Влюбих се в момиче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в момиче?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1974 пъти
Окей, знам, че историята ми е малко объркваща, но ще се опитам да съм ясен. От малък знам, че съм гей, но има едно момиче с което сме добри приятели и тя е супер готина като личност и характер. Тя е един от малкото хора, които знаят за сексуалната ми ориентация, всъщност знаят, че съм бисексуален. (Беше ме срам да кажа, че съм гей) Както казах, тя е страхотна и обожавам да сме заедно. По принцип обичам да експериментирам и винаги когато съм имал възможност да се целувам или да обарам момиче съм го правил, не защото ме привличат, а от чисто любопитство. Наскоро на едно парти с тази моя приятелка се целувахме и то доста страстно ;д и ми хареса, осъзнах, че я харесвам и имам истински чувства към нея (мислих доста над това), личи си, че и тя ме харесва и други хора са ми го казвали. Както казах, целувал съм се и с още момичета, по точно 4, също и съм ги пипал, но това е първото момиче към което имам чувства. Не е като да си въобразявам защото съм бил влюбен и в мъж и се чувствах по същия начин. Проблема е, че момичетата изобщо не ме привличат сексуално, дори и тя. Случвало ли ви се е нещо такова и как постъпихте вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 74ed82de14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво имаш в предвид „Не те привличат сексуално“ - целуваш, бараш, но имаш ли ерекция или не?
Иначе, мисля че се случва и на други гей мъже, дори се женят и създават деца - с жена е просто по-лесно да има един мъж връзка и то не заради обществото само, заради перспективата за нормално семейство, а жените сме по-постоянни в една връзка и по-моногамни в сравнение с мъжете, по-семейни просто. С един мъж е трудно да имаш гей връзка дълго - все някой от вас ще кривне. Освен това не всички гей са с нежна душа, а повечето са си мъжкари. С жената ти явно си намерил приятелство, разбиране, по-дълбока връзка. Аз на твое място просто бих се оставила на течението - виж какво ще се случи, не си поставяй големи цели и очаквания, но определено те съветвам да се пробваш с нея в леглото какво ще се получи. Не обещавай нищо, а ако не можеш да „вдигнеш самолета“ я задоволи по друг начин или просто останете гушнати и поне знаеш какъв си като ориентация. Не мисля, че ще я загубиш като приятелка. Говори с нея дори предварително. Нямаш какво да губиш. Може би действително си бисексуален и се влюбваш в личността, в човека, не в пола. Това, че си имал секс с мъже до сега не значи, че с жени няма да изпиташ удоволствие. Пробвай. Всеки човек е различен. Може би имаш късмет да си бисексуален. Казвам късмет, защото няма какво да се лъжем - да си гей не е лесно. Не заради обществото, а просто заради невъзможността да имаш нормално семейство един ден, деца свой с майка и татко, нормално семейство и бит.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f850cab5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пробвал съм с момиче и беше катастрофа, изобщо не ми стана, а бях супер надъхан понеже си бях втълпил, че само си мисля, че съм гей, така че този вариант отпада. След тази случка се чувствах толкова засрамен и унизен, че даже сънувах кошмари известно време.. хаха

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4d1cff96e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Споко, може да си има дечица с двама татковци, а както е тръгнало, какво пречи и с трима да си има.
Автора, на теб дали не ти се пикае, гледам, че си нещо неориентиран?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1f38d5abe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм гей, но понякога фантазирам за секс с жени (орален). Според мен изцяло хетеросексуални или хомосексуални хора няма- всички сме малко или много бисексуални.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: aaa79d8b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В пубертета -15/16 годишна мислих, че съм лесбийка. Мислих го, защото момчетата не ме привличаха по никакъв начин за разликата от момичетата. Все някоя ще се е облякла, направила прическа която и отива, Еди коя си има много хубаво лице дрън-дрън, а момчетата нищо едни и същи. Може би беше така, защото по отношение си бяха идиоти и това убиваше всякаква симпатия или опит за такава. Е как разбрах че не съм лесбийка - целунах едно момиче и то доброволно и от нейна страна. Не ми хареса, нищо не усетих, даже ми се доповръща. Докато целувката с момче си беше друго изживяване. Ти пробвал ли си да бъдеш с мъж? Давам ти моята история за пример за да видиш, че не винаги това, което си мислим е вярно докато не пробваш

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 00da6f6cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А на проститутка ходил ли си? Питам защото аз съм хетеросексуален, но преди известно време ходих на една проститутка понеже имах дълъг период без секс. Момичето изглеждаше добре - секси и така нататък, но въобще не ми стана. Сигурно около 10-15 минути трябваше да ми прави свирки и да си играе с члена ми, че да се надървя. Такова никога не е било, чувствах се доста импотентен. Така де, след като се понадървих всичко беше ок, но много се учудих защо не ми стана отначало. Не бях нещо особено стресиран, даже се бях надъхал.

Та може да пробваш с някое сладко момиче-ескорт, което да си поиграе малко с теб. Според мен ще има ефект.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f1227a2b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може би наистина си бисексуален. Душата ма човека няма пол, а ти си се влюбил именно в нея, в характера й. Не го мисли толкова, просто се пусни по течението, виж какво ще се получи с нея. С времето сигурно ще започнеш да я желаеш. Аз съм момиче и при мен се е случвало сексуалното привличане да се появи след емоционалното (обикновено е обратното, но винаги има изключения).

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d479ceb0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Добре де пич, как хем се натискаш и целуваш с жени, хем не те привличат. От любопитство само. Аз съм хетеро мъж, нямам нищо против гейовете, но не съм тръгнал от любопитство да се гушкам с момчета. Нито с непривлекателни жени.
Не си слагай етикети, възможно е да не си съвсем гей, а да си действително би. Дай шанс на мацката като има емоция, давайте стъпка по стъпка, за теб сигурно е объркващо. Не бързайте със секса, целувайте се, гушкайте се. С времето ще усетиш дали го искаш и ще си легнете. А ако видиш, че не става, пак си минаваш на каквото те привлича. Жив и здрав и не си орязвай шанса с жени само защото до момента са те привличали момчета.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7939d47d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Е, то от първия път може и да не стане. А ти опитвал ли си с мъж, че знаеш, че си гей? Във фантазиите е едно, в реалността е друго. Озживей си любовта с това момиче и се радвай на живота.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 52197d0360
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автора
Говорихме доста с това момиче, казах и, че не съм много сигурен в сексуалната си ориентация и тя реши да ми даде шанс, каза ми, че много ме харесва и, че за нея секса не е най-важното и сега сме гаджета. Снощи я поканих в нас и пихме по няколко питиета и се решихме да опитаме. Целувахме се, натискахме се и после я лизах и я задоволявах с пръст и само за малко ми стана, но тя пак се кефеше, прави ми френска и тогава ми стана, но веднага след това ми спадна. Тя свърши докато я чуках с пръсти, после аз свърших с чикия, но ми беше трудно. После цяла нощ се гушкахме и си говорихме, като цяло ни беше хубаво, но секса куца.. Каза ми да не се притеснявам, защото съм бил супер готин човек и с мен и е супер и това го компенсирало. За сега добре, но осъзнавам, че в бъдеще това ще е проблем и за двете страни, а аз наистина я харесвам, както и тя мен. И до номер 9, опитвал съм, да и беше готино.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e08550b0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Евала, авторе, според мен и сексът ви ще се подобри. Щом ти е станал за малко, значи може да стане и за повече. Ключовият момент е вкарването!!! Вероятно като помислиш за вкарването, дори и само да ти мине през ума за малко, ти спада. Това е защитен механизъм, много дълбока психология свързана с майката и бащата на дълбоко архетипно ниво. Но според мен ти ще се справиш и фактът, че момичето те харесва ще ти помогне много.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: abcb497a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   Трябва да си много глупав да зарежеш човека, когото обичаш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker