Нямам доверие на човека,който обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам доверие на човека,който обичам
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 4212 пъти
Здравейте, не знам как да започна, но от заглавието се разбира. Имам приятел от 5 години, знам, че ви се струва странно да съм с някой 5 години и да му нямам доверие, но така се получава понякога. Истината е, че в началото ме излъга за дребни неща и си направих извод да не му вярвам много много. Простих му, опитах се да забравя за тази дреболия, всичко вървеше добре, но след 2 години пак ме излъга за подобно нещо. И оттогава до ден днешен се съмнявам в думите му. Имаше момент, когато забравих за всичко и бяхме щастливи, но до скоро спрях да му вярвам пак изведнъж. Просто така без причина. Не му вярвах къде е, ако някой му звънеше аз не вярвах, че е човека, който казва, преглеждах му телефона (знам, че е глупава постъпка, но чувствах, че ме лъже и исках да разбера, иначе щях да живея в заблуда). Скарахме се много жестоко за недоверието ми към него, казах му, че му нямам вяра, защото ме е лъгал преди за дребни неща, но лъжите са си лъжи. Сдобрихме се, защото въпреки всичко между нас все още има тръпка и любов. Но сега ме мъчи едно нещо и имам чувство, че ми трябва помощ. Не ми е дал повод да се съмнявам в него, но продължавам да не му вярвам. Чувствам, че има нещо и не знам какво е, няма нещо различно в него, за да се съмнявам, но имам странно чувство. Не знам параноя ли е вече... Искам да бъда с него още много години, но как да се случи като постоянно се съмнявам в него. Знам, че връзка без доверие не става, но не вярвам и това е. Измъчвам и него, и себе си. Мъчно ми е, искам да му вярвам, но нещо ме спира. Ако го оставя ще умра от мъка, а като съм с него пак умирам вътрешно. Като в някаква дупка съм и няма излизане от там. Моля ви за съвет, много съм тъжна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 591e8ab611
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Женският инстинкт не лъже-никогa! Щом се съмнявaш, знaчи имa зaщо!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e225022c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Женската интуиция никога не бърка. Събитията витаят във въздуха, дори да не се виждат. Малки дребни белечета, които са незначителни, но после се оказва друго.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a7757c0ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Правилно не му вярваш. Щом те е излъгал веднъж, ще го прави пак. Може да е за дребни неща, не казвам, че е нещо сериозно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: adbf15b55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Автор: Знам,че има нещо,но за съжаление не мога да разбера какво. Просто няма начин и се измъчвам...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3403f786f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че не е от значение вече, дали лъже, крие нещо и т.н. Въпросът е, че доверието е изчезнало и двамата се измъчвате. Съмненията ти няма да изчезнат, напротив. Дошло е време за един откровен разговор между вас, ама наистина откровен, докрай. Не съм оптимист за бъдещето на връзката ви, съжалявам, мила.
Ж

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5f46b9af3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бих казал че и мъжете имаме подобни усещания и много рядко са погрешни. Лъже те за нещо, не знаеш какво. Силно вероятно друга жена, нищо че е "влюбен" в теб. Ти си му сигурна за семейство и съпруга, другата за забавления. Разкарвай го - човек веднъж свикнал ли е да лъже, няма да се промени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fdbf72db20
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   99% от мъжете лъжат "половинките" си за дребни неща. Обикновено причината е че жените никога не си правят труд да ги приемат за такива и реагират истерично най-вече на това че не са центъра на света за мъжа си. А никой нормален човек не иска да му намилат глупости за дреболии. Естествено важно е уточнението какви са тия "дребни" неща. Примерно имам няколко познати които си измислят "наложителна работа" за да могат да се отдадат на хобито си в почивен ден. И се налага да го правят понеже ако си го кажат в прав текст, има поне няколко дни намилане после как той не държал на нея и не я обичал понеже не искал да прекарва време с нея. Без значение че тя не споделя това хоби примерно и ако отиде с него ще и е "тъпо" цял ден и ще мрънка. Т. е. - аз искам да прекарваме време заедно ама ако правим това което аз искам. Та няма да е лошо първо да се изясни каква е ситуацията, понеже в доста случаи не недоверие трябва да има, а да сте доволни че изобщо ви търпят.
Вече ако "дреболията" не е дреболия, е съвсем отделен въпрос.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: bee10e70c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   В какво се съмняваш? Че има друга ли? Проследи го и разбери.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e225022c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Когато има промяна в навици, ежедневие и т. н, значи нещо се е случило. Може да не е друга жена, а просто да не е на една вълна вече с теб. По принцип, са ми странни дълги връзки, изчерпват се. А трябва да има нещо, което да крепи интереса-т. е да се случват хубави неща. Може да се занимава с неща, които крие от теб. Да има неприятности, които не иска да сподели. Хазарт?
Следи остават, особено с новите технологии.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e31433de3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   авторке, мисля че няма как да изградите връзка, камо ли семейство с това недоверие помежду си. Знам че е трудно, но най добре и за двамата ще бъде да се разделите. Като се разделите поне няма да му съсипеш бъдещия живот на човека. Ако го обичаш наистина го остави да бъде щастлив с друга, с теб явно не се получават нещата. Не бъди егоистка, а помисли малко и за живота на хората, които казваш че обичаш

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 829941f609
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   До номер 1 и 2. Женската интуиция никога не бърка, ама при някои не е интуиция, а откровена паника и тъпотия. От такива "интуитивни" дами, бих бягал с триста, преди интуицията им, да ми е изпилила и последните останали нерви. И те ще кажат, "видя ли, интуицията не ме подведе, този си тръгна, оказа се(еди какъв си)".

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9225631d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Някои жени са измекярки - като мъжът избяга - той виновен, когато жената избяга - пак мъжът е виновен. То кой луд да ги търпи такива?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: adbf15b55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Автор: Когато се скарахме жестоко, той дори се разплака и ми се закле, че няма друга. Той мисли, че аз му нямам доверие, защото си мисля, че има друга. Не, аз нямам доверие, защото ме е лъгал за дребни неща и всичките му приятели изневеряват на половинките си, и по този начин в мен изниква един въпрос- И той ли е като тях? Но той е прекалено различен от тях. Аз не си мисля, че има друга в момента, а че и той може да постъпи така с мен. Няма нещо променено в характера му, но в мен има хиляди параноични въпроси. Искам да продължим връзката си, както и той. Преди се бяхме разделили за седмица и щяхме да се побъркаме. Мисля, че не съм готова да сложа край, по-скоро ми се иска да спра да се съмнявам и да продължим. Аз съм прекалено ревнива, а има много жени, които го харесват, мен също ме харесват мъжете и полудявам от този факт.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: adbf15b55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Автор: Не вярвам, че има друга по това, че дори се разплака и каза, че съжалява за лъжите си преди, беше честен, а не че не съм си го мислила. Но се надявам дори да има един ден друга да разбера, а не да живея в лъжа и да се съмнявам както сега.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e225022c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   До 13- До колкото знам, мъжете много обичат да контролират. Ако тях ги лъже жена, макар и за дреболии, буквално ще полудеят. И също като жените, че започнат да се дзверят "ама, тя сега, щом ме лъже за това, дали не ме лъже и за нещо друго? '". И най-вече "тя как си позволява МЕН да лъже"
С лъжа изчезва доверието. И не става въпрос колко е дребна и едра, а това е характерна черта на въпросния човек-т. е да те баламосва всеки път като не му изнася.
Ако видиш, че някой лъже и мами другите, бъди сигурен, че и теб ще излъже при първа нужда. Независимо дали ти е приятел, мъж, жена, брат и т. н
Има хора, които лъжат, така както мигат с клепачи-има съседна тема. Аз им викам "търчи-лъжи". За мен с такива хора е абсолютно безсмислено да общувам, па те нека си намерят някой друг да лъжат.
Твърдя от голям опит, че лъжите се усещат по абсолютно дребни и незначителни белези. Които, обаче, привличат внимание. Точно това е интуицията -че нищо особено не се е случило, но знаеш че нещо не е наред.
Например, много хора като те прецакват, стават много любезни, загрижени, свръх разговорливи, добрички, услужливи. До като, в един момент, стане ясно че са се прикривали.
И да, наистина, в този случай вече няма значение дали той я лъже или не-техните отношения са вече отровени и ако ще на ръце да ходи на нея няма да й стане по-добре. А тя, ако иска нека да остане с него да си го обичка.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 50acde7866
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Затова имам приятелка, която не чете из форомите, нито списания... Животът ни е лишен от всякакви подобни драми..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5f46b9af3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Авторке опитай да рационализираш съмненията си. Например щом е различен от приятелите си, може би наистина не изневерява. Но при теб съмненията остават. Поговори с него какво мисли за тяхната изневяра, може би това ще хвърли светлина върху причините да се чувстваш така.

Потърси всички подобни неща които те карат да изпитваш страх/съмнения и помисли върху истинската първопричина. След това ги обсъждайте. Малко по малко може да изчистите отношенията си или да получиш по-голямо разбиране за същността на твоя приятел. Откровената комуникация е ключова за връзката ви и дори най-дребните детайли могат да са важни.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d30522421e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Заради тази женска интуиция такива филми могат да се завъртят както казва н. 13, че не истина направо. Аз също бих избягал от такава жена много скоростно, пък ако ще да е моделка на външен вид. Все пак не знаем какво се разбира под дебна лъжа, може да е излъгал например какво е ял на обяд, кога си е легнал, колко струва новия му телефон и подобни. Такова поведение на авторката ми напомня по-скоро на някакъв психологичен или дори психичен проблем (казвам го съвсем добронамерено) например натрапливости или ОКР. Авторката потърси помощ от психолог и не си разваляй връзката за глупости. Момчето държи на теб при положение, че не е духнал до сега при всичките тези проблеми. Явно нямаш много опит и не знаеш какво е човекът с който си да те лъже право в очите за почти всичко което ти казва. Тогава наистина боли....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker