Предишните й гаджета - това доста ме човърка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предишните й гаджета - това доста ме човърка!
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 4268 пъти
Приятелката ми е на 20 и знам че е била поне със 15-20 преди мене (познавах я 1 година преди да се заобичаме:)) и това доста ме човърка, особено в началото доста се карахме заради миналото и, което и досега неможах да приема ( вече 6-7 месеца ). Просто много ме обича (мисли ме за МЪЖЪТ), аз нея също и немога да я оставя заради това, че има повече сексуални партныори от мене, знам че нищо немога да променя. Никога не се е държала като леко момиче просто обича секса. Чудя се как да изтръгна тези мисли от мене понякога, някой ако се е сблъсквал с подобно нещо да помага моля. Вие бихте ли останали с такова момиче ако тя в всички други критерии е перфектна? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 34af415970
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По скоро обмисли възможността да си просто 21-вият... и се подготви за такъв развой на нещата.

bile

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 77b2508390
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е важно колко са били преди теб в леглото ?, важното е ти да си последния...за сега явно си,дано да не изпортиш нещата.
Лола

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 62aedf6148
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега човече, остави го това твоето его, защото ще сгомнясаш нещата. Ако й дуднеш и я тормозиш за минали неща, просто ще скапеш връзката си.
Какво значение има с колко мъже е била преди теб?
Важно е настоящето. Щом се обичате, уважавате и ви е хубаво заедно, защо трябва да ровиш в миналото и да търсиш под вола теле? Какво мислиш, че ще намериш там? - миналото си е минало!
Всеки е имал някакъв предишен живот, преди да срещне настоящия си партньор - или приемаш човека такъв, какъвто е или ако не ти отърва си заминаваш. Ако започнеш с намеци, натяквания, ревности и недоверие, просто гаранция, че ще вгорчиш и своя живот и нейния и в крайна сметка ще разрушиш връзката си.
Така, че след като момичето сега е с теб и ти показва, че те обича и цени, нищо друго не трябва да те интересува.
Това твоето, дето те човърка са комплекси и неувереност, които не водят до нищо добро.
Радвай се на връзката си и недей сам да режеш клона на който седиш, защото с натякванията и скандалите които й спряташ по повод на миналите и връзки, точно това правиш - режеш си клона на който седиш и накрая ще тупнеш на земята, а после ще викаш: "Ама защо така?..."

Айде успокой топката и със здраве!
Покажи на момичето колко ти е скъпа, вместо да й дуднеш и да показваш колко си неуверен в себе си всъщност!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 4c8055465f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Как, че няма значение с колко е била? ! Не може да е спала с 20 момчета и да е цвете за мирисане. Нормално е да ти е гадно, защото на улицата не е приятно всеки да я сочи и да казва, че е спал с нея, а ти да свиваш глава. Не мисля, че с всичките и партниори е имала връзка, а да си лягаш ей така с някой, това те прави ''лека''. Всички обичат секса, но могат да го правят и с един и с двама, но с 20 е прекалено много. Според мен не ти трябва такова момиче, сигурно и на другите е казвала така, че са '' МЪЖЪТ''. Не и се доверявай, че после ще бъдеш много наранен. Съжалявам, че ще го кажа, но за мен тя е парцал вече, разпрацотина, която си отваря краката на ляво и на дясно. Момиче, което няма достойнство и не държи на себе си. Бройката може даже да е по-голяма. Мисля, че си свестно момче, така че си опичай акъла на време. Успех! Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fba44bc525
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ние с моя приятел постоянно се караме на тема минало и бивши. И двамате сме били нечестни, неверни, правили сме доста неща. Както той се побърква, така и аз се дразня и не мога да приема някои неща от неговото минало. Но сега станахме изключително близки, спечелихме си доверието, обичаме се безумно. И да, той е Мъжът за мен. Имала съм избор, но след като сега съм с него и САМО с него, миналото си остава там- в миналото.
Та моя съвет е да не се тормозиш за предишни неща, когато изобщо не сте били заедно, а гледай как е с теб това момиче. Дай й любов! И не си пълни главата с излишни филми.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 83825cd95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   оф, и аз ходех с един такъв като тебе и накрая просто го зарязах, защото ми писна от глупавата му ревност. Еми зарежи я, какво му се чудиш. Щом си готов да я загърбеш, заради нещо, което дори не може да промени.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ceb6e85b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Миналото не е нещо, което да заличим и загърбим, сякаш не е било. Това, което сме днес е продукт на нещата, които сме изживели в миналото..
Обаче има моменти, които си преживял и остават само за теб. Неразумно е да нараняваш егото на любимия си човек, само за да задоволиш любопитството му и да успокоиш собствената си съвест. Ако твоята половинка не иска да говори за предишни партньори, уважи решението й.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f3eb9487e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Първо, аман от ревнивци като теб, които тормозят другите, заради собствените си комплекси и второ това момиче си е баси леката... . за да е спала с толкова мъже на 20 години... Ти си поредния, като и мине любовта и теб ще смени и на 20 всеки мъж е мъжа на живота и :-D

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f3eb9487e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пич, като мъж ти казвам, зарежи я, аз бях с такава и не ме тормозеше факта, че е била с 20-30 преди мен, а че прекалено лесно си ляга и че пак ще го направи, една година се кле, че аз съм човека, искаше деца от мен и накрая преспа с 2 от моите приятели. Бегай от такива кифли далеко! ! !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: f3eb9487e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Офффф Божееее, имам познат със същата история. Абе к'ви мъже сте вие бе, качи ли не сте спали с някой, ако може па и девствена да е. Я комплексите си ги избивайте другаде, защо си с нея, за да я тормозиш ли, като не можеш да я приемеш каквато е, по-добре я остави, някой друг ще я заслужи повече от теб... Аман от НЕмъжко поведения! ! !
Много е лесно все да съдим другите, а да не гледаме себе си!
Като не ти стиска-хващай пътя!
Ако не е спала с никой е задръстена, ако е спала е курва, няма угодия ей!

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5cc367ce14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   все пак като обича секса, това не й пречи да хване един ден да й омръзне с теб и да ти поизневери неколко пъти и това е гадното. Намери си някоя която е важно за нея предимно любовта а после секса.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e8879bfcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Съгласна съм с №4 и крайно несъгласна с №5! Или си с човека , или не си! Никой не те кара насила! Никой не е твоя даденост и не можеш да го съдиш за минало в което ти не си съществувал! Запомни това!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: bd1b0a4728
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Тая ще ти сложи рога като стой та глeдай.Такива момичета никога не се задоволяват с един.

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 46bea5dc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   В момента съм в такава ситуация, разликата е че аз съм на 21 и съм спала с десетина мъже. Не слагайте хората под общ знаменател, всеки е различен. Сега и аз ли ще бъда курва? Всеки има подобни изпълнения. Еми живяло ми се е, ебало ми се е. Приятеля ми също ме дразни по този начин постоянно, за това и попаднах на тази история, защото имам същия проблем. Миналото си е минало, стига си се ровил, един ден ще и писне и ще ти бие щута. Търпението си има граници. И другото което е по този начин тя ще изстива към теб. Гарантирам ти го или спри да я тормозиш, или я остави да си живее живота

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: defa2b5a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Хубавице под номер 17, не знам дали си обърнала внимание, че темата е от преди 4 години, имам предвид конкретната тема, в която се включваш. Така или иначе вече е подхваната приказката и понеже и аз съм в подобна ситуация ще се опитам да ти задам няколко въпроса, на които е важно сама да си отговориш, а не да убеждаваш мен или някой друг в правотата си. Много ли си горда, че си била с "десетина", ако нямаш притеснения защо не задоволиш любопитството на сегашния си приятел и не му разкажеш с подробности за бившите си? Защо си мислиш, че на теб ще ти писне и ти ще му биеш шута, не е ли възможно да стане точно обратното? Казваш, че търпението си има граници и си права, но не уточняваш чие търпение, дали това на приятеля ти няма да се изчерпи по-рано? Понеже питаш ще се опитам да ти отговоря, но това си е само мое мнение, не си длъжна да се съобразяваш - не, не си курва, курвите обикновено имат цел, курвите не лягат с който и да е само заради едното е.. не, дори бих казал, че в известна степен ги разбирам, не им се възхищавам, но уважавам избора им да постигнат целите в живота си разтваряйки крака, виж парцалите няма как да харесвам, те просто не знаят защо са на този свят, твърде животински са ми. Та да си дойда на думата - сега за мен се е залепил един парцал, знам, че трябва да го разкарам, но сърце не ми дава, а и ме е страх, че отново ще налетя на нещо подобно като гледамкакво се случва тук из форумите. Лично мен не ме интересува бройката на бившите, интересува ме принципът, по който са градени връзките защото съм убеден, че "вълкът козината си мени, но нрава си не". И за да съм ти полезен ще кажа, сега си на 21 и морето ти е до колене, не така ще изглеждат нещата на 41, не ти го пожелавам, но ще си скубеш косите - нормалните мъже не харесват парцали, а те си личат.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 973cdde6ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   до 17: Не всеки има подобни изпълнения, всъщност такива като теб са рядкост, за щастие. Ще направиш услуга на приятеля си, ако скъсаш с него.

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: dc862499a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Само че сега сме 2015та, героинята от разказа сигурно е утроила пробега, а ти, мила, си руспия.
Миналото има значение за настоящето точно толкова, колкто настоящето има към бъдещето, разбира се, ще ти трябва някоя философска книга, за да го асимилираш.

 
  ...
преди: 9 години, 15 часа
hash: 893c7d6439
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   От номер 17
Не ме интересува мнението на който и да било.За мен това е правилно и това е.Вкусила съм си от доста неща и знам вече нещата как стоят.Не съм горда че съм спала с 10 момчета,но по добре на младини,отколкото да взема първия срещнат и като стана на 40 да скъсам въжето както се случва доста често

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 9a88892253
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   До 17/21:

Вече разбрахме и нямаме капка съмнение, че си "вкусила от доста неща". Само че не мога да си обясня защо момичета като теб (с по-голяма бройка) се държат арогантно-нападателно, а накрая завършват с любимата ми фраза "Не се гордея, но поне си поживях! ". След като не се гордееш, за какво, аджеба, въобще го казваш? Пък и защо си мислиш, че момичета с по-скромен опит от твоя трябва задължително да "скъсат въжето" (ей, че готин израз) на 40?

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f278c56f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   до 17 е очевидно няма как да си в групата на девствениците

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ca37c494f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Мога да ви кажа, че всичко е строго индивидуално. Има жени, които са спали само с един и после полудяват и се излагат на стари години. Има втори, които се еб*т на младини с всеки втори, а после са примерни съпруги. Обратното важи също. Има жени, които цял живот са с един. Има и такива, които цял живот са, като недо***ни. Много важно е какъв си, като човек, а не как се е стекъл сексуално живота ти. И с един да си, може да си к*рва и да го цоцаш за пари. И с 30 мъже да си, е възможно да си честна и добра. Факт е, че е възможно на всеки да му се случи грешка, да преспи с някой, да направи някоя глупост и т. н. Една жена, която например е имала 4 годишна връзка и редовен секс е правила в ПЪТИ повече секс от една жена, която е спала еднократно с 20 момчета и най-дългата и връзка е 3 месеца, образно. Е, коя е по-раз*****та?

Ако имаш честен и свестен човек, който не ти изневерява и да те обича, нищо друго няма значение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker