Откраднато щастие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Откраднато щастие
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1769 пъти
Здравейте на всички, които ще прочетат моята история! Пиша Ви, за да споделя своето страдание с Вас и да ми помогнете със съветите си. Ще бъда максимално кратка, защото на никого не му се четат разточителни истории. Бях влюбена, обичах с цялото си сърце и душа, бяхме заедно 2 години, той ме остави заради друга преди 4 години, не минава и ден, в който да не се сетя за него, в който да не помисля кaкво прави, как е, забавлява ли се, щастлив ли е, ще го видя ли? !? Имам си приятел от 3 години, но крия тези мисли по бившия вътре в себе си! Как да го превъзмогна, как да се оттърва от мислите си за него, защо още го мисля?? Луда ли съм? !? Ж26

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 634a3233bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Била си твърде наранена от факта, че бившият те е изоставил за друга след като си го обичала с цялото си сърце и душа. Но трябва да разбереш, че щом те е изоставил за друга жена, той не заслужава любовта и мислите ти.

Най-вероятно е бил заможен или някой красавец и сега се чувстваш сякаш си изпуснала този мъж (само прогнозирам), защото ако той наистина имаше добро сърце и можеше да обича, нямаше да ти изневери, щеше да скъса с теб преди да започне нова връзка. Ако това наистина е така, трябва да разбереш, че само защото един мъж е красив или заможен не означава, че той ще бъде добър партньор (същото се отнася и за мъжете, които постоянно гонят жени само защото са красиви... ) Това което изпитваме към тези хора не е любов, а просто плътски желания, защото тялото си мисли: "Този мъж/жена е толкова красив/а, това означава, че ще бъде добър партньор за децата ни! " Но всички знаем, че това е много далеч от истината.

Ако не успееш да превъзмогнеш сама тези мисли, ще те посъветвам да потърсиш професионална помощ. Не оставяй една провалена връзка да провали целия ти живот.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5bf3caafa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо да си луда, нали за това ни е дадена памет. Може да го помниш и цял живот, нормално. А го помниш, най-вече защото той те е зарязал. Но това не значи, че не можеш да бъдеш щастлива, да обичаш и да имаш нормален живот.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7c7502941e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Заглавието ме стресна! Ти си от хорато, които прехвърлят вината за несполуките в живота си на другите. Такива хора, меко казано смятам за инфантилни. Никой не ти е длъжен. Бившият ти е бивш, защото е срещнал друга, която предпочита. Тя те превъзхожда в неговите очи. Нищо не можеш да направиш. Щастието трябва сама да си го създадеш, а не злобно да завиждаш. Направо ти се чудя на акъла!?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b231a0ded3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обичаш бившия, ама не се пускаш от клона на настоящия, нали. Това се нарича измама и лицемерие. Айде, признай си това, което си написала тук на приятеля си и ще видим как ще реагира. Кифленско поведение, кифленски сълзи.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f199bb4d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Насила хубост не става. Така е в живота. Не ви е било писано да сте заедно. Продължавай напред.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a7a01b7891
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3 я се успокой. Нито авторката се среща, нито преследва бившия а пък камо ли да завижда. Айде моля ти се другата жена я била превъзхождала. Мъжете са гадини даже и тия които твърдят, че не са всъщност са. Със сигурност са постъпвали като гадини и са причинили мъка някому. Та както и да е за да изостави авторката значи господинът не е спрял да търси и да се озърта за друга през цялата им връзка. Авторката що не го е заменила? ! Пък и тя не го обича. Нормално е да го мислиш и донякъде обвиняваш себе си. Все пак този човек е бил част от теб и 2 години не са малко. И аз се сещам за бившият си -1. 6 год. Бяхме заедно докато един ден да кажем изчезна без обяснение, без дума да ми каже постъп супер страхливо ама нищо не се сърдя и не страдам защото не си струва. От любопитство му хвърлям едно око на Фейсбука и ми минава носталгията по него. И така до следващия път когато се сетя за него

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1639d14482
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ако си имаш приятел от 3 години и не си забравила тоя преди него, по-добре си намери някой, в който да се влюбиш истински - тогава няма да помниш никой бивш. Или ще се чудиш, как е възможно да си обичала друг. Явно в сегашната си връзка не си щастлива и затова се връщаш в някакъв отминал момент, когато в спомените ти си била щастлива. Само че човек има склонност да забравя лошите елементи и да идеализира части от миналото. Често от дистанцията на времето ранните връзки (в началото на 20те ни години) изглеждат по-щастливи, само защото са били безгрижни на фона на зрелите взаимоотношения.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e2106cee3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ха-ха, "откраднато щастие" - на баба ти хвърчилото! И кой-кого е ограбил в случая? Май ти си се самоограбила и самоосъдила на вечен циклаж в миналото...
Много сте зле ей! На един приятел жена му, след 10 години брак и дете, хукна с един бивш, таксиджия. Заряза всичко, разведе се, и... само след 2-3 месеца дошла да плаче за пари (щото таксиджията не изкарвал достатъчно за префърцунената ѝ особа). Моят приятел обаче не само не ѝ дал пари, ами хубаво я наритал и ѝ казал никога вече да не се появява пред очите му. Питаше ме даже как да си изкара ограничителна заповед за себе си и за сина им от нея.

Съветът ми към теб - или преодолей тези "чувства" (с помощта на психолог или дявол знае как), или се гръмни! Недей да причиняваш подобни неща никому! Най малкото човекът до теб по никакъв начин не ги е заслужил...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 39a2612bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   гледай да не разбере сегашният ти партньор, защото после друга тема ще напишеш - настоящия разбра, че все още си мисля за бившия и ме изостави, заради друга, която не и пукаше за нейните бивши.
м45

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: cb8aa4052e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Препускайки като обезумяла в мислите си за него, не виждаш света около себе си. Има опасност от катастрофа.
Помисли дали той би се борил за теб както ти? Бъди честна, не се страхувай от отговора!
Той вече е с друга, Дори може да е създал семейство, забравил е за теб вероятно.
Вместо да вярваш в приказки с този човек, помисли и вложи сили в новото, по-хубавото и резултатите няма да закъснеят. Движи се.
Дай шанс на новия изгрев.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 740c7215d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Съгласна съм с 3 и от части с 4, макар че не харесвам тона. Според мен ти детински просто искаш да имаш това, което не можеш да имаш. И да беше останала с бившия, днес нямаше да си щастлива. Има си винаги причини за една раздяла и това не е „другата“, а други хора се появяват само, когато не сме щастливи във връзката си, но дори да е другата проблемът, то са минали 4 години! 4 години! 3 от тях си с друг мъж!
Не е справедливо към приятеля ти. Просто никой не заслужава това

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5b00578859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не си го забравила, защото любовта ти е била несподелена и отхвърлена. Ще го забравиш, тогава когато някой друг мъж постъпи с теб по същия начин, но тогава пък няма да забравиш втория. Казвам ти го от опит. Най-добре си спомняй за него с хубави чувства. Нека имаш някъде дълбоко в сърцето си някой за когото да копнееш и нека това ти носи приятна носталгия, а не тъга.
Пожелавам ти щастие

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker