Обичам го, но знам, че съм използвана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го, но знам, че съм използвана
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1434 пъти
Здравейте! Ще се радвам историята да ми бъде публикувана. Благодаря предварително!
Аз съм момиче на 19, а той е на 24. Всичко започна преди 2 години. Започнахме да излизаме, виждахме се, но нищо сериозно. Той ме харесваше, аз него не. Една година по-късно на един купон правихме секс. На следващия ден се почувствах тъпо, защото никога не съм си позволявала секс за една нощ, но... това не приключи така. Имаше и втора, и трета вечер, и седмица, и месец, и година. Разликата обаче е, че аз се влюбих.
Имаше период, в който той твърдеше, че ме обича, обаче аз съм много недоверчива и нищо му не казах. Но той ме познава и знае, че изпитвам силни чувства към него, знае че не бих си легнала с момче заради удоволствието само. И сега се виждаме. Живеем в един град. Излизаме доста често.
Имаше кратки периоди в които не ме търсеше. След което ме пита защо не съм му звъннала. Но как да му звънна, като излиза че все едно му звъня да правим секс... Споделя ми много неща за живота му от миналото. Имал е много тежко детство. Сам е плащал образованието и т. н. Сега следвам същото, коета и той е завършил.
Просто ужасно много се влюбих в това момче и не знам какво да правя, трябва ми съвет...
През тази период не съм се виждала с други момчета по никакъв повод, обаче при него не е същото.. Може би ме търси само когато му е скучно, знам ли...
Според вас през тази една година дали са се върнали чувствата му към мен и дали има някаква надежда?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1b1a6c9173
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с него, кажи му какво чувстваш и директно го попитай какво иска от отношенията ви. Ако целите ви в това отношение се различават, време е да напуснеш лодката. Има и други мъже колкото искаш, той не е уникален. Със сигурност можеш да намериш такъв който съчетава добрите му страни с желание за сериозни отношения. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2e35b20234
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с номер 1, но не виждам защо се чувстваш използвана, след като и ти явно обичаш да правиш секс с него, а и той ти споделя и вярвам, че не се среща с други жени.
Какво очакваш за 1 година връзка - предложение за брак ли?
Мисля, че ти тежи, че не ходите заедо някъде примерно на кафе или на заведение, на кино или на разходка в парка. Може би работи много твоят човек, може би го е страх да не лапне много по теб. Говори с него, но не мисля, че те използва и не си внушавай, че когато един мъж иска секс от теб той едва ли не те използва. Сексът е взаимно удоволствие!
Между другото с моя съпруг точно така започнахме като вас. В началото всеки си гледаше живота, а той идваше в квартирата ми след работа и то не всеки ден, правихме секс, вечеряхме заедно и си говорехме, а после той се прибираше и така доста годинки в интерес на истината, но не съм си мислила, че ме използва. В тези взаимни часове беше на 100% до мен и успяхме да се опознаем много добре, което в последствие много ни помогна като основа за нашата връзка. С течение на времето почнахме да излизаме на кафе, на кино доста често, той оставаше да нощува у дома, после той трябваше да се премести и направо взе по-голям апартамент, в който заживяхме двамата и бавно се разви нашата връзка, но е стабилна, много силна и устоява на всякакви изпитания.
Бягай по-скоро от мъжете, които ти свалят звезди и бързо ти предлагат сериозна връзка, брак едва ли не. Всичките ми приятелки се напатиха от такива мъже, защото след брака чак си показаха рогцата - мързел, замайчени и така нататък. Който е много щедър с глезотиите в началото, след това ще ти иска огромна цена за това. Мъжът, който в началото не дава много можеш да знаеш, че като даде значи държи на теб. Наслаждавай се за сега на секса с него, на времето прекарано заедно и остави връзката ви да се развие от само себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: faa4a8193a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката:
Първо искам да ви благодаря много!
И другото, което искам да кажа е че не искам да ми сваля зведи и т. н. просто да знам сакво се случва с нас, но оставям нещата просто да се случват и тъй. Аз съм директен човек, но в това отношение просто не мога.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1b1a6c9173
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторке ако продължаваш да "не можеш" ти ще си единствената която страда. За него както повечето мъже не е проблем да е по-умерен в емоционално отношение и подобни неща не му се отразяват. Ако не вземеш нещата в ръце - ти губиш. Така че действай, отлагането е лоша идея.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1575fd041b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   *"Връзки" започващи със секс, не свършват добре.
Мъжете могат да си позволят секс, ей така за спорта, за бройката и каквото се сетиш, но ако става въпрос за връзка, биха избрали жена която не се поддава лесно на първия срещнат.

*Още първоначално, след като сте излизали и сте имали контакт е трябвало да си изясните отношенията, а не да му се хвърлиш на врата, а после да си задаваш въпроси: "Абе той харесва ли ме"? "Използва ли ме"? "Защо се държи дръпнато"?


*Ако си ок с неангажираща връзка, давай ти си, но ако си влюбена и искаш връзка, а от другата страна не ти откликват, по-добре ще е да прекратиш всякакви взаимоотношения.



*Мъжете много, много не го мислят, а жените когато стане в твоята ситуация стават свръх емоционални.







-Maryjane

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ac776c5646
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами ние с моя приятел, с който вече сме заедно 4 години, а от 3 живеем заедно, правихме секс точно в същата вечер, в която се запознахме.

Първо, странно ми е ти как така си си легнала с него, това първия път нали, без да те кефи. Такива хора не ви рабирам.
Но както и да е.
Виж сега, той е вложил цяла година, докато те свали, та докато се влюбиш. Ти такава продължаваш да се държиш леко студено според мен, макар че му пускаш, ти все чакаш той да ти се обажда. Той ти е казал, че те обича, а ти какво - мълчала си като пукал - я се постави на негово място. След това казваш, че е имало периоди, в които не те е търсил - ми нормално. Казал ти е, че те обича, а ти не си откликнала, следователно в него са се породили съмнения, че може би не го обичаш, или поне доста по - малко отколко той теб. И все пак е продъжил да таи надежда за теб, след като те е питал защо не му се обаждаш.
Е чакал е, чакал те е човека, надявал се е, ама в крайна сметка не може цял живот да те чака да се наканиш..
Който и да е човек на негово място ще си помисли, че просто не е обичан и ще се опита да продължи живота си с друг/а.
Сама си знаеш, че си недоверчива, ама май е прекалено в твоя случай.

Номер1 добре те съветва да говориш с него. Изяснете се веднъж за винаги, ама този път бъди открита и искрена. Или ще се съберете, ако още не е истинал към теб, въпреки недоверчивостта ти, или просто ще приключите с добро.
Кажи му това, което си писала на нас.

номер6, мъжете са толкова емоционални и чувствителни, колкото жените, макар че проявяват чувствата си по по - различен начин от жените.
Мъжете са също човешки същества, също са раними и също страдат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker