Дете си още не разбираш... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дете си още не разбираш...
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2697 пъти
Дете си още не разбираш да легнеш с мъж а после с друг. Мъжът в леглото не разбираш дали е нежен или груб. Ала много искаш да почувстваш да си на мъж жена. Простено ти е че си малка и виждаш всичко на шега. За мен всичко беше една игра. НО моята мъничка звезда не го разбра.

Целувам малките ти устни, прощаваш ми за кой ли път, но миличка, аз си имам в къщи жена и деца. Когато научи всичко това, ти се разплака, помня как сълзи се стичаха по малкото ти личице и с израз ти ми каза: Мили, ти всичко ми отне. При тебе идвах всеки ден, ти беше момичето до мен, във лоши мигове и неуспехи. Но щом се прибирaх удома моята жена ми беше сготвила чудно нещо, децата ми с усмивка гледаха на мен. И аз си спомнях че до преди час, а може два съм спал с другата жена. Усмихвах се неволно, а децата весело играеха. Тогава сетих се какво ти казах: Целувам малките ти устни, прощавам ти за кой ли път, ала един неще прости ти, щом след първата ви брачна нощ си легне с теб и с покруса разбере че е бил след някой друг.

А този някой друг съм аз, но той дали някога ще разбере? Тогава в този миг ужасен ти мене ме прокле: ще порасне твоята дъщеря и ще дойде мига, когато тя на рамото ти ще заплаче и ще каже: Татко, бях със мъж, но той всичко ми отне. Аз ще съм забравена отдавна и някъде и мъж ще имам, дори деца. Но в този миг на болка аз ще чуя нейната тъга. Ще дойда късно вечерта и ще почукам на твоята врата. С болка дори и гняв ще ти кажа: Видя ли скъпи мои, че за твоите грешки има кой да плаща. Недей ме бързо ти отпраща. Видя ли скъпи мои че аз щастлива съм с момченце за дете, някой ден той мъж ще стане. Ще му разкажа за моята любов, как преди мого години той ме нарани, но моето сърце всичко му прости. Защото женското сърце е много голямо и умее да прощава. Ще му разкажа, че всичко онова се повтаря с неговата дъщеря.

Дойде денят в които синът ми стана мъж и ме попита:мила мамо, дали някой ден и аз ще нараня жена. Дали ще я накарам от болка да се свива? Дали след всичко това тя пак ще ме обича? Тогава ще му отговоря:Мило мое момче, ти още си дете, простено ти е че си малък и виждаш всичко на шега, ала един горд баща не можa да разбере мъката на майчиното ми сърце.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 98ad4e0b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ;((( Хубаво е, но сюжета е много тъжен.. Жалко, че не можем да казваме на сърцето си кого да обича. ;(

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3e42d8dde9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уникално е! Браво!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6838eec900
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Чудесно е, поздравления. Хубаво щеше ако мъжете осъзнаваха всичко това

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 57adf0827f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   чудесно написано, за съжаление съдба на много найвни млади момичета и за съжаление стар като света проблем, не - стар като бракът, защото той, бракът не е много старо явление. Браво на авторката за таланта й.
Мари

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1a60c79c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На мен пък ми е много тъпо и елементарно. Абе като не можете да се ебете хладнокръвно и с точните хора, що се изкарвате романтици, а не си признаете кви сте неудачници. Ми що пък мене ни един мъж не ме е наранил досега, а???

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a54a820a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Звучи ми сладникаво и като не особено сполучлив опит за нещо между поезия и проза. Не може под един знаменател да се поставят всички извънбрачни връзки. Животът е доста пъстър и повярвайте поданася много често неочаквани преживявания. И съвсем не е сигурно, че една безнадежна връзка непременно наранява. Нищо подобно - може да ти помогне да оцелееш. Изобщо темата е толкова обширна, че не е възможно с няколко реда да се коментира.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2da0d56c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 5.
Защото не си допускала никого до себе си. Не си давала всичко за един човек. Говориш сега така защото явно не си го изпитала. Но ще дойде и твоето време и "друга песен ще запееш". :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker