Любовница съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовница съм
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2237 пъти
Здравейте,

дълго време се чудех дали да споделя и моята история, но от толкова съвети вече не знам какво да мисля и правя. Ако можете да помогнете ще съм благодарна. А ето и самата история:
Първо ще разкажа на кратко неговата история. Значи той се запознава с жена си на 20 години. И се женят четири години по късно. След осем годишен брак и един син, се развеждат поради неразбирателство. Веднага след развода жена му забременява от друг мъж и живее с него и дъщеря им и сина й цели две год. После тя се разделя с втория си мъж и се събира с първия. И така:
Аз съм на 28 год. той е на 42. Запознахме се на работа преди 4 години. Бързо станахме близки приятели, аз тогава имах връзка, а той беше с жена си. Отношенията ни наистина бяха само приятелски и той беше единственият, с когото можех да споделям на работа. И така до преди две години, аз бях приключила връзката си отдавна, той ми написа във фейсбук, че е влюбен в мен още от момент в който ме е видял. Аз първоначално не исках да имам нищо общо, но с времето се влюбих. И така две години. Още в началото на отношенията ни той ме осведоми, че няма да остави децата си отново. Жена му разбра за нас и му е казала, че няма нищо против в това да е влюбен. Защото той и е признал че ме обича. Много ме обърква, в един момент ми казва че се колебае относно нас двете, после е категоричен че няма да се раздели с жена си. Казвал ми е че ме обича повече от. нея. Жена му също има любовник и той приема това. Даже жена му е предложила да си направим четворка тя с нейното гадже и мъжа й с мен. Не знам какво да мисля и правя. Те спят в отделни стаи, почти не правят секс по неговите думи. Моля дайте адекватни мнения, защото аз съм предупредена от тези мой чувства. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: dceeae3ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, ти не само си любовница, но и си попаднала като израстък някакъв в тяхната много странна връзка. Мисля, че те използват - И ДВАМАТА, а те самите са пълни консуматори на хора. Смучат ти времето, миличка. Губиш си младостта с този мъж. Казвам ти го до някъде от собствен опит, защото бях любовница 8 години преди да се разведе мъжът и да се ожени за мен, но ставаше дума за що-годе нормален разпаднат брак, а и бях много по-млада от теб и имах времето да чакам. Също осъзнавах, че съм използвана и изобщо не получавам толкова, колкото давам във връзката си. Сама знаеш, че като любовница си сама на празниците, сама на срещи с приятели, сама спиш нощем, а ако се разболееш няма кой един лимон да ти купи. С две думи хем си ангажирана, хем си сама.
Твоите брачни обаче не дават индикация, че ще се разделят. Напротив, на тях им е добре в сегашната ситуация. Използват ви вас двамата любовника и теб, а иначе живота и децата си гледат заедно и най-вероятно дори старините са си планирали. Няма да се учудя ако и инвестиции правят заедно в коли и имоти. С две думи - за теб голата „любов“ и голият.... , а за семейството всичко останало.
Ти си на 28 г. да ти напомня. Ами ти семейство и деца не искаш ли или смяташ цял живот да си опашка на семейни с прогнил брак?
Замисли се малко по въпроса и действай. Ако ми беше дъщеря, щях да те посъветвам да се разделиш с този или да му поставиш ултиматум - примерно до 3 месеца да се е разделил с жена си или те губи. Децата могат да си гледат и като не живеят заедно. Стига суети и оправдания.
Успех

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 04768af432
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Права е номер1.
Аз искам да добавя, че ти си леко наивна и притеснителна. Той този точно от това се е възползвал на работата ти там дето казваш, че само с него ти е било окей да споделяш.
Моя съвет по принцип е да не се занимаваш с по - възрастни мъже, незавижимо дали са семейни или не, защото тези хора умишлено си търсят по - малки от тях партньорки не само заради самата младост, дори бих казала не толкова заради самата младост, а по - скоро заради това, че сте склонни да гледате на тях сякаш са богове, идеализирате ги много, а те точно това искат - да бъдат идеализирани и да им се възхищават. Но, от връстниците си да кажем - потенциални пратньорки на тяхната възраст, та дори и приятелите им, ако изобщо са им останали такива, изобщо не им се възхищават, определно не ги идеализират и категорично не ги смятат за спешъл, а по - скоро: 'офф, тоя Пешо горкия къв беше, па къв взе да става' ...примерно.

Пази се от 'консуматори на хора', както се е изразила номер1. То не, че няма такива и на наша възраст (2 години съм по - голяма от теб), а всъщност и на всяка възраст. Но по - възастните на години хора винаги са крачка напред на чисто емоционално ниво и това ги прави способни да мачкат психически по - малките от тях. А съвземането после не е нито лесно, нито бързо.

Иначе, ако смяташ, че не ти влияе на психиката, че ти е окей да си се ч*каш с него ей така... Тогава нещата са окей. Ама ако беше така, то нямаше да пуснеш тая тема...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e975c21092
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хубаво е, че си на 28 и все още имаш време, но не го губи. Огледай се за някой стойностен, за да не се окаже че младостта ти е пропиляна за този, дето духа. Защото младостта не можеш да върнеш, а после нямаш и избор. Щом ти подхвърля идеята за четворка, направи си изводите колко държи на теб. Определено аз, ако обичам някого, не бих го делила с никой, дори и за моментно удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dc389d84cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нaпълно подкрепям н 1, попaднaлa си нa консумaтори нa хорa. Естествено, че ще те мaнипулирa докaто може с товa, че бил влюбен в теб...нaли минaвa номерa, зaсегa поне.
Когaто се освестиш, просто ще е другa, ще те зaмени бързо, слaбa си психически, имa и други кaто теб.
Съжaлявям, aко ти звучи грубо, но товa е положението. Тaзи двойкa сa хорa, които функционирaт кaто симбиозa и нa бaзикови инстинкти, зa семейство трудно ще нaмерят себеподобен, зa товa сa си перфектни един зa друг зaедно. Товa нямa нищо общо с отглеждaнето мa децaтa, сaмо с тях сaмите, не искaт дa сa сaми, не искaт дa поемaт отговорности и огрaничения определени от обществото, знaят си, че сa от изключениятa, a не прaвилото зa семейство.
Единствено може би aко ти искaш юодобен нaчин нa живот, би моглa дa го убедиш, че можеш дa предложиш същaтa свободa и морaлнa неaнгaжирaност към теб,..но зa кaкво ти е подобен мъж?!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 64958a6f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много ти благодаря!

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9359bf1674
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Губиш си времето и чувствата с него. А времето лети. Вместо да си търсиш мъж, с когото да имаш семейство и дете. Няма да усетиш как ще станеш на 35 г., примерно и възможностите за дете ще са силно намалели, както и за избор на партньор. Зарязвай го и мисли за себе си. Прав е ном. 1, че той и жена му те използват.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 59c9db387d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако искаш само секс и не ти е проблем, че това може да окаже влияние на евентуална нова сериозна връзка с друг, продължавай с него. Но ако искаш нещо сериозно и дългосрочно, не виждам защо изобщо си с него. Хубаво чувства, ама ако тези чувства само те закопават, нараняват и ти затварят очите за по-сериозни мъже, с които наистина би имала пълноценна и неотровна дългосрочна връзка, по-добре си наложи малко волята над тези чувства и скъсай с него, пък те все някога ще отминат, колкото и да боли в началото. По-добре така, отколкото да се събудиш на 30 и няколко с провален любовен живот и никаква перспектива за нормална връзка и семейство.

Точно сега е времето да помислиш малко в перспектива и да си потърсиш нещо по-сериозно, вместо да си пропилеещ тези години с глупости и после да гониш михаля, кгоато вече е минало времето за това.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1f8ea6d618
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Права е 1.
Дори бих казала, че и разведен не ти трябва. Голяма ви е разликата, 2 деца ремаркета. Имай предвид, че бившето семейство никога не е такова, а непрекъснато се поддържат отношения с него. Ако искаш да си женена и за първата му жена и да си длъжна непрекъснато и на неговите деца, стой и чакай. А за секс 4-та нямам думи. Тия съвсем са се раздрънкали и превъзнесли.
спасявай се и не се хващай по-вече на такива кукички. Животът е доста стресиращ, за да влизаш доброволно в чужди каши.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 64958a6f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Много благодаря на всички, които се включиха със съвети и коментари. Явно трябва да прекратя отношенията ни, и ще бъде много трудно защото сме по девет часа на ден заедно. Просто винаги съм се чудела, защо след като се разделят след десет годишен брак, в който е нямало изневери, се събират след четири години раздяла, за да започнат да си изневерят. Защо тези хора си причиняват това? Сигурно никога няма да се разделят, защото така им е добре и си гледат децата, но какъв живот е това. Много пъти той ми е казвал, че няма да остави жена си и децата, и че сигурно ще съжалява за пропуснатите възможности с мен. Такъв е живота. Благодаря отново.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 45cd37b8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Цялата ситуация е само и единствено в твой ущърб. Прекрати я с време за твое добро.
Ж29

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 59c9db387d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   9, повярвай ми, не си причиняват нищо. Точно обратното. Аз съм в подобна ситуация като него, но не ми се обяснява колко много ползи има и колко малко да не кажа никакви негативи. Негативите са за теб, затова бягай навреме, че по-зле ще става.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ae552d8add
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм женен и откровено ще ти призная, че не бих простил на такава като теб, която сама ми се бута. Имаш мозък, за да прецениш какво е добро за теб. Насила никой не те кара. Ти сама си решила да си с женен. Ще търпиш последствията от това общуване. Той може да те манипулира както иска. Години, любовници и чаши вино не се броят.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c694671fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   12, ами да, той си казва: тя си знае, че съм женен, казал съм и, че няма да си оставя децата (т.е. чист съм пред съвестта си), но щом все още е с мен, значи така я устройва.

Точно това си мислим всички мъже в такава ситуация, но дали жената стои, защото наистина я устройва или по-скоро защото е емоционално зависима от него. Това трябва сама да си прецени, защото мъжа със сигурност няма да и каже: виж, моето момиче, ти с мен бъдеще нямаш, заблуждаваш се, върви си по живо по здраво.

Защо да и го казва и да и отваря очите, след като може да си прави секс с различна и то млада жена. Не е тайна, че мъжете (повечето) даваме мило и драго за секс с млади жени и никога не бихме изпуснали подобна възможност, особено след като сме и казали да не очаква нищо от нас и така сме чисти и пред съвестта си.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7b9d94dedf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това с децата е просто измислено оправдание. Нищо общо няма с реалността и реално е в ущърб на децата такива родители да остават заедно, защото после самите те нямат идея какво са нормални съпружески взаимоотношения.
Този мъж и жена му са пълни егоисти, които се залъгват че държат интереса на децата си над своя, когато е напълно обратното. Това го казвам като дете на разведени родители.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker