За всичко се плаща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За всичко се плаща
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3357 пъти
Бракът ми не вървеше от години. Мъжът ми не е лош човек, работлив е и обича децата. Но характерът му е неуравновесен, непрекъснато мърмори, прави скандали за нищо, все е недоволен. Сексуалните му потребности са доста скромни, а през годините почти изчезнаха. Опитва се да издържа семейството / аз естествено работя, но с държавните заплати и две деца едва се оцелява/ чрез някои допълнителни доходи, но парите не стигат, което допълнително го изнервя. Постепенно започнахме все по-рядко да правим секс, все по-рядко да излизаме, все по-рядко даже да сядаме заедно на масата. На 42, запазена и харесвана жена аз се чувствах незабелязвана и игнорирана от собствения си съпруг. И тогава се появи той.

Още щом го видях нещо ме привлече, харесваше ми да си говорим за какво ли не, действаше ми сексуално. Разликата във възрастта ни е повече от 15 години, което определено го притесняваше. Постепенно всеки разказа за това как живее вкъщи. Оказа се, че той е интелигентен, чувствен мъж, а съпругата му все е недоволна, все има безброй изисквания, за нея още от младите им години все не му било време за секс и пр. и пр. Звучеше ми до болка познато.

Реших, че един флирт само ще ми помогне да оцелея емоционално, само начинът по който ме гледаше ми даваше самочувствие и невероятно желание за живот. Но се случи нещо, което поне аз не предполагах. Развихри се любов помежду ни. Тя ни караше да се стремим непрекъснато да сме близо един до друг - да си говорим, да се докосваме и да правим такъв невероятен секс, какъвто не бях правила никога. Стремяхме се да не нараним децата си, съпругът ми и съпругата му. Не беше възможно по ред причини да се съберем да живеем заедно. Неговата възраст, моите деца, жилището, материалните му възможности и пр. и пр. Както и да го мислех, както и да си задавах въпрос дали е редна тази връзка отговорът неминуемо беше - да. Междувременно престанахме да правим секс с мъжа ми - предимно по негова, но няма да отрека, че и по моя вина. Живеем напълно формално - отглеждаме заедно децата, поддържаме дом и толкова. Почти никъде не ходим заедно. Дори често той си стои с чашката пред телевизора, а аз с децата или сама съм в кухнята.

Знам, че някои ще ме осъдят. Знам, че да живееш по този начин е трудно и нечестно към брачния партньор. Но всичко това изобщо не ме интересува. Вече 8-9 години се чувствам обичана, уважавана и желана жена, въпреки напредването на възрастта и на двамата и въпреки продължителността на връзката ни.

Но миговете заедно са прекалено малко в сравнение с дните, вечерите, нощите, в които не сме заедно. Вместо да се прибираме с радост ние знаем какво обикновено ще получим вкъщи - мрънкане, забележки, заяждания и скандали. Но това, което ме ужасява е какво ще правя един ден, когато той примерно се разболее, остарее много или вече го няма. Никой освен една моя приятелка не знае за нас. Аз дори няма как да разбера, ако при него се появи някакъв подобен проблем. Повярвайте ми това е най-високата, най-жестоката цена, която рано или късно ще платя заради любовта на живота си. Така, че не ме съдете много строго.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: dc9facadc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прочетох историята Ви и макар да съм само на 20 се опитвам да Ви разбера до някъде. Моето мнение е, че това, което правите не е морално, НО само едно ще кажа: няма човек в днешно време, който да не е грешен в един или друг аспект и мила госпожо никой, ама никой не е по-малко грешен от Вас, че да го прави. В крайна сметка колко майки си зарязват децата и хукват с любовниците си в други държави.. Вие си гледате семейството и това е за адмирации предвид днешните морали на хората. Намерила сте вашия начин да е добре за вас и за всички, вашият начин да бъдете обичана и да обичате близките си. И за край искам да Ви посъветвам да опитате да разнообразите, подновите брачния живот, за да вярваме ние младите, които те първа тръгваме по вашият път, че все още има силни и здрави дълги бракове, макар да има и много трудни моменти. Защото замислете се, че мъжът, който все Ви мрънка и стои с чашката пред телевизора е този, който ви е дарил с най-хубавото нещо в живота - това да бъдеш майка.
Всичко добро :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e30e1ea563
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре де, защо не се разведете и не заживеете заедно? Какво толкова? Страданията не са заради "греха", а заради материализма, с който подхождате.

До номер 1: Всеки може да те направи майка, даже и някой изнасилвач, да не дава Господ. Това не означава, че трябва да му търпиш простотиите. А и не в плоденето и множенето е най - висшето щастие на тоя свят! Най - хубаво е да обичаш и да бъдеш обичан!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 278566da7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Все едно прочетох моята история !!! Едно към едно!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1e92c6ed42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извинявай, казваш, че мъжа ти ''все е недоволен'', как пък и жена му на любовника ти, също така ,''все е недоволна''. Боже, щастливо съвпадение! Сега и двамата си паснахте, напълно сте задоволени, но само сексуално. На него така му е добре и на теб ти е супер, но докога? Докато има секс между вас, но омръзнеш ли му или няма нужда от секс или си намери друга, и ''любовта ви'' моментално ще се изпари защото никога не я е имало.

Милата, а тя седнала да мисли за болести, знаеш ли колко го интересува дали си болна, че защо си му болна, трябваш му само здрава за секс жена, той ''недоволна'' си има.

Мили жени, не бъркайте секса с любовта!
Няма по-ценно от семейството!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 88e1640f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   № 1 е твърде младичка и неопитна, не я осъждам, но не е схванала същността на нещата. Аз съм жена на 46, моя брак също не е дъбър, но при мен проблема е в това, че нося мъжа си години, години на гърба си, алкохола при него съсипа и малкото което беше останало. Е, и аз се боря с това да имам семейство, да не оставям децата си без баща, да създам домашен уют,но...какво получавам в замяна - куп нерви,болести, неудачи, никаква помощ от никъде. Дали това е полезно и за децата!? Не, не смятам, макар, че късно го прозрях. Е, аз нямам връзка а и не искам да имам, защото знам, че вече нищо няма да е същото. Макар, че можех да изживея това което и ти изживяваш с другия мъж, но прецених, че само ще страдам повече, ако не сега, то след време. Но..съдба, при всички ни различна. При някои по благосклонна, при други не толкова за съжаление!

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 539e6c9fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От това,което прочетох ми се струва съвсем нормално как са се развили събитията....съвсем нормално....защото съм сигурна,че ако секса между вас с мъжа ти беше останал на ниво,то нищо от това най-вероятно нямаше да се случи.таа с една дума..не те упреквам,даже напротив

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: dc9facadc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ясно ми е, че съм малка и едва ли ще мога много да помогна или разбера, както една жена с брак, но мисълта ми е, че тя не трябва толкова да мисли и да се чувства виновна, защото има много по-лоши неща, макар да не е хубаво да се сравняваме с по-лошото. Намерила е своето щастие - Ок. Не наранява другиго за момента нали? Според мен няма смисъл да си разваля брака, защото тя сама казва, че мъжът и е добър, работлив, но за жалост моногамията и сивото ежедневие не прощават. Та, ако и мине това увлечение към любовника и остави мъжът си, с когото е от доста години и навярно са минали през най-важните и хубави мигове заедно, какво се получава? А и това пояснение, че всеки може да те направи майка е излишно, по простата причина, че тук говорим за човек, от когото си искал да имаш дете и си го направил - а това е най-хубавото нещо. Да си обичан е малко егоестично от една страна, да едно от най-хубавите неща е, но да създадеш живот чрез някой, в който си бил влюбен е нещо съвсем друго. Стана объркано, но като цяло идеята ми беше, че независимо от всичко, трябва да уважава мъжа си и да се опита да разпали връзката, ако пак не се получи - тогава вече може да е свободна да прави и рискува, както си поиска. Все пак не можеш с лека ръка да захвърлиш връзката си с човек, в който си бил влюбен и си обичал, макар и да е било преди години...

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 278566da7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   към № 5 Имам същата съдба като теб. Допуснах да имам връзка, но нищо добро не ми донесе. Така , че по- добре човек да си носи несгодите такъв му бил късмета. Ако искаш остави имейл можем да си поговорим някой ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker