Любов или просто игра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или просто игра?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1475 пъти
Това лято се запознах с едно момиче, онлайн. Тя не е от България, което го мислих за проблем в началото, но след това въобще не забелязвах и не ме притесняваше..
Всичко започна гладко и в началото на Юли започнахме да се опознаваме доста бързо. Още през първите дни не спирах да мисля за нея, сутрин, обед, вечер, всяка нейна дума не излизаше от главата ми. Говорихме всеки ден, имахме само една "голяма" караница, но се оправихме още на следващия ден. Както и да е, месецът мина доста бързо и така дойде Август. Тогава нещо се случи.. скарахме се, "много добре" ако мога да кажа така, опитвах да разнищим нещата, но беше сякаш тя искаше да спрем до тук. Тя не ми писа, а аз си мислех, че ще мога да я забравя.
Стана Септември, още първите му дни, тя ми писа, че не издържала така и искала да се оправим, понеже съм важен за нея (цитирам). Тогава и казах, че трудно ще успеем да се върнем и да бъдем както преди, но в продължение на няколко дни и двамата се съгласихме да ОПИТАМЕ ОТНОВО (което ми звучи доста интересно спрямо нещото, което ще чуете след малко). Това до някъде ми вдъхна надежда. И от тогава си пишем всеки ден, говорим вечер и т. н. Но вчера, макар и между другото, тя спомена, че си има приятел, като са започнали през Август (разбира се, късмет, нали? .... ). Това просто ме сряза, макар и да не го показах пред нея, изигравайки нормалното: Поздравления, честито и все подобни.. Дори след това отново беше обичайното: Лека нощ, сърца и т. н... И така стигнах до сегашното си положение. Объркан съм. Всичките тези сигнали, които дори продължава да прави, добавя сърца, лека нощ, споделя... просто не го разбирам.
И сега идва въпросът: Имаме ли шанс или не? Възможно ли е да ме тества и да види дали ще спра да се боря, след като е повдигнала темата? Има ли смисъл да продължавам да бъда просто приятел с надежда, мислейки, че нещо може да се промени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: a856cee365
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче - я се стегни малко. Тази си играе с теб и търси внимание! Нищо сериозно няма да излезе от тази комуникация, според мен. Насочи вниманието си към нещо по "реално"! :)

>М.31г.<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 568a04b147
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз имах подобно преживяване само че момичето си беше от тука. Писахме си в продължение на 2-3 месеца, звъняхме си, правехме видео разговори и т. н. Тя също си имаше приятел, но ми каза, че са се скарали и не поддържат контакт. Дойде и времето, в което се видяхме на живо и познай какво стана - всичките сърца и целувкиз които си бяхме пращали станаха реалност. По всичко си личеше, че искаше да я изчукам - гледаше ме непрестанно в очите, започнахме да се целуваме, тя си пускаше ръката върху панталона ми и разбрах накъде отиват нещата - правихме секс, като инициативата беше изцяло нейна. От тогава не поддържаме контакти, защото не ми хареса цялата тази курвенска работа - оказа се, че има приятел, който започна да ме търси и да ме разпитва защо съм се срещал с нея, какво сме правили и т. н. Прекратих контакт с нея.
Сега по твоята история - според мен момичето може да иска от теб секс, въпреки че си има приятел, иска да пробва нещо ново. Аз те съветвам да се видите на живо, колкото се може по - скоро. Така ще разбереш повече подробности за нея, а също и какво тя иска от теб.
Поздрави М20

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 4f9eb47ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Зарежи цялата тази работа - ако имаш чувства към някое момиче не можеш да бъдеш приятел с нея, точка. Кажи ѝ го в прав текст. Ако наистина си има приятел изобщо няма какво да се мешаш в цялата история. Ако пък ти приказва глупости за да те тества, още по-зле. Опичай си акъла авторе и ѝ дай да разбере какво искаш и какво не ти изнася. Тея неща тихомълком водят до много гадна депресия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5602173392
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Единственото, което ми е любопитно, е нейната реакция след разговора, който ще трябва да се проведе в най-скоро време. Всичко започна доста добре, но не тръгна по начина, на който се надявах.
Благодаря за всички ваши отговори, които някак пробудиха "разума" в мен. За съжаление така вървят нещата..., но може и да е за добро. В момента реших да си взема лека "отпуска" от всичко това и да се разсея, а след това да става каквото трябва. Поемам по нов път!

*Автор

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9ad9eac332
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много модерен казус. Жените много обичат така са и имат приятел, ама и да има няколко на резервната скамейка първо да им дига самочувствието и второ да си имат веднага резервен вариант. Това, което е най-фрапантно в твоя случай е, че тя си е хванала приятел след като сте си писали, обикновено си имат приятел и после хващат дружка по интернет. Какво си губиш времето?

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9f5b988697
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 1 и 7 са много точни в преценката си. Не разчитай на нищо с тази девойка, а и още една подробност ако става дума за фейсбук - никога не се надявай на успехи с някоя, когато сред качените ти снимки нямаш нито една, която да е с жена или момичета около теб. Това внушава на въпросната, че ти си неопитен с представители на другия пол и я отблъсква. Наистина е вярно, че си вдигат самочувствието с разни пичове по чатовете, а реално ходят и се тъпчат с някой друг. Това съм го преживял и аз, ама с тази разлика, че аз се видях няколко пъти с тая дето й писах. Тя ходи с един пълен загубеняк само защото има кола, иначе ми изглеждаше доста незадоволена сексуално. Както и да е, не се занимавай. Търси живи контакти и гледай да стигнете до секс още първите дни от седмицата, иначе бягай!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e6e820baf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не се унижавай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker