Влюбчива и самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбчива и самотна
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2009 пъти
Здравейте, момиче съм на 20г. Никога не съм имала сериозна връзка, не знам какво е да обичаш и да бъдеш обичан. Но въпреки това съм много влюбчива.
Последното момче с което се запознах е на 28 години. Живеем в един град, от доста време го бях забелязала и реших да го потърся в социалните мрежи. Така започнахме да си пишем на различни теми и и доста ме заинтригува. Той е с голямо влияние в нашият град и определено е мъжът мечта за мен: висок, красив, с плътен глас, умен и работлив. Той не знаеше, че и аз съм от тук и на колко съм години и когато разбра малко се разочарова, но въпреки това се видяхме и се разбрахме, че ще продължим отношенията си. Но след известно време той си промени държанието и започна да ми отговаря през доста голям интервал от време. Не знам каква е причината, но много се тормозя, защото ми влезна под кожата от момента кв който се запознахме и само за него мисля.
Смея да твърдя, че съм умно и добре изглеждащо момиче и никога не ми е липсвало мъжко внимание, даже напротив. Проблемът е, че когато се запозная с някого много бързо се привързвам и започвам да имам някакви очакваня, но определено нещата не се развиват така както аз си представям и се разочаровам. Имам чувстовото, че никога няма да намеря човек за себе си и ще си остана сама. Всяка вечер когато си легна започвам да плача, питам се къде е проблемът и има ли смисъл да живея при положение, че все още не съм изпитала най-хубавото чувство.
Моля за съвет....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: ac9fa2a2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че ти отблъскваш мъжете с очакванията си и с това „лепкане“. ОК, потърсила си човека вместо той да те търси, което е нормалното, но не е трябвало още от 1ва среща едва ли не да намекваш за връзка и колко го харесваш. По принцип мъжете трябва да направят тази крачка.
Мъжът иначе е имал интерес, но нещо в теб го е отблъснало и не е възрастта, а по-скоро усещането, че очакваш неща, за които не е готов. Мъжете по принцип /няма какво да го овъртаме / излизат с момичета с цел секс и хубава компания, преживявания. Те не търсят връзка заради самата връзка, а искат първо да опознаят жената, да видят дали ще им е хубаво с нея в леглото и извън него и чак тогава правят следващите крачки. Ти най-вероятно си го отблъснала с наивността си, неопитността си - видял е, че стеб ще има повече главоболия от добри преживявания и се е чупил, но мисля, че не те е отрязал оконачтелно. Можеш да продължиш да следиш какво прави във фейсбук и да пишеш коментари, да харесваш негови снимки - може пак да те потърси, но той трябва да го стори.
Ако друг път търсиш така контакт с мъж чрез фейсбук те съветвам първо да сложиш истинска снимка на профила си и истинската си възраст, за да не се разочароват. Пиши на стената на хората разни коментари на тяхни постове, но не ги заговаряй лично. Също участвай активно в социални прояви в града си - ходи на градски концерти, излизай сред хора.
Сподели на приятелки, че би искала да си имаш приятел - може да аранжират някаква среща с братовчед, брат, познат, но като цяло мъжете трябва да сторят тази крачка. Аз имам много приятен опит с аранжирана среща, но не се получи нищо, защото честно казано все още обичах бившия си приятел и се събрахме, но човекът, с когото ме запознаха беше топ и при други обстоятелства щеше да се получи нещо много хубаво, сигурна съм
Не плаши обаче мъжете. Остави нещата да се случват от само себе си и им остави инициативата.
И още - не си мисли, че „най-хубавото чувство“ е да си с мъж. Ти трябва да се научиш да си щастлива сама за себе си и тогава мъжете ще почнат да те търсят. Няма по-плашещо от депресирана жена, която иска мъж да ѝ оправи живота и да я направи щастлива.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: eef3b15af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само едно ще ти кажа. Ако не можеш да бъдеш щастлива сама, най-вероятно няма да си щастлива за дълго и обвързана.

Не гледай на нас, мъжете като на нещо, от което зависи щастието ти.

Аз сам си измислих енда сентенция "Ако искаш да сбъднеш желанията си, първо се освободи от тях".

Демек ако първо не се научишм да си щастлива сега, няма да си щастлива и после.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ab874ed163
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Съгласна съм с № 1, но не напълно. Действително, когато покажеш интерес, плашиш мъжете, но предимно тези, които не те харесват достатъчно. Я пробвай с някое момче, което не е од там добре сложено и страда от липса на женско внимание, да се държиш така, да видим ще избяга ли. Не. Това е поведението на мъжа със самочувствие и за съжаление и да си много хлътнала по него, той не е. Това, че ти изглеждаш добре, не значи, че няма и много други жени, които изглеждат добре и той с отдръпването си ти го показва.
Ж, 28

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0b9708201a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом имаш очаквания, то значи ти държиш на сериозна връзка, но все още не си наясно дали си попаднала на сериозен мъж. Колкото повече се разочароваш от неуспешните ти опити, то толкова ще си по-малко влюбчива и по-трезво мислеща, докато най-накрая ще намериш този, когото търсиш.
Т. е. съветът ми е да продължаваш да живееш като досега и все някога нещата ще се подредят както си го очаквала, но единствено внимавай "да не сгазиш лука", че после ще се чувстваш изхвърлен парцал.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6eb6190fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Зодия Рак ли си авторке?

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c006c29c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5, тъкмо щях да го напиша!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f2b246456d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, телец съм.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ebb1bffe51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Какво ви кара да мислите, че авторката е рак? Аз съм рак, на нейната възраст съм и може да се каже, че съм в другата крайност на нейната ситуация... при мен едва ли не всичко е любов и съм имала доста дълги връзки като за моята възраст, но никога не съм "преследвала" мъж, дори и много да харесвам някого не съм му го показвала първа по никакъв начин, и с всички мъже с които съм имала взаимоотношения те са предприели първата крачка. Това което се пише по хороскопите не винаги е съвсем вярно, а и все пак раците понякога се крият в черупките си, не винаги си показват всички чувства и емоци:)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 86a2a0dd01
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм телец. Телец и рак са двата най- емоционални знака в зодиака. И аз съм на 20, и аз не съм имала връзка, и аз съм влюбчива. Вярвам, че за всичко си има време. Та ние сме на 20 години. Животът е пред нас. Сигурна съм, че и аз и ти скоро ще намерим голямата любов! :) този мъж, според мен, както ти каза, е умен. Някой ненормалнк веднага би ти налетял за бройката, щом си ѝ хубава. То мъже на по 50 години се лепват на такива, като теб.. моето мнение е, че не знае какво точно иска и не иска да те подвежда. Отпиши го, като нещо повече от приятел. Питай го, какъв е проблемът и защо се държи така, изясни му, че искаш да подържате само приятелски отношения, пък това, ако ви е писано, ще прерастне в нещо по- голямо. Успех

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e879b26d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   ' Той е с голямо влияние в нашият град'... на 28 години? с влияние? !? Абе вие или сте от село или си много заблудена.
Няма такова животно като 28 годишен с влияние. Освен, ако родителите му не са някакви 'по - така'. Тогава може да е с влияние в очите на по - малките набори от него, но това си е чиста илюзия.
Иначе успокой се и се ориентирай към момчета на твоите години. Има много твои връстници, които също са страшно самотни и вечер тайно плачат, че никоя още не ги забелязва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker