Неочаквана раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неочаквана раздяла
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1526 пъти
Здравейте! Как сте? Надям се да сте добре.

Аз обаче от известно време не се чувствам никак добре. С приятеля ми се разделихме и ще Ви разкажа историята от самото й начало, за да добиете пълна представа за ситуацията. Надявам се да успеете да ми помогнете.

Запознахме се една вечер, преди повече от 2 години, на събиране с общи познати. Познавахме се от 1 година, когато започнахме да си пишем. Личеше си, че той има интерес към мен, както и аз към него. Той искаше да започнем по-сериозни взаимоотношения, но аз тогава се дръпнах. Бях се разделила с предишния ми приятел и все още не бях готова.
Не поддържахме никакъв контакт няколко месеца. През това време той си е имал приятелка, за която разбрах впоследствие, аз също се занимавах с друго момче. Но нищо сериозно. Известно време не поддържах контакт с момчета, за да си дам малко почивка.
Минаха още няколко месеца и една вечер, наистина не знам как, просто реших да го потърся, да видя как е, да започнем да поддържаме връзка отново. Сякаш ми беше залипсвал. Той много се зарадва. Тогава започна и нашата връзка.
Всичко беше идеално. Когато бяхме заедно, се отърсвахме от всички проблеми и някак си не се натоварвахме с нищо. Проблемът обаче е в това, че той е военен и се налага да водим връзката си от разстояние. Това много го стресира, защото той е по-чувствителният от двама ни и на моменти изпада в някакви депресии и ми казва, че иска да се разделим. Опитвах се да съм му от помощ и да не му създавам излишни проблеми. Просто бях до него във всяко едно отношение, както и той до мен. Постоянно ми казваше, че не е виждал друго момиче като мен, никоя друга не се е отнасяла толкова добре с него и че съм най-хубавото нещо, което му се е случвало някога.
Един ден просто спря да ме търси и започна да се държи все едно не съм му никаква. Не се бяхме карали, нито е имало някаква промяна в отношенията ни. Тогава разбрах, че има нещо, но още не съм напълно сигурна какво точно и се надявам с Ваша помощ да стигна до отговора.
Известно време ми повтаряше, че е зает и няма време. Не ми отговаряше на съобщенията. В един момент ме потърси и ми каза, че съжалява, че иска да се разделим, защото нещата от негова страна не се получавали и че не можел да е във връзка в момента. Попитах го дали ми е изневерил или дали аз съм направила нещо. Отговорът и на двата въпроса беше "не". Продължи да ме игнорира като го търсех до момента, в който го питах дали окончателно прекратяваме връзката. Тогава просто ми потвърди и всичко друго, което пишех четеше веднага щом пратех и не получавах никакъв отговор.

Наясно съм, че не трябва да го притискам и не трябва да му досаждам, обаче не се чувствам добре. Не мога да спя, не мога да се храня нормално. Никога не съм искала да се разделяме. Мисля, че не се е почувствал достатъчно оценен от мен и това ме изяжда отвътре, защото адски много държа на него. Не знам какво да направя. Моля Ви, помогнете ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9954d0f7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много просто! Срещнал е друга, която е" най-хубавото нещо в живота му"! Теб те е сложил в графа: "прочетен вестник", а нея- в " строго секретно". К'во да правиш? Свиквай!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9128f5e937
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Военен ли е? ! Бягай надалеч!!! Славата на военните не е от скоро, те са големи женкари, точнп поради причината че все са някъде надалеч от семействата си.
Разнообразяват се, с такива като теб.
Нищо чудно, ако е женен или с дете, а най-"хубавия" случай аериозно обвързан.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c65f50acb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката:

Познавам най-близките му хора, както и той моите. Хора, с които се познаваме от деца. Станахме нещо като по-голяма обща компания. Определено не е женен и с дете, но и не смятам, че е намерил друга. Разбрах, че напоследък не разговаря с почти никой от приятелите си, зает е и има някакви проблеми с военната институция, към която работи. Просто не знам какво да направя.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fbe11e62a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Засега нищо не можеш да направиш. Щом ти е казал, че не иска връзка, значи не иска. Насила хубост не става.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3e6e35bd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако има проблеми в работата, вероятно му е по-лесно да се справя по този начин за да не му тежи допълнително факта че не сте близо един до друг. Попитай го какъв е проблема и колко време ще му е нужно, прецени дали можеш/искаш да го изчакаш и му кажи това. Ако все още иска да сте заедно той ще се зарадва на твоето разбиране и подкрепа.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 34fc55a60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен трябва да приемеш раздялата, защото в противен случай ще продължиш да тормозиш само себе си с тези въпроси. Не е нужно да има друга, за да не желае да е с теб. Понякога просто няма химия към определен човек и неговата близост започва да тежи, да се усеща като нежелано и натрапено присъствие. Възможно е да се чувства така спрямо теб. В това отношение няма нищо лично. Той вероятно разбира, че си прекрасна, оценява всичките ти достойнства, може би се смята за глупак да отблъсква човек като теб, но няма избор - така се чувства, а това не се контролира, нито подлежи на логично обяснение. Затова и ти не търси логична причина, а уважавай избора му. За любов трябват двама. Продължавай напред, към своята истинска половинка и остави това момче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c65f50acb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много благодаря на всички за отговорите. Установихме контакт с него и се оказа, че има сериозни проблеми, в които не иска да ме намесва и за да ме предпази, а да предпази и себе си, е по-добре да не сме заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0b44e04550
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторке: в началото казваш, че си го отблъснала, защото скоро си се разделила с приятеля, а същевременно си се занимавала с друго момче. Това как да го разбираме, цитирам:
"Бях се разделила с предишния ми приятел и все още не бях готова.
Не поддържахме никакъв контакт няколко месеца. През това време той си е имал приятелка, за която разбрах впоследствие, аз също се занимавах с друго момче. Но нищо сериозно. "
Демек за сериозна връзка не си била готова, ама за секс с някой, към когото нищо не изпитваш-НЯМА ПРОБЛЕМИ.
Хайде това не е важно.
Да те питам, в секса как са нещата. И не гледай ти дали си долволна от него, а обратното. Мислиш ли, че и той е доволен. Казвам го не за друго, а защото много от проблемите тръгват от там. Едно, че сте на разстояние, ама и ако секса е нула то какво остава да ви свързва тогава. В началото може да е имало тръпка, но например твоите "откази" за това или онова са го отблъснали. Например поискал е фелацио, пък ти си се дръпнала и това се случва редовно. Питам си само!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c65f50acb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   №8, авторката е писала коментар, че са установили контакт с момчето и то й е казало, че има някакви сериозни проблеми в работата. А за това, което си я питал, за секса с друго момче. Тя не ни е споменала какви са им били отношенията. Може въобще да не е имало секс там.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c043433266
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: Поговорихме, изяснихме някои неща и решихме, че е по-добре да се разделим. Не е сега най-подходящият момент за него да бъде във връзка. Ще поддържаме някакви отношения и след време може би ще опитаме отново.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker