Как да се държа спрямо бивш любовник? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се държа спрямо бивш любовник?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2521 пъти
Здравейте, няколко пъти пиша история тук, някои читатели, които следят форума, може би ще ме познаят. За тези, които не са запознати, ще разкажа накратко: момиче на 20 години съм, влюбих се и заобичах силно мъж на годините на баща ми, че даже (за капак) и негов приятел. Залъга ме, влюбих се, оставих го, исках да се върна при него, но вече го бях отблъснала с моето детинско държание, търсих го, звънях, нищо. Опитахме няколко пъти да се съберем, но пак не ни се получиха нещата, пак по моя вина. Последният път, в който говорихме (преди три месеца), разговорът не свърши добре. Беше ми дал някакви обещания и не ги изпълни, съответно аз му казах, че щом не държи на мъжката си дума, значи не е истински мъж (за какъвто той ПОСТОЯННО се определя), той ми затвори, много обиден, и от тогава, нито аз съм го търсила, нито той мен ме е търсил. След една година унижения и преследване, успях да приема факта, че нямам бъдеще с този човек, и че никога повече няма да имаме, каквото и да било общо. Добре, обаче, тази една година, той нямаше никакви контакти с нашите.

Имаме къща в чужбина и преди няколко дни той дойде тук, с новата си приятелка, на почивка, а именно тук се "залюбихме миналата година. Знаеше, че съм тук. Започна да излиза с майка ми и баща ми по вечери и да ги разпитва за мен: какво правя, как съм. Тези негови въпроси и действия много ме дразнят. Как поглежда баща ми в очите, при положение, че ме е е*бал (с извинение, но точно това е думата), бил, унижавал, обиждал? Не му ли е неудобно? Че чак и по вечери си ходят. Никога не са били толкова близки, колкото това лято. През тази 1 седмица, през която той беше тук, аз се опитвах да го избягвам, не излизах на вечеря с тях, не ходех на плаж и изобщо се дистанцирах от него, колкото мога повече, а той разпитваше ли разпитваше за мен. Тръгна си от морето, мислех, че до тук контактите му с родителите ми ще спрат. Да, ама не. Днес пак им звъня, като са се били прибрали в родния ни град, да му звъннат да се видят, даже с баща ми започнаха да предприемат действия, да правят някакъв бизнес заедно. Въпросът ми към вас е.. тъй като той, очевидно, ще присъства в ежедневието ми (още живея с нашите), ако го засека някъде, как да се държа с него? Дръпнато? Приятелски? То вярно, че избягвам контактите с него, но няма как вечно да бягам от проблема. А и отделно, че живея в малък град и често се засичаме. Ако го видя случайно по улицата, да го поздравя ли? И изобщо, какво да бъде отношението ми спрямо него? Благодаря предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 910686a05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че ти постъпваш правилно, че се дистанцираш. Няма смисъл от излишни драми и да казваш на родителите си какво се е случвало, може и бой да яде този бивш... не създавай проблеми на баща си.
При случайна среща го поздравявай, но не се спирай да говорите, а като идва у вас, просто се изнизвай под някакъв предлог. Ще отидеш да учиш скоро и ще ти се реши проблемът от само себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dab08edf61
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стой на дистанция и не му обръщай внимание. Постепенно ще си намериш друг и този ще го забравиш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 09f5bdb54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Номер1 по - скоро е солидарен с чичото, отколкото да ти даде реален съвет. Смисъл, той те е съветвал де, но сякаш се притеснява най - вече за чичото.

Моя съвет е да се дръжиш все едно нищо не е било. Но усетиш ли и някако 'по - особено' отношение от него спрямо теб то веднага разкажи на баща ти!
Според мен такива мъже трябва да ядат бой от бащите и братята на момичетата, с които са били, че да им дойде акъла в главата! И да си гледат леличките на тяхната възраст! Или просто да си ходят да си плащат на проститутки.

Ти си пълолетна, да, но си малка на години спрямо него и това те прави много по - лабилна емоционално и лесна за манипулация от негова страна. Той и за това и се е възползвал да те мине. Затова съм много против възрастни хора да имат сексуални отношения с млади/по - малко на години хора. Защото наранените са точно винаги младите/малките.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5608d343d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А ти как гледаш баща си в очите, като си се пускала на приятеля му след като те е еб*л, както казваш ти? :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3c20de1c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Има само 1 решение - кажи на баща си за отношенията си с този мъж и как се е държал с теб.
Препоръката ми е такава защото очевидно още има интерес към теб. И понеже вижда че ти не проявяваш се опитва да се намъкне отново в живота ти за да възкреси миналот, като за целта използва баща ти. Бизнеса който ще правят "заедно" е точно за да има предлог да е по-близо до теб. Когато се стигне до положение да ти се натиска или ще използва общия бизнес като карта за изнудване или когато го отрежеш въпросния бизнес ще пропадне и баща ти ще опере пешкира.
Кажи на родителите си и изобщо да странят от него. Поведението му е напълно манипулаторско.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 79d781a6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много благодаря на всички за съветите. До номер 4, когато имах нещо общо с този мъж, той не беше близък с баща ми. А и тогава гледах света през "розови очила", мислех си, че съм хванала Бог за шлифера и въпросният господин ми е в кърпа вързан и мога аз да го изиграя, не той мен. Както каза номер 3, аз съм по- малка от него и съм лесна за манипулитане, естествено, тогава не мислех така. Мислех, че е мой завинаги и ще си имаме деца. Да, осъзнавам, колко глупава съм била. Но нали затова са грешките, за да се учим от тях. Различно е ТОЙ да излиза с баща ми на вечери и да двуличничи, това е долно държание от негова страна, все пак е посягал на дъщерята на "приятеля" си. Един истински приятел не би посегнал, на когото и да е от роднините на ближния му. А и той ми е баща, нормално да го гледам в очите? ! :D... не намирам въпроса ти за логичен

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d9157c1ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вместо да се развива, да бъде истинска, осъзната и т. н.
Те самите пропадат още от рано и бъдат лесно използвани..
И накрая реват, че нямало мъже... гнус ме е....
Авторке, какви деца от човек на такава възраст? !
Осъзнайте се и не се забърквайте в глупости.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1b650a32ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм в подобно положение мила, само че съм на 19 години. И моят дъртак е приятел на баща ми, но разликата е, че той не смее да предприеме нищо повече от флирт с мен заради приятелството му с баща ми и заради приятелката му. Съветвам те да го избягваш колкото се може повече...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 79d781a6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 7, написах, че бях глупва и влюбена. Защо нападаш? Нито съм казала, че няма няма мъже, нито пък съм ти искала мнението, относно това каква съм. Не можеш да определяш дали съм пропаднала по една история, и то анонимна. Зададох конкретен въпрос, спрете да нападате!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 358b45b57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №5, защо да казва на баща си, като тя самата си е виновна?
Нито споделянето на баща й, нито всякакви оплаквания биха помогнали, като вече я е е... л, както сама се изрази авторката.
За жалост малките момичета са много, много наивни, но всеки има право да греши и да си поеме последствията.
Не е непълнолетна, за да казва на семейството си, че заради слабите й ангели, някакъв си чичко там се е подиграл с нея.
Авторката не го е отблъснала с детинското държание, а просто му е омръзнала като секс и образ, не става само с младост.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 24902cfa9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От №5: Номер 10 тя е отговорна, но не е виновна че мъжа е лепка и вероятно манипулатор. Каквото правила с него е в миналото, но изглежда покрай това този мъж в момента има възможност да прецака баща ѝ по някакъв начин. Да остави нещата така ли според теб? Понеже и тя носи отговорност да остави положението да стане по-зле? Стига глупости. Да си признае момичето преди рабтата да е стигнала прекалено далеч.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: cbb1b97ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   10, бе я хайде стига с тази мъжка солидарност!
Какво като е пълнолетна? Какво лошо има да споделя с родителите си? А и не, не е виновна тя. Възрастния чичко/лелка е винаги виновния в такава ситуация, защото от възрастните хора се очаква повече зрялост и улегналост! Ако човек е наистина зрял, то изобщо няма да се занимава с някакво малко момиченце или момченце!
Авторке, разкажи на вашите и да го разкарат този от живота и ежедневието ви, щом присъствието му те потиска и усещаш по - особено отношение от него. Те като твои родители дори ще оценят, че им споделяш.
Който ти казва да си траеш и да търпиш просто е солидарен с чичото.
А тези, които те нападат изобщо не им пиши.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c9b5255814
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Да каже, но май няма очи да го изтърси това на баща си

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d35b45f676
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Миличка, според мен, трябва да кажеш на баща ти. Добре е той да знае кого смята за приятел и кой му се пише приятел. И с кого върти бизнес, в който си залага парите. Не познавам семейството ви, но ако смяташ, че е по-удачно, говори първо с майка си. Защото един ден родителите ти може да разберат и да се почувстват много предадени и от "приятеля си", и от дъщеря си.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d9157c1ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От номер 7 към авторката - Къде те нападам? Просто спрете да се забърквате във филми които след това само страдате и отблъсквате в даден момент стабилните хора които искат нормални, истински и сериозни отношения. Ха-ха, когато те е***е ти беше хубаво, но сега е твърде различно за теб. Всяка една от вас, трябва да си зададе въпроса, защо се случва точно това?!
Приятни моменти на всяка една като теб. :)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ab3c47abf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   * Номерче 13, хайде по-спокойно.
Значи всеки който е с различно мнение, дай да се напада?

*Хубаво е да се споделя с родителите, но не при свършен факт, а когато се смята че е възможно да се случи или в момента се случва.

*Възрастните трябва да са зрели, но тя като пълнолетно лице, не може ли да бъде по-зряла, все пак това е познат/приятел на баща й?

*Да речем че разкаже на родителите си, какво ще стане според теб?
Случило се е, не може да се върне назад, не може да се оплаче в полицията, защото нито има насилие, нито е имало каквито и да е заплахи срещу нея.
Тя си е правила кефа, че се е влюбила и била измамена не е наш проблем, всеки си има глава на раменете.

*Ако имаше насилствена връзка с чичкото, да беше разказала от а до я на родители си, за да предприемат действия, но не виждам нищо такова.
Сега и да разкаже, едва ли ще я разберат, като преди това си е мълчала и е имала цяла година връзка с него.

*Това че е възрастен, не значи че и с нейн връстник няма да се случи, като е наранена, да започне с оплакване в сайта.
Ако й бях майка, макар че съм на нейната възраст, не бих била съпричастна с нея, всеки има правото да греши и да си вземе поука.
Винаги имат вина и двете страни, само ако става въпрос за насилствена връзка е друго.

*Това няма да е първото й разочарование в любовта, дали ще е с млад или стар няма значение, зависи от човек.
Ама след всяко разочарование да им сипваш и да се мислиш за жертва, не помага изобщо.


*Авторке подбирай си партньора за в бъдеще, не ходи с възрастни чичковци, които са приятели/познати на баща ти.
Първо се уверявай в чувствата и след това действай, не бъди нито наивна, нито глупава.









-Maryjane

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: bbe03ba49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ще стане това, че тяхните няма да се вкарат да правят бизнес с този използвач и манипулатор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker