажа сега ще ти се и похваля, че много добре си живея. Очаквам и до макс година и половина изобщо от кочината България и всички противняци в нея (мъже и жени), да се отърва най-после. Ето и похвала, порадвай се и ти за мен.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8ea29b5595
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 10

Моля те, имам една молба! Като си намериш поредния бял западен боклук или черен тъпкач на социални помощи, остави си паспорта на излизане от България и се откажи официално от поданството си! Ако забременееш и се роди някое, не го кръщавай с Българско име и не му говори на нашия език. Това ще е оскърбление към всички хора в нашата страна, които изкараха живота си с пот на чело да хранят и образоват такива като теб! Жал ми е за родителите ти, сигурно са някои отрудени хорица, които се чудят как да се грижат за теб. България и без има достатъчно боклуци, един по-малко ще е добро начало...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker