А вие на кого вярвате - за отношението към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А вие на кого вярвате - за отношението към жените
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2356 пъти
В днешно време много е модерен феминизмът. Жената трябва да се обгрижва, носи на ръце, а мъжът трябва да е добро момче, да се съобразява, да угажда. Сексът трябва да е нежен, жената трябва да се докосва внимателно, да се лиже, да се целува.
В същото време познавам хора като бат Найк. Доста едър мъж, спортист е. Ако искате може да го наречете мутра. По-възрастен е от мен и ми е казвал някои неща за жените. Бил е с много и никога не го е крил. Никоя жена никога не е отказала да бъде с него заради това, че е женкар. В него нежност и добрина няма. Ама грам. Никоя жена не му е отказала заради това. Често е посягал на жени. Ако трябва да го цитирам точно:

"Тия дето ги смазвам от бой са най-верни и послушни, и винаги се връщат за още. Не мога да си обясня защо, но е така".

Приемете го както си искате. Това бяха точните думи на човека. Освен това не пропусна да добави как за пред хората всички жени заклеймяват и плюят такива като него, но в същото време не пропускат възможност да му скочат в леглото, за да си получат точно това което плюят и заклеймяват. Ако ги питаш не казват, че им харесва, но се връщат за още. Сами, без никой да ги кара насила.
И се питам аз сега - на кого да вярвам??? На феминистките по телевизията или на човекът който не ме е лъгал никога???
Всъщност аз знам на кого да вярвам. А вие на кого вярвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: da37a3e910
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто бъди себе си. На разни „мутри“ обаче не вярвай - на него му се връзват жени, които не знам дали за теб са някаква цел - слаби и прости (кухи) създания, кифли (за парите) и тем подобни. Това са мазохистки. Но и те не остават май дълго с него. Ако мислиш, че е щастлив с това си отношение към жените и искаш и ти да водиш такъв начин на живот - моля.
Феминизъм дори не знаеш какво означава - това е борбата за равенство на жената с мъжа. Не само не пропагандират феминистките, че мъжете трябва да се грижат за жената, да са нежни и да я слушат, а искат равни права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Тоест жената да е на равоно с мъжа във всяко едно отношение.
За мен и двете крайности са грешни. Жените си търсим стабилен, сигурен мъж, на когото можем да разчитаме, но не и насилник... Една умна жена обаче умее да бъде самостоятелна и да разчита преди всичко на себе си. Според мен ти трябва да бъдеш себе си и която жена те хареса, нека да е теб самият.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 469d3756e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи имах късмета да попадна на работно място където 90% бяха само жени. Това, което те наричат мъж е човек, който им заповядва, който спи с много жени и който изкарва много пари.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: da37a3e910
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   н 2, ти визираш мъжете с власт и влияние, но Авторът говори за друго - за чисто физическо насилие, бой едва ли не над жената. Съжалявам, но такива предпочитания имат много малко жени, примитивни жени...
Властни мъже със самочувствие желаят много жени, но това не значи, че търсят БОЙ

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6344a01f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А тази мутра, ДЪЛГОГОЦИШНА СЪПРУГА има ли?

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5d28d295b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Жена съм и просто не мога да си обясня защо някоя ще търпи такова нещо. Еми не, аз не бих. И не ме привличат такива батки, по-скоро ме отвращават, смешни са ми и не бих си легнала с тях. Камо ли да им търпя побоищата и изневерите. Просто си има един клас жени, които се връзват на такива. Нормална, образована и възпитана жена няма и да го погледне.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8eba64f8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Всъщност няма нужда да избираме на кого да вярваме, защото и двете страни са прави. Има една приказка "за всеки влак си има пътници".

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ac813a5185
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бате Найк е много прав, ноо има едно НО. Голям процент от жените си падат по бед бойс или така наречените лощи момчета, но не им стиска да си го признаят. Говорим по принцип за жените които са до към 32 години. След това на повечето им идва акъла и търсят някой балък с пари да ги издържа да им играе по дуката и да им осигури висок стандарт, но спокоен живот. И може чат-пат да са по прасква зад гърба му с такива като бат Найк. Та истината е че лошите момчета имат интересен и вълнуващ начин на живот пълен с адреналин. Почти всяка вечер шумни купони с големи компании, в един град вечерят в друг град отиват да спат. Познават доста и интересни хора. За повечето жени това е като наркотик, от който изпадат в екстас. Жените от всичко най-мразят скучните мъже със скучен живот. От работа в къщи и има един единствен приятел, с който пият бира в уикенда. Такъв и добре да е осигурен с хубава заплата, пак трудно ще му вържи някоя. Плюс което е лошите момчета по презумция са и силни физически и всяка жена вижда това като мъжът който може да я закриля и да я пази. Та ако си бед бой и да я биеш и да я унижваш тя днес ше си тръгне и утре пак ще те търси като, , наркоман дилър в Люлин 6, , :))) за това и стоят при тях. Аз лично имам подобен опит като на батети Найк и жените с които съм се отнасял като парцали са спали пред вратата в нас, а с тия които съм се отнасял като джентълмен са се подиграва ли с мен. Хватката е да хлътне по теб. След това и да я биеш пак не можеш да се отървеш от нея. Но е желателно от време на време да яде шамарите за профилактика, така тя хем ще се чуства жива, хем няма да ти се качи на главата и да играе там вскички видове ръченици и хора.

М 35

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 56a6df797e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Авторе, бат ти Найк е просто един измет, и ако действително съществува, не знам що за жени му връзват. Чувала съм, че за циганките да те бие мъжът ти е признак за любов. Аз лично, като дама на такъв плазмодий не бих позволила и задните ми части да целуне-извинявам се на четящите, но все пак мисля, че нищо нецензурно не съм казала в коментара си...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 54a5029461
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не знам на кого какво му е обкръжението, аз нямам такива образи около себе си. Имам комплексирани мъже, които са се напомпали като добичета и да, те привличат някакви мацки, които не ми е понятно какво намират в тях. Щото, те и пари нямат, нито акъл. Бих казала, че са мъжкият еквивалент на кифлите-нещо като кроасани.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5f1adf21d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторът е.
номер 4, не няма съпруга, но е бил с чужди съпруги. Според теб кое от двете е по-добре?

Иначе аз не съм насилник и няма да почна да бия шамари. Просто не съм такъв типаж.

номер 1, в Швеция феминистки настояваха мъжете да пикаят клекнали, защото било обидно към жените да го правят прави. Не ги оправдавай, защото като цяло са доста злобни. Равноправието е факт отдавна, поне в Европа и САЩ. В арабските държави и Африка обаче равноправие няма. Не съм чул обаче нито една феминистка да се изкаже по въпроса. Нападат само собствените си мъже. Това са едни продажнички и нищо повече!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8eba64f8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Има един лаф "още първия път като ме удари, разбрах, че ме обичаш".

Имаше и друг - Бий ме, обичам те.

За да са се пръкнали тези лафове, значи се случват и в реалността.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d46452a0b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо, феминизмът има за цел да покаже, че на жената мъж не й е нужен, не че трябва да бъде глезена като принцеса. Второ, насилието спрямо каквото и да било говори за психични отклонения. Дали ще риташ куче, жена, мъж, дете - все същото е. Такива хора не могат да бъдат възхвалявани и смятани за нормални.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5d28d295b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Сега се замислям, че може би, когато мъжът удари жена, тя подсъзнателно си мисли, че наистина е виновна с нещо, щом й посягат и си го заслужава. Става по-смирена и почва да му играе по свирката. А с всеки следващ шамар става все по-безлична и кукла на конци. Обаче със сигурност има и жени, които се отрезвяват от шамара и се питат какво правят с този индивид!? Събират си багажа и си тръгват. До човек е. Някои са силни психически, други са лесно манипулируеми.
Номер 5

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 00cd6ade24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Значи феминизмът за мен не е правилно нещо, защото той налага доминирането от жените над мъжете, а нали ние целим равенство??? Повечето феминистки наистина са озлобени. Но това настрана. Въпросният батка, който описваш е типичната БГ/балканска мутра. Жените, които спят с него са или евтини кифли тип чалгарки, или комплексирани самотници с чувство за малоценност. Една жена, уважаваща себе си, никога не би се кефила на това. Аз съм жена с добре платена и самостоятелна работа (но в чужбина), гледам си живота и не искам нито някой мъж да ми се налага, нито аз да се налагам. Но това може да си го позволи само независимата жена. Жени, зависими от пари или притежаващи чувство за малоценност нямам как да схванат. Като цяло никоя крайност не е хубава.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a2dbd9b8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Едно знaм със сигурност, посегне ли дa ме удря мъж... зaдължително трябвa дa изчезне след товa, aко може нa другa плaнетa. Aбсурд е вaриaнтa дa продължa с него, но е твърде вероятно никогa повече дa не може дa удaри никого...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2304fe7f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Това твойто ми звучи като мизогиния хаха
На кой да вярвал? Щом търсиш на кого да вярваш, значи че нямаш опит и вяра в себе си, това ти е достатъчно
И да... повечето мъже сме на голи приказки, сори че го казвам братко, тези приказки нямат нищо общо с действителноста

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e0df1d03f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Добре, че се отървах от комплексираните смръдливи българи. Веднага след 12ти клас спрях всякакъв контакт с комплексираното племе, което плюе и им казва меркантилни на тези, които са по-добри и не се съгласяват на живот със смръдлив комплексар, на който заплатата е 300лв и си мисли, че като плюе по-жените ще излезе прав и по-можещ. От както свят светува цял свят им повтаря, че са най-жалката твар на тая земя и те пак си вярват и се налагат, както с отношението към жените. Но ето, че ви идва края, ние се отправяме към чужденците и малкото останали мъже в България, раждаемостта и браковете са на изчезване и най-хубавото, е че и Бай Ганьо малко по малко изчезва.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 039be87f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ами авторе, като остарее мутрата чуждите съпруги ли ще са до него? Според теб кое е по-добре? !!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c6fb9d1588
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Повтарям думите на Номер 6: "Всъщност няма нужда да избираме на кого да вярваме, защото и двете страни са прави. Има една приказка "за всеки влак си има пътници". "
жена

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0f25381cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Авторе, ти за Стокхолмски синдром чувал ли си? Точно това се е случило с част от въпросните жени на този Бат какъв беше. А останалите просто са го нарекли откачен и са се изнесли с 200, но за тях той разбира се мълчи.
Така, че ако си мислиш, че като се държиш като пълен боклук с някоя жена, ще и спечелиш уважението, дълбоко се лъжеш. Или ще я смачкаш психически и ще е с теб от страх, или ще ти бие шута на мига в който я удариш.
Така, че не те знам как си представяш нещата, но да ти кажа, тая техника "бия те, а ти ме обичаш" хич не работи. Пък и не знам до колко му вярваш на въпросния батка, ама май малко послъгва за успехите си сред жените.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2a6c27e18a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравей!
От начинът по който пишеш разбирам, че нито си глупав, нито си наивен. Струва ми се, че си още прекалено млад и затова си почитател на разни безмозъчни рамбовци. Огледай се около себе си и ако не видиш стилна, самоуверена, фина и завладяваща жена, смени обкръжението. Знам, че е трудно да намериш такава жена сред тълпите от лесни, но знай, че има. Търсенено си струва!
ж

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5bc01c8605
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Първо да кажа че съм жена.
Съгласявам с мнението на №13. На въпроса на автора кой казва истината, отговора е че има жени който са силни психически били са принцеси при баща си и биха желали да са принцеси и за мъжа до себе си, никога не биха обърнали капка внимание на Найк, но има и такива който са с лабилна психика който са свикнали да са жертви още при баща си тях дори и мъже като Найк да ги бият те вярват че вината е тяхна. Няма жена на света дето да й харесва да бъде бита извън любовна игра /бдсм/, на никой не му харесва да бъде пребиван, разликата е че едните го приемат за обида и подават иск в прокуратурата, други приемат че вината е тяхна навеждат глава мълчат и дори има такива които приемат побоя за вид внимание. Има жени които са загубили девствеността си чрез изнасилване, малка част от тях харесват, дори предпочитат, да бъдат насилвани сексуално, някак този начин на секс им остава като единствен начин на удоволствие при секса. То има и мъже които харесват скуошинг и плащат за това, но това не означава че всички мъже са такива.
До 10 Авторе бъркаш се с изказването за феминизма! В Швеция феминистките искаха мъжете да пикаят седнали на чиния, не защото било обидно, а защото мъжете не улучват тоалетната, не си вдигат капака, заради това тоалетни са мръсни и вонящи. Министърът на околната среда се изказа че ако мъжете пикаят седнали тоалетните ще са едно много по чисто място. Така че там въпросът опираше до чистота и пазене на околна среда, а не за обида кой пикаел прав.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ecceb420f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Наскоро четох за хибристофилията - това е, когато жените изпитват сексуално влечение към серийни убийци, терористи и подобни. Оказва се, че почти всеки сериен убиец има фен клуб от жени, мастурбиращи на сексуални фантазии за него и които често му пращат любовни писма в затвора (потърсете hybristophilia в tumblr... или по-добре недейте, че да не ви се разбиват представите за жените). Та покрай тази хибристофилия попаднах на разни форуми, където жени споделят как се възбуждат от страх. Имаше и жени, споделящи как са се възбудили от мъж, който е пребил гаджето им. Автоматично. Природата не пита. Те всъщност питаха дали са нормални. И докато хибристофилията е наистина крайност, то във всяка жена има по малко хибристофилия - сексуален интерес към силни, независими и доминантни мъже. Ако може и с леко психопатски наклонности.

Женското поведение по отношение на сексуалността може да е изключително ирационално. Всъщност, има много жени изпитали оргазми при изнасилване.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 489a4ea241
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Естествено, че една жена трябва да бъде уважавана и обгрижвана, а не бита. И какво ако този човек е спал с куп чужди съпруги? Може ли да се каже, че днес има семейство? Че има любяща жена до него, която го обича и деца, които с радост го наричат татко? Тези жени не са отишли при него, защото е най - добрият и образцов мъж, да знаеш. Отишли са, защото както каза номер 5, са необразовани, невъзпитани и достатъчно глупави, че да напуснат семействата си за подобен, , мъж''. Колкото до въпросът ти, отношението не е нещо, което може да се учи и упражнява преди да срещнеш подходящата жена. Като я видиш, едва ли ще питаш как трябва да се отнасяш с нея, но все пак да ти отговоря - вярвай на себе си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e8961261ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Н5, не е само до силата на волята и на психиката. Факт е, че ако си интелигентна, образована и възпитана жена, шансът да се натресеш на такъв примат, е по-скоро малък. И обратно, на мен такива мъже примерно не ми налитат, не мисля, че дори ме отразяват като потенциален сексуален обект, и то не защото изглеждам зле - просто определено не съм типаж, дето би вързал на бат Найк, че и да се върне след шамарите. Има си кой да връзва и да се връща. Пък те тия чужди съпруги сигурно и у дома получават такова отношение, и са съпруги на също толкова качествени мъже. Каквото почукало -...
Колкото до въпроса дали е по-добре да чукаш чужди съпруги-еднодневки или да имаш своя дългогодишна - въпрос на приоритети. Аз съм си избрала съпруг, с когото да се чувствам обичана, уважавана и харесвана, с когото да обсъждаме вида и начините на практикуване на секс, който да доставя удоволствие и на двамата, с когото да отгледаме заедно децата си и с когото да искам да си говоря и държа за ръка, когато остареем и децата отлетят. Нещо бате ти Найк и подобни не ми пасват много в такава картинка, но пък сигурно там има необясними за мен привлекателни аспекти, кой знае.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 669d322f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Примитивна психология. Голяма част от жените не я осъзнават и вследствие страдат от това. По-интелигентните и силни характери не търпят подобно поведение. За съжаление се срещат по-рядко от първия тип. Не е нужно да си насилник като бат Найк, но трябва да се държиш на ниво и въпреки уважението към жената да си тежиш на мястото. Когато види хем добрите качества които иска за семейство, хем мъжкарско поведение - тогава връзката ще е по-силна. Кифлите обикалящи по бат Найковци никога няма да са щастливи през живота си, щото мутрите няма да ги вземат а със добрите ще са незадоволени от липсата на психологически игрички.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5f1adf21d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторът е.
18, а на мъжете на тези чужди съпруги дали им е добре? Жена им да ходи зад гърба им с някакви глигани?
17, и аз съм бил с чужденки и сегашната ми приятелка е чужденка, защото работата ми е такава, че се налага постоянно да пътувам. Не знам защо се мислиш за нещо особено?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: da37a3e910
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   н. 7 говори за една определена категория жени - простите или още наречените „кифли“ - това са изключително плиткоумни създания, но не говори за ЖЕНИТЕ по принцип. Майка му може би е от такъв сорт жени и затова си е въобразил, че всички жени навън са такива, но ако беше така до сега да е изчезнало човечеството.

Подкрепям н. 26., а 23 да си търси жена в някое заведение за психично болни хора.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6ad6861b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Абе, всеки намразва ръката, която му посяга, па вие авторе си пишете съчинения. :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 039be87f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Авторе, ти сега сравняваш не на кого му е добре, а на кого му по-зле ли!?? Ми така кажи, че не те интересува да ти е добре, а да ти е най-малко зле!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5f1adf21d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Пак е авторът.
32, в темата не става въпрос за мен...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 431d61d8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторе, прав си, че има такива жени, които си падат по мутри и бай Ганьовци. Има обаче и други, които харесват напълно нормални мъже, възпитани са, образовани са и през ум не им минава да се занимават с простаци. Същото е като при мъжете. Широко разпространено е мнението, че мъжете си падат по кифли, силиконки и др. подобни. Аз съм мъж и по такива не само меко казано не си падам, а бързам да изчезна, ако случайно някъде се засечем. Колкото и клиширано да звучи, средата е много важна. Ако си заобиколен от кифли и мутри, дори да не си такъв, постепенно започваш да ставаш като тях.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 84108bcc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Всеки човек си е уникален. Стига сте генерализирайте, ми излезте НАВЪН да общувате с нови хора.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 039be87f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   В темата става въпрос точно за ТЕБ: ТИ на кого си бил вярвал, или не си...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5f1adf21d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Заглавие:
"А вие на кого вярвате? " (останалото е добавено от редактор, не съм го писал аз).

И накрая завършвам така:
"Всъщност аз знам на кого да вярвам. А вие на кого вярвате? " (е, в текста никой нищо не е добавял, там всичко е от мен).

Въобще никъде в историята не споменавам нищо за себе си. Няма да е зле като коментираш дадена история... да я прочетеш преди това.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 039be87f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Отлично съм я прочела и разбрала! А ти не се прави на ударен!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0d9224e801
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Подкрепих номер 5/13.
Не съм много съгласна с номер 25 - аз самата съм със средно образование, доста мачкана от баща си, макар и интелигентна/кел файда от това/, но един тип като ми посегна и преби, аз естествено се борих и ритах до откат, а следващото ми действие и мисъл бе да набера 112. Повече не посмя да ми припари, макар че ме псуваше из квартала и се канеше пак да ме рита. Аз обаче се зъбех и говорех на всеослушание, че ще го сгазя с колата/естествено не мислех да го правя/.
Такива усетят ли че си слаба, нападат с пълна сила. Дори и да си, ако се направиш на обратното-силна и смела, няма и да припарят.
Където има насилие, аз лично изчезвам на секундата. И сега, и преди 20 год. не бих позволила да ме бият. С пръст да ме пипнат-връзката, бракът, квото ще да е приключват.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f051f03def
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Н40, ти си потвърждение на тезата ми. А тя е, че силната психика е необходимо, но не единствено условие. Не става въпрос, че ако си образована и интелигентна, не можеш да попаднеш на такъв - а че ако/като се случи, ще има подобаваща ответна реакция. А като казвам образована, нямам предвид задължително с научна степен :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker