Да страдаш и бавно да умираш - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да страдаш и бавно да умираш
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 4339 пъти
Здарвейте аз съм едно момче на 21 години. Имах връзка 2 години и 9 месеца и изведнъж всичко свърши, тя ме заряза. След около 1 седмица аз разбрах с кого е тя. Беше тръгнала с колегата ми от работата. Познаваме го от 4 месеца и тя и аз. Споделял съм с него за нея. След това подлецът говорел глупости за мен пред нея и тя се връзва. Сефа вярва н наего, а не на мен. Там е работата, че 42-ри ден е от както не сме заедно. Побърквам се болката се засилва, а не минава искам да умра. Това е момичето на живота ми и немога да е преживея. Преди това момче да се появи всичко беше супер. Много неща съм приживял с това момиче и искахме и двамата да се оженим но съдбата ни раздели. Тя казва,че била го познавала по-добре от мен, а го познава само от 4 месеца. Ние с нея се познаваме от 3 години. Той знаел как да се държи с нея тя така казва и 1 месец вече са заедно и тя казжа, че му вярва. Каквото и да съм кажел за него нямало значение на мен не ми вярва. Незнам какво да правя обмислям самообийство защото не мога да издържам нито мога да се храня почети не спя, депресията ме е налегнала много здраво и просно не мога да продължавам така. Обмислям и вариянт да хо убия онзи или нея да е убия. Хора може да ви е смешно от това което съм написал но просто немога полудявам. Разби ми сърцето това момиче и не могга да го приживея. Вариянт отново да съм с нея НЯМА, а и не трябва защото един път ме е предала.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 5ef166c520
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквото и да правиш, само не се самоубивай! На 21 си, животът е пред теб, а света не свършва с 1 момиче. Има много по-добри момичета от тази. Знам, че ти е трудно, но се преживява.
*Яса

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5d008be0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никакво предаване... така страдат всички влюбени.. с недоспиване.. с недохранване.. аз за един месец отслабнах 12 килограма.. всички се бяха изплашили с мен.. не искам да те шашкам но на мен ми трябваха 3 години да преодолея едно момче.. не мога и да те посъветвам нищо.. ти сам ще намериш начин.. но не този които си мислиш самоубийство или нещо друго... бъди по голям пич от тези 2ма глупаци.. прави напук върви напред.. постави си цели преследвай ги докажи че си много повече.. но не се отказвай от живота заради тези идиоти нито на себе си нито на тях ще им направиш услуга... времето ще те излекува а до тогава си намери достатъчно занимания за да си ангажираш съзнанието... Моля те не прави глупости става ли? ? ?
Ели

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 94f640af1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   извинете, че нямам главни букви, имам проблем с клавиатурата. мило момче, искам да ти кажа, че съм преживяла подобно нещо и знам как много боли. но съм го преживяла, беше ме яд на съдбата, на него, на всички. не се хранех, само плачех. но го преживях... . сега като се върна назад усещам само леко вълнение и нищо не ме боли... след време срещнах много хора, щастлива съм и сега отново обичам. дано да не се повтори всичко на мен, на теб, на когото и да било, не мисли за самоубийство, това са глупости, теб да те изядат червеите а те пак ще са заедно. просто изчакай истинското твое момиче защото съм сигурна че то вече те търси, моето момче ме намери. мери

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5b20fbc481
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Любовната драма много трудно се преживява.Аз имам (или вече имаХ) едно момче беше ми най-добър приятел от друг град изведнъж нещо пламна м/у нас.Имах избор него или човека с които съм вече 4-та година,знаех че той не си заслужава,но така силно го исках.Все пак от 7 години се познавам с него и сме споделяли какво ли не,а от някъде 3 години започна всичко.Знаех правилният избор момчето до мен.Има една поговорка:Бъди с човека който показва чувствата и любовта си,а не с този които всеки ден ти казва че те обича.Нещо такова беше.Месеците си минаваха,а аз ставах все по тъжна заради това, че може би изборът ми не е правилен.Че избрах познатото вместо новото и непознато.Много обичах и него и приятелят си не можех да избера кой да бъде.Дали този които най-силно обичам и може след месец два да ме зареже защото е женкар и аз няма да съм му достатъчна или този които ще ми бъде верен и никога не би ме оставил за нищо на света.Тогава ме озари мисълта за случка преди 5 години с първият ми приятел,как след 2 години и нещо аз реших да бъда газарка и да го зарежа и да търся страхотния батко,за които всеки да ми завижда,а не осъзнавах че оставям първата си любов да се мъчи и да страда.Разбрах че всичко се повтаря пак и може би пак ще се повтори ако оставя приятелят си.Била съм с какви ли не мъже,защото си мислех че ме карат да се чувствам жива,защото приятелят ми се връща изморен от работа и нищо не му се прави,и малките жестове са изчезнали отдавна.От него се очакваше да дава любов и да правим любов,а от другите търсих само секс,което липсваше,те не бяха нужни да ми казват,че ме обичат или колко съм красива,това са просто думи за да те вкарат в леглото.Разбрах че най-ценното е до мен,то никога няма да ме разплаче умишлено няма да ме нарани,или да изневери.Понякога хората разбират грешките си късно.Мен никога не са ме зарязвали и не мога да разбера болката ти,но това да страдаш от любов по някой го разбирам много добре.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c9b9b435a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И на мен ми лепсват познания по ходенето с жени, но като прибавим, че съм на 24 и досега не съм дори общувал с момиче интимно (за повече от един-два пъти), та какво остава за секс-трябва да ти призная, че си за завиждане.
Предлагам ти, заедно да се разровим из разни науки и да стигнем до книгите, които в такъв случай биха ни помогнали.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5d008be0df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   предлагам на номер 5 да зареже книгите и да намери някое момиченце за по продължително време :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 098e863008
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж и хубавата страна на нещата, на време си се отарвал от тази предателка. Защо ти е такъв човек до теб, който не ти вярва, не те цени и просто ей така е загърбила 3 годишна любов, а накрая ти забива нож в гърба с колега, с който работиш и ще се налага всеки ден да го виждаш. Някой ден това момиче ще се осазнае и ще сажелява за теб, но ще е късно, никога не и прощавай. Ще си намериш някоя друга, по-добра, млад си и имаш цял живот пред теб. Разбирам как се чувстваш, не е лесно да преживееш такова предателство, но не е невъзможно. Бори се до край и не се предавай. Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 64533edb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Какво самоубийство бе човече!!!Щом е предпочела друг след три години с теб то значи тя определено не е момичето за теб. Ти може да си представяш, че е така, обаче не е. Бракът е нещо важно, добре е да продължи дълго, а най-добре цял живот. Проблемите се увеличават и по-добре е, че сте се разделили сега, отоколкото след като си родите едно-две дечица. А най-лошото би било дори не да се разделите, а да започнат разправии и тя да погледне настрани, когато сте започнали съвместен живот.
Колкото до това познавали другия добре или не - в привличането, страстта, любовта логика няма. Ти не би предпочел да остане с теб от чувство за дълг, или защото е свикнала с теб през тези години и пр. Ще страдаш то се знае, но си прекалено млад да правиш генерални изводи за жените, живота си и до се обвързваш толкова сериозна. Нали знаеш какво са казали по-умните от мен - "Всичко, което не ме убива ме прави по-силен! Така, че разочарованието не бива да те убие, а да те направи по-силен. Все пак си мъж.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3379443132
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   от № 5
Ама на мен началото ми е проблема.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2cda6490e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Вместо да обмисляш самооубийство, обмисли лечение. Насила нищо не става приятел. Това е живота, добре дошъл и се научи да се бориш. Да се сдуха може всеки, другото е по трудно.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 254cdb91be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Приятелю, знам, че болката е голяма. Същото се случи и с мен преди година и половина.
Плачи, наплачи се, но не прави глупости, не си заслужава...
Времето ще излекува всичко! Повярвай ми! Не е лесно, да, но ти трябва да преминеш през това.
Mike

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5093e3d9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   до номер 5?
Какъв всъщност е проблема?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: b7c63320eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Здравей! В тази дума влагам не само обичайния поздрав, а пожелание да оздравееш, да преболедуваш любовната мъка. В никакъв случай не се самоубивай, нито пък мисли за самоубийство. Щом си жив, има защо. Мисли за родителите си. Ти дължиш живота си на тях. Не можеш, не трябва да ги обричаш на доживотна мъка. Говори с приятели. Навярно на някои от тях няма да им се слушат тъжни думи, но може да има хора, които не си имал за толкова близки, а те да те изслушват в тези моменти. Излизай на кафе, ходи на мачове (дори да не обичаш, там има много хора, песни се пеят, мексикански вълни се правят и т. н. ), ходи на планина, (ако живееш в морски град, ходи с приятели до морето), играй игри (дори да е някоя от тези във Facebook), така ще се увлечеш и пак ще имаш някакъв контакт с други хора. След като я обичаш, няма как да няма един период на страдание, около 6 месеца, в който ще ти е трудно. После вероятно ще се върнеш към своите мечти, (имам предвид към мечти, в които нея я няма), мечти от твоето минало, които по една или друга причина не си осъществил досега. Когато положиш достатъчно усилия и те започнат да се сбъднат, окончателното преживяване ще бъде близо. Знам, че сега не можеш да видиш, да ги повярваш нещата, които ти казвам (по-скоро пиша), но те са напълно възможни. Ааа, и вземи да ядеш моля ти се.
хайде със здраве!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1e8dedaa68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Кой си ти, че ще ги убиваш, всеки има право на избор, това, че ти нямаш воля да преживееш една връзка си е твой проблем, това не ти дава право да искаш да убиваш хората...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 89c9f799ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   номер 15 конкретно това ли ти направи впечатление от цялата история ..???

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 451bfb0b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не не не не! Не си и помисляй да се самоубиваш! Ако го направиш ще те помислят за слаб. По - добре върви с гордо вдигната глава като ги видиш не показвай тъга пред тях! До болка ми е познато това чувство защото когато ме тя ме заряза а и на всичкото отгоре после работехме в една фирма. Всеки ден я виждах беше ми тъжно. Но един хубав ден разбрах че няма защо да се хабя заради една селянка! Съветвам те да преодолееш тази мъка макар и трудно живей си живота работи си работата и винаги недей да бързаш да се влюбваш! Първо разбери тя дали те обича истински и чак тогава но никога ама никога недей да си загубваш ума по някоя! КОЙТО ВЕДНЪЖ СЕ ОПАРИ ПОСЛЕ ВНИМАВА! УСПЕХ!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 82696d780f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ако питаш мен след време ще се радваш че сте се разделили с момичето. Сега си заслепен от любовта си към нея и не можеш да прецениш трезво какъв човек е тя. Така за теб е ПО-ДОБРЕ. Повярвай ми! Най-лошото което можеше да ти се случи е брак с нея. След като сте женени започват доста проблеми които трябва да решите а тя щом е готова да те зареже сега, след време щеше да ти направи същият номер. Тогава щеше да е още по-зле. След време ще се радваш на колегата ти че е успял да те отърве от тази змия усойница. Колкото и да ти е тежко изчакай малко. Нещата рано или късно ще се наредят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker