Моля за съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля за съвет!
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1449 пъти
На 23 години съм, приятеля ми е на 25, заедно сме от 8 месеца, той ми е първия мъж в сексуален план и също това ми е първата сериозна връзка. В последните 3 медеца от както живеем заедно нещо му става. Постоянно се заяжда, хвърля, чупи, недоволства! В последния месец съм купила вече два сервиза с чаши и един с чиний, вече даже понякога се чувствам трагикомично! Изобщо не е като преди, сутрин излиза вечно си е с приятелите и единствено към 17:00 се засичаме във фитнеса! След това се пребира къпе се и излиза и се пребира по нощите, мисля че се дрогира, защото намерих малко пакетче в джоба му в което си личи че е имало бяло вещество! Не ми дава да излизам, не ми дава да се виждам с приятелките ми, а аз постоянно се чудя какво да лъжа за да не излизам смешна пред хората. Нищо не съм му казвала, докато преди 5 дни не си прехвърли агресията върху мен! Вече ми омръзна да го търпя и започнах да му звъня постоянно след 00;00 и да му пиша, и изобщо не ми отговаряше пребра се и започна да ме бута, блъска и ми скъса дрехите и ми удряше шамари чак ми потека кръв от носът след това ме изнасили. Не съм вярвала че ще бъде такъв грубиян! Беше ужастно и ме убиждаше с много грозни думи, каза ми също че аз съм била виновна че той се държал така, а аз найстина не съм направила нищо! И този тормоз продължава от 5 дни едно и също всяка вечер-скандали, бой, грубиянски секс! Снощи пробвах да си събера нещата и исках да си ходя, той ми ги върна обраъно по местата и каза че никъде съм нямало да ходя и каквото кажел той това щяло да става. Срам ме е да кажа и на приятелките ми, защото ме познават като много стабилен и сериозен човек който може да излезне от всяка ситуациа! Опитах се човешки да говоря с него и ми каза, че ме ревнува и че аз съм го предизвиквала... взе ми също и ключовете за колата каза че повече нямало съм да карам и никъде няма да ходя, а тази кола не ми е купивал той, а майка ми и баща ми!
Според мен, приятелите му и средата му не му влиаят добре! Седя си, мълча си и си натискам парцалите и гледам всичко да е изрядно вкъщи както винаги си е било, за да няма за какво да се хване! Майка му беше вчера и доста си мислих дали да и кажа, но се отказах. Играя роля и се правя на щастлива пред всички! Не съм зависима от нищо, нито от финансова гледна точка, нито от нищо имам си всичко, дори и собствено жилище в което си живях сама преди да дойда при него, мога също да отида и при родителите ми! Искам съвет от вас или да се консултирам със психолог, мисля че няма да издържа много дълго още, защото ще ми се срине психиката!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: a76f8c3509
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ВЕДНАГА се обади на вашите и искай съдействие да се изнесеш. Колата ти трябва да има някъде резервни ключове. Ключове се правят, но той ще те отрепе.
Направи си медицинско също и пусни жалба в полицията с ограничителна заповед.
Приятелят ти е боклук и ти си на прав път да се превърнеш в такъв. Бягай докато още можеш. Никакъв психолог не ти трябва, а трябва група сила, за да се изнесеш от там - дали с вашите, дали с приятели, но трябва с ДРУГИ ХОРА,под закрилата на мъже да се изнесеш ти от там.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3a88bacf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Веднага се обади на родителите ти и поискай да дойдат и да ти изнесат багажа. Какво те е срам, та той може да те убие! Спасявай се! Веднага! Няма нищо срамно на всеки може да се случи.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3a88bacf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Събери си багажа, когато него го няма и бягай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7aefd86787
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Момиче,бягай на секундата,без да се замисляш!
Това е пълен психопат!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ee6e1c1b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти какво искаш да те четем по вестниците ли? Не можеш да го промениш, не можеш и да му помогнеш той сам не го иска. Тръгни си като го няма, понеже и аз бих се страхувала ако се засечем с него. Бягай

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1ccef30d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ЧиниИ! Няма дума, която в множествено число до завършва на Й!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f3be1eaeed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Момиче, ти си голяма глупачка да търпиш такова нещо, сърдиш се не сърдиш нямаш уважение към себе си. Задължително се махаш от там, по най-бързия начин, дори и без нещата си, те не са важни нито колата ти си важна, все по зле ще става и все по зле, и ти не се излагаш а той. Сега изнасянето да е без да е там и без да знае, просто когато го няма изчезваш, сменяш номера и ако те търси отиваш в полицията, вадиш ограничителна заповед на 50 метра да не те доближава, такива мъже са големи страхливци и от полиция ще има страх и от мъже, той само пред теб е мъж защото си слаба. ЗАПОМНИ - ще има такива мъже докато има такива жени като теб да търпят, от сърце те моля махай се от него.
Жена на 28.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ebd42f6f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не ти трябва психолог! Времето за разговори отдавна е приключило. Сега е време за ДЕЙСТВИЕ!!! Потърси помощ от близки приятели или родителите си. Щом имаш собствено жилище, веднага се изнеси или отиди при родителите си за някакво време. Няма какво повече да го търпиш тоя, щом и се дрогира - не той има нужда от помощ, а ти!!!

Действай, да като е време, защото може да стана и по страшно!

>М.31г.<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ad7c047bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Какъв точно съвет очакваш да ти дадем тук? Бие те, обижда те, ограничава те, изнасилва те, а ти стоиш и чакаш да ти дадем съвет какво да правиш. Имаш само един вариант и той е да се разкараш по възможно най-бързия начин от него. Всичко останало например той ще се промени, ама той добро момче, ама приятелите му влияят лошо, всичко това е само оправдание на собственото си безсилие. Знаем колко пъти такива връзки завършват и с убийство, редовно гледаме по новините такива неща. Такива хора дълбоко в себе си са страхливци, за това кажи на баща си, ако имаш брат, братовчед, някой приятел да дойдат да си изнесеш багажа. Ако това не помогне или нямаш кой да извикаш, викай полиция и пускай жалби. Със сигурност ще го респектират. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c15a447836
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Забелязвате ли, че тя няма никакво намерение да го напусне? Иска съвет какво да направи, за да го изтърпи, тоест дори не иска да му промени поведението, а просто да свикне с всичко това.
Отговорете ми тогава, ако той е луд или психопат, тя каква е щом иска да е с него?

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a571edecf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Бягай веднага, ако трябва намеси полицията в тази история, макар че вероятно няма да помогнат много. Човека е чисто и просто психопат/социопат и няма да се промени. Вината не е в теб в никакъв случай и не си помисляй подобно нещо и за момент. Психиатър или терапевт няма да ти помогне защото проблема не произлиза от теб. Чисто и просто не се оставяй страха да те контролира. Ако трябва си купи лют спрей за самозащита, който да използваш срещу него, но колкото повече време минава по-зле ще става положението ти, ако останеш там.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker