Как да се справя с факта, че никога няма да мога да бъда с човека, когото харесвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се справя с факта, че никога няма да мога да бъда с човека, когото харесвам?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 3192 пъти
Историята може да ви се стори много подобна на други, но всъщност има малка разлика. И двамата се харесваме, но поради причини не можем да бъдем заедно, можем дори и никога да не се видим повече.

Аз трудно си харесвам представител от другия пол и ми е гадно, как приятелите ми успяват да си намерят някого, а аз... харесам ли някого, трудно го забравям. Идеи как да се справя??

Ако е от значение за вас (или поне за някои), аз излизам с приятели, понякога ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 31c369a1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След време ще харесаш друг мъж. С този може би такава ви е съдбата.. а може би е за твое добро, че няма как да сте заедно. Сега го харесваш, но може да се окаже, че не си пасвате. И ти се спестяват любовни мъки...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d62eb948a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако причините са, например разстоянието, или пък някакви дребни конфликти, не си заслужава да оставяш такива неща повлияят, ако наистина държиш на отсрещния човек, всичко може да се преглътне и преодолее, защото, в крайна сметка любовта е по-важна от всичко, а повярвай ми, разтоянието само прави тръпката при срещата по-голяма, сърцето ти бие като лудо всеки път, когато го/я видиш, можете да си правите изнениди и да си изпращате различни неща, така се изгражда и доверие помежду ви, толкова по-вълниващо и интересно е, с някой, който е непрестанно до теб бързо ще си омръзнвте. Съветът е малък, и мога да ти гарантирам, че ще се срещнеш с този човек отново ;) Пък и, какво ти пречи да отидеш при него, или той да дойде при теб? Само ще ти кажа, че ако тръгнеш с първата срещната/срещнат, заради външния вид, или пък с мисълта да забравиш истинския обект на чувствата си, няма да ти стане по-добре. От личен опит ти го казвам. Човек се влюбва не само във външният вид, човек се влюбва в характера, в отношението, в качествата и недостатъците ти. Сърцето си знае своето. Щом не можеж да забравиш този, за когото говориш толкова време, значи става въпрос за нещо
повече от харесване.. Пък и помисли, ще нараниш някой друг, който ще ти се довери, и ако наистина те харесва, какво е виновен той? Ами другия човек, човекът, когото твърдиш, че харесваш, и който харесва теб? Не те ли интересува колко може да страда той за теб, ако го направиш? Ами, ако е готов на компромиси за теб, ако е готов да преглътне всичките проблеми и причини, които съществуват, понеже държи истински на теб, всичката болка, сълзи и поражения, всичката мъка и скръб, която си причинявате взаимно, само и само, за да сте заедно, и накрая унищожиш всичките му очаквания, и разбиеш на парчета сърцето му? Нали го харесваше, не те ли е грижа за щастието му? По-добре ли ще се чувстваш от този факт, че си го сринал? Може да звуча леко банално, но ако е наистина му/ѝ пука толкова? Момче/ момиче ли си, на колко си? Не гледай приятелите си, не слушай какво ти говорят, те не са на мястото ти, и не са щастливи, всичко е само за бройка, което е смешно и не означава нищо, те не харесват истински никого. Съветът ми е, преди да предприемеш каквото и да е било, е да поговориш с този човек, изяснете си всичко, кажете си всичко, как се чувствате, какви са проблемите ви и тн., не прави грешката да мълчиш, от това само ще загубиш, ще изпуснеш. Всеки има нещо за казване.. И, ако наистина човекът отсреща е стойностен, бори се. От страх да не получа отказ, не направих нищо, за което ще съжалявам до края на живота си, а в това да си честен с някого и да признаеш чувствата си към него, няма нищо срамно, и двамата ще се почувствате облекчени и много по-добре.. Но аз, за жалост, го разбрах твърсе късно.. Отново казвам, ЗА ДРЕБНИ НЕЩА КАТО РАЗСТОЯНИЕ, ЕГО ИЛИ МАЛКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ПРОПУСНЕШ ВСИЧКИ МОМЕНТИ, ОНОВА НЕВЕРОЯТНО ЧУВСТВО НА ПЕПЕРУДИ В СТОМАХА, ПОГЛЕДИТЕ, СЛАДКИЯТ СРАМ И ИЗЧЕРВЯВАНЕ, БЛЯСЪКЪТ В ОЧИТЕ, ЦЕЛУВКИТЕ, ДОКОСВАНИЯТА, ЦЯЛАТА МАГИЯ, НЕ ПРОПУСКАЙ МОМЕНТА.. Не заменяй всичко това за поредното леко момиче/момче плейбой, което ще те замени с друг само след ден. Бори се за истинското и уникалното, желая ти успех! :)
~Dreamer~

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a16009f2bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом раздялата е неизбежна.... Няма да се виждате, чувате и пишете всичко ще отшуми за от 3 до 6 месеца. Поне при мен е така, не съм много влюбчива а когато това стане ми минава много бавно , но като нямам никакъв контакт с човека всичко отшумява за месеци. Понякога мисля, сещам се но не е същото онова любовно вълнение го няма

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 41cb121c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е някаква рядкост някой да не може да забрави някого. Можеш да го помниш цял живот и мислиш, че и в момента е единственият. Това е лошата новина. Хубавата е, че времето лекува и в живота ти може да имаш хора, които да изпълнят живота ти. Нещо като паралелни пътища-съществуват си, без да се изключват.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 630af55b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако връзката ти е тип " харесвам го/я, ама тоя/тая с който/която ходя ми е омръзнал/а и ще ми се сърди" Направо няма смисъл да се вслушваш в изказвания, като това на нм1. И си действай защото един живот живееш. Не си длъжен/на да живееш по задължение.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1e7e19d219
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Изтъкването на причини обикновено е прикрито нежелание, или ако трябва да го кажем по-меко недостатъчно желание и любов.
Вярно много боли, но това е истината. Някой ден ще го осъзнаеш. Просто не забравяй, че щом няма да сте заедно, просто той НЕ Е правилният човек за теб.
Не си казвай думите "никога" и "не може", все едно нещо ти пречи.
Нищо не пречи, а просто да кажем, че животът, съдбата (или както искаш го наречи) те предпазва от голяма грешка. Когато ти мине отмине любовната мъка и сама ще видиш, че е така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a5af011e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Факт е, че употреби "харесвам", а не "обичам" или " влюбена съм. То само по улицата да тръгнеш ще срещнеш много, които ги харесваш. Мисля, че като срещнеш истинския ще си благодарна, че този е заминал. Бързай бавно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2f78cb0c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нито се разбира какъв пол си, нито какви са ти причините, но ако си момиче определено покрепям номер 2.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: c0880e15c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ех млада автокре, ех наивна девойко;-)
Никога и никъде, с никой не е същото, Лисано. Трябвало е да се вземете, може и да си изпуснала голям късмет. Нали се сещаш, че този, с който си можела да бъдеш, може да се е издигнал много? Да му се лепят повече, да си ги избира. Да, така се върти живота. Когато си подминаваш щастието, съдбата напомня за грешката, но много момичета сте наивни. За материални простотии, за тях си карате с дебили цял живот.
Едни пътуват по света и осъзнават, че имат огромен потенциал скед всеки следващ път, други го карат с чекиджии, които цял живот не могат да си намерят друго момиче и разнасят пици за успокоение. Трябва да ти светне лампичката, сигурно си поумняла. Може да си била обичана?!?!? А дали ще бъдеш отново? Само 1% от 99, само толкова има шанс да попаднеш на подобен мъж, но който както си го направи.

От един пробивен пичага :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e1b7791c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Всичко се крие в заглавито ти, - “никога няма да бъдеш с човека когото харесваш” факта просто трябва да го промениш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker