Секс с друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс с друга
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3556 пъти
Здравейте! Аз съм мъж на 21 години. Историята ми е следната: Правил съм секс само с едно момиче, което е и настоящата ми приятелка. Много я обичам, обаче понякога ми се иска да знам какво е чувство да си бил и с друга жена, може би защото тя е имала още едно момче преди мен. Наскоро имах възможност да се възползвам от една пияна колежка, но ми стана много гадно като си помислих какво ще прчини това на приятелката ми. Чудя се дали още някой е имал подобен проблем и дали това желание отминава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: abcb7e4e3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Че другата, какво повече ще има?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: eca62fef88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако я обичаш, не го прави. После може да ти е по гадно.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: eb1a5cd9d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами при всеки човек е различно, зависи от това какво би могъл, или какво би трябвало да научиш от една такава постъпка. При повечето желанието не само не отминава, ами и се засилва с течение на времето, и така докато не си "отчукат" определения брой жени.
При всички положения събирането на известен опит е важно, най-малкото за да знаеш какво може и какво не може да ти предложи една жена, както и за това да не живееш в някакви заблуди (представи си примерно, че твоята приятелка е най-добрата жена на света - няма как да го разбереш и оцениш, ако не я сравниш с други; или обратно - събсрал си се с най-лошата - отново ще си мислиш, че това е съвсем "нормално", докато не го сравниш с друго...).
Други хора, които пък са напред с опита, постепенно осъзнават, че "тази" или "друга" е общо взето все едно, просто още едно парче плът... До това познание обаче няма как да се достигне, освен ако не се премине по гореописания път на пробата и грешката.
Звучи малко парадоскално, но е така: няма ли действие, няма ли промяна, няма ли проби, грешки и осъзнаването им - няма и развитие!
Това с пияната колежка обаче не е добра идея. По-добре си намери жена, с която в трезво състояние, резонирайки интелектуално, духовно или поне чисто естетически да я свършите тази работа (ако е толкова зор). :)
Приятни забавления и задължително след това сподели тук опит - ще е много полезен и за други.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ee395d3be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Дамм... Еми ако и тя реши да пробва да види как ще е с някой друг мъж дали ще ти стане хубаво? Щом се обичате, не мърси връзката си с друга, само за да видиш как ще е.
Как може да бъде? Чукане като чукане... Каквото има приятелката ти, това има и всяка друга жена - п...
Може емоцията да е приятна и сигурно ще е така - да почешеш егото си пък и другото да си го почешеш, ама предателството към човека когото уж обичаш и на когото държиш? Струва ли си?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: cda44cb31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не го прави това желание е моментно!!! Ще съжелваш, постови се на нейното място! Как ще се почувстваш?!

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ee20d3ee9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От колко време сте заедно с приятелката ти? Мога да ти кажа, че напълно нормално да си задаваш такива въпроси, но ако я обичаш истински както казваш няма да ти се иска да извършиш такова нещо. Ако го направиш или нещо куца във вашата връзка, или вече сте се изчерпали.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 26788dc6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм жена на твоята възраст. В началото на връзката ми с приятеля ми и аз като че леко съжалявах за всички останали мъже... Ей така, глождеше ме любопитство, а и суетно желание да си опитам силите... Но, се ужасявах и се ужасявам от идеята да го нараня. За няколко месеца желанието отмина. Сега ми е гадно даже да си помисля за друг. Ако я обичаш, недей!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8565a80e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От Автора.
Благодаря за коментара номер 8, той като че ли изцяло описва и моята ситуация. Не смятам да опитвам с друга, за да съм си с моята Специална дама и сигурно, както и при теб тези мисли ще изчезнат.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fe0de018b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Преди много години имах тригодишна връзка с момче (беше на 19г.), на което аз му бях първата жена и накрая прекратих отношенята ни, понеже смятах че няма как цял живот да бъде само с една жена и смятам че съм била права. Така и не му казах, че е заради това, измислих си, че съм охладняла и на двамата ни беше много трудно да се разделим. След години съдбата ни срещна отново в друг град, срещахме се известно време, отново имаше искри и страст, но той не ме допусна до себе си, а аз пак не му казах причината да поискам да се разделим преди и понеже такива отношения ме нараняваха, спрях да му се обаждам и той на мен. По ирония на съдбата след още няколко години сме почти комшии (той е в съседния блок), но слава богу (за разлика от турските сериали) вече нищо не трепва в мен. Не искам да ти прозвучи писимистично, но не вярвам, че в днешно време някой може да остане до края на живота си с един партньор и любопитството ти какво ли е с друга жена няма да изчезне, а изкушения ще срещнеш достатъчно, за това според мен е по-добре да си изживеете връзката, но да не стигате до брак, за да няма после и развод.
Люси

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker