За меркантилните жени- свалячки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За меркантилните жени- свалячки
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 3296 пъти
Здравейте читатели на Сподели! Уважавам този сайт, защото тук лични данни не се споделят! Какво имам впредвид-Имате малко свободно време, сядате с лаптопа и ви се ще малко да си поговорите с някого! И да има желаещи, но разговора започва с разкриване точно на личните данни-От къде си, какво работиш, ами добре ли ти плащат, ами имаш ли жилище, сам ли живееш, обвързан ли си и пр, и пр,! Аз съм програмист, но не казвам, защото, ако кажа се започва -О да вие сте добре, само на вас дават добри заплати, а аз като съм на минимална! А ти защо не си оставиш скайпа, че да се чуваме от време на време! Аз вечер скучая, може напр утре да ти се обадя! Обикновено не правя грешката да дам скайп, но на другия ден, когато отида в 10Ч вече са се насъбрали няколко съобщения на мейла! Аз да не съм като нея само да вдигам телефона, аз работя, а това изисква време, не да търся кого да зарибявам по цял ден!

Обикновенно не отговарям, не за друго, а защото тя не се интересува от мен какъв съм на външен вид-снимки не пращам-дали не съм орангутан, или някакъв отвратяга, пия ли пуша ли, аз разбира се винаги мога да излъжа, но това е интерес към мен самия, то направо би ме поласкало, тъй като за другото всеки пита! След едноседмично писане на неща от рода -Къде си, защо не пишеш! Смятам да ти се разсърдя! Пиши моля те имам серизен проблем! И всичко това, след като с този човек си говорил 15 мин, той смята че си му длъжен!!!

Защо жените от този сорт смятат, че примерно те, като през работно време не работят, другите просто, те като имат нужда в някой час на денонощието да потърсят внимание, нещастника, който е имал глупостта да им отдели 15 минути винаги трябва да им се сервира готов да им прави компания, да им слуша глупостите, да им избива комплексите на хора неудовлетворени от живота си от заплатата си и пр, Имала сериозен проблем-обадих се, да вързах се-да ще ходи на зъболекар и много я е страх! Да, човешко е успокоих я за няколко минути и й пожелах да мине лесно! Започна следващата седмица изпълнена с мейли и обиди, че не й седя онлайн, когато й се иска-Добре какво да направя, като тя е денонощно онлайн и ако за нея е програма за преследване на мъже с добра заплата, аз свободното си време предпочитам да го прекарам в парка, пред някой стойностен филм, вместо да слушам глупости! Но момичето не се отказа! В мейла, на който тя пишеше не влизам често и не бях влизал 2 седмици!

Влязох там и бедна ви е фантазията, че имаше над 150 съобщения от рода-Ти не ми обръщаш внимение, ама така сте вие програмистите, ние за вас с минимални заплати не сме хора, с твоите пари сигурно плащаш пари за жени и пр, пр,! Аз съм най- нещостния човек на света, и то след 2 разговора от около 20 минути и за двата! Попитах, как е минал зъболекаря-А тя -Какъв зъболекар? А, ясно -казах аз! Изкарваш се болна и нещастна, за да получиш внимание! Но не на мен тези, не се познаваме, не сме се виждали, не съм ти длъжен и моля те спри да ми вменяваш вина и да ме сваляш! А тя- Ах ти глупак, за какъв се мислиш и пр и пр! Ако сте имали време да прочетете-Благодаря за вниманието! Вие имате ли подобни досадни свалячки? Разкажете за тях! Знам, че жените, ще ме оборят и ще кажат -Мъжете са свалячи, да прави сте, но ние мъжете, като ни покажат вратата, гордо напускаме полесражението, като разберем, че не ни искат-имаме достойнство! Така, че скъпи жени, не губете своето достойнство-не да постигнеш нещо на инат, а да го постигнеш с достойнство! А за жените, които го умеят със здраве и лека вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 19cca2ca02
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, Авторе, това не е „меркантилна“ жена, а психично болна - има разлика. Хвани и я блокирай навсякъде. Дано не си ѝ дал телефона си!
Меркантилни жени ще срещнеш по-скоро в РЖ и не преследват програмистчета, а истински богати хора - хора с Ролекси, със скъпи коли, костюми, обувки, в скъпите заведения и така нататък. Тези жени са и онлайн, но преди всичко ще ги намериш в скъпите заведения, магазини и фитнеси.
Тази от скайпа обаче е друг вид жена - може би луда, но най-вече иска внимание. Харесва ѝ, че имаш хубава работа и така нататък, но най-вече иска да бъде глезена и да ѝ се обръща внимание.
Колкото и да ти е странно - меркандилните Барбита не са такъв тип жени. Те печелят мъжете, които имат пари като ТЕ ИМ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ, не обратното - тоест тези жени се стремят към мъжа, стремят се да му се харесат, да му се напаснат и на мъжа да му е приятно с тях и съответно получават пари и подаръци за това.
Твоята „мадама“ не може да привлече нормален, какво остава за богат мъж. Такива като нея дори на вратата в скъпите клубове не ги пускат и затова е тръгнала да те преследва теб онлайн... Ако беше свалячка, нямаше да има нужда да ти се натрапва. Жената-свалячка не я усещаш, че те е свалила...
С две думи - момичето, за което говориш не е нито меркантилно, нито свалячка, а просто психически неуравновесено

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6e8094806a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре де, запознавай се с реални жени в реалността. В интернет никога не знаеш кой кой е и какво се крие зад профила му.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 58c5852ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Значи, половината ми бивши съученици са програмисти и вярвай, нито един от тях не е преследван от меркантилни да не кажа никакви жени.

По принцип програмистите не са най-интересните хора. Не се обиждай - и аз не съм особено интересен, не го казвам с лошо. А и някакви си 3-5000 лв доходи дори и да звучат много за българския стандарт, всъщност изобщо не са много. Че то една свястна почивка на Хаваите струва поне 30 бона минимум. Така че това не е меркантилна жена.

Меркантилната жена няма да чака мъжа да спестява по 2 г. за скъпа почивка и през това време да няма нито ресторант, нито джип, нито спа процедури.

Аз преди си мислех, че който взима 2 бона и едва ли не е богат. Но така се случи, че имах щастието да бъда на гости за 3-4 дни на едно богато семейство, което дори не се определяше като богато, защото всъщност са били сред най-бедните богаташи.

Та това семейство всеки един от тях харчеше по 300 евро на ден и това само за джобни. Единия ден обикалях със сина и онзи примерно цял ден обикаля с колата да говори с клиенти. И да речем огладнява - хоп спира в някой ресторант, оставя да речем 50-100 евро за обяд, после докато минава покрай мола, решава, че му трябват оригинални плувки, купува си плувки за 50 евро. После решава, че се е изморил много, отива прави си едно масажче за 30 евро и т.н. Ей, така между другото днес е изхарчил 300 евро за глупости. Пък за разходи като икономи, коли, почивки и тем подобни отделно.

Та тогава разбрах, че 2 бона на месец са меко казано смешни пари и тотално ми се промени разбирането за много пари.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 92b427fa74
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   *Когато някой ме дразни с непристанното "присъствие" му казвам,а не споделям във форуми.

Защото реално не познаваш въпросната меркантилна госпожица,а защо й отдели твърде много текст?

*Осъзнаваш причината по която ти пише,но въпреки всичко контактуваш с нея,ако бях на твое място отдавна да е аут.
Всъщност съм била на твоето място с изключения,че аз съм съм имала реален контакт и не общуваше с мен заради пари.
Няма да навлизам в подробности,но този човек отдавна е отписан от списъка с познати.


*За съжаление реалността е на лице,а технологиите улесниха мързеливите,които нон стоп си намират с кой да си чатят,не осъзнават че има много по-важни неща.


*За меркантилните "женички"- Кажи им,че си програмист,финансист,лекар или бизнесмен,за да видиш как ще те тероризират от сутрин до вечер.
Ако не искаш да те занимават,просто им кажи че си общ работник,хамалин или че си безработен който живее на село,за да видиш как ще избягат бързо-бързо.



*Не се занимавай,а си гледай работата и прави по-приятни и образователни неща.






-Meryjane

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 803b73fbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Е нали програмистите бяха девственици? Сега пък кифлите ги свалят във фейса?
Обърках се!

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ec44eefebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   3 - 5000 лева, е поне 5-6 пъти повече, отколкото изкарват 90% от българските граждани, така че, изобщо не е лоша сума, макар да не може, да си позволим прислуга, която да ни чисти сребърните прибори. Ичестно казана, една "меркантилна", след 2-3 години лутане, като види, че няма достатъчно богаташи, за всички като нея, ще се наложи да преосмисли стратегията си и да направи компромис, с "не-богатия-но-не-точно-беден" мъж.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1e0e6aba0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   3- Да те светна малко,за това младо и старо напират да са програмисти,защото изкарват много пари,но това ще е временно,поради наличието на много кадри,а място в ИТ сферата имат най-добрите,като знания и работа.
Така че изобщо 3-5 бона не са малко,бих казал че който изкарва толкояа,може да стане милионер.
5- Най-смисления коментар,абонирам се за твоите коментари в сайта.

6- Програмистите не са девственяци,а са също толкова нормални като теб.
Може да завиждаш или да не ти се вярва,но именно заради парите мацките им се лепят.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 58c5852ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   8, "Така че изобщо 3-5 бона не са малко"

Зависи от гл. т. и с какво ги сравняваш. Ако ги сравняваш с 500-1000лв заплата като на средностатистическите българи, да, изглеждат много.

Ако обаче говорим за семейството, на което гостувах, това са им джобните за ден и половина.

Да, можеш да станеш милионер с такава заплата. Ако караш с 500 кинта на месец и спестяваш останалите, за 20-30 г. ще имаш първия си милион. Така че ако на 30 г. започнеш да ядеш само препечени филии и нямаш деца, не ходиш на почивки, нямаш кола и почти не си купуваш дрехи и ако през това време нямаш непредвидени разходи, тъкмо като се пенсионираш, ще си милионер, живял цял живот в мизерия.

Голям келепир!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 815c47d1cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ми авторе, има вероятност да те ударя по егото... , но коментар номер1 е казал всичко, което има да се каже по темата ти и при това супер точно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 78e3a4edfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравей!
Аз съм жена и не са ме сваляли подобни жени, но са ме сваляли подобни мъже. Това са хора, които са абсолютни лепки и се опитват да ти вменят чувство за вина. Ако се поддадеш, направо ще ти изпият енергията.
Един такъв, като го отрязах и блокирах отвсякъде, започна да ми праща негови снимки от други профили - той, гушнал компаньонки в скута си в някакъв клуб (сякаш, че ми пука, не разбрах целта му), голи снимки на половия му орган и какво ли не. И сипеше едни думи... Както казваш - бедна ви е фантазията. Беше ужасно жалък! ... Това продължи известно време и после спря. Вярната стратегия е да не отговаряш.
Наистина не става дума за меркантилност, а за отклонение на психично ниво. Като се замислиш - тъжно е. Но не е моя работа да ги лекувам. Имам си мой живот и деца за гледане. Съжалявам!
Ж30

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d6f87e35b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Автора! Благодаря, на всички, които прочетоха моята тема! Да знам, че програмистите не са най-интересните хора на света! Спокойно, напълно съм наясно със западните стандарти и парите, които харчат" бедните" западняци за един ден, тъй като работим с няколко страни и ходим там 2-3 пъти годишно, за около1-3 месеца, да се информираме за поредната задача! В никакъв случай не си мисля, че 5-6 хиляди лева са много пари, както не са много и 2-3 хиляди евро, но дори и да имам повече, най-вероятно Ролекс няма да си купя, а по- добре да направя нещо по-смислено с тези пари! Само не оставайте с впечатление, че споменаването на професията ми, е акт на самоизтъкване моля, няма такова нещо-Сайта се казва "Сподели", нали така! Защо смятате, че контактувам само онлайн!? В тази тема, точно това казах, че някога рядко, ама много рядко го правя и в тези редки случаи, се случва това! Аз попитах дали на вас мъже и младежи се случват подобни неща, а тук благодаря на всички, че се заинтересуваха от моята "безопастност"! Чудесно умея да се грижа за нея, телефон не давам, скайп никога, най-много мейл, но както казах, ако за вас, или поне на някои от вас чата е отмора за мен не е по обективни причини! Колкото до това, че сега програмистите не са прекалено много, но ще станат и вероятно нещата ще се променят много, да всичко еволюира, но нали човек все нещо трявва да работи! Хубав ден ви желая!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a089977890
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Тази жена е сбъркана, игнор и това е.

Иначе, аз съм програмист с над 10 години опит и въобще не ми се лепят никакви жени. Много от програмистите сме асоциални или се социализираме само помежду си, а жените-програмисти са кът.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9ef853b5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Може да не те е харесала само заради парите, а може тя да знае кой си и да ти е издирила координатите. Както и да е, не е това начинът да те сваля.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f1b1b5b319
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Чак пък меркантилна. По-скоро работата е там че ти като не се интересуваш от нея, не предлагал тема за. разговор и съответно като водеща в кореспонденцията тя трябва да измисля темите на разговор. Обикновенно те се свеждат до ежедневните глупости -кой какво работи, с какво си запълва времето и т. н. все неща които не са от значение и не се влага умисъл в тях. Замисли се ти не питаш ли като се запознаваш с някого с какво се занимава и колко получава. Това е нормално. Преди време беше актуално като няма какво да си кажат двама души да започнат да обсъждат времето, сега е на мода заплатите и колко е зле живота в България. Стана ми смешно как хленчи за зъболекар, че трябва да отиде. Ако толкова ти е досадна тази девойка спри просто да и обръщаш внимание дори от добро възпитание и да видиш, че ще се откаже. Помисли си тя ти праща 100 съобщения, ти и отговаряш най-накрая. Твоето 1 съобщение е напълно достатъчно за нея да ти напише още 200. Игнорираш и толкова

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d6f87e35b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Автора! Здравейте хора и читатели на Сподели! Искам да успокоя всички читатели и да споделя, че въпросната девойка, жена или не знам каква, отдавна е блокирана, но за мен никога не е стояло на дневен ред, да искам съвет как да се оттърва от досадник -начини много, просто исках вашето мнение за дасадниците в живота ви, и то тези които искат без ваше желание, без по никакъв начин да участвате в живота им, нито те във вашия, да ви вменяват задължение да им пишете, да слушате неща, които не ви интересуват, да ви губят времето със чат, въпреки, че вие се опитвате интелигентно да ги парирате, нахалстват и ви стават неприятни и супер досадни!
А това, че програмистите били девственици, не бях го чувал! Благодаря! Май от тук ще науча още доста неща за обшественото мнение! Моля, не коментирайте случката, тя е само един пример и съвсем не е единствена, за онлайн комуникациите, не ме съветвайте как да се оттърва, това както казах съм го направил, а споделете за вашите онлайн досадници! Нека хората тук четат, споделят и си направят изводите! Моля споделяйте! Лек ден на всички!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b332150320
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Жена съм, и ме привличат точно програмисти, електроиженери и т. н. с една дума мъже, които са специалисти в непонятна за мен област, защото ми приличат на.... фокусници или дори магьосници :D Харесва ми да слушам за тяхните неща, да научавам, да ме стимулират в области, които ми изглеждат непонятни :) Това е много по-интересно от темите, които обсъждат мъжете примерно с бизнес професия, може би защото там няма загадки за мен. Т. е. обичам да разнообразявам интелектуално в непознати сфери :) Така че няма скучни специалисти за мен. Относно проблем на автора - авторе, има най-различни характери и заболявания, просто нямаш опит. Почти всеки човек е срещал в живота си хора - лепки и емоционално нестабилни мъже и жени. Приеми го като полезен опит и няма какво толкова да се вълнуваш. Явно въпросната личност е с психически проблеми.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f995cd7737
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   № 18 - Е същата меркантилна жена или мъж, като изчете коментарите и си помисли, защо ли да не му се помазня.
Само че сайта е анонимен и координати не се споделят.
Не видях да посъветваш или да се изкажеш по темата, а автора е споменал, че иска да се споделят случки с такива особени хора, които преди всичко търсят материалното и внимание на макс.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9ef853b5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От номер 15, ами добре, щом не искаш да коментираме конкретния случай, а да споделим дали ни се е случвало. Да, на мен ми се е случвало. Най-често във фейсбук разни непознати мъже ме намират и ми пишат комплименти колко съм красива и прочие, може ли да се запознаем. И тъй като не съм фен на онлайн запознанствата, директно ги блокирам, а и то е ясно, че са тръгнали на лов за жени по интернет. Пиша си само с хора, с които сме общували на живо и знам кой реално стои зад профила. Иначе в определени моменти ми се е случвало да се подразня, но не заради самия човек, а заради времето, по което ми пише. Примерно имала съм изморителен ден, искам да поспя и тъкмо съм си легнала, телефонът ми започва да сигнализира, защото получавам съобщения от колеги да ме питат нещо служебно. Ами, имали сте цял ден, защо изчакахте да стане 23 ч? На момента може да се подразня, но това трае изключително кратко. Като цяло не се затормозявам и не се ядосвам за такива неща, защото това са глупости. Има къде по-сериозни проблеми и ситуации, изискващи внимание от това, че еди-кой си ти е писал.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d6f87e35b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Автора! Здравейте! Явно пак не ме разбрахте! Абе хора, това е сайт за споделяне и аз давам примерна случка отпреди година, две! А то какво излезе, номер 1 смята, че съм програмисче-мъж 1, 90 и 33год, трудно ще се побере в понятието-"програмисче"! Въпреки, че подтекста ми е абсолютно ясен, максимално малоуважаване на всичко-абсолютна българска черта! Знаеш ли номер 1 аз предлагам да ми викаш "програмисченце!? "Не искаш ли? Това задоворява ли изтънчения ти вкус!? Добре! Разрешено ти е! Друг тук, пресмята заплатата ми и ми препоръчва да гладувам, за да направя 1 милион! А защо смятате, че знаете всичко-значи не ви е интересна темата, а ви е интересно защо се занимавам да го пиша в сайта-Както вече казах, смятах, че ще стане дискусия и съжалих, че аз съм в центъра, на дискусията и то по един, нелицеприятен "български" начин съответстваш на поговорката-"Аз не ща на мен да ми е добре, а на Пешо да му е зле! "А, да обясня на номер 1 защо говоря за "меркантилност", защото, тя въпреки, че разбира от богати мъже не се сеща, че в много случаи нещата започват така и то главно от жените, които за да стане тяхната, онлайн използват анонимността, забравят си възпитанието и досаждат! Съжелявам че не стана дискусия, но за себе си нищо повече, няма да споделям, тъй като няма смисъл да ви дразня с моята личност, дори се извинявам, на някои, че прочетоха темата и се подразниха! Видяхте ли номер 14 какво мнение извади форума за нашата професия! Ей, хора, оправете се и реагирайте адекватно на ситуацията! Никой не ви е виновен за нищо, предполагам, че сте млади хора, борещи се за оцеляването си! Аз поне за моето мога да се боря, до като съм жив и здрав, но какво ще прави оня с Ролекса и Мазератито, особено ако от екстри свърши парите??? ПРОГРАМИСЧЕНЦЕТО!!! Лека вечер!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 19cca2ca02
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   От номер 1 - Авторе, съжалявам, че съм те засегнала, но просто ще ти го кажа в прав текст - не си интересен за меркантилните жени, успокой се.
Не знам какво ви става в последно време на всички мъже с що-годе някаква добра професия да виждате само жени, които ви преследват заради заплатите ви, но истината е, че която жена преследва някого за парите, тя го прави за истински много пари - при господа, които вашите заплати ги харчат за едно подаръче след секс, а при късане подаряват диаманти или неща като коли. Такива жени очакват събота и неделя да са в Дубай и изобщо меркантилност не сте видяли и не привличате. Не можете и да предложите лайф стайла за една меркантилна жена. Тя не иска само пари и подаръци, а да бъде извеждана на интересни места, да ходи по екскурзии, партита и яхти, а не да ви чака в 21 часа да се приберете от работа. Евентуално.

Не знам кой ви е втълпил в главите, че щом имате хубава заплата и работа ще ви преследват едва ли не „меркантилни“ жени, но в 21 век самите жени вече сме образовани и имаме също хубава заплата и стандарт на живот. Толкова ли се подценявате като мъже, че мислите, че други качества нямате за жените навън.
Има, разбира се, всякакви жени, включително такива, които гледат само парите, но няма да ви преследват вас, спокойно.
Въпросната жена в историята е психично болна някаква, но като цяло много момчета в днешно време сте си втълпили, че жените търсели само парите ви и еди какво си, а на момичетата им пълнят главите с идеята, че мъжете искали само секс от тях.

Половината сайт е пълен с подобни истории от двата пола - използва ли ме той/тя. Сякаш мъжът като иска секс го иска само за себе си и жента е вид кукла, която да използва за целта и сякаж жената като гледа с какъв мъж се събира търси стабилност само за себе си, а не за евентуално семейство и деца с този мъж.

Може би родителите така са ви втълпили, за да ви предпазят от разочарования, но имайте в предвид, че те са живяли в други времена, когато всички са били „равни“ и е нямало големи социални различия. За тях самият факт, че някой се стреми към добър стандарт на живот и кариера е меркантилност, а това че един мъж иска и секс от жената в една небрачна връзка е използване.
Разбира се една жена, която сама по себе си има кариера и образование ще гледа и вие да имате какво да предложите. Жените търсим сигурност, стабилност, защото крайната цел все пак на една врърка за повечето жени е семейството и изхранването на деца в него. Така е откакто свят светува. И вие търсите привлекателна за вас жена, фертилна жена, с която можете евентуално да се размножите. Дискреминация винаги ще има - нито вие ще тръгнете със сбръчкани бабички или 130 кила жени, нито жените искат някой пройдоха и мързеланко, но това не значи, че вие търсите модели и кукли или жените търсят по принцип заможни мъже да ги издържат. Общо взето хора с еднаква атрактивност в крайна сметка се събират. Огледайте се навън.
Колкото до преследването онлайн - споделям опита на номер 20. Получавам непрекъснато по фейсбук разни лични съобщения „Колко си хубава“ и от сорта, макар че съм ограничила на макс профила си. Като се прибере вкъщи пускам телефона на „не безпокой“ и готово (съвет към 20).
И въпреки тези типове, не съм тръгнала да правя големите теми от разни плиткоумни мъже, които пишат на 100000 жени в интернет същия спам и не стигам до мега големите изводи как мъжете били курвари примерно
Има много повече досадни мъже от жени иначе онлайн
Четете само бисерите при Пабло Ескобар.
Аз самата бях преследвана от един мъж преди години и не спря дори като го блокирах, а се пробваше с фалшифи профили да ми стане приятел в социалните мрежи
Какво сега - такъв е животът.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7d3e2a191c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Или чисто и просто зад профила на жена стоят измамници, които винаги са мъже. ;) Преди време някой ми беше влязъл във фб профила и беше разпратил на всички приятели да пускали някакви смс-и, и понеже са и малоумни освен другото, не изкопираха моя стил на писане, и непознат да погледне ще разбере, че не съм аз, отговорите на всички бяха да ми излязат от профила, и че не минава номера. ;) И да, и аз да ти кажа, че не си толкова богат и външно атрактивен, че да ти се лепят тея жени, горките българи какво ли не измислиха да бръщолевят за жените си само и само да ги плюят, защото вече не се съгласяват да са слугини на противен селски тиранин и как не забелязват, че абсолютно никой не им се връзва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d6f87e35b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Виждам, че тук всички коментират автора, а човека ви прикани, да споделите свои случки от онлайн анонимността! Да, аз имам няколко случаи и ще ги споделя-Имах приятел, който си намери едно много разбрано момиче, от сайт, някъде от Западна България! Ожениха се и се разбираха много добре! Аз тогава не вярвах, както и сега в онлайн запознанствата, регистрирах се в Езмаз и откровено си описах всичко, с изключение на датата на раждане! Да, появиха се няколко жени, които искаха среща! Едната ми се видя не толкова досадна, прати ми снимка, изглеждаше добре, решихме да се видим на по кафе! Определихме си среща, и о, ужас на масата седеше, едно лелче усмихваше ми се дяволито и искаше да ми прави застраховка! Аз попитах, чия е снимката, а се оказа, че е нейната, но отпреди 25години! Друг случай-обади се една от град в Южна България! Беше самотна майка или разведена, беше доста досадна и аз сглупих да й дам скайпа си, а тя както примера на автора, щом вляза и тя е там! Голяма досада! Занимава ме с доста глупости, но нали беше отдалеч!? На третата седмица, ме запита-Абе ти си тук защото търсиш секс нали? Аз казвам Не съм писал такова нещо! Да, ама вие мъжете сте тук все за това! Аз мога да ти предложа да ми платиш парното, което се е насъбрало много и разходите за последните месеци- беше зима и можеш да идваш до тук за секс! Това беше първият път, когато попаднах на проститутка в сайта! Така, че автора е много прав! Меркантилност, меркантилност поради бедност, не знам как да го нарека, но такива случаи има много, или поне на мен са ми се случвали! Само без присмехи и излишни коментари!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7231ed82e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 16 съм и съм жена имах подобен проблем с един мъж. Беше женен ама жена му нещо не му обръщаше внимание, имаше син и дъщеря колкото моята възраст все неща които не знаех първоначално. И преди да разбера ми беше един неприятен и досаден - опитите му за шега бяха по скоро като обида отколкото да ме накарат да се усмихна. Често употребяваше простотии от типа на от" какво ме било страх" " не ядял хора " пък моята природа е да не бъда груба с хората и отбягвайки го гледах да се отърва от него. Уж грамотен и интелигентен ще схване намек ама не. Още щом вляза в скайп и ме налазваше то звънене, то писане. Как се отървах ли една вечер влязах в скайп и той веднага ме налази и беше решил, че ще ме запознава с жена си за да съм се убедилаи да бъда спокойна, че освен приятелство икоренспондеция друго от мен не искал. Та започна уж груповия чат и викам чакай да се пробвам с виртуални целувки да му пращам и да го хваля пред жена му какъв е кавалер и колко комплименти му прави. Лелята се поядоса и аз напуснах груповият чат и гледам как си пишат. Тя му беше написала нещо от сорта, че щом съм избягала значи ясна била работата. Той и сеобясняваше че не е влагал такива намерения и т. н. не си спомням много добре вече, минаха 5-6год. от тогава но след тоя случай си седна на пръстите. Пишеше ми ама като не отговарях и не настояваше
. Иначе нали не мисля, че ме е свалял но не ми беше приятен като човек инямаше друг начин да се отърва от него. От намек неразбира а и пък тоя нарцисизъм да не вдява че щом го избягвам значи не ми е приятен, а не че ме е страх или срам направо ме шокираше

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d6f87e35b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Автора! До номер 1-22! О, не съм се обидил, как ще се обидя, та ти просто си говориш празни приказки без да ме познаваш, а моят лайф-стайл е такъв, че съм разумен човек и през ум не ми минава, да се обидя, на човек, който дава вид, че разбира, но нищо не разбира! Като си си наумила Дубай, та Дубай! Абе момиче, госпожо, защо не ми обясниш каква е причината да припадаш, по тези жени и богатите мъже! Думата ми е за ЕЛИТНИТЕ компаньонки! Ти, като тях ли искаш да бъдеш? Секс, Дубай, диамантен пръстен и чао! Ей, я се осъзнай, какво възхваляваш тук в сайта, какво преклонение се чете в писанките ти, а после не ми говори, че тайно не завиждаш на подобни, а какво е това-меркантилност!
Да права си, че всяка жена търси сигурност, когато намери човека, а той не е с любимия ти Ролекс и Мазерати и тези твои прехвалени Барбита! Дискреминация се пише ДИСКРИМИНАЦИЯ! Като говорим за лайф-стайл-стил на живот, най-добре е най-напред да си оправим правописа! И не набърквай родителите ми ти май съвсем се самозабравяш! Виж момиче, госпожо, или там каквато си! Повярвай ми на теб ти е абсолютно немъзможно да водиш интелигентен спор! Кое е най-важното нещо в интелигентния спор-никога, на никаква цена да не правиш свободни съчинения и да нанасяш персонални обиди, както ти правиш! Това не е спор аз, родителите ми и какво друго??? Никога, ама никога, да не прекрачваш мярката! Но ти това просто не го можеш! Това е изкуство! А не като теб-Съжелявам че съм те обидила-Не, не съжаляваш изобщо, защото по-надолу съобщаваш за плиткоумните мъже! Нека и аз да си позволя да покоментирам малко твоята персона, огромно самочувствие онлайн, кой знае каква си всъщност, абсолютно мислеща се за права, безпардонна, нахакана и чесно казано ако попадна на теб във Фс ивзобщо няма да ти кажа колко си красива, защото всеки е съвкупност от външност и вътрешно съдържание! Съжелявам за Дубай! Бих се насилил да те поканя, въпреки, че не си за търпене, но там имам работа следващата година! Ха със здраве!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3a0e22faa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Авторе, не се връзвай на 22. Ако се разровиш из сайта ще намериш нейни подобни коментари в доста от темите. Като казвам подобни, имам предвид пълни с глупости. Гледам, че е засегнала една от любимите си теми за Дубай и диаманти. Самото твърдение да отидеш за събота и неделя в Дубай е пълен абсурд, който дори не заслужава коментар. Останалата част от репертоара й са къщите с мрамор, които имат с мъжа си, данъците и консултантска дейност на мултинационални компании, които спасявала като хвърляла неудобните договори в коша. Мисля, че не е нужно да се пише повече.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6cf1f7c249
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Авторе, ако ще си говорим за правопис, номер 1 е написала "програмисТче" (както е правилното), а ти си написал "програмиСЧе" (така дума няма! )! Хм, знаеш ли как се пише собствената ти професия!?? Че и на правопис критикуваш!??

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6cf1f7c249
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

31.   И няма дума "малоУважаване" (да не си мислиш, че идва от малко уважение!?? ), Думата е "омалОважаване".

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 803b73fbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Мъж съм и се предполага, че трябва да защитавам другите мъже в подобни спорове, ама в случая няма как да стане.
Авторе, прочетох ти коментарите. Я се успокой. Какво си тръгнал да обиждаш хората? Много си нестабилен и неуравновесен.
22 е права. (Сега, дали има вкус е отделна тема - какво му харесвате на тоя кирлив Дубай, не знам). Но е права за всичко - никоя кифла няма да тръгне да си пише с някакъв заплатаджия в сайт за запознанства, и то толкова психически нестабилен като автора на тази тема. Че и да му се моли да му обърне внимание. Този тип жени си търсят бизнесмени и мутри, а не програмисти. Предполагам си виждал напудрени кифладжийки да карат последен модел Мерцедес или БМВ. Е, айде познай, според теб кой им е дал такава кола? Гарантирам ти, че не е някой с 2-3 бона заплата.
Авторе, програмирай си колкото искаш, но не се взимай много на сериозно и не се мисли за богаташ с 2-3 бона заплата, защото изглеждаш смешно. И не обиждай хората като някой селски бек! Това, че някаква хваната от гората ти е пратила няколко писма по пощата не значи, че си станал големия желан паралия на който му се молят за внимание.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 19cca2ca02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   n 29 - Нещо се бъркаш, защото за пръв път пиша за Дубай и диаманти - просто това ми хрумна като пример. Можеше и Милано да напиша или нещо такова. В Дубай не съм ходила, между другото и диамант имам само като годежден пръстен. Не ми е някаква страст, защото са затворени пари.
Също договори не знам кой хвърля в коша за боклук, но аз договорите си ги пазя в специални папки
Да напомня за темата - става дума за меркантилните жени, не за това лично да се нападаме и разнищваме. Също никъде лично не съм нападала Автора, а говоря по темата. Единствено личното, което казах за него е, че не е привлекателен за меркантилните жени и той взе че се разсърди, сякаш иска да чуе обратното, което е жалко, защото явно не вярва, че може да предложи повече на една жена от заплатката си.

Благодаря на 32.
Каза много малко и ясно това, което трябва май да ви се каже в прав текст - с вашата заплатка сте си повярвали много и виждате жени с доларови знаци вместо очи навсякъде, но истината е, че само като ви видят облеклото, часовника и колата, меркантилните жени веднага преценяват вие какъв доход имате и решават да не се занимават. И не говоря тук за елитните компаньонки, а точно за меркантилни жени, които не са компаньонки, но вие сте толкова далеч от този начин на живот и от тази тема, че изобщо дори не можете да вникнете в нещата, които ви се обясняват.
Ще си останете с програмирането и заплатката май, защото такива мъже като вас не могат да направят нито една жена щастлива с вашите комплекси. Дори някоя нормална жена да ви се върже, ще я тормозите цял живот с вашите глупости - кой какви пари получава и тем подобни тъпизми. Недай си Боже да ѝ трябва на жена ви някой лев за храна или сметки - ще я обявите в меркантилност. Такива свекърви познавам само, които непрекъснато набиват на мъже като вас, че жените им са с тях само заради заплатката. Съсипани са доста семейства заради такива тъпизми.
Същите сте като момичетата тук, които си хванат приятел и като поиска мъжът секс оревават сайтовете, че ще ги използва.
Вие сте и по-зле - дори не си хващате приятелки от огромния страх, че може да ви вземе паричките, сякаш милиони имате, ...стара.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e75c6995a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   от номер 18 до номер 19 - да ти е хрумвало, че мнението е написано ПРЕДИ да излезе номер 17??? Или не обръщаш внимание, че понякога чакат по 10 коментара за одобрение, да речем, и че следващият изказал мнение, няма как да знае какво са писали хората, чиито мнения не са одобрени, включая и поясненията на автора, какво точно цели с тема? И не, представи си, не целя да се "подмажа", щастливо омъжена съм, точно за тесен специалист, скучен в очите на другите -_-А и много добре познавам правилата на сайта, не съм малоумна, така че твоят коментар е напълно излишен, да не кажа злобен и смешен! Или не можеш да преживееш, че подобни хора са наистина интересни за някой?
Сега по темата: преди години, мъж, пушил много години трева, пише денонощно, дори и да не му отговарям, дори и да го иронизирам или да го заплашвам, че ще го блокна, дори и да му обяснявам, че това поведение е отблъскващо, сещаш се как завърши
втори случай: човек - клиент, който очевидно не се нуждае от професионални съвети, постоянно се обажда и декларира, как те има за много голям приятел (нищо, че сте се виждали на живо за 20 минути и сте разговаряли чисто служебно) и следват редица оплаквания, споделяне на лични проблеми, и т. н. ситуацията е деликатна, но следват редица оправдания от моя страна, че съм заета (не че е лъжа) и терорът престана чак след като го съкратиха и блокиране на номера му
трета ситуация: случайна позната, която се самопоканва на гости, че се стига до ситуацията да не се отваря вратата и т. н.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f51d2cb342
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Евала, номер30!

Нищо чудно всъщност да не е никакъв програмист този автор...

Това като една тема преди време тука пак за жени нещо беше от мъж пусната, авторът ѝ ни се представяше за лекар. И пишеше думата лекар с Ъ - 'лекър'

А хората, с престижна и/или добре платена професия/занаят, дори и да правят от време на време правописни грешки, което е човешко, никога не бъркат как се пише професията им, защото разбираемо питаят силна гордост, към това с което се занимават.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e75c6995a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Номер 37 - ти правиш ли разлика между написан коментар и публикуван коментар???? Часовете, които виждаш са часове на публикуване, а не на написване на коментара (което означава, че коментарът може да е писан 1 ден по-рано, че и повече дори, а кога са успели да го прегледат и публикуват админите е съвсем друга работа :)! И ако обичаш, се въздържай от злобни нападки (цитирам: "Или не си недоспал/а, или си на някакви наркотици, за да заблуждаваш хора които следят сайта. "), явно имаш нужда от психологична помощ :) Това е последният спам, който си позволявам, поради това, че ти имаш вече 2 мнения спам и няма как да се отмине с мълчание подобно злобното поведение! (до админите - не разбирам толерирането на подобни обиди на ниво 3-ти клас :) - нарушена е точка 2 и точка 3)

Модератор - часовете се отнасят за времето на пращане на коментара за одобрение, но е възможно да отнеме време преди един коментар да бъде публикуван. Всеки следващ номер коментар е писан след предходния, но това означава, че предходният е бил публикуван по време на писане на следващите коментари.

Моля всички участници да спазват правилата на сайта!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b70f9dcc30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   До номер 40, ъъъ как си определяш коментара?
Защото истината боли, а сега се караш на номер 19, за пореден път толкова злоба си насъбрал/а, че дори не можеш да мислиш адекватно.
И да знаеш че коментар 18, не е 37, защото такъв коментар няма.
Спазвай добрият тон и по-леко с нервите, току виж си прекарал/а инфаркт.
Точно по тази тема модераторите са си бързи, одобрявали са коментари в същите дни, които са били писани.
Не може твоят коментар да си го писал/а преди другите, които са одобрени отдавна.
Да, номер 19 е прав/права, няма смисъл да влизаш в спорове, които довеждат до негативизъм.
Явно ти имаш нужда от психолог, защото не умееш да се въздържаш от нападки, гледай си живота и не нападай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 13c8582e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Автора! Благодаря, на всички, че си загубиха времето да четат, благодаря на модераторите, че неуморно, отпечатваха коментарите, благодаря и на безбройните злобари, благодаря и на направените коментари, благодаря, за злобната забележка за правописа, значи от тази тема, ще има нещо полезно и за мен, благодаря и за това, че ме разнищихте от игла до конец, е сега поне си отговорих на въпроса, защо колегите ми бягат от България! Много ми помогнахте да взема трудно решение! Всичко написано е верно! Имам си и семейство, което отговаря на въпроса за девствеността!
Е, аз бях до тук! Лека вечер!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker