Не понасям пушене, а тя пуши! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не понасям пушене, а тя пуши!
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2395 пъти
Наскоро тръгнах с едно прекрасно момиче - отлична хигиена има по принцип, много е красива, умна, добричка. Имаме общи хобита, интереси и теми за разговор. Не мога кусур да й намеря. Но пуши, не в големи количества, само по няколко цигари на ден, но аз имам силна непоносимост към цигарен дим и ми е много неприятно, особено като се целуваме. Аз самият НЕ съм пушач, веднъж съм пробвал и щях да повърна. За мен най-гнусното нещо е цигареният дим, просто ми се гади от него. Знам, че звучи сякаш мрънкам, но не мога да оставям такова прекрасно момиче за такова дребно нещо, но разбирате ли... много ми е гнусно да усещам тютюн като я целувам. Иначе аз нямам право да й казвам какво да прави. Тя си казва, че пуши само по малко да намали стреса. Не е заклет пушач, но аз имам силна чувствителност и усещам тютюна дори след като тя си измие зъбите или дъвче дъвка. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: ecc2c2772f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Осъзнай се бе, момче! Пушач и хигиена са две несъвместими неща. Как я целуваш тази изобщо, направо не знам.

Пушенето е най-лесният начин да разбереш колко празноглав е някой. Разбирам, че сигурно е хубавка и ти си хлътнал, та се мъчиш да оправдаеш "недостатъците" ама рано или късно ще видиш, че не струва. Намери си свестно момиче.

Междудругото няма малко и много пушене, това си е чисто и просто наркомания и то доста смръдлива, както и сам си забелязал. Момичето си е зависимо от опиатите в никотина и си е пътник. Сам избирай дали искаш да пропаднеш заедно с нея.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d01af891de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поговори с нея да спре, след като така или иначе пуши малко. Ако тя не го приеме-кой от къде е. И, да -нямаш право да я ограничаваш, но и ти имаш право да не целуваш пепелник, след като ти е свръхнеприятно.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d5729be2aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ама какво си се заоплаквал тука като жена, а не говориш с нея директно като мъж....слаб ти е характера авторе, наблегни на това(не те хейтя)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d7f8364512
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи и да си мие устата или да взема дъвки или ментови бомбони. Аз казвах на моята преди да се освежава, че тя милата не се сещаше.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2f23928f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И аз бях в твоята ситуация. Казвах му да спре, той си ги харесваше. Сега не пуши, а обикаляме докторите защото се разболя от едно от ония гадости, дето ги има на кутиите.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 51295f8f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Отлична хигиена, но пуши цигари? Предпочитам да ми мирише на пот отколкото на пушек и фъшкии:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 580d135f14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никой няма да спре цигарите заради теб.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2c0ee9269c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не бих нарекъл пушенето "дребен проблем". Съгласен съм с №1, ти наистина си хлътнал по красотата ѝ. Но имай предвид, че пушенето сериозно вреди на външния вид. Порови малко в интернет какво причинява пушенето не само на вътрешните органи, а и на външния вид и се замисли за колко дълго време ще остане красива...

А ако един ден се ожените и ще имате деца, тя тогава ще може ли да спре цигарите докато е бременна?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8e31d73820
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ми скъсай с нея, какво се оплакваш на нас тука наистина.
Пушачите са много упорити с пушенето си и не биха спряли ей така щото на някой не им харесва, та било то и половинката им.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 946ffc3420
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тук явно са писали само мразещи пушачите. Е, никой не е започнал да пуши, защото е искал да стане зависим.
Да отбележа, че аз също НЕ пуша и никога не съм. Но имам нещо интересно да разкажа. В къщи никой не пуши, но повечето хора, у които сме ходили на гости като бях малка, бяха пушачи и у тях миришеше на цигари. На мен у хората винаги ми изглеждаше по-чисто от вкъщи (то така си и беше). И оттам свързвах миризмата на цигари с... чисто.
За лечение на зависимостта от цигари съм чувала за излекувал се приятел на баща ми с японска иглотерапия.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d64a751027
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз бях в подобна ситуация. Съпругът ми е бил отчасти страстен пушач на младини, а с бившата си жена са имали навик да пушат в градината си вечер, а днес и двете им деца са страстни пушачи. Ние като се запознахме пушеше по-малко, а в периоди на стрес пушеше 1 кутия да кажем, но си му беше навик да иска всяка вечер да виси навън и да пуши. Аз в началото излизах, но после ми писна и му казах един път колко ми пречи неговият навик и миризмата, но също, че се притеснявам за здравето му. Намали цигарите, но не ги спря.
На една екскурзия с кемпер пак така вечер излизаше да пафка, а аз упорито бойкотирах тези излизания. Една вечер след пафкане на кучешкия студ навън просто каза, че не му е вкусно така да пуши сам и ги отказва
Отказа ги от раз и днес пуши 1-2 пъти годишно да кажем в някаква компания, но толкоз.

Баща ми беше страстен пушач и със стекове купуваше Арда, но не се е пушило у дома. Когато стана на 40 г. някъде почна всяка зима да се разболява от пневмония и да лежи по болници. В началото си казваше, че не е от цигарите, а заради студа и така нататък, но може би някой лекар му е повлиял, защото след 3-4 поредни пневмонии до задушаване също от раз спря цигарите и О, чудо - от тогава не е хващал пневмония.

Така че пушенето е отрова. Може да не те хване рак, но ще те хване нещо друго

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 04e7ed5ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пффф, и аз много мразя да се целувам с пепелници!
Мога да харесам една жена, и дори да се влюбя в нея, но видя ли я че пуши - отношението ми към нея се променя напълно... Директно изпада от списъка "сериозна партньорка, евентуално за цял живот" и минава в категорията "флирт, авантюрка, пушечно месо за 1 или няколко пъти, ще съм с нея докато ми попремине влюбването" и т. н.

Номер 1 е съвършено прав, че "Пушенето е най-лесният начин да разбереш колко празноглав е някой"!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: df3573b8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Всички говорите толкова повърхностно, като че ли вие нямате лош навик? Автора щом казва, че пуши по 1-2, то тогава какъв е големият проблем? По-добре ли щеше да е, ако устата и миришеше на развалени яйца? Не изтребнявайте, защото и вие си имате кусури! Авторе, а ти и толкова обичаш значи. Само едно ще ти кажа - Красотата е до време!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 51295f8f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Тея пушачи за нищо не стават. Усещам цигарите от 50 метра(без да преувеличавам), а те си ги пъхат в устата.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: cdfed2df2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ами остави я и друг ще я оцени. Първо казваш, че това е непоносим проблем за теб, а после, че не можеш да я оставиш за такава дреболия. На теб няма ли нещо което да ти мирише-чорапите или краката. Дано и тя не е открила някой "дребен" кусур и в твоя начин на живот. Ако мой приятел ме кочентира така по сайтовете и се разколебава в чувствата си на часа му бия шута. Големи хора сте и вземете седнете и поговорете на тая тема двамата. Тук ще се изпишат бая "За" и "Против". Ако момичето си вземе бележка може и тя да има условия към теб след това.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ae39092d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да, бе, прави сте. Това, че някой е взел решение, с което не сте съгласни, мигновенно го прави неподходящ за сериозна връзка. То си е научно доказано, че непушачите са по-мили, по-ведри, по-умни, по-красиви, направо идеалните партньори. Същото важи и за хората, които дъвчат дъвки, както и за тези, които ползват дезодорант, вместо парфюм... все пак, ако бяха добри хора, нямаше да имат навици!
Авторе, поговори с приятелката си. Ако някой застане и каже на пушач, че не става, той няма да спре цигарите... ако му каже, че се притеснява за здравето му и че мисли, че навикът е прекалено вреден, човекът поне ще ги намали, ако не ги спре напълно. Твоята приятелка не е заклет пушач, говорим за някакви си 3-4 цигари на ден, ще избие навикът по-лесно от един дядо на 50, който пуши по 1-2 кутии на ден. Научете се да общувате и да не съдите другите за глупости. Тя е направила някакъв избор, дори да не ги спре, може да пуши на балкона, да се къпе, да си измие зъбите, да се парфюмира и чак тогава да излезе с теб. Често разговорът оправя всички проблеми.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 06f7528642
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторе, след като имаш тотална непоносимост към цигарите и тя ти е жизнено важна, избирай! Момичето няма да се откаже заради теб точно. На №1 ще обясня, че има малко и много пушене - има пушачи, които пушат точно от дъжд на вятър или под стрес, но нямат необходимост като станат от сън да запалят. За мен това на са пушачи. Приятелката на автора е може би от тях. Аз пуша, но вкъщи никой не пуши и аз паля само на терасата без значение лято ли е или зима. И стига сте морализаторствали, защото цигарите на някого са най-пренебрежимия проблем в една връзка, особено ако пушачът се стреми да не пречи на непушача.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3f950ef564
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Така като чета темата и въпроса, виждам три варианта за развръзка:
1. Тя отказва цигарите задари теб;
2. Разделяте се и си намираш непушачка;
3. Не я целуваш, а направо преминаваш към съществената част.
Проблемът е голям, и четвърти вариант няма.
И стига с тези негативни коментари за пушачите. Да не би всички коментиращи да сте някакви ангели. Почти всеки човек има някакви пороци - един пие, друг пуши, трети се друса, четвърти ходи по чуждо.
Много важно, че пушела. И аз пушех по две кутии цигари на ден, започнах от гъзърлък когато бях на 16, а на 38 ги отказах от раз и оттогава цигара не съм запалила, защото съм зависима. Но мъжът ми още пуши, макар и много по-малко от преди, и не съм тръгнала да го оставям заради това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f1fca89514
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 16.. дядо на 50? !? ! Аз съм на 20, но все пак ми звучи доста прекалено 50годишните да се наричат дядовци!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f62f240450
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз не харесвам хората, които пушат - винаги миришат лошо, а аз съм много чувствителна към миризмите. Второ, винаги кръшкат от работа, за да пушат. Ами и аз пия кафе, но не излизам в коридора или на улицата. Трето, да седиш в задимено помещение е ад. Да се целуваш с пушач е все едно да целуваш пепелник. Ами не. Всеки си избира, но аз бягам по далеч от пушачите. Не ги уважавам просто, защото винаги пречат на другите. Авторе, твоята приятелка и със спирт да си промива устата, все тая. Или да спре цигарите или просто намери подходящата за теб жена!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker