Имаме ли бъдеще и как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имаме ли бъдеще и как да постъпя?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2326 пъти
Здравейте. Моята изповед е сред сравнително обичайните като тематика, но имам наистина нужда да чуя странични мнения. Моля, публикувайте я.

Заедно сме от 3 години с приятеля ми, аз на 25, той на 30. На такъв етап от връзката се предполага, че живеем вече заедно или най-малкото имаме сериозни намерения един към друг, но не се получава така за жалост.
Нека ви разкажа. Връзката ни буксува, не търпи развитие, няма изгледи да мине в следващ стадий. В началото беше луда любов, привличане, което прерастна в обич, привързаност, има изключително много доверие по между ни. Приличаме си по това, че сме по-къщни гърнета и не сме необуздани парти/лайф животни. Но проблемите идват от него. С времето опознах навиците му и има доста неща, които не мога да превъзмогна. Не живеем заедно, до този момент му ходя на гости, за по ден-два максимум.
Търканията са от два типа - битов и интимен характер. Под битов визирам: изключително болен на тема хигиена и ред. Решава, че каквото прави той, трябва и аз. Натрапва ми и ми налага модел на поведение, миене на ръце по 5 минути за всяко нещо (дори и да съм докоснала шампоана от банята). Час по час ми прави забележки защо съм си сложила краката където обикновено стоят възглавниците (въпреки че съм ги махнала), защо се пръскам с дезодорант в близост до мебелите и компютъра, щяла съм да ги повредя и куп други глупости, за които не искам да задълбавам. Опитвала съм се да го игнорирам, но той не ме оставя намира, води ме за ръка до банята или ме бута да се преместя еди къде си.
Нетърпимо е и милионите проведени разговори не помагат - такъв си е и не можел да го избегне.

Другият проблем, интимният, който май най ме жегва. Първа съм му в леглото, следователно няма опит и това рефлектира много неприятно. От самото начало демонстрира проблеми с ерекцията. Трудно се възбужда в мое присъствие, дали по бельо, чисто гола, или с предизвикателни дрехи. Вдига го когато му щукне, в случайни моменти. Тогава той тръгва да ме натиска да го правим, но на мен не ми е приятно и не съм подготвена. Действа ми анти щом той е в готовност, но не защото много му се иска, а просто за да не изтървем момента. Както му е станал, така и след 2 минути може всичко да отиде по дяволите, а да не споменавам хилядите провалени опити за секс. Гледа порно, твърди, че му е по-спокойно и лесно да се възбуди. Аз съм сексуална натура, той явно не толкова... Мислела съм си, че аз не съм достатъчно привлекателна, той отрича. За всичкото това време аз вместо да съм се сближила още повече с него, по-скоро съм се отблъснала. Не желая секс с него, не мисля за това и се дразня, че минават месеци докато видя такъв, пък за качествен да не говорим. Иначе е много добре поддържан и изглеждащ мъж...
Осмисляйки всички разминавания, осъзнавам, че нямам желание да се нанасям при него, усещам, че ще е ад. Живее в квартира, сам е, но е прекалено тясно и депресиращо поне за мен. Не го чувствам като свой втори дом.

Какво да предприема, посъветвайте ме. Да продължаваме ли да опитваме да оправим нещата и как....?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: a9e104cabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С две думи - нямате бъдеще.
Колкото и да го въртим и сучим, с този мъж ако заживееш заедно и направите (недай си Боже) семейство, ще страдаш. Не прави компромис със себе си. Имаш време., но и не стой така толкова време, а се раздели с него.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6907bf643b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не сте съвместими по всички параграфи. Той няма опит, а ти (щом си му първа) си прекалено голяма летва на тоя етап. Трябва да започне връзка с неопитно момиче, за да върви връзката в синхрон, а ти да си намериш опитен колкото теб.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 603f140763
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Коя нормална жена ще тръгне с 30-годишен девственик? Един мъж не прави ли секс най-късно на 20 - значи човек от него няма да излезе. Най-много да стане такъв като от историята на авторката.
Сексът с проститутки не се брои, това ви прави още по-жалки.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7e5bd48b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужас. Не знам как го издържаш. приятелят ти има обсесивно-компулсивно разстройство. Питай психиатър и ще видиш.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 117614dfe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Аз на твое място бих се разделила с него. Опитвала си вече 3 години, колко повече да опитваш? А и щом това, което те дразни в него, няма как да го промени, ще се разделите, дали след 1 дедмица или 2 години е едно и също, само където след 2 години ще ти е скъсал нервите и няма да си видяла хубав секс. А и сексът е много важен, поне за мен, не ми ли е хубаво в леглото с някого, няма как и да се събуждам до него. Млада си, сега ти е времето да намериш някого, когото ще те иска и ще прави страстен и изпепеляващ секс с теб. След 20 години ще се нагледаш на омекнали пишки.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 89b4e4197c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Леле още посредата на историята ти ми стана много гадно за теб и истински те съжалих.
Предполагам ,че не искаш хората да те съжаляват за връзката ти с този индивид ,затова лично аз ти препоръчвам да се разделиш с него възможно най-скоро. Премисли го , няма да е лесно ,но съм убедена че това е правилното решение. Вие нямате бъдеще. Аз ако бях на твое място дори и да го обичам щях да си тръгна без да се замисля. Не зная как търпиш всичко това. Ти мазохист ли си? Не искаш ли да намериш истинската,чиста и непринудена любов? Ако си мислиш ,че таО връзка има общо с любовта си в грешка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 94d147c4a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Забелязвам някаква тенденция, като се споменават проблемите и кусурите, авторите на темите винаги обвиняват половинките, а те се имат за перфектните партньори, не е ли странно? !
Не само в него е причината, а и в теб.
На 25 години, трябва да имаш изградени навици, като чистене, готвене и подреждане, а твоят проблем е, че при мами и тати е по-добре и по-лесно, отколкото да станеш самостоятелна и да се грижиш сама за дом и семейство.

Научи се първо на труд и самостоятелност, тогава тръгни да приспиваш 2, 3 дни при някой.
За секса преувеличаваш, защото мъж секс не отказва, а и вие не живеете заедно та да си му омръзнала толкова.
Намери приблемите в себе си първо, тогава изброявай неговите.
А това че си му първата няма никакво значение.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 55e56fe22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ЗАрежи го тоя, сори.
Манията му за хигиена е обсесия. Разбира се, приемам, че имаш нормална хигиена, но все пак помисли колко често си миеш ръцете.
Ерекцията му никога няма да се промени, ако не остави порното. Някои мъже, изглежда, не загряват, че не са машини за секс.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 69c4a019b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Защо се занимавате с луди хора. Приятеля ти е луд. Бягай

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 51207f304e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, ти пък как реши, че тя не чисти и няма изградени навици? В тях ли беше, с нея ли живя, свети ли ѝ? Как прецени от една история дали може да готви и да чисти, само ти си знаеш. Да не би да си медиум? Има значение, че му е първа, 30 годишен девственик, това не е нормално. Хвани се с гаджето ѝ за ръчичка и си чистете, минете и през психолога междувременно. Аман от неразбрани хора.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 227483434d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Слушай истината. Ще берел много ядове. Това не е човек, с който трябва да се свързваш. Има последици от продължителната и вманиачената порнографска и мастурбаторска практика. Няма да влизам в посробности. Психиката на такъв човек е развалена. Не разбирай, че е луд. Не може да вдигне самолета заради еректилна дисфункция. А и е обсебващ, вманиачен на тема чистота, защото порното прави хората нервни, един вид ги побърква. Постоянно изпитва страх и приреснение.

Youbraupinonporn nofap. Сайтове. Разгледай йчи бягай от такъв човек.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0b9204aacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако не желае да посети специалисти (и по двата проблема) и не е склонен на компромиси и нагаждане (това се изисква и от теб, разбира се), то нямате бъдеще. Не и щастливо такова. Изясни се пред себе си, нека и той да се изясни с Аза си, а след това го направете и помежду си. Минало е твърде дълго време, за да няма никакво развитие. Вземи решение. Колкото по-рано, толкова по-добре. Успех и щастие!
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c18b275e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   "Какво да предприема, посъветвайте ме. Да продължаваме ли да опитваме да оправим нещата и как....? ".. какво по точно трябва да се опитвате да оправите. Както описваш нещата, от твоите думи разбирам, че нещата никога не са били добре (освен в началото, когато не си го познавала толкова добре, но ти сама каза, че с времето не се привързваш към него, а точно обратното), че вследствие на това да се влошат и съответно да се налага сега да ги оправяш. Казвам "оправяш", защото е очевидно, че твоят причтел няма такова намерение, и всъщност ти си тази която се оплаква. Ти сама си го казала, тази връзка, как беше израза "буксува" на едно място и не търпи развитие, така че от моя гледна точка тя няма бъдеще. Искаш съвет, спри да се измъчваш и просто го остави, ще видиш колко по-леко ще дишаш след това. Успех :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ad4da4584f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   № 7 е прав/а.

Когато се пусне такава тема се минава в крайности, все се изтъкват недостатъците на другия, а пък коментарите са бом-бок.
Вие сте много лицемерни хора в сайта, знаете ли го?
Когато жена или мъж напише - "Девствена съм, а съм на 25", Девствен съм, а съм на 25", започвате да защитавате тезата, че по-добре да се изчака преди да се направи набързо крачката, но най-вече на мъжете пускате мухата за проститутка, иначе не ги обиждате както приятеля на авторката.
Приятеля на авторката не е девствен, толкова ли е срамно да си девствен?
В други теми се спуквате за морала, че е по-добре да се изчаква подходящ партньор, а тук темата не беше кой е девствен, но само за това се коментира.
Като няма какво да кажете си замълчете.
Колкото въпросния господин, толкова и тя има вина, не може тя да е ангелче, всичко да й е перфектно, защото перфектни хора няма.
Знаете само да съдите, но не и да погледнете нещата от друг ъгъл.
№ 10, ало "перфектни", защо не си задържиш "мнението", което не се отнасяше по темата.
Ти нали не си девственик, какво те бърка?
Гледайте си живота, защото както обвинявате и гледате насмешка, така и на вас ще ви се случи, а сайта ще е сподели, в който ще се оплаквате и искате съвети.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 896c276924
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Радвай се, че не живеете заедно. В него има нещо ненормално. Не е нормално да е деваствен на 27 г., нито да си мие ръцете по пет минути. Бягай от него, то сега те тормози, а ако се съберете ще стане ад. Търси си друг.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a316ea5e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте от авторката.
Съмнявам се да съм перфектна, далеч съм от тази мисъл. Да, имам си нужната хигиена и навици, мия си ръцете преди ядене и след като се прибера вкъщи. Да, намирам време за женски задължения и домакинството. Не мисля обаче, че това е темата на разговора.
Споменах, че приятелят ми гледа порно - факт, но не го прави ежедневно, а само от време на време. Не знам как това е склонно да го обезсили сексуално, по-скоро мисля, че свиква с модела на поведение и визията на актьорите... след което е трудно да се пренесе обратно в реалността. Имала съм няколко (малко) бивши, но нито един от тях нямаше този проблем (държа да уточня, че двама от тях също бяха девствени).
Може би пропуснах да вметна, че преди няколко години приятелят ми е имал кофти случка с бивша. Опрели са до леглото, но се случила засечка при него и момичето го е наредило и си отишло. Оттогава той се бил затворил в себе си и намразил идеята за секса.
Предлагала съм да посетим заедно психолог или сексолог ако сам не смее, но той все избягва темата. Казвал е, че трудно се отпуска да говори за лични неща с приятели, камоли с непознати, било то и специалисти....

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 03a5c206cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Мило момиче ( даже жена, бих казала), не си губи нервите и времето, да ги инвестираш в безсмислени връзки. Не обръщай внимание и на "адвокатите" на "партньора" ти, най-вероятно, също като него вманиачени чистофайници и импотентни девственици, вслушай се в съветите на останалите коментиращи. Чудя ти се даже на търпението и лоялността, никак не ги заслужава емоционалният паразит, с който си имала нещастието да се събереш, не си пропилявай живота, ти вече си в оптималната възраст за раждане на първо дете, замисли се! Слагай край, колкото може по- скоро, преди да си си дефектирала психичски самата ти. И не страдай от гузна съвест, достатъчно, че и прекалено си вложила в тази изродена връзка, помисли и за себе си!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a92c8d0963
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От номер 7 до номер 10
Кога пък казах, че съм "перфектна"? Точно по темата си беше, ако не си разбрал/а подтекста, си е твой личен проблем. Май и ти си с медиумските способности, като на номер 7. Знаеш кой, къде и кога ще се оплаква. Срамно е да си мъж, девствен на 30 години, това доказва, че нямаш никакъв подход към жените и ако един мъж не може да я прелъсти и да я вкара в леглото си, значи е много зле с характера, или нещо друго много му куца (ярък пример за това е тази история). Защото, хайде да не се лъжем, кой мъж е останал девственик до 30 год, защото така е искал? ! :D през моя житейски опит (37 годишен), не съм срещала дори един мъж, който да е девствен след 25 и да не е чалнат. И казах доста по въпроса, в коментар номер 5. От какъв друг ъгъл може да се погледне това, че има ОКР и не ѝ дава да се парфюмира до дивана? Или това, че не му сатава? Да не би, ако го погледна от друг ъгъл, да си изгуби девственоста на 18 и да ѝ дава да си се парфюмира на воля, където ѝ е кеф? Авторката пита много ясно, какво да предприеме. Дори и да не е ангелче, тя говори за ненормални неща, които при един нормален мъж не се случват. И ангелче да е, и дяволче да е, ако ще папагал да е, тези негови навици едва ли ще се променят. А гледаме от нейната гледна точка, защото тя е писала историята, ако я беше писала приятелят ѝ, щяхме да гледаме от неговата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3e6c345b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   На 25 би трябвало да разсъждаваш правилно и в насока за твоето добро. Не знам как си издържала три години. Защо изобщо я влачиш тази връзка? И как така си му първата, като той е на 30? Много странно. Има си някакви проблеми човека. И изобщо не заживявайте заедно. Щом за един, два дни така те дразни, представи си какво ще е за постоянно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 524c19645c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ако го обичаш, трябва да си до него и да се преборите заедно с това. Няма значение девствен или не, няма значение заболяла психика или не. Всички проблеми, освен смъртоностните болести, са лечими и разрешими. Спокойно. Ако го искаш този човек, седнете, поговорете, кажи си откровено мнението и кажи, че искаш да се справите с това. И двамата щом сте домошари, се отдайте на това. Вечер се гушнете, влезте в нета, вижте на какво се дължи маниакалното му поведение, пробвайте билки, разходки, нови изживявания, психологически теми четете в посоката, в която ви засяга. Има ли желание, има и начин. Не подхождай с обвинения, не осъждай, не се отдавайте на нещастни мисли. Възможно е дори причината да е недостиг на витамини и минерали, както и заболявания в хипофизата или възпалени нервни окончания. Импотентността също се дължи на физиологични проблеми най-вероятно. Важното е да установите проблемните зони и да потърсите специалисти. Ако успееш да го накараш да види проблема, значи си почти успяла. Важното е да се доверите един на друг и да се обичате. Не всеки би се справил, само обичащият има шанс. Реално за себе си прецени, имаш ли сили да се бориш за него, заедно с него.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a316ea5e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Благодаря за всички съвети.
Как да ви обясня... за тези 3 години естествено, че са проведени купища разговори, с добро и с лошо, с различни подходи, идеи и т. н. Най-много да ми каже насреща "да, може и да си права", но в крайна сметка твърди, че е по-силно от него. И аз натискам за специалист, но не смее да се довери на никого за нищо лично. Не коментира интимните си проблеми дори с приятелите си.
Защо му давам шансове толкова време? Защото е чудесен човек, с висок морал, сериозни намерения, привлекателна външност, имаме вече доста силно изградена привързаност, любознателен и интелигентен. До момента е най-читавият ми партньор. Все се надявам, че на фона на всичко ще успеем да оправим едни два проблема... Надявам се...

Авторка

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f84e992ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 21, ти с всичкия ли си си? Знаеш ли това колко време ще отнеме? Той докато се "излекува" (макар че, както вече разбрахме от авторката, едва ли ще го направи, защото той самият няма желание) ще станат на възраст, на която вече би трябвало да имат деца и да живеят на семейни начела. Не виждам как някой нормален човек ще даде подобен съвет, освен ако и той не е с диагноза ОКР или е импотентен и е съпричастен с болката на господина. От такъв ненормалник трябва да се бяга с 200, колкото и да го обича. Той освен да я завлича надолу и да ѝ убива желането за секс миене на ръце, едва ли ще направи. Моят съвет е на тази възраст да си живееш живота, води пълноценен полов живот.. даже не знам как го търпиш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker