Късно ли осъзнах че си го искам обратно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Късно ли осъзнах че си го искам обратно?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3119 пъти
Здравейте!
Излизах с 1 мъж около година, а го харесвах дълго преди това. Работим в един отдел и така и не посмях да потърся близостта му - реших че е временно увлечение и че ще мине (а и имаше приятелка). Но не стана точно така - той също прояви интерес, скъса с приятелката си и ме потърси, даже много се постара да ме "завоюва". И така крайния резултат беше връзка (впредвид и моето влечение).

Това продължи около година, в която имахме много хубави моменти, но аз винаги се чувствах недооценена. Харесваше ми да съм с него, но все имах чувството че аз давам повече за тази връзка. Разделихме се за седмица по негово желание някъде по средата на тази година и аз го приех. Той ме потърси пак и ми каза неща, които ми показа че все пак държи на мен. Събрахме се и всичко сякаш се нареди. Но след време това чувство за недооцененост пак се появи в мен. Станах много натоятелна на тази и тема и това доведе до края на връзката ни - по негови думи "натоварвам се и не искам да се отнасям така с теб".

В началото мислих че идеята е добра, но почна да ми липсва (той или навика да съм него - тогава незнаех). Решихме да останем приятели + секс докато не си намерим нова половинка. Това прдължи още 1-2 месеца, докато на едно събиране в службата тихо мълком се разбрахме да се видим на стълбището и се зацелувахме и за прегръщахме. И само толкова! Нямаше секс. В следващата седмица излизахме, чувахме се, показа ми че вече не иска само секс. Аз незнах какво искам. Събрахме се за 2 дни - не беше същото. Много съм спонатана и реших за около 2 минути че не си заслужава и си тръгнах по много груб начин. Резултата - повече не ми е вдигал телефона като го търся, в службата се държеше все едно ме мрази. Оттогава минаха 4 месеца, като с времето отношенията ни се подобряваха но комуникацията ни оставаше в рамките на работното място. Разбрах че се е върнал при предишната си приятелка точно след като аз не го пожелах обратно.

Ходихме на една вила за 3 дни, която беше организирана в периода в който бяхме т. нар. "приятели с привилегии". Там той се закачаше постоянно, тъсеше компанията ми, искрено се забавляваше като си говорехме. Тогава вече беше от месец два с бившата си. Като се върнахме се скарахме и аз го избягвах около 1-2 седмици. Но не издържах и сега сме в прекрасни РАБОТНИ взаимоотношения - пак като едно време преди да започне всичко. Аз също започнах връзка горе долу по същото време като него. Но след тази вила и особено в последната седмица-две си давам сметка колко много е направил за мен от началото на връката ни до момента в който аз се отказах.

Разбирам че той искаше сериозна връзка а аз просто незнаех нищо. Разбирам, че дребните недостатъците за който се вкопчвах са били просто повод да не станем толкова сериозни колкото той искаше. Сега нещата са различни при мен. Подредих си и мислите и чувствата и знам какво искам - него. Все още ме гледа по един спецефичен начин, който ме кара да мисля че имам някакви шансове. От друга страна - той е много решителен и горделив и едва ли би се върнал просто ей така. Освен това бившата му страшно го ревнува от мен и окупира 100% от времето му извън службата. Имам чувството че той просто се примирява с нея и че нещата между нас не са приключили - просто никой не си го признава и се крие в утешителна връзка. Защо мисля че само се примирява с бившата си - 2те сме изключително различни характери - тя е тиха, необщителна а пък аз съм доста общителна. Та именно характера ми мился че му липсва в нея - той искрено се забавлява когато общува с мен. (Аз вярвам че няма мъже които търсят само секс, а че има жени които немогат да дадат повече).

Много дълга история излезе и благодаря на тези които стоически я изчетохте. Знам че една връзка не прилича на друга и че колкото и позната да звучи една история краят на всяка е различен. Така че искам безпристрастно мнение, съвет - дали прекалено късно го оцених, дали прекалено късно аз разбрах какво искам, дали ако споделя с него впредвид миналото ни няма да предпочете да остане на сигурно при бившата си сегашна приятелка. Да споделя ли с него или да изчакам пак отношенията ни да се развият на работа. Или пък всичко е свършило и бъркам за приятелката му?

Аз съм на 23г, той е на 25, а приятелката му е на 26 (вслучай че има значение).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 86cf56a12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вероятно искаш да прочетеш някое мъжко мнение.
Не насилвай нещата с думи, ще удължиш връзката му с другата. Със сигурност е забелязал че не си знаела какво искаш и едвали ще го накараш да мисли иначе само с думи. Използвай че се виждате често за да му показеш промяната в себе си. Млада си и щом веднъж си се замислила че не е за теб вероятно може и да е така, така че използвай времето за да обедиш и себе си.

Успех.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b151fb44f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти защо не му кажеш всичко, което каза на нас? Може и да се върне при теб, но иска да е сигурен, че ще останеш с него. Убеди го, че искаш него и че си заслужава да зареже неговата. Сама каза - той иска връзка. И като е видял, че ти не му я даваш се е върнал при бившата. Сега е по - трудно. Защото той се бои, че ако пак му спретнеш някой номер, връщане назад (към бившата) вече няма... А защо не го прелъстиш? Или да го примамиш за паралелна връзка? Така по - лесно и постепенно ще се справиш с конкуренцията... Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 86cf56a12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   В същото положение съм, но той сякаш ме избягва по всякакъв начин. Кажи какво направи? Как се развиха нещата? Помощ... незнам какво да правя!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker