Имало ли е или не обич - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имало ли е или не обич
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3106 пъти
Здравейте, уважаеми, читатели! Прочетох истории, които отчасти приличат на моята, и затова ще се постарая да съм кратък. Имах връзка, която продължи година и седем-осем месеца, но приключи преди месец и от този ден не съм виждал момичето, което, както разбрах сам за себе си, наистина обичам. Причината, или по-скоро поводът, беше една дребна кавга. Но скоро след това разбрах че майка и ( тези майки... .. ) не искала тя да бъде с мен, а и от много време я кара да се среща с друг човек, който според майката е по-подходящ за нея, и я навива да се спре при него и да гради семейство с него..

По известното правило на мъжкарите, аз сигурно не би трябвало изобщо да мисля за нея вече, и би трябвало да използвам обидни квалификации по неин адрес, тъй като тя май прави точно това което иска майка и.. Но аз всъщност наистина приех това момиче като част от себе си, дадох и лично пространство, въпреки че я обичам, тя знае за чувствата ми, и ги споделя.. или поне ги споделяше до раздялата ни..

С нея изпитвах нещо, което с никоя преди не бях изпитвал, и усещах че, въпреки кавгите които сме имали, тя ме допълва един вид. Преживяхме много-и хубаво и лошо-в такъв бурен период започнаха отношенията ни. А относно нейните чувста, не съм абсолютно сигурен, но мисля че ме обичаше, тъй като си личеше по поведението и, по начина по който се отнасяше с мен, и изобщо когато беше с мен, беше изключително нежна и внимателна, а ако всички тези неща които знам- че си личи по целувки, по поглед, са верни, значи ме обича... Въпроса ми е, възможно ли е ако ме обича ( допускам че може и да греша относно нейните чувства) да НЕ ме потърси кажи-речи един месец, и какви биха били мотивите и, за да изчезне така? Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 390c4f6361
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти откъде разбра, че майка и не иска тя да се среща с теб, тя ли ти го каза? Ако тя ти го е казала, значи все пак си разговарял с нея по въпроса. Не казваш и на колко години е момичето, че чак толкова слуша майка си. А може и" дребната кавга" да е изиграла роля... но така няма смисъл да гадаем, и да се чудиш защо не ти се обажда. Като не ти се обажда, ти и се обади, поискай да разговаряте, поне да си изясниш за себе си въпроса.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0ac1fdee48
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото и логично да звучи всичко написано нали все пак сме 21 век. Може ли според теб едно момиче да бъде принудено от майка си да прекрати една връзка? Според мен не. Явно за разлика от твоите нейните чувства съвсем не са били такива, колебаела се е и мнението на майка й е надделяуло, за да реши да изчезне т. е. да не сте заедно. Когато някой те иска винаги намира начин, ако е жив и здрав. Понякога хората поддържат сложни извънбрачни връзки с години, а какво остава за младо и свободно момиче? Така, че според мен пробвай да й се обадиш все пак. Веднага ще проличи отношението й. Все пак има малка вероятност тя да е много горда, да се е засегнала от теб. Поради характера си /примерно/ и майка си се чувства обидена и чака извинение и обяснение от твоя страна. Направи първата крачка, но разбереш ли, че не е просто сърдита, а е решила да скъсате нищо не ти остава освен да се отдръпнеш.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ca30a9710f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   А, възможно ли е, ако я обичаш, да не я потърсиш един месец?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ca33f830c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дамм... а защо чакаш тя да те потърси?
Ти мъж ли си или лукова глава?
Според мен би трябвало ти да я потърсиш, а не тя теб!
Седиш и се натискаш, кой знае какви си ги надробил при скарването и сега стоиш и чакаш момичето първо да те потърси. Е, ама това направо си е...
Като имаш зор потърси я ти и зарежи егото си настрана, че иначе може с чакането да си останеш!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2d6383a803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Винаги съм бил на мнение че критиката е важна основна част за по-добрия живот. Ще я потърся, не съм и лукова глава, просто изникнаха изведнъж адски много съмнения в мен, и исках в малка част поне да съм подготвен. Не съм изпадал в подробности именно защото исках да получа по-негативни да ги нарека, мнения. Благодаря ви за споделеното :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2d6383a803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте, искам да я потърся, но знам че около 2 седмици след като се разделихме си е сменила номера. Не знам как ще реагира ако по някакъв начин (дори не знам как, но.. ) намеря номера и и се обадя. Не знам как да подходя в разговора, а и ме притеснява че може да се паникьоса нещо, или да се притесни нещо.. не знам.. Вярно е че малко преди раздялата показвах отношение, което изглеждаше като абсолютно неувжение към нея, но по-скоро действах инстинктивно, за момента, а не че не я уважавам. освен това научих че е при бившия си приятел. Относно майка и, знам че е така, от нейни приятелки (момичето). Обичам я и искам да сме заедно, но не знам тя какво иска.. а и не мога да повярвам все още че не ме обича.. защото ясно си спомянм деня преди да се скараме и разделим, как цялото и същество показваше чувства към мен, не говоря за сексуални намеци. Не знам как да подходя за да я направя по-силна и да избере да бъде с мен.. естествено колкото зависи от мен. Но най-много ме притеснява първоначалната и реакция, като и се обадя, защото не искам и да изглеждам като някакъв обсебен психопат. Мерси за вниманието :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2d6383a803
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей.
Ами постарай да и намериш номера. Да, тя го е сменила, но причините могат да са много. Освен това, по това което пишеш, личи че май тя не е знаела какво точно иска. Може и да е решила нещо, и ти да не си бил в това решение, но начина по който се е отнесла с теб, изглежда все едно, че по скоро иска да те забрави, не защото не е имала чувства, а по някаква друга причина. Мисля че трябва да я намериш и да поговорите. А и все пак месец, два, не са малко време, но не са и много, може би са достатъчни, за да види човек грешките си, и ако иска да ги промени, Все пак ако наистина държиш на нея и я обичаш, напъни се и потърси. Не мисля че не те обича, все пак и времето което сте били заедно не е толкова малко, а и щом се усещал че има чувства към теб, аз лично също знам че тези неща се забелязват, така че успех....

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2d8d417313
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами според мен , недей да насилваш нещата . По някакъв начин намери да й покажеш чувствата си , но остави нещата да се развият по естествения си ход . Тя ако те обичала истински и ако причината да се разделите е била намесата на майка й и последвалия скадал или спор от твоя страна, то ще си проличи - тя няма да бъде щастлива с бившия си(а и след като веднъж са се разделили явно е имало причина, която едва ли току така ще изчезне без да се прояви отново).Затова живей си живота, ако ви е писано то той(живота)ще ви срещне отново, ако ли не - значи така е трябвало и е било по-добре за теб (за вас).

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2d6383a803
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Автора
Това беше. И просто съм без думи. Не знам вече в какъв свят живеем. Месец и половина след думите че най-накрая се чувства щастлива, че иска да създадем семейство заедно, че ме обича и че с никого досега не се е чувствала така както с мен, след двегодишни перипетии, създадени от различни хора, след толкова плач от нейна страна, след това което чух от нейна приятелка че се видяла с бившия и отново се почувствала огорчена, тя все е сключила брак с него.
Не проумявам все още, но явно че или аз не съм наред, или тя е болна в глвата.
Както и да е... желая и все пак да бъде щастлива.
И благодаря за мненията и отношението :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2d6383a803
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора
Здравейте..
Не бях писал доста време с желанието по този начин да не си припомням, но ефект няма.
Не знам нормално ли е вече почти половин година да заспивам и да се събуждам с мисълта за един и същ човек. Мисля че, вече започвам да откачам. По цял ден мислите ми продължават да бъдат за нея, постоянно ме връхлитат спомени за случки, за това или онова място. Имам чувството че, живота тече, а а аз седя отстрани и го наблюдавам, а за мен самия времето е спряло.
Виждам как хората, заедно с половинката си, или сами действат, продължават да го живеят тоя живот, а аз въпреки многото усилия, които положих, съм зациклил на едно място. Не знам вече какво да направя, за да я забравя и да ми олекне поне мъничко, толкова колкото да мога да продължа и аз. Но уви....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker