Когато жената прави странни неща в социалните мрежи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато жената прави странни неща в социалните мрежи
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1862 пъти
Историята звучи като тийнейджърска, макар че би трябвало да сме зрели хора - на около 30. Има една мадама, която много харесвам. Бях решил, че ще направя 110%, за да бъда с нея, дори когато шансовете ми изглеждат малки. Дали ще стане или не, не знам, но ще направя каквото мога. Относно мадамата - пили сме две кафета, флиртуваме, пишем си понякога. Държи се мило с мен, приятно й е, но до там. Дава ми шанс, но в никакъв случай не е моя. По-скоро си четка егото и със сигурност не съм единствения кандидат на опашката.
В неделя се случи нещо странно. Сутринта се будя към осем, отварям фейсбук и гледам - качила снимки към три сутринта от дискотеката с някакъв мъж. Между другото изглеждаше супер невзрачно той, чак се учудих. Не бяха интимни снимки, може както да са заедно, така и да е просто пиянска вечер. Стана ми обаче супер криво. Викам си - ако си го е харесала и са заедно, живи и здрави да са, ще трябва да се оттегля и да си го изживея. Към 10 сутринта обаче, като се е събудила, снимките бяха изчезнали. И вместо това беше качила само нейни. Та, много ми е любопитно защо една жена може да качва снимки с някого и след няколко часа да ги трие? Статъсът й още е Singe.
Възможно е от скоро да са заедно и да не иска да го показва. Може да е било просто свалка за една вечер или дори само напиване в приятелска компания.
Обаче след този слуай ми се изгуби желанието въобще да се занимавам с нея. Макар че чувствата още си ги имам. Логично няма за какво да й се сърдя, мацката се забавлява и си живее живота. Логично е и да продължавам да се боря - явно нещата с онова момче още не са сериозни, ако изобщо имат нещо. Трябва да действам и или ще ме отреже, или ще стане.
Но някак си не мога да се надъхам. Сдухвам се, притеснявам се, че едва ли не ще се натрапя. Не ми се занимава с обвързани жени, а не знам даже дали са заедно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: b9e73aca58
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, съдейки по поведението ти, което е на 15 годишен неуверен и объркан тинейджър, не върви да кажеш "зрели хора на по 30" сме :)
Фейсбук ли ти казва какво да правиш? Чатиш си? Уста нямаш ли? Звънкай директно. Излез, покани я отново и действай. Или чакаш тя да те свали? Какво значи "флиртували сме"? Мисля, че няма кой да завърши свалката.... Да стоиш и да се мъчиш.... не е мъжка работа това.
Ключовата дума е "увереност". Извинявай, че съм толкова груба и неделикатна, ама гаджето ми е чужденец. Щото беше нахален, когато трябваше да бъде. Не искам да обобщавам за българските мъже, но ще кажа, че на голяма част им липсва увереност и самочувствие. Да, човешко е и мъжът да се страхува от отказ и отхвърляне, ама и ние като жени като се страхуваме.... дето се вика : "к'во пра'им", а?

п. п Това не са 110 %. Това са 30 %.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9189848c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен просто се е напила здраво и се е чукала с някъв от дискотеката.
Теб ако те влекат такива жени - давай.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ccc268ba7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Може просто да ги е качила тези снимки в не много трезво състояние и като се е събудила сутринта да е осъзнала колко лошо изглежда на тях или колко не се харесва на тях (което много често се случва). Ако искаш да си с нея - действай. Ако вече нямаш желание да се занимаваш, просто се оттегли. Но не смятам, че тези снимки са повод за притеснение. Ако има нещо с този човек, ще си проличи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4470f3c239
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек, тези неща трябва да си ги мислиш наум, а не да пишеш в нета. На 30 си все пак. По какво се различаваш от нея. Ходила някъде и 3 през нощта по спешност пуска снимки от голямата работа. Дали има общо с въпросния, не знам, но ако искаше да има нещо с теб, до сега да ви е станала заварката. Предполагам, че й досаждаш и тя от нема и къде ти отговаря нещо си, колкото да не е без хич.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dbe6ab564a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От автора:
Благодаря за коментарите. Специално благодаря на Номер 1. Абсолютно си права, липсва ми самочувствие. Опитвам се да го преодолея, но не се получава. Трябва да се настроя позитивно, да се надъхам и да си повярвам, че има какво да дам на една жена. Трябва най-нахално да я поканя на среща пак и пак и да се откажа смао ако видя, че наистина вече няма шанс. Няма смисъл да го мисля - много е възможно да е само приятел, с когото да е имала моментна заигравка. И да е така, не я съдя. И аз съм имал подобни. а и почти всеки човек, когото познавам

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c5b733d81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Попитай я директно сама ли е или не. Какво гадаеш като детектив?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9c93cc282a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Замисли се, ти като харесваш някой как се държиш. Ако някой не Ни харесва, все ще се чудим дали е споделено. Ако Ни, ще сме заедно. Самозалъгването е голямо говедо, всички ни мъчи...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4e7cd91cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторе пиши ѝ и директно кажи какво искаш - да се опознаете, излизате и евентуално връзка. Тя ще те уважава за това че си поставил картите на масата по такъв начин. Ако това не я устройва - поживо-поздраво. В противен случай имай предвид че изпълненията ѝ в дискотеката не говорят много добре за нея. Винаги може да се окаже че просто е сексуална личност и да не е толкова лека жена, но имай едно наум.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 39c8eb1e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Пич, според мен трябва да се притесняваш първо от факта, че жена на около 30 качва снимки от дискотека в 3 през нощта. За мен лично това би била голяма спирачка. Сериозните момичета и на 18 не ги правят тези работи. Съвет от мен, проучи я добре - какво работи, какво образование има, какви са интересите й и т. н.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker