Жена, склонна на приятелство с привилегии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6461)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18474)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена, склонна на приятелство с привилегии
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1888 пъти
Искам да попитам читателите мислят ли, че жена, имала подобна връзка (само сексуална), е по-склонна да изневерява на по-късен етап, когато вече е сериозно обвързана? Вярно е, че хората са различни, но според мен човек, който е имал такава връзка, по-късно или ще му залипсва друг контакт, понеже е свикнал с различни и секса с остоянния му партньор му е омрузнал, или при криза във връзката по навик ще търси решението в друг партньор извън официалната връзка.

И въпросът ми е повече за жени, склонни на такива връзки, защото съм мъж, който е пред връзка с такава жена и това малко ме резервира да не стане така, че да инвестирам в нещо, за което после да съжалявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8d6be27a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като такава жена имаща такава връзка това е мит . Мит също като това ,че девствениците се лепват за първият си мъж в живота и не искат да го разлюбят. Обаче друг е въпроса дали жената с която започваш връзка е изневерявала и играла на два фронта с предишните си приятели , тогава вероятността да изневери е по-голяма дори да държи на теб , обича или каквото там ги говори .

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: e983ad9454
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чакай малко сега - за чисто сексуална връзка ли става въпрос или ти от сега си кроиш планове, за нещо по сериозно с тази жена в бъдеще? Просто не мога да разбера, точно каква е ситуацията.

Моето наблюдение, е че при такава връзка, две самотни души си задоволяват дадени потребности. Шанса за нещо повече е много малък. Да единя от двамата може да се влюби в последствие, но не вярвам да е взаймно. Рано или късно всичко приключва. :)

>М.31г<

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a5efcda287
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е,гаранция никой не може да ти даде.И без друго,сексът дали с привилегии или без ,е доста свободен.Ако девойката ти изглежда фриволна,не се захващай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: cf4fa9da5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мисля, че това видео ще ти разясни нещата. Особено частта, която започва на 15 мин.

https://youtu.be/um3EmS9DKsI?t=15m

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2e6065d30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, точно това е отговора, който търсех.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2e6065d30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Демек ако жена е имала 0 партньора преди брака, вероятността той да е щастлив е 80%. Ако е имала 20 партньора, вероятността пада драстично на 17%. Това идеално потвърждава моите наблюдения.

Значи тази жена не е за мен. Някак не мога да си представя как тя е спала с 10 мъже, без да е имала истинска връзка, отделно поне с още толкова за по 1 вечер и изведнъж ще стане образцова жена и ще се кротне, без да изневерява години наред и ще спи само с 1.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f20c5a2575
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   е, чакай малко, приятелство с привилегии и безразборен секс са доста различни неща. първото не е от нещата, с които бих се гордяла, но и не е осъдително, ако хората не са обвързани и по някаква причина не искат да имат истинска и пълноценна връзка. докато второто си е курвалък :-)
а теб какво точно те притеснява, нали не искаш истинска сериозна връзка, а само секс?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2e6065d30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, точно връзка искам. Не знам защо си мислиш, че искам само секс. По принцип не съм човек, който би искал просто секс. По начало гледам да съм толерантен и да не съдя хората с повече сексуални партньори, но това клипче потвърди моето мнение.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ce0ac593aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ако това клипче, споделено по-горе, ви влияе на мнението, искам да ви разочаровам - корелацията не означава каузалност! Петелът пее сутрин, когато сленцето изгрява: има корелация, но това значи ли, че петелът кара слънцето да изгрява? Същото с предишните партньори и стабилния брак - може да се наблюдава такава негативна зависимост между двете, но това не доказва причинно-следствена връзка. И какво значи "стабилен" брак - как е дефиниран? По продължителност ли? Да не говорим, че социалните изследвания от този тип са силно зависими от културни фактори и са индивидуални за региона, където са правени. Това на графиките не са вероятности, това са просто процентни дялове.

Към автора: ако това, че е била във връзка само за секс те тревожи дотолкова, че да поискаш мнението на други хора, няма да я бъде. Защото дори сега да се примириш, все ще те човърка и ще започнеш да го навираш в очите на мацката.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a5efcda287
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Самият факт, че дори поставяш въпроса в сайт, показва, че още от сега я упрекваш и се съмняваш в нея. Предполагам, че това тя ти го е казала. А знаеш ли колко много ще си затраят и ще се правят на света вода ненапита. Може би е по-добре само една връзка за секс, отколкото 30 за по една вечер?
Ако смяташ да я ревнуваш и тормозиш, просто я подмини. Но девствена да си вземеш, това не значи, че не е правила секс. Може да е правила свирки и анален секс, а да си е девствена.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6aa045ec42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "това значи ли, че петелът кара слънцето да изгрява"

Не, значи, че слънцето кара петела да кукурига. Т.е. причинно-следствена връка има, просто я търсиш грешната посока.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 137456c274
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Такава жена има добре изразена сексуалност, а щом е сексуална - да, на теория има по-голяма вероятност за изневери. За да ти е "мирно лозето", ти трябва фригидна жена, но не знам колко ще те устройва и кой ще е изневеряващият тогава. ;)
В крайна сметка всичко зависи от конкретния човек и никой не може да ти каже какво ще се случи, каквито и да са вероятностите. Прецени я, вземи решение и не го мисли повече. Ако я искаш, вземи я, а "каквото сабя покаже". "Който го е страх от мечки, не ходи в гората."
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6aa045ec42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   14, да, така е. Истината както винаги е в баланса - нито фригидна, нито парантия.

12, да, определено смятам да я подмина. Само една забележка - бъркаш понятието девственост. Девствена е жена, която не е правила секс, а не която има девствена ципа. Така че жената и да има девствена ципа, ако е правила анален, значи не е девствена.

Ако става въпрос има жени, които без да са правили секс, нямат ципа, защото се е скъсала при падане например. Това означава ли, че не са девствени?

Или ако си е присадила ципа оперативно, означава ли, че отново е девствена.

Малко офтопик, но исках да уточня.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: cf4fa9da5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   №6 съм

Искам да разясня частта от видеото за бракът и сексуалните партньори.
Ако една жена е девствена (т.е никога не е правила вагинален секс), но е правила анален и орален секс, не означава, че ще бъде добър брачен партньор. Във видеото става въпрос за сексуални партньори, а не за девственост, просто ако жената е имала 0 сексуални партньори е девствена - напълно логично.

Стабилен брак означава брак, който е от поне 5 години (т.е не разведени), не става въпрос за щастие. Но за да има щастлив брак, той трябва първо на първо да бъде стабилен. Как можем да говорим за щастлив брак, ако не е и стабилен също така?

№11 е напълно права като казва, че социалните изследвания са силно зависими от региона. Но като се има предвид, че това проучване е от САЩ, а там те са по-склонни към безразборен секс и не го приемат като нещо негативно и въпреки това пак не могат да имат стабилни бракове! Така, че можем напълно логично да кажем, че това или ще важи по-същия начин за България, или ще важи в още по-голяма сила!

Искам също така да добавя към №11, че това което се показва на графиките са вероятности. Ако има проучване, което казва, примерно че ако пушиш шансът ти да умреш от рак на белите дробове е 30% (не знам дали е така наистина), това означава, че ВЕРОЯТНОСТТА да умреш от рак на белите дробове, ако пушиш, е 30%.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c36dbbd302
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Според мен видеото споделено от №6 показва че жените които не са имали много партньори са по-склонни да поддържат брак дори без любов. Простата истина е че в модерния свят любовта се губи изключително лесно и немалко теми в настоящия сайт описват "стабилни" връзки в които партньорите чисто и просто задоволяват сексуалните си желания извън брачното ложе.
Най-важното в една такава връзка е откровената и ясна комуникация комбинирана с взаимно желание за разбиране. Авторе, това че жената ти е споделила толкова лични неща още преди да започнете сериозни отношения, говори най-малкото че е откровена личност и ако имате някакви проблеми би било по-лесно да ги обсъдите и изгладите. Бъди и ти откровен с нея относно притесненията си и ѝ кажи че искаш сериозна връзка. Ако тя се чувства готова за подобно нещо, няма да го скрие и ще получиш шанса който искаш. Разбира се няма 100% гаранция че нещата ще бъдат идеални между вас, но ако избягваш всеки проблем още преди да си опитал, няма да разбереш каква е всъщност реалността. Успех.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 593c608de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   №11 съм отново.

По принцип, най-добрият предиктор на бъдещото поведение е миналото поведение. Авторе, може да погледнеш и така на нещата: момичето, вместо да прави безразборен секс, е задоволявало нуждите си само с един мъж, с когото е била в чисто сексуална връзка. Следователно, нейното поведение е било моногамно, въпреки че връзката и не е била "любовна", а физическа. Простият факт, че има нужда от секс, не я прави потенциална неверница (освен ако ти не успяваш да задоволяваш нагона и). Ако обаче тя ти е казала, че е изневерявала на предишните си партньори, тогава по-вероятно е да изневери на теб.

До №13: не си съвсем прав. Петлите кукуригат, защото това е инстинкт за пазене на територия. И не кукуригат само сутрин, по изгрев. Просто един от случаите, в които го правят, е сутрин, т. е. не ги кара слънцето да кукуригат. Но няма значение какъв е примерът - това, че две явления изглеждат свързани, не значи, че едното предизвиква другото - може да има нещо трето (скрито), което влияе на предните две едновременно.

До №16: Съгласна съм за вероятностите, не бях обърнала внимание, че статистиката е само за единия пол. Не можем да кажем обаче, че същото ще важи за България, само защото предполагаме, че стабилността на брака зависи от отношението към безразборния секс. Ами отношението към развода? Не можем ли също така да кажем, че в САЩ на развода се гледа по различен начин в сравнение с България - в САЩ жените получават тлъсти издръжки след развода, а тук ги е страх да останат без покрив, ако се разведат?
А за критерия за стабилен брак - ако на всеки пет години сменям брачния партньор, това значи ли, че съм имала множество стабилни бракове? Просто не съм съгласна с начина на определяне и измерване стабилността на брака - не ми изглежда логично да бъде само по критерий продължителност.

Но твърде офф-топик стана.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker